Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χμ...μιας και υπαρχει ενα μικρο χασμα αναμεσα σε πολλα ατομα...σκεφτηκα να σας ενωσω βρε! η καλυτερη σας ε?!

θεωρω οτι ειναι χαζο να αποφευγουν καποιοι θεματα καποιων απο χαζομαρες...ειστε μεσα να ενωθουμε ξανα? δε μας παει το "διαζυγιο" χαχαχαχα

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

δηλαδη πιστευω πως ειναι χαζο να μην απαντανε καποιοι σε δικα μου θεματα πχ για χαζομαρες ή σε δικα σου ή γενικως για παρεξηγησεις να χωριζετε η παρεα...ε δεν ειναι καλυτερα να κανουμε γενικως μια νεα αρχη ρε μαμοτο σαν παρεα? δεν ειναι ωραιο το σκορποχωρι!σωστα?

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

γωγακι στο 2010 μηνυμα σου να ανοιξουμε σαμπανιες!χιχι

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αυριο κιολας στο καφε που θα ειμαστε αντι για καφεδακι θα πινουμε σαμπανιες... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

συμφωνεις κελλυ οτι δεν μας παει να ειμαστε μαλωμενες γενικως εδω μεσα?

αυριο θα βγουμε κ θα γιορτασουμε που πηρα το διπλωμα κ το μαγαζακι της γωγω! γιαυτο θα τις κερασω κεικ που θα φτιαξει η γωγω! χαχαχαχα σωστη??

Δημοσίευση

ramonaki m n sou pw tin alithia den me niazei pleon ti kanei o kathenas edw mesa ilikrina!!!kai otan eixa pei tin gnwmi mou eides ti akousa kai telika eixa kai dikio!!!opotee oute me niazei oute asxoloume mpenw pou k pou pelon epidi exw tis filenaditses m edw mesa kai ta leme ligaki:):)aaaaa swsti mia xaraaaa twra pou tin vrikes valtin na sou kanei 2-3 keik kale na pareis k sto spiti na faei ko aggelos na to pasareis gia diko sou xixiixii kala na perasate vbre koritsia!!!krima pou mai makria tha rixname poli gelio

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

συμφωνεις κελλυ οτι δεν μας παει να ειμαστε μαλωμενες γενικως εδω μεσα?

αυριο θα βγουμε κ θα γιορτασουμε που πηρα το διπλωμα κ το μαγαζακι της γωγω! γιαυτο θα τις κερασω κεικ που θα φτιαξει η γωγω! χαχαχαχα σωστη??

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

με ξενα κολυβα μνημονευεις ραμονα?? σωστηηηηηηηηηη....

Δημοσίευση

χαχαχα καλοι γωγακι! πολυ σωστη φραση! εχω πεθανει στο γελιο!εχω λιωσει!

κελλυ καιρος δεν ειναι να γινουμε ξανα μια παρεουλα οεο???

καλα ακομη γελαω με την φραση αυτη! χαχαχαχα ειδες τι πονηρο παιδι που ειμαι?χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...