Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον μισο κιλο ηλιελαιο μισο κιλο συμιγδαλι(250 ψιλο 250 χοντρο)1 κιλο ζαχαρη 2 κιλα νερο...

βαζεις την ζαχαρη και το νερο μαζι με ενα ξυλο κανελας και μιση λεμονοκουπα να βρασουν(μολισ χοχλασουν το κλεινεις)καβουρδιζεις το συμιγδαλι στο ηλιελαιο να παρει ωραιο χρυσαφι χρωμα και να μυρισει και αν σαρεσει η κανελα προσθετεις μια κουταλια..μολις παρει χρωμα προσθετεις παραπολυ αργα το σιροπι...ΠΡΟΣΟΧΗ ο ατμος ειναι επικυνδυνος μπορει να σου κανει εγκαυμα για αυτο οχι το κεφαλι πανω απο την κατσαρολα οταν προσθεσεις το σιροπι το κατεβαζεις απο την φωτια και πρωτα του βαζεις σιγα το σιροπι να πιασει θερμοκρασια και μετα ολο μαζι..το ανακατευεις και ξαναβαζεις στην πολυ χαμηλωμενη φωτια(αν θες εδω προσθετεις σταφιδα η καρυδια)μεχρι να βγαλει την πρωτη φουσκαλα οποτε και ειναι ετοιμος...να τον βαλεις σε φορμα η φορμακια......τα ειπα ολα???αν κανεις τον αλλο τροπο που τα βαζεις ολα μαζι θα γινει σαν λασπη εμενα δεν μαρεσει ετσι...

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εκει εχεις δικιο την καναμε στο ξενοδοχειο αυτην και εβγαιναν γυρω στις τρεις φορμες...καλη επιτυχια...

και τωρα σας αφηνω θα τα ξαναπουμε το απογευμα καλη ορεξη καλη χωνεψη και καλη ξεκουραση κυριες μου.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Geia sas egyoules!! Ti mou kanete? Kaloriziko to neo mas themataki. Kale pote prolavate kai grapsate tosa polla? Loipon tin alli evdomada logika tha sas exo ki ego nea gia to fylo tou bebe. An exei kali thesi auti ti fora to zoirouli!! Ligoura gia xalva diavazo. Ego tha ftiaxo cake simera. Me sokolata mpoliki, alla perimeno na paro to gio mou apo ton paidiko gia na me voithisei.. :cheer::cheer::cheer:

Marinax kai Panagiota me to kalo ta agorakia sas!!!!!!

Δημοσίευση

καλησπεριζω τις ομορφες εγκυουλες μου!

τι κανετε?πως ειστε? ολες καλα?

καλε ποτε γραψατε 11 σελιδες? σε 1 μερα? δλδ σε 10 μερες θα παμε για το 3ο? χαχα

τωρα με εχει πιασει εμενα η πλατη μου :/

πηγαμε και εμεις για μπανιο το πρωι.. στην ακτη του ήλιου στον αλιμο.. αλλα ηταν βαθια και δεν ηταν καλη για τα μικρα.. τελως παντων ενταξει καλα περασαμε..

Δημοσίευση

Φαγανουλες μου,τι κανετε????το ξενυχτησατε ειδα εχθες το βραδυ!!!ωρε,απο νοεμβρη δεκεμβρη να δειτε τι ωραια ξενυχτακια θα κανουμε!!!ολα τα μωρα ....στην πιστα :dry:

εμενα σημερα ηρθε η πεθερουλα μου,θα μεινει καμμια 10αρια μερες! :blink::blink::unsure:

αν ξανα παντρευομουνα,θα διαλεγα αντρα απο ορφανοτροφειο :silly: :silly: :lol::lol:

φιλακια σε ολες :kiss:

Δημοσίευση

natali.str έγραψε:

οχι αλλα try ..

τελως παντων τι κανεις?ο μικρος καλα ειναι?

καλα ειμαι μικρουλα μου,δεν κανω κατι το ιδιαιτερο,αν και πρεπει να διαβασω....αλλα που μυαλο?????ειδες το φυλο του μωρου???ποτε πας για β επιπ???εγω 10 αυγουστου,την ημερα τησ γιορτης μου!!!!ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι εχω τρελη αγωνια :huh:
Δημοσίευση

koritsakia pou eiste shmera???aupnies den exoume shmera??mou aresei pou eipa tha anoiksoume 3o post mexri na genisoume..lathos kathe 2 bdomades blepw na anoigoume!!!ekana exetaseis aimatos kai eytixos bgeikane kales...sakxaro 80 sidiros orou 104 kai aimatokritis 37.egw sidiro eixa 20...ta xapakia boithisane..plakothika sta glika shmera...loukoumades trigonakia me krema..teleia htan!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ έχω φάει του σκασμού σήμερα. Μας κέρασε ο εργοδότης μου στην δουλειά και σκάσαμε! Δεν μπορούσα να χονέψω με τίποτα περίπου για τις επόμενες τρεις ώρες. Τώρα όμως που πέρασε η ώρα αρκετά ξαναπεινάω. Πάω να φάω μακαρονάκια με κοτόπουλο.

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια μου. καλα ειστε? εγω ειμαι μια χαρα σημερα. αντε και μαλλον τελος του μηνα θα μαθω αν εχω αγορακι η κοριτσακι,εχω ραντεβου για β'επιπεδου και εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ αγωνια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...