Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά ναταλάκι, μάλλον θα γίνω πελάτισσα!! εννοείται ότι θα σου πω, όσες περισσότερες μαζευτούμε τόσο καλύτερα ;) ! αλλιώς θα ερχόμαι σπίτι σου,για να κυνηγάω τα δικά σου τέσσερα (πέντε με το δικό μου) και θα μας βγει πιό οικονομικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μωρε 5-6 συναντησεις να κανουμε σε παρκο θα δεις τι εχεις να χασεις θα κυνηγαμε τοσα παιδακια που δεν νομιζω να κατσουμε χααχαχαχαχα

γειά σου Ευάκι, καλά θα κάνεις!

Ναταλι καλή ιδέα, συναντήσεις μανάδων σε πάρκο... εγγυημένη απώλεια κιλών! χαχαχαχα!

Σας αφήνω κι εγώ κοριτσάκια μου, ίσως σας πετύχω αργότερα! σήμερα είναι και το ραντεβού της crazy, σωστά; μακάρι να μάθουμε κι άλλα ευχάριστα!

Πολλά φιλάκια :kiss::kiss:

Γεια σας κορίτσια!

Κάναμε τη Β΄ επιπέδου σήμερα στο ιασώ. Όλα καλά, ο μπεμπάκος έχει μεγαλώσει αρκετά, οι μετρήσεις ήταν καλές, ο γιατρός ευχαριστημένος.. Δόξα τω Θεώ, όλα καλά!

Καλά αποτελέσματα σε όσες δεν έχουν κάνει ακόμα την εξέταση!

Φιλάκια!! :) :)

Crazy έγραψε:

Γεια σας κορίτσια!

Κάναμε τη Β΄ επιπέδου σήμερα στο ιασώ. Όλα καλά, ο μπεμπάκος έχει μεγαλώσει αρκετά, οι μετρήσεις ήταν καλές, ο γιατρός ευχαριστημένος.. Δόξα τω Θεώ, όλα καλά!

Μπράβο Crazy! Τέλεια! Με το καλό να έρθει ο μπεμπάκος σου!

Ποια είναι η επόμενη τώρα?

Crazy έγραψε:

Γεια σας κορίτσια!

Αχ τι καλά!! και τι ανακούφιση θα νιώθεις! με το καλό να γεννηθεί το αγγελούδι σου!

Νατάσσα, αν δεν ξεχνάω κάποια κοπέλα, νομίζω ότι επόμενη είναι η Μαρίνα την Πέμπτη, και μετά εγώ την Παρασκευή.

enina έγραψε:

Crazy έγραψε:

Αχ τι καλά!! και τι ανακούφιση θα νιώθεις! με το καλό να γεννηθεί το αγγελούδι σου!

Νατάσσα, αν δεν ξεχνάω κάποια κοπέλα, νομίζω ότι επόμενη είναι η Μαρίνα την Πέμπτη, και μετά εγώ την Παρασκευή.[/quote:1trp9dkb]

Γεια σου Ελενάκι μου! Καλά είσαι; Άντε να ακούσουμε και την επόμενη εβδομάδα καλά νέα!

Μακάρι, αυτό περιμένουμε για να ησυχάσουμε και οι υπόλοιπες! καλύτερα είμαι, ευχαριστώ! πιό ήρεμη τουλάχιστον. Ελπίζω την ερχόμενη Παρασκευή να σας αναγγείλω κι εγώ τα ευχάριστα! Εσύ όλα καλά;

Καλά είμαι κι εγώ, δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ήρεμη παρόλο που μου λειπει ο αντρούλης μου λόγω δουλειας για 12 μέρες ταξιδάκι. Βγήκα με μια κουμπαρούλα μου (γιατί έχω και τέσσερις!) και κάναμε shoping therapy πριν λιγο, είπαμε κι ένα μιλκσεικ και είμαι χαλαρή! Αύριο πάω να φτιάξω και το μαλλάκι μου. Μου το επέτρεψε η γιατρός μου να τα βάψω.

