Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

χαχαχα ..εχω ενα κολλημα με το ωω στο τελος δλδ και κατερινα να σε ελεγαν κατερινιωωω θα σε φωναζα..χαχαχα

και δεν σου λεω και χρονια πολλα σημερα ετσι για να σκασεις! τι νομιζεις εσυ θα γιορταζεις 300 φορες το χρονο?χαχαχαχα δεν ειναι δικαιο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα σε λέμε λοιπόν τότε όλες Ρηνιώ! εγώ σου εύχομαι και σήμερα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με μια καλή και εύκολη γέννα και φυσικά ένα γερό και καλότυχο μπεμπάκι!!!

Θα σου ξαναευχηθώ όμως ξανά και στις 10 Αυγούστου, για τη "διπλή" γιορτή σου! ;)

enina έγραψε:

Θα σε λέμε λοιπόν τότε όλες Ρηνιώ! εγώ σου εύχομαι και σήμερα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με μια καλή και εύκολη γέννα και φυσικά ένα γερό και καλότυχο μπεμπάκι!!!

Θα σου ξαναευχηθώ όμως ξανά και στις 10 Αυγούστου, για τη "διπλή" γιορτή σου! ;)

ευχαριστω κουκλιτσα......ελπιζω τελικα να γιαρτασω 10 Αυγουστου :unsure:

enina έγραψε:

φυσικά και θα γιορτάσεις! είπαμε, θα γιορτάσεις διπλά!! που είναι αυτός ο υπνωτιστής να μας ηρεμήσει επιτέλους... :blink: :silly:

να μας υπνωτησει οκ......αλλα ποτε να μας ξυπνησει????

πιστευεις οτι θα σταματησουμε ποτε να κανουμε υστεριες για τα παιδια μας?????????????????????????????????

κοριτσια έχω κι εγώ face! αν θέλετε να με προσθέσετε έχω το όνομα Νatassa Taka. όχι ότι πολυ μπαίνω αλλά που και που βλέπω τα νέα κι εκεί.

έχεις δίκιο Ρηνιώ.... αλλά προς το παρόν ας μπορούσε να μας κοιμήσει μέχρι την εξέταση, μετά πάλι μέχρι τη γέννα, και από εκεί και πέρα θέλω να το ζήσω, θα ειμαστε μεν υστερικές αλλά θα κρατάμε τα παιδάκια μας στα χέρια μας και θα ζούμε την κάθε στιγμή, μαζί με τις υστερίες της! θα μας κάνει ιδιαίτερα και η Ναταλία, ασκήσεις ψυχραιμίας με τρία και στη συνέχεια με τεσσερα παιδιά! Ναταλι, είσαι ο ήρωάς μου!

μαμα Παναη έγραψε:

Ενινα ,τελικα το ειδες????

στην ιδια εχουμε τον υπερηχο????

Ναι Ειρήνη μου, την ίδια έχουμε τελικά! έκλεισα να πάω στο ιατρείο της, δεν ξέρω αν το διάβασες αλλά έχω κλείσει για τις 6 Αυγούστου το απόγευμα. 9 και σήμερα, σαν τους φαντάρους θα μετράω!!!

ωραία Αναστασία, θα σε ψάξω!

eugeniafrapa έγραψε:

Έχω πάρει και εγώ ένα σαλβάρι και με εχει βολέψει απίστευτα. Αλλά που και που θέλει και πλύσιμο και πρέπει να βάζω και τα άλλα. Πήρα και φορεματάκια αλλά είναι όλα στραπλες και πρέπει να φοράω σουτιέν με μπανέλα - μια μέρα πιέζω την κοιλια μια το στήθος!!! Όσες φορές έχω δοκιμάσει να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης έχω απογοητευθεί πλήρως. Και χθες έψαχνα για μπλουζάκια αλλά μου καθόντουσαν όλα χάλια. Για αυτό και πέρνω κανονικά ρούχα και όσο την βγάλω. Τα φουστανάκια φοριούνται άνετα και του χρόνου που θα έχω έρθει στα κανονικά μου κιλά (ελπίζω!!!)[/quote

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑ Ν ΑΔΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ --- ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ---ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΧΕ---ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ-ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΚ--

μια χαρα! τωρα θα τα λεμε και απο το φατσοβιβλιο..χεχε.. εεχω παραπονο ομως! κοιλιτσες δεν εχουμε δει ακομα..ποια θα κανει την αρχη?

natali.str έγραψε:

μια χαρα! τωρα θα τα λεμε και απο το φατσοβιβλιο..χεχε.. εεχω παραπονο ομως! κοιλιτσες δεν εχουμε δει ακομα..ποια θα κανει την αρχη?

