Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Καλημέρα!! Τι κάνετε?

crazy συγχαρητήρια!! Πολύ πολύ χαίρομαι!!Στο ΙΑΣΩ βλέπω και εσύ - οπότε μπορεί να σε πετύχω με το καλό όταν έρθουνε οι κούκλοι μας (25 εγώ - 29 εσύ).

mariakrhth μακάρι να πάνε όλα όπως ακριβώς τα θέλεις - η απόφαση είναι το δύσκολο - αφού την πήρε ο άντρας σου σύντομα θα είσαι ανεξάρτητη και πολύ πολύ ήρεμη!!!!

Εγώ είμαι κάλά - προσπαθώ να μαζεψω λίγο το σπίτι γιατι γίνεται πανικός - είναι η μανούλα μου διακοπές και πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου. Με είχε κακομάθει - επεστρεφα απο την δουλεία και δεν έκανα τίποτα!! Μόνο με την κοιλίτσα ασχολιόμουν. Τώρα λόγο του οτι είμαι συνέχεια σε κίνηση δεν καταλαβαίνω τόσο συχνά το μωρό και :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mariakrhth έγραψε:

καλημερα πολυλογουδες τι κανετε σημερα?ποιες φυγανε για σ/κ και ποιες ειναι εδω?εγω παντως ειμαι εδω αλλα με μια ψυχολλογια στα υψη..οσο σκεφτομαι πως να χτυπησω ξυλο μεχρι να κλεισει η χρονια θα εχω γεννησει και θα εχω αλλαξει και σπιτι μου ερχεται να ουρλιαξω....φτυστε με κοριτσια ολα καλα να πανε...σας ειπα που πηγα και ειδα το σπιτι απο κοντα?ειναι αψογο πολυ σκαλα ρε κοριτσια αλλα και πολυ καλη ευκαιρια για να χασω και κανα κιλο μετα την γεννα... :P:P:P:P;);););) ειναι τοσο φωτεινο μπαινει απο παντου ο ηλιος και αμα φανταστειτε πως αυτη την στιγμη για να μπω στην κρεβατοκαμμαρα μου πρεπει να αναψω φως αλλιως θα σκοτοθω μπορειτε να καταλαβετε τον ενθουσιασμο μου...εχει 2 μικρες αυλες μπρος πισω αλλα η ταρατσα ειναι τεραστια και η θεα απιστευτη...αλλα εμενα αυτο που με νοιαζει πιο πολυ απο ολα ειναι πως θα ειμαι ξενοιαστη και ηρεμη σπιτι μου να μεγαλωνω το μπουμπουκι μου χωρις παρεμβασεις και ενοχλησεις...και για να μπει μεσα η πεθερα μου θα πρεπει να χτυπησει πρωτα και να παρει τηλ...χριστουλη μου ειναι τοσο ωραιο πραγμα η ανεξαρτησια τελικα.. :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Kαλημέρα Μαράκι! Κι εγώ εδώ είμαι αλλά σε λίγο πάω κομμωτήριο (χι,χι,χι!).

Αντε με το καλό να μπεις στο σπιτάκι σου να υσηχάσεις!

Είναι μονοκατοικία και μεζονέτα αν κατάλαβα καλά ε;

Αν είναι έτσι μην ανυσηχείς συνιθίζεται κι εμεις μεζονέτα χτίσαμε και απ' το υπόγειο μέχρι την ταράτσα έχει πολλά σκαλιά. Πλέον τα συνίθισα. Κάνεις και γυμναστική. Μόνο για τα παιδιά μας θα είναι κάπως. Πρεπει να τα προσέχουμε.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορά να απολαμβάνεις την ξενοιασια σου στο καινούργιο σας σπίτι!

Να ευχηθώ καλή διαμονή στο Καναδά στη mariakap75 και εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά όπως τα λέει ο γιατρός που είναι αισιόδοξος με το μωράκι της!

natalistr με το καλό ο γάμος σου κοπέλα μου με τα όμορφα αγγελούδια σου,είσαι παράδειγμα εδώ μέσα με τόσα πολλά μωράκια!