Χαλάρωσε κι εσύ όσο μπορείς. Μετά την β' επιπέδου βέβαια είμαι σίγουρη ότι όντως θα χαλαρώσεις πολύ και θα το ευχαρηστηθείς!

Λείπει ο αντρούλης σου; :( . Καλά έκανες και βγήκες, θα φτιάξεις και το μαλλάκι αύριο και θα νιώσεις ακόμα καλύτερα! κι εγώ το προηγούμενο Σάββατο είχα πάει κομμωτήριο, έκανα ανταύγειες μετά από 7 μήνες και το ευχαριστήθηκα! Ο λόγος που είμαι τόσο αγχωμένη με τη β' επιπεδου είναι γιατί πριν 1,5 χρόνο μια φίλη μου αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση λόγω κάποιου προβλήματος που εντοπίστηκε σε αυτή την εξέταση, και όπως καταλαβαίνεις έχοντας ζήσει την κατάσταση μέσω εκείνης, από την αρχή της εγκυμοσύνης μου αυτό φοβόμουν! είναι υποσυνείδητο, δεν μπορώ να αποβάλλω αυτή τη σκεψη, ειδικά τώρα που το ζω κι εγώ και μπορώ να καταλάβω περισσότερο τι πέρασε η καημένη... αλλά μιλώντας με όλες εσάς έχω πραγματικά αρχίσει να νιώθω πιό αισιόδοξα! 1 εβδομάδα έμεινε, θα περάσει που θα πάει! και μετά ποιός με πιάνει, δεν θα αφήσω μαγαζί για μαγαζί με παιδικά! :woohoo:

Εμένα να δεις τι έπαθε η κουμπαρούλα μου!(μ'αυτή που βγήκα σήμερα). Έχω ζήσει κι εγώ από πολύ κοντά την πίκρα της (δεν την γράφω την κατάσταση γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανένα κορίτσι)και ειλικρινά κι εγώ έχω λυπηθεί πάρα πολύ γιατί θα ήταν και η βαπτηστήρα μου το παιδάκι της. όμως η κάθε κοπέλα έχει ξεχωριστό οργανισμό από τις άλλες και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε (όσο μπορούμε...). ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε το σταυρό μας και να παρακαλάμε να είναι καλά τα μωρά μας και φυσικά να προσέχουμε χωρίς υπερβολές. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Και με το να ανγωνόμαστε και να απελπιζόμαστε χωρίς να υπάρχει καν πρόβλημα δεν βοηθάμε καθόλου στο να πάνε όλα καλά. Δεν στο παίζω ψύχραιμη έτσι; το παλεύω όμως κι εγώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται γι' αυτό ασχολούμαι με πράγματα που με ευχαριστούν και συνεχίζω την ζωή μου χωρίς να νοιώθω ότι είμαι σε καραντίνα μήπως και συμβεί κάτι κακό. Σκέφτομαι θετικά και αν σκεφτούμε όλες μαζί θετικά ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Συμφωνώ απολύτως! και κυρίως για το τελευταίο, γενικά προσπαθώ να κάνω ό,τι έκανα και πριν χωρίς να μπαίνω σε καραντίνα (σε φυσιολογικά πλαίσια βέβαια, δεν θα πάρω και τα βουνά!) γιατί σε τελική ανάλυση έγκυες είμαστε, όχι άρρωστες! κάθε περίπτωση πραγματικά είναι διαφορετική και, όπως υπαρχουν και τα χειρότερα, υπάρχουν και τα καλύτερα και αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε, όσο και αν μας πολεμάει το υποσυνείδητο! άλλωστε στο τέλος θα γίνει αυτό που ήταν γραφτό να γίνει, μακάρι να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι και να τα κάναμε όλα τέλεια.

