Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα!

Τί κακό και αυτό με το μάμμυ.... 2 μέρες δεν με άφηνε να μπω :angry::angry:

Μαμά Παναή περάστικά στο αγοράκι σου. Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα.

Enina συγχαρητήρια!!! :woohoo: :woohoo:

Μariakrhth μια χαρά ο Μανωλιός!!! Μεγιά και τα επιπλάκια σας. Για πες τιμούλες να ξέρουμε.

Ευγενία πολύ ζήλεψα!!! (με την γλυκιά άποψη φυσικά) θέλω και εγώ βουτιές με την κοιλίτσα μου :(:( Καλά να περνάτε και κάνε μια βουτιά και για μας!!!!

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα σας!

εχω κατι μερες να μπω στο μαμμυ..κι ολα αυτα εξαιτιας της καταστασης μου!

Ειχα εντονους πονους που την δευτερα συνοδευτηκαν και απο αιμα! ο γιατρος μου ειπε να παιρνω ενα salospir την μερα!

:dry:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ανχωμενα κοριτσακια

Ναταλακι προσεχε πολυ κοριτσακι λιγο υπομονη και θα περασει να πανε ολα καλα

φιορε κανε υπομονη μεχρι αυριο και αν δεν σε δεχτει βρες εναν οποιοδηποτε αλλο γιατρο να πας εστω να ακουσεις το μωρο σου για να σου περασει η αγωνια, και μεχρι αυριο βρες ενα στιθοσκοπιο να ακουσεις την καρδουλα ακουγιεται εγω το εχω κανει.Και μην φοβασαι που δεν το εχεις ακουσει ακομη εχω φιλες που ειναι στο δευτερο και φτασαν στην 20η για να το καταλαβουν.

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας.

Ναταλάκι μου περαστικά σου κοριτσάκι. Ξεκουράσου όσο μπορείς και ψυχραιμία. Ελπίζω να έχεις βοήθεια με τα παιδιά.

Fiore μου ψυχραιμία. Κακό δεν έχεις κάνει στο μπεμπέ σου αλλά μωρέ αγχώνονται και αυτά μαζί μας γι αυτό ηρέμισα. Δες και αύριο αν μπορείς να πας και διαφορετικά πήγαινε κάπου να κάνεις έναν υπέρηχο να σου φύγει η αγωνία. Και πες τα και ένα χεράκι με τον γιατρό σου. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή :angry::angry:

Ναταλάκι περιμένουμε τα νέα σου κοριτσάκι μου. :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

kalimera koritsakia mou omorfa!!!!elisa mou xarika poli ,pws eisai twra pio hremi???natalaki mou mhn anxonese malon apokolisi tha epathes,,,ekanes yperixo...fantazome me ola ta pitsirikia sou tha taleporithikes...katse ksapla pare ta xapia kai ola kala tha pane einai poli syxno fenomeno apla thelei ksekourasi,......fiore mou exeis dikio koritsaki mou na anxonese kai na stenaxoriese alla ayrio pou tha deis to mwraki sou tha sou perasoun ola....egw sto prwto mou sth 20h ebdomada to eniosa.......

Δημοσίευση

α ρε Mariakrhth με τον κομανετσι σου :laugh: :laugh: :laugh: μια χαρα και εσενα οι εξετασεις σου..τέλεια!!!!

Ναταλακι περαστικα κοπελα μου,ολα καλα θα πανε!Εχεις και τα μικρα ...κουραστηκες φαινεται!

Μαριακαπ οντως ειμαι πιο χαλαρη τωρα που περασε και η β επιπεδου...αντε και στα δικα σας τωρα ;)

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσακια, ναι οντως εκανα υπερυχο και ειναι πολυ μικρη η αποκολληση..

μου ειπε ολο ξαπλα.. :dry:

οσο καλες ηταν οι αλλες 2 μου εγκυμοσυνες τοσο ασχημη ειναι αυτη..

τελως παντων..

ολες καλα απ οτι καταλαβα με τις εξετασουλες σας..

μπραβοο πολυ σας χαιρομαι!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ είμαι χαρούμενη που ήρθε ο αντρούλης μου σήμερα που είχα να τον δω δέκα μέρες! Την Δευτέρα θα ξαναφύγει βέβαια για άλλες δέκα μέρες αλλά μέχρι την Κυριακή θα είμαστε όλη μέρα μαζί.

Μariakrhth πολύ χαίρομαι που όλα είναι τέλεια στον γιόκα σου!

