Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!1

krisi_btv

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του site. Είμαι η Κριστίνα, σήμερα έκανα την εγγραφή μου στο site σας. Μαμάδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Χρειάζομαι τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Πρό εβδομάδας, ανέβασα σe ένα site ένα video με τον μικρό μας και προκριθήκαμε στον τελικό! Θα μας ψηφίσετε; το video βρίσκεται στο www.aygo.gr και είναι το κάτω δεξιά με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ". Θα ανεβάσω φωτογραφία του στα νέα μέλη άμεσα. Μην το θεωρήσετε ότι κάνω διαφήμιση. Απλά είμαι κι εγώ σχετικά νέα μητέρα και για αυτό σκέφτηκα το site σας. Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά απο ε΄δω και πέρα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου να σου ζησει ο γιοκας σου ειναι κουκλος!!Και το video τελειο θα το ψηφιζα σε σχεση με τα αλλα ετσι κι αλλιως!!

Εχεις τη υποστηριξη μου και εριξα και τη ψηφο μου !!Καλη επιτυχια!!

ΦΙΛΙΑ!!

Κοριτσι μου να σου ζησει ο γιοκας σου ειναι κουκλος!!Και το video τελειο θα το ψηφιζα σε σχεση με τα αλλα ετσι κι αλλιως!!

ΦΙΛΙΑ!!

ΦΙΛΙΑ!!

Κοριτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.. Ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Α! κι αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάάλο πάρτυ για όλους εδώ μέσα.. Θα ήταν γαϊδουριά αν σας ζητούσα να ενημερώσετε και φίλους ή φίλες σας να μας ψηφίσουν; απλά το βίντεο που προηγείται δεν παίζει με δίκαιους όρους αλλα δε θέλω να ακολουθήσω κι εγώ αυτή την τακτική. Ευχαριστώ που με ακούτε και για την υπομονή και τη στήριξή σας..:P

Κοριτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.. Ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Α! κι αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάάλο πάρτυ για όλους εδώ μέσα.. Θα ήταν γαϊδουριά αν σας ζητούσα να ενημερώσετε και φίλους ή φίλες σας να μας ψηφίσουν; απλά το βίντεο που προηγείται δεν παίζει με δίκαιους όρους αλλα δε θέλω να ακολουθήσω κι εγώ αυτή την τακτική. Ευχαριστώ που με ακούτε και για την υπομονή και τη στήριξή σας..:P

Σας ευχαριστώ πολύ!! zouzou δυστυχώς ναι.. πρέπει να κάνεις εγγραφή και επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω του mail σου. Ξέχασα να σας πω ότι με την εγγραφή σας μπαίνετε κι εσείς σε κλήρωση για ένα ακόμη αυτοκίνητο. Οπότε κάντε εγγραφή και του συζύγου, αδελφών αδελφές και λοιπούς συγγενείς και φίλους. Κορίτσια ειλικρινα ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!

Σας ευχαριστώ πολύ!! zouzou δυστυχώς ναι.. πρέπει να κάνεις εγγραφή και επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω του mail σου. Ξέχασα να σας πω ότι με την εγγραφή σας μπαίνετε κι εσείς σε κλήρωση για ένα ακόμη αυτοκίνητο. Οπότε κάντε εγγραφή και του συζύγου, αδελφών αδελφές και λοιπούς συγγενείς και φίλους. Κορίτσια ειλικρινα ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...