Αν και είναι περασμένη η ώρα, φιλοσοφήσαμε αρκετά ε;; :laugh: και έτσι λοιπον με αισιοδοξία, ολοκληρώθηκε άλλη μια μέρα και τώρα.. ώρα για ύπνο!! Πολλά φιλάκια και καλό βράδυ, θα τα πούμε αύριο! :kiss:

καλημέρα Ευάκι! χαχα κι εσύ το ίδιο ε; εγώ δικαιολογούμαι γιατί ξύπνησα σχεδόν πριν 12 ώρες η γαϊδούρα! αλλά τώρα μόλις θα το έκλεινα, πάω να ξαπλώσω αλλιώς πάλι στις 12 θα σηκωθώ αύριο! καλό βράδυ! :kiss:

Εvi μου καλά είσαι; Κι εγώ θα πάω να ξαπλώσω. Δεν πολυ νυστάζω αλλά λεω να πάω να κοιμηθώ γιατί αν κάτσω κι άλλο ξύπνια σε λίγο θα ξαναπεινάσω και δεν θέλω να ξαναφάω ρε γμτ. Το έχω ξεφτιλίσει το θέμα με το φαι πλέον. Δεν θα στο αναλύσω γιατί τα εχουμε πει με τα κιλα και είναι και πονεμένη ιστορία πια.

Καληνύχτα λοιπόν κοριτσάκια, όνειρα γλυκά! Θα τα πούμε αύριο.

καλημερα πολυλογουδες τι κανετε σημερα?ποιες φυγανε για σ/κ και ποιες ειναι εδω?εγω παντως ειμαι εδω αλλα με μια ψυχολλογια στα υψη..οσο σκεφτομαι πως να χτυπησω ξυλο μεχρι να κλεισει η χρονια θα εχω γεννησει και θα εχω αλλαξει και σπιτι μου ερχεται να ουρλιαξω....φτυστε με κοριτσια ολα καλα να πανε...σας ειπα που πηγα και ειδα το σπιτι απο κοντα?ειναι αψογο πολυ σκαλα ρε κοριτσια αλλα και πολυ καλη ευκαιρια για να χασω και κανα κιλο μετα την γεννα... :P:P:P:P;);););) ειναι τοσο φωτεινο μπαινει απο παντου ο ηλιος και αμα φανταστειτε πως αυτη την στιγμη για να μπω στην κρεβατοκαμμαρα μου πρεπει να αναψω φως αλλιως θα σκοτοθω μπορειτε να καταλαβετε τον ενθουσιασμο μου...εχει 2 μικρες αυλες μπρος πισω αλλα η ταρατσα ειναι τεραστια και η θεα απιστευτη...αλλα εμενα αυτο που με νοιαζει πιο πολυ απο ολα ειναι πως θα ειμαι ξενοιαστη και ηρεμη σπιτι μου να μεγαλωνω το μπουμπουκι μου χωρις παρεμβασεις και ενοχλησεις...και για να μπει μεσα η πεθερα μου θα πρεπει να χτυπησει πρωτα και να παρει τηλ...χριστουλη μου ειναι τοσο ωραιο πραγμα η ανεξαρτησια τελικα.. :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

καλημέρα.... καλημέρα....Mariakrhth τυχερούλα άντε θα βρεις την ηρεμία σου στο νέο σπίτι!μακριά απο την πεθερά!εύχομαι όλα να σου πάνε καλά, φτου φτου φτου... είδα και τις φωτο με τις αγορές που έκανες , όλα διαλεγμένα ένα προς ένα για τον γιοκα σου :laugh:

εγώ μόλις τελείωσα το διάβασμα με όσα γράψατε,καλέ πολυλογούδες, δεν το ξανακάνω το έγκλημα να αργήσω τόσο πολύ,δηλ.δύο εβδομάδες, να μπω εδώ μέσα.

είδα άσχημο όνειρο σήμερα ,οτι έκανα την β επιπέδου και έβλεπε κακή ανάπτυξη ο γιατρός στο μωρό και καταλαβαίνεται...βλέπεται στις 9 Αυγούστου έχω την Β επιπ. και ψιλοαγχώνομαι αλλά δεν με πτοεί ΤΙΠΟΤΑ!

εμένα ο άντρας τώρα που μιλάμε πάει να δει ένα σπίτι για πρώτη φορά,μήπως και το αγοράσουμε, λες Μαράκι να βγει καλο????θα δείξει....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...