Εγώ δεν έχω βγάλει ακόμα κάποια καλή! μόλις βγάλω θα την ανεβάσω εδώ :)

Σχολάω κοριτσάκια πάω να ξεκουραστώ λιγάκι, να δω αν θα καταφέρω το βραδάκι να μιλήσω και με το γιατρό να ησυχάσω... αν μπορέσω θα ξαναμπω αργότερα από το σπίτι, αλλιώς τα ξαναλέμε αύριο το πρωί! φιλάκιααα :kiss:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Εγώ στην δουλειά πάλι!!! :(:(

Να σας ρωτήσω? Σας έχει πιάσει πάλι υπνηλία? Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει πάλι - μετά τις 10:30 το βράδυ το μάτι κλείνει..Βέβαια ο αιματοκρίτης μου είναι λίγο χαμηλός (31) αλλά έτσι ήταν το τελευταίο δίμηνο..

α εγω αντιθετως εχω καιρο να κοιμηθω νωρις..δεν με περνει ο υπνος και να προσπαθησω! τελως παντων..

Καλημερα ειπα? δεν ειπα..

Ευγενουλα καλη συνεχεια στην δουλεια! καλε ολες οι υπολοιπες που ειστε ΜΕ λετε?[να το και το θεσσαλονικιωτικο]

Εδώ είμαι κι εγώ! Καλημέρα! Είμαι στην δουλειά και μπαινω βγαίνω εδώ γιατί έχω λίγη δουλίτσα. :S:S:S . Πως θα περάσει η ώρα μέχρι τις 3.30 γμτ?

καλημερα γλυκες εγκυοουλες!!!χθες πηγα για τον υπερηχο και μου δωσανε και dvd!!ηταν υπεροχη εμπειρια το μωρακι ειναι 240 γρ. και....προσθεστε μας και μας στα γαλαζια γιατι εχουμε εμφανως πολλα προσοντα :laugh: :laugh: :laugh: πριν μου πει ο γιατρος τι ειναι εγω ειχα δει το τσουτσουνακι του γιατι μας το ειχε φατσα καρτα στον υπεηχο!!που θα βρουνε γυναικες βρε κοριτσια οι αντρες μας??πολυ γαλαζιο!!!

πως ειστε κοριτσακια??εγω εχω αρχισει απο προχθες γενικη καθαριοτητα στο σπιτι γιατι η κατασταση δε σηκωνει αναβολη..αλλα τα κανω λιγα λιγα για να μη κουρασω το μπεμπεκι μου.ελπιζω μεχρι την αλλη βδομαδα να εχω τελιωσει!ευτυχως εχω σημερα μουσακα απο τη μαμα και δεν θα χρειαστει να μαγειρεψω!θα μπω πιο μετα να διαβασω τα νεακια σας γιατι γεμισατε πολλες σελιδουλες φιλακιαααααααα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο μένα φιορε με το καλο να σου ερθει ο μπεμπουλης σου να ναι γερος!!!!ειδες που ολα πανε καλα ειναι μικρουλης γιαυτο δεν κανει πολυ φασαρία κατσε να μεγαλωσει λιγο και θα δεις εσυ!!!!

εμεινε μια βδομαδα μεχρι να δω την μπουμπουκα μου στο γιατρο θα μπουμε στον 7ο και θα ειμαστε μεγαλα κοριτσια!!!Για την ωρα ακουμε μουσικουλα και χορευουμε εσεις χορευετε με την μουσικη!!!

