Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

ωραία maryangel, αφού και ο γυναικολόγος και ο παιδιοκαρδιολόγος ήταν αισιόδοξοι, αυτό είναι πολύ καλό! σε ποιά υπερηχογραφίστρια πήγες; γιατί κι εγώ σε γυναίκα έχω κλείσει, επίσης με δικό της κέντρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαιρετωωω τις ωραιες παρουσιες.. χεχε..

τι μου κανετε? ολα καλαα ελπιζω!

maryangel την ιδια μερα εχουμε β επιπεδου!

ελενακι μην ανησυχεις παρε τον γιατρο μηπως σου δωσει μαγνησιο!

ευγενουλα απο τωρα τακτοποιηθηκε το νινι?χεχε ελπιζω και στο τελος παλι σε αυτη την θεση να καταληξει!

Μαρακιι..να σας ζησουν τα κουταβακια σας!

φιλια σε ολες!

γειά σου Ναταλι, προσπαθώ να τον βρω αλλά δεν απαντάει στο τηλέφωνο... ελπίζω να είναι απλά απασχολημένος και να μην το έχει σύστημα! ο προηγούμενος μπορεί να ήταν στην κοσμάρα του, αλλά όσες φορές και να τον είχα πάρει στο κινητό το σήκωνε..

Πως είσαι σήμερα;

είναι η ώρα τους..και εμένα ξύπνησε ο μικρός τώρα και έχει αρχίσει την γυμναστική - δεν έχει πολύ χώρο όμως γιατί κάθομαι στην καρέκλα και τον πιεζω :huh::huh: άντε να πάω σπίτι μου να τον αρχίσω στα χάδια να ηρεμήσει!! Έχω πολύ γέλιο σήμερα - τα παντελόνια μου (τα είχα πάρει επίτηδες μεγάλα απο την αρχή της εγκυμοσύνης) δεν μου κάνουν πλέον στην κοιλια και κυκλοφορώ στο γραφείο με ανοιχτά όλα τα κουμπιά!!! :blush::blush:

χαχαχ ενταξει μωρε δεν παρεξηγουν εγω κατεβασα 2 παντελονια που τα φοραγα περσυ οταν ειμουν εγκυος στον αγγελο να φανταστεις τα κατεβασα πριν 2 βδομαδες και τωρα δεν μου κανουν βεβαια εχω και πιο μεγαλα! αλλα ποιος ψαχνει να τα βρει τωρα?

Ωραία Ναταλάκι! τέτοια μας κάνουν και ανησυχούμε, σαν χαζομαμάδες που είμαστε! αλλά μετά ευτυχώς μας αποζημιώνουν!

Το ίδιο κι εγώ Ευγενία, όλη μέρα στην καρέκλα και το καημένο ζορίζεται, τι να κάνουμε όμως... θα έρθει ο Οκτώβριος και πρώτα ο Θεός θα μείνουμε σπίτι μας να ξεκουραστούμε. Τότε περίπου δεν σταματάς κι εσύ; όσο για τα παντελόνια, αυτό το πάθαινα κι εγώ στην αρχή :P ! αλλά από Ιούνιο και μετά με τις ζέστες κομμένα τα ρούχα γραφείου! σαλβάρι παντελονάκι μακό με ελαστική μεσούλα χωρίς λάστιχο, σε όλα τα βασικά χρώματα, ή φορεματάκια ή κολάν ΧL για να μην πιέζει την κοιλίτσα, και σώθηκα!

εγω μεσα στο σπιτι φοραω κανενα σορτσακι!?

α! τωρα που ειπες για σαλβαρι θελω και εγω..δεν εχω πρεπει να ειναι πολυ βολικο ε?

Ναι, πάρα πολύ!! ευτυχώς είχα από πέρσι ενα μαύρο και ένα καφέ, πήρα και φέτος ένα λευκό και ένα χακί, και τα έχω πλύνε-βάλε! επειδή δεν έχουν λάστιχο στη μεσούλα αλλά ύφασμα (το οποίο μπορείς ή να το γυρίσεις ή να το αφήσεις να καλύψει την κοιλίτσα, εγώ πλέον το δεύτερο κάνω), δεν είναι καθόλου ενοχλητικά και είναι πραγματικά σαν ρούχα εγκυμοσύνης! και το καλύτερο, τα φοράς και μετά! τα μόνα ρούχα εγκυμοσύνης που έχω πάρει είναι 2 τζην, που τα πήρα για να βγάλω το χειμώνα μέχρι να έρθει με το καλό το μικρούλι και μέχρι να χάσω τα κιλά μου!

