Μετάβαση σε περιεχόμενο

για πολυ μπλα μπλα...τυχαιο? δε νομιζω!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πςςς κελλυ ειναι χλωμο αλλα οχι απιθανο!

ναταλακι που μενεις?

γωγακι οταν μεινω εγγυος θα ερχομαι συνεχεια σπιτι σου χαχαχαχα απειλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama_xina έγραψε:

γωγακι επιθυμει να μαθει να μαγειρευει σωστα! για δωσε τη διευθυνση του μπλογκ! (ειδεσ διαφημιση?)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ευχαριστω ραμονα για την διαφημιση...γι'αυτο κι εσυ αυριο θα φας το περισσοτερο κεικ ;)

ναταλακι σε ευχαριστω....

http://www.nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com/

η σιωπη των αμνων...που ειναι το μπλα μπλα???

εγω σας αφηνω..παω για νανι,και θα τα πουμε πρωτα ο θεος αυριο το πρωι απο δω και μετα απο κοντα.. ;)

καληνυχτα σας!!! :kiss::kiss::kiss:

Στην αργυρουπολη μενω ραμονα μου!

Λοιπον κοριτσακια και εγω θα σας αφησω ονειρα γλυκα...

τα φιλια μου και θα τα πουμε αυριοο!

τοτε ελα και εσυ αυριο βρειιιι

γωγακι εγω χαζευω τηλεοραση χαχα μεγαλη επιτυχια! ονειρα γλυκα κ ομορφα! ευχομαι να μεγαλουργησεις αυριο

Αχ καλημερες καλημερες.... σας βρηκα επιτέλους φιλεναδίτσες μου!!!!

Κελλάκι μου σε εχω χάσει και ΜΕ ελειψες βρε. Τωρα με την εξωσωματική δεν ασχολήθηκα με τιποτις άλλο και δεν εβλεπα τα άλλα θεματάκια. Αλλα εδω να τα λέμεεεεε. Γωγάκι καλορίζικο το μαγαζάκι σου, γραψε λίγο τη διευθυνση γιατι την είδα κάπου τυχαία χθες και τωρα το εχασα.

Αντε βρε ξυπνηστε!!!!

καλημερα γιουλακι...γεωργια!!!

καλα εισαι??? καλη επιτυχια σου ευχομαι...

η διευθυνση του μπλογκ ειναι στο θεμα ανοιξα κι εγω το δικο μου μαγαζακι.ειναι στην 1η σελιδα.. :kiss::kiss:

βρε συ τωρα το εφερα στην πρωτη σελιδα και αναφερω το ονομα σου και τη διευθυνση του μπλογκ.

τι θα φαμε σημερα... B) επειδη ειμαστε σε διαιτα με τον αντρα μου,οτι εχει το προγραμμα της διαιτολογου..αν δεν κανω λαθος νομιζω σημερα εχουμε φασολακια η' οτι αλλο λαδερο της αρεσκειας μας..

χαχαχα γωγακι διαιτα ε? πως μπορεις...δεν τους αντεχω τους διαιτολογους δεν τους χωνευω!χαχαχαχα

λενα καλημερα η συναντηση ειναι...της στιγμης! δηλαδη προεκυψε...επειδη η τρελο καρολινα καθε τεταρτη δεν εχει τι να κανει!

σημερα στις 4μιση στο βιλατζ ρεντη θα ειναι!!! τυχαιο?δε νομιζω!

κοριτσουδια καλημερα!

γωγακι...φανταζομαι θα εχεις βαλει καμμια καλη συνταγη για μπαμιες?!

να σε ρωτησω εχεις δοκιμασει το μιγμα κοτοπουλο σε σακουλα της κνορ?ειναι καινουριο!!!

καλημερα ραμονακι!!! αστα να πανε με τη χαζοδιαιτα,αλλα και τι να κανω? εχω περιττα κιλα και εχω πολυ δρομο ακομα..και 1 φορα την βδομαδα την σπαω για να αντεξω...την σακκουλα αυτη οχι δεν την εχω δοκιμασει..απο χρονια ειχα δοκιμασει αν θυμαμαι καλα σανιτας ηταν..γινοταν μια χαρα το κοτοπουλακι με πατατες...

ε λοιπον αν δοκιμασεις την συγκεκριμενη θα παθεις πλακα! παρε γευση παπρικα! θα παθεις τρελη πλακα! ειναι οτι πιο νοστιμο!

αχ! εγω διαιτολογος ειμαι,βοηθος, αλλα διαιτα δεν θα κανω ποτε μου! εχθες ολη μερα ξεχασα να φαω! εχω μεινει μιση εντελως καταλαθος!χαχαχα

το βασικοτερο ειναι τονερο γωγακι! εκει ειναι το μυστικο!

προς το παρον δεν θελω να τρωω νοστιμα γιατι θα μου ανοιγει η ορεξη αντι να κλεινει...για το νερο το γνωριζω και πινω αρκετο θα ελεγα...εχω στο ψυγειο μπουκαλακια του 1/2 λιτρου και μετραω ετσι τα λιτρα που πινω..σωστη? ;)

παρα πολυ σωστη!

κοιταξε ειναι καλη εποχη για διαιτα γιατι το καλοκαιρι ειμαστε συνεχεια με φρουτα στο χερι,θαλασσινα και περα δωθε! μετα ερχετε φθινωπορο κ οι σουπες! οποτε ειναι καλο να ξεκινησεις τωρα διαιτα!

εγω εχθες εφαγα πρωινο κ μετα ολη την ωρα επινα νερο κ ξεχασα να φαω...πραγμα κακο! ολα θελουν μετρο!

μπλα μπλα μπλα τυχαιο ?????????????? μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μαλλον επειδη ταυρακι και τοξοτακι μιλανε πολυ μας ταιριαζει πολυυυυυυ ο τίτλος...χαχα :P:P

καλημερα Ραμονακι,Γωγάκι...

Λακτακι ειδα που με πειραξες και ελεγες για τρελο καρολινα που δεν εχει τι να κανει την τεταρτη...χαχα ετσι λες αλλα χωρις εμενα μπορεις???????????????οχι πες μου!!!!!!!

λολι...ειδες τα ειχαμε αναμενα ολο το βραδυ για να μας δεις!!! καλα εισαι φως μου??

καρολ εισαι η αγαπη μου η μεγαλη κ το ξερεις!

καλως σε αναστασια! χιχι τι κανεις κοριτσουδι???

mama_xina έγραψε:

λολι...ειδες τα ειχαμε αναμενα ολο το βραδυ για να μας δεις!!! καλα εισαι φως μου??

ειμαι μια χαρα κοριτσαρα μου!!!!!!Σε χασαμε λιγο αλλα τωρα οκ! :kiss::kiss:

ΜΑΡΗ ΛΟΛΛΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ??? ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΝΑΣ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΓΩΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ , ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΟΣΤΙΜΑ. ΡΑΜΟΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ? ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...