Για τα κοριτσακια που δουλευουν να μην παραπονιουνται ξερω οτι ειναι δυσκολα και χαιρομαι απο μια μερια αλλα και να μην εχεις τα λεφτακια σου ειναι λιγο πικρα ασε που νιωθεις τεμπελα αχρηστη και πολλα ακομη...δεν μου τα λεει κανεις αυτα αλλα δουλευα για δεκα χρονια σε διαφορες δουλειες και σταματησα για το μωρουδελη μου.Θα το χαρω οσο μπορω και ελπιζω να ξαναβρω δουλεια.

καλημερα κοριτσαρες...εχω ενα σωρο πραγματα να σας πω...

καταρχας ευχαριστω για τις ευχες για την ζουζουνα μου...μητερα και κουταβια χαιρουν ακρας υγειας...ειναι πανεμορφα καθομαι ωρες και τα χαζευω και αναρωτιεμαι ετσι θα κανω και με τον μπεμπη αργοτερα???θα καθομαι με τις ωρες να τον χαζευω να κοιμαται????χαζομαμα κανονικη... :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

φιορε μου 240γρ.εεε???ολοκληρος αντρακλας...παντως μας χαιρομαι κοντευουμε να γεμισουμε τα στρατοπαιδα της ελλαδας...

λοιπον ακουστε και τα δικα μου...καλως εχοντων των πραγματων μετακομιζω..εχουμε ηδη αρχισει τις κουβεντες για την αγορα ενος σπιτιου γιατι κοριτσια δεν παλευεται αλλο εδω μεσα...φανταστειται πως η φανταστικη πεθερα μου ειχε το θρασος να διωξει την κουμπαρα μου απο την αυλη του σπιτιου που μπηκε να δει τα σκυλακια..(εγω ελειπα και της ειπε αν δεν ειμαι εγω εκει αυτη απαγορευεται να περναει γιατι ειναι σπιτι της)επισης μας απειλησε οτι δεν θα ερθει στην βαφτιση (ακομα δεν γεννηθηκε και αρχισαμε)και αν ειμασταν σωστοι θα επρεπε να την σπασουμε την κουμπαρια...με αυτα και αυτα ο αλεξης τα πηρε στο κρανιο και μας βλεπω να αλλαζουμε χρονια σε καινουριο σπιτι ;););););););) μακαρι παναγια μου ολα να πανε καλα...εχω κουραστει να κανω τον διαιτητη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια μίλησα με την παιδίατρο για τον υπέρηχο...μου είπε να το πάμε συντηρητικά με το σιρόπι που του δίνουμε και να δινω και καποιες φορές μεσα στη μέρα αντιαναγωγικο γάλα!  αν δουμε οτι πάει χειρότερα μόνο τότε να απευθυνθούμε σε παιδογαστρεντολογι γιατι η αγωγή που δίνουν λεει εχει καποιες παρενέργειες... οπότε αφου δεν εχει κάτι σοβαρό ας το αφήσουμε! επίσης μου είπε οτι σε ένα μήνα ξεκιναμε στερεές τροφές και θα βοηθήσει και αυτό στην παλινδρόμηση πάρα πολύ...θα μου τα πει ολα αναλυτικά λεει στο ραντεβού για το εμβόλιο που έχουμε!
    • Κορίτσια τι κάνετε;  Εμείς πήγαμε την προηγούμενη Πέμπτη στο γιατρό μας. Είμαστε καλά και μεγαλώνουμε..φτάσαμε περίπου 800 συν γραμμάρια. Τώρα είμαι στην 25+5 days. Θα πάω είτε το Σάββατο είτε τη Δευτέρα για την καμπύλη του ζαχάρου και μετά στις 5/12 θέλει να με δει ξανά (από οτι κατάλαβα να παρακολουθήσει κάτι με το τράχηλο) κι έχω και αιματολόγο εκείνη την μέρα. Μου είπε ότι τότε θα μου πει αν θα μπορώ να ταξιδέψω κιόλας που τον ρώτησα. Η μικρή εν τω μεταξύ είναι χαμηλά και έχει κάτσει πάνω στην κύστη μου..