Natali να προσέχεις κοριτσάκι μου, ελπίζω να έχεις βοήθεια τώρα που την χρειάζεσαι.

Fiore υπομονή μέχρι αύριο που θα δεις το μπεμπάκι σου. Είμαι σίγουρη πως θα ηρεμήσεις μετά. Πάρε ένα στηθοσκόπιο που σου προτείνει η Ιna όντως ακούς τις κινήσεις του! Έχω πάρει κι εγώ.

Σήμερα περιμένουμε την Melisoula να μας πει νέα νομίζω έ;

Μelisoula μην μας ξεχάσεις!

Σας φιλώ προς το παρον!

Δημοσίευση

φιορε μου μην στεναχωριέσαι καθόλου εάν δεις ότι και την επόμενη εβδομάδα στο ακυρώνει κλείσε ραντεβού σε κανένα διαγνωστικό κέντρο για απλό υπέρηχο κυήσεως για να ηρεμήσεις και εσύ και το μωρό. να σκέφτεσαι θετικά έτσι?φιλία πολλά πολλά

Δημοσίευση

Μπράβο Μelisoula θαυμάσια τα νέα σου! Αντε με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου! Το ίδιο κι εγώ! Ανυπομωνώ να πάρω αγκαλιά την κορούλα μου το Νοέμβρη. Που θα πάει θα περάσει ο καιρός! Καλή σας νύχτα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!Εμείς μπήκαμε πριν λίγο στο δωμάτιο - το γλεντήσαμε λίγο παραπάνω γιατί είχα τα γενέθλια μου!!Ο μικρός μου τώρα στις διακοπές κάνει πάρτυ...με έχει ταράξει στις κλοτσιές.Τρομάζω και εγώ καμιά φορά!!! :blink::blink::blink:

Μου το είχε πει ο γιατρός ότι ειναι ιδιαίτερα ζωηρος και πλέον το καταλαβαίνω και εγω!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

natali περαστικά σου!! ξεκούραση, πολύ ξεκούραση!!

melisoula μπράβο σου.. με το καλό να έρθει η μικρούλα!!

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα μελισουλα πολυ ωραια τα νεα σου με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας

natali περαστικουλιααααααααααααααααααααααααααααα και πολυ πολυ ξεκουραση ας τρεξουν λιγο και οι αλλοι για σενα εσυ πρεπει να προσεχεις

fiore ελπιζω η αγωνια σου γρηγορα να λαβει τελος και οπως ειπαν και τα κοριτσια αν παλι στο ακυρωσει πηγαινε και κανε καπου αλλου ενα υπερηχοοοοοοοοοοοοοοοο για να ηρεμησεις

εγω χτες πηγα στον γιατρο μου για να δει τις εξετασεις μου ευτυχως ολα καλα και ειχα την ελπιδα οτι θα βλεπαμε και τι ειναι το φασολακι μας

καναμε υπερηχο μιση ωρα και αλλα δεν ανοιγε με τιποτα τα ποδια τι τουμπα εκανε απ ολα αλλα τα ποδιαααααααααααααααα εκει το δαχτυλο στο στομα συνεχεια και σε καποια φαση αρχισε να ανοιγοκλεινει το στομα συνεχεια εκει γελασα ηταν πως βλεπεις σε κατι ταινιες μια ακτινογραφια και μοιαζει σαν σκελετος που ανοιγοκλεινει το στομα ετσι ειχε πολυ πλακααααααααααααααααααα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ο γιος μου ανοιχτα ειχε τα ποδαρακια και ειδα το πουλακι απο μακρια αυτο εκανε τουμπιτσα τιποτα απο κατω δεν ξερω τι να πω ..........

Δημοσίευση

fiore δεν πριζεις κανεναν ολες εχουμε αναγκη να μιλαμε σε καποιον που μαςκαταλαβαινει γι αυτο περναμε τοσο χρονο εδω μεσα.οτι νιωθω εγω νιωθεις και εσυ εχουμε τις ιδιες αγωνιες και περιμενουμε το ιδιο πραγμα

112 μερες και σημερα.

Σημερα το πρωι εμενα δεν με κλοτσισε τοσο οσο τις υπολοιπες μερες μαλλον πρεπει να της δωσω κανενα γλυκακι.Αρχισα να αγοραζω φοραμακια και πανουλες ελπιζω να μην το γρουσουζεψω αλλα νιωθω καλα να τα βλεπω και να τα ακουμπαω.

