Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Μαρακι μεγαλη αποφαση μακαρι να σας ερθουν ολα βολικα.Πολυ μεγαλη γαιδαρα τελικα η κυρια.Δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου αλλα θα τις τα ειχα πει για τα καλα τις κυρια και θα ημουν και χαρουμενη.Το βασικοτερο ειναι να ειναι σιγουρος ο αντρας σου γι αυτο που θα κανετε και να μην αλλαξει γνωμη αργοτερα.

Και αυτο που μενετε να το νοικιασετε αν ειναι δικο σας ειναι η χαριστικη βολη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mariakrhth, ακόμα εκεί είσαι? Εγω θα είχα φύγει ήδη!! Δεν υπάρχει η πεθερά σου!! Πρέπει να στείλεις την ιστορία σου για

σενάριο στις 7 Θανάσιμες πεθερές - Θα εχει μεγάλη επιτυχία!!!

Γεια σας κοριτσακια ελειψα κατι ωριτσες,καθομουν εδω με τα μικρουλια..φαγαμε και μπιφτεκακια με πατατουλες..νωρις πινασενε σημερα..

τωρα τα εχει βαλει μεσα ολα ο ανδρεας και αν του γκρινιαξουνε θα παω και εγω! αλλα προς το παρον δεν ακουω φωνες..ηρεμισανε απο οτι φαινεται!

Φιορε με το καλο ο ΓΙΟΣ! μεγαλοο παιδι πια! 240 ολοκληρα γραμμαρια! χεχε

Μαρακι πολυ καλη η σκεψη σας να μετακομισετε! βαλτε το μπροστα!

ινα μου περνανε η μερες θα δεις την μπουμπου σου!

ευγενιτσαα χαιρετωωωωω!

kalhmera koritsia!edw einai sxedon 7 to prwi.sas keftome oles kai psilodiabazw ta nea sas kai xairome pou oles eiste kala!!!!emena xtes enas ellhnas paidiatros ide tis exetaseis mou kai mou eipe na mhn trelenome kai to exei ksanadei kai poles fores diorthonete apo mono tou.thn tetarth gyrnane apo diakopes aytoi pou einai idikoi gia teties periptoseis kai tha tous ta metaferi kai meta tha me analaboun autoi,elpizw to mwraki mou na kaliterebi kai na mhn xiroterebi h katastasi tou......elpizw thn tetarti pou tha gurisoun na mou baloun grigora rantebou.....koritsia pia kserei na mou pei posa mg einai ta trofocard?????

ευχαριστω κοριτσια μου για την συμπαρασταση και εγω δεν ξερω πως αντεχω καλη ιδεα το νοικι αλλα φυσικα το σπιτι δεν ειναι στο ονομα του αλεξη αλλα στο δικο της και καθε φορα που κανανε αυτη την κουβεντα ποτε θα μου γραψεις το σπιτι του ελεγε το ιδιο: το σπιτι ειναι δια του τρια και πεταγοτανε ο αλεξης δεν ειδα ομως κανεναν απο τους αλλους δυο να αλλαζουν εστω και μια λαμπα εδω μεσα...γιατι να τους το δωσω???και ετσι ως εδω ητανε...

παντως δεν ξερω πολυμαλακωσε οταν εχθες της ειπα οτι ο αλεξης με εβαλε να βρω σπιτι...και που θα πατε και καθηστε εδω και δεν προκειται να γινει τιποτα αλλο....και αλλα τετοια..ζω για την ωρα που θα της αφηνω τα κλειδια στο χερι... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ινα μου αυτο κανω καθε φορα που κανει κατι την βαζω στην θεση της αλλα φυσικα δεν κανει τιποτα μπροστα μου η μπροστα στον αλεξη... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

μαρακι τι κανεις κουκλα???ειδες βρε που ολοι το ιδιο σου λενε??μια χαρα ειναι το μωρο σου και μια χαρα θα συνεχισει να ειναι μεχρι να το παρεις αγκαλιτσα και πολλα πολλα χρονια μετα...

οσο για το trofocard 60,77mg γραφει...για τα χαπακια 121,5 για την σκονη και 60,8 η φυσιγγα..ελπιζω να βοηθησα

μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε σουπερ συντομα θα εχουμε ευχαριστα νεα... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Μαρακιιιιιιιιιιιιι,,γεια σου κουκλιτσα μου!

