Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η αναμονή άξιζε!!!


Recommended Posts

Για κάποιους ανθρωπους τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα , για κάποιους πιο δυσκολα και για κάποιους ακομα πιο δύσκολα. Δεν ειμαι αχαριστη, ξέρω πως ανήκω στη δευτερη κατηγορία....

Παρασκευη βραδακι λίγο πριν του Αγιου Βαλεντίνου ,τρωγαμε στο Applebees και ξαφνικα ακουστηκε δυνατα απο τα ηχεία ο Παριος "Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ώς το θάνατο να πας για μιά γυναίκα που αγαπάς ..." εκεινη τη στιγμη ειδα τον αντρουλη μου να κραταει ενα μονοπετρο. Φεβρουαριος του 2008 και αποφασισαμε ο γαμος να γίνει τον Αυγουστο. Την ιδια στιγμη αποφασίσαμε να προσπαθησουμε για μπεμπε. Ο καιρος περνουσε κ δεν καταλάβαινα οτι δεν ερχοταν το μωρο, είχα τρεξήματα με το γαμο. Οταν τα πραγαματα ηρέμησαν , συνειδητοποιησα πως ειχαν περασει 6-7 μηνες.Τον Οκτωβριο που πηγα για το καθιερωμενο ΠΑΠ τεστ ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω, εχω πολυκυστικές και να κάνω τα τεστ ωορρηξίας που κυκλοφορούν στο εμποριο.

Ξεκινησα λοιπόν τα τεστακια για αρκετους μηνες (μιας και η περίοδος ερχόταν καθε 40 μερες και αν). Το Μαϊο του 2009 και με λιγη υπομονη επισκέπτομαι το γιατρο, μου χορηγει σερπαφαρ για προκλειση ωορρηξιας. Αποτέλεσμα δεν με πιάσανε. Πάω στο γιατρο, εχω αρχίσει να αγχωνομαι καταλαβαινω οτι κάτι συμβαινει. Μου λέει πως ειναι ακομα νωρίς :ohmy: . Εχει ηδη περασει εναμιση χρονος.......

Μέχρι τον Απριλιο προσπαθουμε μόνοι μας, ο αντρουλης μου κανει κ σπερμοδιαγραμμα , Τελειο. Μου γυρνάει το μυαλο και παω στο ιατρειο, ζητάω να μου γραψει ολες τις εξετασεις που πρεπει να κάνω.

Ξεκινάμε... το προβλημα διαγνώστηκε, στραβες σάλπιγγες και οι δύο. Δεν εφαπτονται καλα και δεν μπορει να περασει το γονιμοποιημενο εμβρυο. Για μας η λύση? Εξωσωματική, για τον γιατρο? επεμβαση (ελαχιστα ποσοστα επιτυχιας).Πηγαινουμε σε εναν γιατρο εξωσωματικο συζηταμε και ξεκινάμε τη διαδικασία. Ιουνιος του 2010 πλέον και οι ενεσεις αρχισαν, πρηζομαι παραγω πάνω απο 40 ωάρια και η κοιλιτσα μου θα εκραγει.Μου λέει πως ισως δεν θα μπορεσουμε να συνεχισουμε κανονικα και θα πρεπει να περιμενω το Σεπτεμβρη. Με βοηθαει ο γιατρος , αρχιζω διατροφη, κοβουμε τα φαρμακα και πάω για ωολληψια 11 ωαριάκια. Καταψύχουμε οσα μπορούμε και τοποθετουμε 2 βλαστοκυστούλες πριν απο 12 ημερες. Χθες η χοριακη μου εδειξε 99.5! Κλαιω απο χθες δεν το πιστευω, φοβαμαι να χαρω , ειμαι συγκρατημένη!

Τοσος κοπος τοσες στεναχωριες τοσες εξετασεις τοσα τοσα και τωρα τι?

Ειμαι εγκυος??

Μανουλα σε ευχαριστω ξερω πως απο εκει ψηλα, εβαλες το χεράκι σου.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Συγχαρητηρια καλη μου.Να εχεις μια τελειομηνη και καταπληκτικη εγκυμοσυνη.Φυσικα κ αξιζε η αναμονη και απο δω και περα αρχιζει η αλλη γλυκεια αναμονη μεχρι να συναντηθεις με το/τα μωρακι/α σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioulaki kalimera!poli sigkinitika ta logia sou,pargamtika sou axize na pareis autin tin xara.exoume pei polles fores pos o epimenon nika kai pos arga i grigora to thauma ha ginei kai gia mas!!!!na eiste panta kala esu kai o antroulis sou, na exeis mia teleia egkumosini kai apolause tin egkumosini sou giati einai mia magiki periodos!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gioulaki kali sou mera! Me siginisan poly auta pou egrapses kai sou euxomai mesa apo tin kardia mou mia teleiomini egymosyni ki ena ygiestato moraki!! Sigoura i manoula sou evale to xeraki tis apo ekei pou vrisketai. Ki emena to idio kanei.. Na'sai kala!! xx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) ααααχ ξανθομαλλουσα κοπελια...ευχομαι μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη και 1-2 υγιεστατα μωρααααααααα!!!

Τι ωραιο να κλαις με δακρυα ευτυχιας!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κουκλίτσα μου......