Διάβασα πριν κάτι εβδομάδες κάτι αναφορές για τη διακοπή του καπνίσματος .Ξέρω κορυφαίο βελονιστή που βοηθά στη διακοπή καπνίσματος,αν κάποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να την ενημερώσω ,μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμιση.

Θέλω κι εγώ να μπω στην παρέα του φατσοβιβλίου ....

eugeniafrapa έχει φασίνα σήμερα???σιγά σιγά τις δουλειές,να προσέχεις το μπεμπέ.

Εγώ κορίτσια μόνο σίδηρο παίρνω,ο γιατρός στον τελευταίο υπέρηχο είπε οτι το μωρό έχει την ανώτατη φυσιολογική ανάπτυξη για την ηλικία του,ουαου λέω τί παιδί θα βγάλω!!!!ψηλοτρομοκρατήθηκα και λίγο :blink: στην Β επιπέδου σου κάνουν εκτίμηση πόσο βάρος θα έχει το μωρό οταν γεννηθεί.Εσάς,που κάνατε Β επιπ, τί σας είπανε για το προβλεπόμενο βάρος?

Kalhmera koritsakia mou...Olo euxarista diavazw kai xerome na eiste oles kala kai ta mpempakia mas mazi me emas :) Maria to kalhtero dwro gia thn gennhsh tou paidiou tha sou kanei o antras sou(thn iremia sou) kai fisika ena olokainourio spiti :laugh: :laugh: Meroula emena den mou eipan tpt gia provlepomeno varos sthn gennhsh, oute rotisa, apla o giatros mou eipe pos kathe mhna tha diplasiazei to varos tou dld an htan 500 gramaria thn epomenh fora prepei na einai giro sto kilo kai paei legontas, kai emena einai megaloutsiko to mwro alla pernw apo ola ta kala xapakia,giati na paizei rolo to megethos gia na pareis azvestio as poume??

EviD το μέγεθος δεν παίζει ρόλο για τις βιταμίνες που παίρνουμε,αυτό μου είπε ο γιατρός.Απλά ο γιατρός μου δεν είναι υπερ των πολλών φαρμακων γενικά,αλλά είναι υπερ της σωστής διατροφής.

και μιλάω εγώ για διατροφή που το πρώτο τρίμηνο έβαλα 6 κιλά απο το άγχος μου,λόγο προηγούμενου ιστορικού μου, και με μάλωνε ο γιατρός :blush: ευτύχώς τώρα έχω σταθεροποιήσει την όρεξη μου και κατάλαβε και ο καημένος γιατρός πόσο είχα αγχωθεί αρχικά.

Πάντως σε μία συζήτηση που είχα μπλέξει με εγκυούλες που περιμέναμε στη αίθουσα αναμονής να δούμε τον γιατρό,λέγανε αυτό ακριβώς οτι δηλ στην Β επιπέδου προβλέπει με μεγάλη ακρίβεια κάθε γιατρός ,όχι μόνο ο δικός μου, το βάρος του παιδιού όταν γεννηθεί και τότε το άκουσα πρώτη φορά αυτό.

το ξέρουν και άλλες εγκυούλες αυτό?

και φυσικά μου λέει πόσο θα είναι περίπου την επόμενη φορά το βάρος του μωρού,εμένα υπολόγισε στην 22η εβδ να είναι περίπου 600γρμ το πολύ.

Egw teleftea fora piga ston giatro 22/7 mou eipe pos einai 700 gramaria peripou kai 28 pontous, uperixografika einai mia evdomada megaliteros mou eipe alla auto den exei simasia eksartate apo ta gonidia mas(tha ginei psilo to palikarh mas) :P Mia gnosth pou sinantisa tixea kai exei pht 2 meres noritera apo emena ths eipe pos htan 500 gramaria to mwro ths...

ψηλό παλικαράκι Εύη :laugh: γερό να είναι πάνω απ όλα!!!τί ύψος έχετε,μαμά και μπαμπάς ??? εμείς 1,78 εγω και ο μπαμπάς 2,00.