για αυτό και τρέχω κάθε 10 λεπτα τουαλέτα..χαχα.  Έχουμε ξεκινήσει κι εμείς τα ψώνια όπως έγραψα και σε άλλες κοπέλες παραπάνω.  Παρήγγειλα το λίκνο και την τριλογία καρότσι - αυγό - καλαθούνα. Θα τα έχω μα΄λλον τέλος Γενάρη. Αγόρασα το μπανάκι με τη βάση, αλλαξιέρα στρώμα για να ακουμπήσω πάνω στη συρταριέρα, αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά, βαλίτσα για το μαιευτήριο κι έχω αγοράσει και κάποια ρουχαλάκια, κορδέλες, καλλυντικά, κουβερτάκια κλπ + τη φωλιά.  Ερώτηση.. Γιατί η πωλήτρια χθες με μπέρδεψε.. Θα αγοράσετε βελουτέ φορμάκια; Εγώ λόγω εποχής σκεφτόμουνα 2-3 βελουτέ και τα υπόλοιπα βαμβακερά πιο λεπτά και από μέσα το εσώρουχο το κοντομάνικο. Πιστεύετε είναι λίγο; Θα κρυώνει; Η πωλήτρια ήταν ανένδοτη ότι θα κρυώνει το μώρο..εμένα το βελουτέ μου φαίνεται υπερβολικό για μέσα στο σπίτι κιόλας.. Ας πούμε εγώ ούτε στα μεγάλα κρύα το χειμώνα δεν αντέχω βελουτέ πιτζάμα. Μιλάω για Αθ΄ήνα πάντα.  Και δε΄ύτερη ερώτηση.. Το βράδυ στον υπνο θα το σκεπάζεται με κουβερτάκια ή υπνόσακο; Έχω ακούσει ότι κουβερτάκια δεν κάνει το βράδυ για να μην κουκουλωθεί και σκάσει..για αυτό προτιμάμαι υπνόσακο. Από την άλλη η πωλήτρια μου είπε ότι και στον υπνόσακο μπορεί να βάλει τα χεράκια μέσα και να κατέβει προς τα κάτω.. Τι να κάνω πάνω σε αυτό δεν ξέρω..  Έχω αγοράσει κάποια κουβερτάκια αγκαλιάς και για το καρότσι για να το σκεπάζω την ημέρα. Αλλά το βράδυ τι να κάνω δεν ξέρω..   
    • Χαχαχααχχ μιλάει το ζώδιο είπαμε!!🤣 Ρε συ και εγώ για τον υπνόσακο έχω προβληματιστεί .. θα ρωτήσω και την παιδίατρο που θα επιλέξουμε να μας πει !
    • Πολύ ωραία είναι η λίστα σου. Σχεδόν την ίδια έχουμε.. χαχα παρθένοι είπαμε. Ίσως οι κουβέρτες που αναφέρεις είναι πολλές.. Εγώ σκέφτομαι και τον υπνόσακο.. έχω μπερδευτεί πάνω σε αυτό γιατί άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς..  Επίσης εγώ φορμάκια θα πάρω μάλλον λίγα παραπάνω γιατί δεν θέλω να βάζω πλυντήριο κάθε μέρα.. είναι και μικρά αυτά τα ρουχαλάκια.. άδειο θα πλένει.. σκεφτόμουν γύρω στα 12-14 τεμ.  Τα εσώρουχα με τιραντάκι μάλλον θα είναι νωρίς για να τα χρησιμοποιήσουμε. Μου κάνουν πιο καλοκαιρινά. Εγώ επι το πλείστον θα πάρω τα κοντομάνικα για απο μέσα και πήρα και λίγα μακρυμάνικα είτε απο μέσα αν έχει ψύχρα είτε μόνα τους με παντελονάκι και ζακετούλα σαν σετακι. 
    • Και εγώ σε μία ίδια κατάσταση είμαι !!   Τι ωραίααα !! Καλορίζικα και να τα χαρείτε!!!! Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι αυτό για να φεύγει ένα ένα!!  Η διαδικασία είναι όντως τέλεια οπότε κοίτα να το απολαύσεις!   Βρε κορίτσια όλο το πρωί που είμαι στην δουλειά την μπέμπα την αισθάνομαι σπάνια. Είναι μερικές ώρες κυρίως το απόγευμα που δίνει ρεσιτάλ κλωτσιάς.. εσείς σε τι φάση είστε??
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...