χαιρομαι που ειστε καλα! ολα καλα θα πνε και με το νινι μηνανησυχεις! πες μας πως ειναι εκει?στα παιδια αρεσει?

καλησπέρα και από εμένα!

mariakap χαίρομαι που άλλος ένας γιατρός ήταν αισιόδοξος, επομένως όλα καλά θα πάνε, ειχες πολλές επιβεβαιώσεις!

mariakrhth συγχαρητήρια για τις αντοχές σου και συγχαρητήρια και στον άντρα σου, που ενώ είναι μητέρα του και συνήθως πολλοί άντρες είναι και μαμάκηδες (μακριά από εμάς!), εκείνος βλέπει καθαρά και παίρνει σωστές αποφάσεις! θα μετακομίσετε και όλα θα είναι μια χαρά!

Fiore αγοράκι τελικά ε; με το καλό να έρθει ο Diego (θυμάμαι καλά;)

Ina το θέμα "δουλειά" είναι πραγματικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... απο τη μία ζορίζεσαι οικονομικά, από την άλλη ζορίζεσαι ως έγκυος. Κι εγώ θα ήθελα να σταματήσω αλλά είναι αδύνατον.

Κορίτσια εγώ κατάφερα τελικά χτες να βρω το γιατρό μου, στις 11 το βράδυ, και μου είπε ότι μόνο με τη β επιπέδου θα είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι θέμα τραχήλου οι συσπάσεις μου. Ξεκίνησα από σήμερα κι εγώ τα trofocard, έκανα κάποιες εξετάσεις το πρωί μήπως οφείλεται σε κάποιο γυναικολογικό μικρόβιο, και προσπαθώ (χωρίς επιτυχία) να συγκρατήσω το άγχος και τις ορμόνες μου που έχουν βαρέσει κόκκινο και θέλω να κλαίω συνέχεια. Σήμερα ήρθα στο γραφείο αλλά αυριο μάλλον θα κάτσω σπίτι να ξεκουραστώ, αν με αφήσουν δηλαδή!

bre enina mou adika stenaxoriese den einai tipota ayto...kai egw exw suspaseis kai stis alles egymosines eixa...to anxos den boithaei...egw me to taksidi kai me to klama pou eriksa me piasan kai mena...mono ksekourasei thelei kai to magnisio boithaei stous mis kai xalaronoun.....egw peiga sto farmakeio edw kai peira.panw grafei 250mg poso na parw bre koritsia 1?

ευχαριστώ Μαράκι για τα καθησυχαστικά σου λόγια! όντως με το άγχος χειροτερεύει, το πρόσεξα κι εγώ! προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά δεν ξέρω τι έχω πάθει, είναι η αλλαγή γιατρού, το θέμα του θυροειδή που προέκυψε κι αυτό τώρα, οι συσπάσεις, το άγχος της β επιπέδου, και αυτές οι παλιοορμόνες βρε κοριτσια.... Θέλει ξεκούραση, ελπίζω αύριο να μεινω σπίτι.

Ναι 60.77 mg λέει το ασβέστιο, εσένα 250 ε; με βάση τα mg όντως δεν πρέπει να πάρεις πάνω από ένα! δεν υπάρχει άλλη μάρκα με λιγότερα mg ανά δισκιο;

λενιωωω μου μην μου στεναχωριεσαι δεν ειναι τιποτα! αν μπορεισεις αυριο μεινε σπιτι να ηρεμισεις!

Δεν σας ειπα.. εκλεισα ημερομηνια για γαμο-βαφτιση στις 27/10.. δεν επερνε αλλη αναβολη!

σημερα μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα!εφαγα και κατι μπισκοταα πριν λιγο..χεχε

Ευχαριστώ Ναταλι! και συγχαρητήρια! θα βαφτίσεις τον Άγγελό σου ε; ΚΑΙ γάμο;; χαρά στο κουράγιο σου! θα κάνετε τον θρησκευτικό σας;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ----- ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ??? ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΕΤΡΩΝΕΙ ΟΙ ΚΙΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟ??? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ---

ΜΑΡΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ----

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΩ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ---ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ :cheer::cheer:

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ--ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ναι θα βαφτισουμε τον Αγγελο! απο τωρα βεβαια τον λεμε ετσι!