όχι τίποτα άλλο, να υπολογίσω και το δικό μας ;)

Εγώ όταν έκανα την Β επιπέδου ήμουν 22εβδ και 5 ημερών σύμφωνα με την τελευταία περίοδο αν και πάντα στον υπέρηχο είμαι 3 μερών μικρότερη - (η σύλληψη έγινε 3 μέρες αργότερα) ο μικρός ήταν 440 gr. Δεν μου είπαν τίποτα απολύτως για το μέγεθος. Μάλλον είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια.

κοριτσια μου σας ευχαριστω για τις ευχες...ολα καλα θα πανε πλεον ειμαι συγουρη μονο λιγακι υπομονη μια και το σπιτι θα ειναι ετοιμο τον δεκεμβρη...και αυριο να εφευγα δεν θα με χαλαγε...ανυπομονω να παραδοσω τα κλειδια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

παντως εμενα μου ειπε ο γιατρος να υπολογιζω στα 3κιλα μπορει και παραπανω τον μπουλη μου...

Meroula WOOOOWWWWWW esois tha vgalete ton epomeno fasoula vre...... :woohoo: :woohoo: Egw eimai 1,70 kai o mpampas oxi idietera psilos 1,75..Alla eixa enan papou 2 metra kai o mpampas mou einai arketa psilos..Episis apo thn meria tou antra mou o theios tou einai psilos opos kai h giagia tou gia gyneka ekina ta xronia htan polu psilh...Fisika gero na einai pano apo ola..

Evi.D έγραψε:

Meroula WOOOOWWWWWW esois tha vgalete ton epomeno fasoula vre...... :woohoo: :woohoo: Egw eimai 1,70 kai o mpampas oxi idietera psilos 1,75..Alla eixa enan papou 2 metra kai o mpampas mou einai arketa psilos..Episis apo thn meria tou antra mou o theios tou einai psilos opos kai h giagia tou gia gyneka ekina ta xronia htan polu psilh...Fisika gero na einai pano apo ola..

χι ,χι...έχουμε και εμείς ψηλό σόι,που να τα αναφέρω τώρα...αστα να πάνε...

γερό να είναι :lol:

σου έστειλα πμ

hello girls!

τι μου κανετε?

απ οτι βλεπωω ολες καλα!

Μαρακι μου με το καλο να μπειτε στο καινουργιο σας σπιτακι!

μερουλα ο επομενος μπασκετμπολιστας θα γεννηθει!χεχε

καλε η ρηνιω μου που ειναι?

natali.str έγραψε:

hello girls!

τι μου κανετε?

απ οτι βλεπωω ολες καλα!

Μαρακι μου με το καλο να μπειτε στο καινουργιο σας σπιτακι!

μερουλα ο επομενος μπασκετμπολιστας θα γεννηθει!χεχε

καλε η ρηνιω μου που ειναι?

εδωωωωωωωωωω τι κανετε?????εγω εδω τα ιδια.το απογευμα θα παμε μπανακι!!!!!

σου εστειλα πμ για το φεις!!!!

Αχ ηρέμησα λίγο - ένιωσα το μωράκι μου και μίλησα με τον γιατρό για το οτι πετρώνει τοπικά η κοιλιά μου. Ο μικρός είναι που κάνει τούμπες. Αν ήταν σύσπάσεις θα ήταν ολη η κοιλιά και σε τακτικά χρονικά διαστήματα και όχι μια στις τόσες. Μου έφυγε ένα αγχος!! Παω να συνεχισω τις δουλειές - θα έρθει και ο μπαμπάς απο την δουλειά σε κανά 2ωρο και θα βοηθήσει!!Φιλάκια κούκλες!!!

ωωωω να την να την! τι εχουμε το απογευμα???????

ΜΠΑΝΑΚΙ?

και εσυ ρε βρουτε? χαχαχα

μας κανεις και ζηλευουμεε :(

χεχεχεχε

Καλα να περασετεεεεεεεεεε! θα το ευχαριστηθειτε δδεν θα εχει και τον απασιο πρωινο ηλιο!