Δημοσίευση

χαιρετωω τα ομορφα φουσκωμενα κοριτσουδια μου!

τι μου κανετε?

μελισουλα μου τελειεα τα νεα σας! με το καλο το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ σας..

ευγενια χρονια πολλα και για τα γεννεθλιακια!

φιορε μου ηρεμισε, μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα ειναι..

πολυ ωραια ειναι και τα ονοματακια σας! εμεις για ονοματακι εχουμε συζητησει πολυ λιγο..και εχουμε πολλα στο μυαλο μας..αν ειναι αγορακι μου αρεσει πολυ το Νικητας..για κοριτσακι εχω σκεφτει πολλα..ελισσαβετ,αρτεμις,φαιη..

μου αρεσουν γενικα πολλα

Δημοσίευση

Γεια σας φιλενάδες!

Ναταλάκι είσαι καλύτερα σήμερα?

Μελισσουλά όλα υπέροχα!! Βουρ για ψώνια τώρα.

Fiore ωραία το Νεφέλη. Το αγορίστικο εννοείτε δεν το ξέρω. Ο σύζηγος Ιταλός? Δηλαδή το μωράκι σας θα είναι δίγλωσο?

Δημοσίευση

εχω κατι τραβηγματα που το πα στον γιατρο τις προαλες και μου λεει ειναι επειδη μεγαλωνει η κοιλια..

αυτο και απλα ωρες ωρες νιωθω καποιες ενοχλησεις..

ειμαι παντως καλυτερα απο τις αλλες μερες..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα! τι κάνετε κοριτσάκια;

Ναταλάκι μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε! σε καταλαβαίνω, δύσκολο να καθίσεις στο κρεβάτι και πόσο μάλλον όταν έχεις κι άλλα παιδιά, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχεις βοήθεια. Θα τα λες μαζί μας από εδώ, να περνάει η ώρα σου!

Μελισσούλα συγχαρητήρια! με το καλο η κορούλα σου!

Fiore μου καλή τύχη για σήμερα, ελπίζω να σε δεχτεί επιτέλους. Αλλά και αυτό να μην γίνει έχουν δίκιο οι κοπέλες, πήγαινε σε ένα διαγνωστικό κέντρο και κάνε ένα υπέρηχο για να ηρεμήσεις, είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι έτσι. Οσο για τα συμπτώματα κι εμένα μου έχουν φυγει οι ναυτίες και το πρήξιμο και ο πόνος στο στήθος, φυσιολογικό είναι αυτό μην ανησυχείς. Πολύ ωραία τα ονοματάκια σου! εμείς για αγοράκι είχαμε περίπου καταλήξει, για κοριτσάκι το ψάχνουμε λίγο!

Πήγα χτες στο πρώτο ραντεβού μου με τον καινούριο γιατρό, όλα καλά! περίμενα βέβαια 1,5 ώρα λόγω κόσμου, αλλά μας φάνηκε πολύ συμπαθητικός και προσεκτικός στη δουλειά του, ελπίζω να μην μου τα γυρίσει κι αυτός! Πάντως όσον αφορά το φύλο του μωρού... μας τα γύρισε! μας είπε ότι πρέπει να ειναι κορίτσαρος! :P ! Το μπεμπάκι μας είναι σεμνό και δεν ανοίγει καλά τα ποδαράκια! Δεν τα βάφω όμως ακόμα όλα ροζ... θα περιμένω την Β' επιπέδου!

Αυτά κι από μένα, συγνώμη αν σας κούρασα!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.....

καλα καμμια σας δεν ρωτησε τι εγινε εχθες στον γιατρο που ειχα ραντεβου...με ξεχασατε...κλαψ :( !!

το νινι μου ειναι μια χαρα,κουκλι ομορφο σαν την μανουλα,χαχαχα!!!!

με αναστατωσε βεβαια λιγο ο γιατρος,γιατι ενω αυτος που μου εκανε αυχενικη ,ειπε 80%αγορι,χθες ο γιατρος αν και δεν ειχε καλη θεση,ειπε μαλλον κοριτσι!!! :dry:

εγω παντως ειμαι σιγουρη ,οτι η αγορι η κοριτσι θα ειναι!!! :blink:

κατα τα αλλα,εχω καουρες και δυσπεψια και απο κιλακια κοντευω το 1.

αυτα τα νεα μου,αντε να περασει ο καιρος για την β επιπ,γιατι μου φαινεται αιωνας!!!! :unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...