οσο για τον γαμο παντρευομαι 2η φορα! η παλιοτερες ισως να ξερουν το θεμα μου με τον πρωτο μου συζηγο χωρισαμε οταν γεννηθηκε ο μικρος..πολυ δραματικη η κατασταση..τον Ανδρεα με τον οποιο ειμαστε τωρα μαζι τον ηξερα χροοοοοονια και μην στα πολυ λεω καταληξαμε ετσι!

natali.str έγραψε:

ναι θα βαφτισουμε τον Αγγελο! απο τωρα βεβαια τον λεμε ετσι!

οσο για τον γαμο παντρευομαι 2η φορα! η παλιοτερες ισως να ξερουν το θεμα μου με τον πρωτο μου συζηγο χωρισαμε οταν γεννηθηκε ο μικρος..πολυ δραματικη η κατασταση..τον Ανδρεα με τον οποιο ειμαστε τωρα μαζι τον ηξερα χροοοοοονια και μην στα πολυ λεω καταληξαμε ετσι!

ME TO KALO NATALAKI---ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ----

Μπράβο βρε Ναταλι, χαιρομαι που τελικά η ζωή μετά από κάτι τόσο άσχημο σου έφερε κάτι τόσο όμορφο! να ζήσετε κουκλίτσα μου και μόνο ευτυχισμένες στιγμές από δω και πέρα! ξέρω ότι είναι πολύ πολύ σημαντικό και σπάνιο μετά από ένα χωρισμό, να καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο που εκτός από εσένα θα αγαπήσει και τα παιδιά σου σαν δικά του, πολύ χαίρομαι για σας! τελικά θρησκευτικός θα ειναι ο γάμος;

Μαρίνα εγώ τουλάχιστον δεν έχω πόνο με τις συσπάσεις, απλά επαναλαμβάνονται αρκετές φορές μέσα στη μέρα, δεν είναι 1 ή 2 και τέλος

Σου εύχομαι να ταλαιπωρηθείς όσο το δυνατόν λιγότερο, καλός ο θρησκευτικός αλλά πολύ τρέξιμο ρε γαμώτο. Αξίζει όμως! κι εγώ θέλω μπομπονιέρα, μην μας ξεχάσεις! και φωτό θέλουμε να ανεβάσεις, να σε καμαρώσουμε νυφούλα! αχ τι ωραία, πάντα συγκινούμαι με τους γάμους και τις βαπτίσεις και σήμερα ειδικά δεν θέλω και πολύ να συγκινηθώ! :woohoo: :woohoo:

φυσικα και θα εχετε!και μπομπος και τις φωτογραφιες! τα παντα!

την ειδατε την κοιλιτσα μου? καλα εσυ τσουπρα την εχεις δει και face..βαλτε και οιι υπολοιπες να καμαρωσουμε!

α τώρα που το ανέφερες ξέχασα να σχολιάσω για το facebook! επιτέλους μερικές από εμάς βάλαμε ένα πρόσωπο δίπλα στο όνομα που βλέπαμε, και ένα έχω να πω: ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ ΜΩΡΑ!!! :P :woohoo: :P

Μπράβο σου Ναταλι, πολύ πολύ χαίρομαι για εσένα!! Εύχομαι απο εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα πράγματα να συμβαίνουν στην ζωή σου!!!

Μαράκι εκ του Καναδά, όλα καλά θα πάνε!!Στο λένε και οι γιατροί ότι όλα θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα.

Να σας πω - εμένα πετρώνει αρκετά συχνά η κοιλιά μου (από την μια πλευρά κάθε φορά). Την τρίβω και περνάει. Συσπάσεις είναι ή ο μικρός απλά μετακινείται?

Μαρακι μου δεν μας ξεχασες στο Μοντρεαλ ε?ολα καλα?η πεθερα?????

Ναταλακι μου με το καλο...δεν ηξερα την ιστορια σου....

Ενινα εμεις οι 2 ειμαστε οι πιο αγχωμενες...βουρ για Δαφνι!!!!!!!

Κρειζι....δεν σε ξεχναω,καλη επιτυχια για την β επιπ αυριο,και....φιλια στον μπεμπη!!!!περιμενω νεαααααααα σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...