παω να δω πμ!

Αν και με αφηνει ο γιατρος ,δεν κανω μπανιο ,ειδικα εντος αττικης!!!!μου φτανει ομως που βλεπω το αντρακι μου να πλατσουριζει ευτυχισμενο!!!

ααα μας τα αλλαζεις τωρα? και χαρηκα που θα κανει και καποια απο εμας μπανιο!

ελεγαα να κανεις μια βουτια και για μενα..χαχαχχα μην σου πω και μακροβουτι!

αλλα καλααα θα σκεφτομαι τον παναγιωτακι σου που θα κανει μπανιοο και θα χαιρομαι! αχαχαχαχα

θελω και εγωω θαλασσα!

εμενα μου παν οι γονεις μου να παμε να φαμε ολοι μαζι εξω σημερα αλλα τους ειπα οχι γιατι και δεν θα κανθονται τα μικρα! και δεν ειχα και πολυ ορεξη οποτε μπορει να πω στην αδερφη μου να ερθει απο εδω με την μπεμπα να κατσουμε!

Evi μου μην ανυσηχείς είμαι εγώ εδώ. Δεν έχω να κάνω κι εγώ τίποτα. Ο αντρούλης μου λείπει εκτός Αθηνών, μ' αυτή την ζέστη να βγω πάλι έξω δεν παίζει. Πριν λίγο μαζεύτηκα απ' το κομμωτήριο και νοιώθω πολύ ανανεωμένη!

geia sas koritsia!!!!!kala to les bre evi...eida tis foto apo ta koritsia sto fb kai blepw oti oles einai pitsirikes....crazy xarika poli gia ta apotelesmata sou twra mporeis na xalarwseis kai esu!!!!merula seyxaristw!!edw pantos exei poli droseia wres-wres krywnw...thats montreal!!!!egw exw akoma agonia mexri na erthei h allh ebdomada poy tha epistrepsoun h giatri na arxisoun na me parakolouthane!!!!

καλησπέρα κοριτσάρες!! διάβασα όσα γράψατε και χαίρομαι που όλες είστε καλά! Καμία όμως δεν έφυγε για Σ/Κ ε;

MariaKap όλες πιτσιρίκες ε;;; ευχαριστούμε, τι χρωστάμε;; :laugh: :laugh: δροσούλα στο Μόντρεαλ, ζέστη εδώ! εγώ γεννήθηκα στο Cambridge-Ontario, είναι κοντά σου; Από ότι ξέρω έχει εξαιρετικούς γιατρούς στον Καναδά, θα βρεις κάποιον και όλα θα πάνε καλά!

Ρηνιώ μας έλειψες, καλά είσαι; καλά κάνεις και δεν κάνεις μπάνιο στην Αθήνα, κι εγώ ούτε που το σκέφτομαι. Πες στον Παναγιωτάκη να πλατσουρίσει λίγο παραπάνω και για εμάς!

Μαιρούλα θα σου στείλω pm γιατί με ενδιαφέρει ο γιατρός σου...

Αναστασία, με γειά το μαλλί!

Εύη υπομονή! εγώ θα βγω σε λιγάκι, έχει η αδερφούλα μου γενέθλια και κάνει πάρτυ, αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα θα σου κάνει παρεούλα!

Α και Mariakrhth, καλορίζικο να είναι το καινούριο σπίτι! να το γεμίσετε παιδικά χαμόγελα και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!

Koritsares ti mou kanete..?efaga to meshmerh kai piga ksaplosa amesos kai twra exw na simazepsw thn kouzina mou kai ta piata ;) Axxx ti sparila einai auth den thelw na kounithw apo thn thesh mou....Lenaki na xerese thn aderfoula sou,polixronh.....Anastasia me gia to mali,alla twra prepei na kanoniseis voltoula gia na mhn to xerese mono esu :):) Maria mou ipomonh kai h epomenh evdomada plisiazei,ola kala tha pane th deis.......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...