Πόσο συγκινητικό το μηνυματάκι σου.......

Χαίρομαι πολύ για σένα κοριτσάκι μου.......

Ο Επιμένων Νικά!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις κι όλα να σου πάνε υπέροχα στην κύησή σου!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ όλες σας. Μακαρι να τα καταφέρει το σποράκι.

Δεν μπορω προφορικά να το προφέρω... Ειμαι εγκυος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EISAI EGKYOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS NAIIIIIIIIIIIIIIIIIII EINAI ALH8EIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OI PROSEYXES SOU EISAKOUSTHKAN KAI OLOI OI AGGELOI 8A KATEVOUN STHN GH NA SE PROSTATEUOUN EWS OTOU KRATHSEIS STHN AGKALIA SOU TO /TA DIKO/A SOU AGGELOUDI/A.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μας συγκίνησες όλες gioulaki...πολλά πολλά συγχαρητήρια, ο Θεός μαζί σου, να σου χαρισει τα μωρακια σου που τοσο μοχθησες να αποκτησεις. Όλα να πάνε καλα κ η ταλαιπωρία σου να ξεχαστει απο παιδικες φωνές, κλάμματα κλπ. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μπραβοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσάκιμου!!!!!!!!!!! συγκινήθηκα με τα λογάκια σου...ευχομαι να χεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! :):):) και απο δω και περα να κλαις μόοοονο απο χαρά... ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν πρεπει να χανουμε την πιστη μας,με επιμονη κ υπομονη μπορουμε να καταφερουμε τα παντα,αρκει να το πιστεψουμε.να εχεις μια υγιη εγκυμοσυνη κ να κρατησεις στην αγκαλια σου γερο ή γιατι οχι γερα μωρακια.κ να θυμασε πως παντα ο φυλακας αγγελος σου θα στεκεται στο προσκεφαλι σου κ θα σε θοηθαει μια ζωη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσάκι μου γλυκό...πέρασε καιρός αλλά τα κατάφερες

και είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα συνεχώς να διλασιάζεται η χοριακή σου

και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου..μόνο χαρές από δω και πέρα!!!

Με το καλό να αγκαλιάσεις το μωρό σου...ή τα μωρά σου ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

...καλημέρα σας είπα??? Δε σας είπα :laugh:!!! (το θυμάσαι??)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ειστε ολες πολύ καλά να μας φιλάει ο Θεος ολους..

Μιλινακι μου ,με εκανες και δακρυσα... ναι το θυμάμαι στις ατέλειωτες σελίδες "Ποιες δεν περιμένουμε" σε αυτη τη περιφημη λίστα σου που πάντα ηθελα να μπώ στο κάτω κατω μέρος......

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ??? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παντα αξιζει ο κοπος οτι και αν κανεις για να αποκτησεις το δικο σου θαυμα και φυσικα ο επειμενων νικα...να εχεις λοιπον μια τελεια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η συγκίνηση που ένιωσα διαβάζοντας τα λόγια σου δεν περιγράφεται!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωρό!!!!! Να είσαι καλά και από δω και πέρα μόνο δάκρυα χαράς!!!!! Να σε βλέπουν όλοι να γελάς, το χρωστάς στον ευατό σου!!!

line_line_typew3_beg_d_typew7_time_1261803600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

K7POp3.png

2010.pngMake an ovulation ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο κοριτσάκι μου....συγκινήθηκα....

Εύχομαι να έχεις μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα ή δύο γερά σποράκια!Όλα να σου πάνε τέλεια κούκλα μου...το αξίζεις! :):):):):):):):):)

Φιλάκια.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηταν 25 φεβρουαριου οταν πηρα τα αποτελεσμετα της 2ης εξωσωματικης 100χοριακη εκεινη τη μερα εκλεγα απο χαρα.σημερα ειμαι στην 25η εβδομαδα κλαιω σχεδον καθε μερα για το μωρακι που με κλωσταει και γω δεν το πιστευω ακομη.Το καλο της υποθεσης ειναι οτι τα ξεχνας ολα και της εξετασεις και την αγωνια και τις ενεσεις και τα φαρμακα μολις φας την πρωτη κλοτσια, και παρακαλας να ειναι γερο και ας το κουβαλας και χρονια.Με το καλο να ερθει το μωρακι σου να ναι γερο, και εχεις να παρεις πολλες χαρες απο δω και περα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

irtha kai gw me ti seira mou na euxithw stin filenaditsa mou ta kalitera!!!!!!!agwnistike poli palepse poli den ta vrike ola rodina.....alla palepse...vlepeis koritsaki mou mesa apo ton agwna sou ti apotelesma pires?????????????????99.5 xwriaki pou ti sumenei???????oti eimaste egguesssssssssssss naiiiiiiiiiiii eimaste eggues........sto eipa k exthes kai tha sto xanapw tha gineis mia uperoxi manoula me to i ta mwrakia sou:):):):)euxomai mesa apo tin kardia mou na einai ola teleiaaa kai ola na pane kalaa pou tha pane diladii kai gw tha ekei dipla na mou les ta neakia sou kai enoite pws otan genniseissss tha erthw na se dw ...sagapw poli:):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...