Έχω πάρει και εγώ ένα σαλβάρι και με εχει βολέψει απίστευτα. Αλλά που και που θέλει και πλύσιμο και πρέπει να βάζω και τα άλλα. Πήρα και φορεματάκια αλλά είναι όλα στραπλες και πρέπει να φοράω σουτιέν με μπανέλα - μια μέρα πιέζω την κοιλια μια το στήθος!!! Όσες φορές έχω δοκιμάσει να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης έχω απογοητευθεί πλήρως. Και χθες έψαχνα για μπλουζάκια αλλά μου καθόντουσαν όλα χάλια. Για αυτό και πέρνω κανονικά ρούχα και όσο την βγάλω. Τα φουστανάκια φοριούνται άνετα και του χρόνου που θα έχω έρθει στα κανονικά μου κιλά (ελπίζω!!!)

Ναι Αθήνα μένω! λοιπόν, το λευκό το πήρα από τα paranoia, τώρα ειδικά νομίζω ότι τα έχει βάλει όλα μισή τιμή. Τα υπόλοιπα τα είχα πάρει από τα ρουχομάνια, δεν ξέρω αν έχεις κάποιο κοντά σου, έχει στην Καλλιθέα και στην Ερμού, δεν ξέρω που αλλού. Του ρουχομάνια είναι ακόμα πιό άνετα από αυτά που έχει το paranoia, αλλά στο δεύτερο θα βρεις πιό πολλά χρωματάκια! λογικά όμως θα βρεις και αλλού, από πέρσι κυκλοφορούν αρκετά! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βγει καθόλου στα μαγαζιά τελευταία, αφού δεν μπορώ να αγοράσω ό,τι θέλω γιατί να μπαίνω σε πειρασμό; :laugh: :laugh:

εδω ειμαιιιι

τι κανετε ομορφουλες????

εμενα σημερα το νινι μου ειναι τεμπελικο.....

το μεγαλο ο Παναης μου ομως....ειναι το αντιθετο,δεν σταματαει λεπτο!!!

αα σε ευχαριστω πολυ ελενακι μου!καλα και εγω ετσι οπως ειμαι δεν νομιζω να βγω και στα μαγαζια..οταν ομως θα ειμαι ενταξει θα παω μια γυρα!

χελοου ρηνιωωω

ναι ναταλία, εγώ έχω!

Μαμά Παναή, κι εμένα με έχει πιάσει ΤΡΕΛΟ άγχος, ειδικά από εχτές που νιώθω συνέχεια έτσι σκληρή την κοιλιτσα μου... πρέπει να καταφέρουμε να ηρεμήσουμε με κάποιο τρόπο... να βρούμε έναν υπνωτιστή ίσως, που θα μας ξυπνήσει τη μέρα της εξέτασης;;;; :P ξέρετε κανέναν;;; από ότι κατάλαβα σε λένε Ειρήνη, μήπως γιορτάζεις σήμερα;

enina έγραψε:

ναι ναταλία, εγώ έχω!

Μαμά Παναή, κι εμένα με έχει πιάσει ΤΡΕΛΟ άγχος, ειδικά από εχτές που νιώθω συνέχεια έτσι σκληρή την κοιλιτσα μου... πρέπει να καταφέρουμε να ηρεμήσουμε με κάποιο τρόπο... να βρούμε έναν υπνωτιστή ίσως, που θα μας ξυπνήσει τη μέρα της εξέτασης;;;; :P ξέρετε κανέναν;;; από ότι κατάλαβα σε λένε Ειρήνη, μήπως γιορτάζεις σήμερα;

enina μου ειδικα φετος δεν γιορταζω σημερα....για 2 λογους¨¨¨

αν και με λενε Ειρηνη -Χρυσοβαλαντου,το μοναστηρι αυτο,επειδη ειναι με το παλαιο ημερολογιο,γιορταζει 10 Αυγουστου

θα κανω β επιπεδου 10 Αυγουστου και θα γιορτασω(ελπιζω) τοτε!!!!

θα κερασω γλυκακι,και ολες σας ειστε καλεσμενες!!!!!!!!

Οσο για τις αλλες χρονιες.....οποτε θυμαται ο καθενας μου λεει χρονια πολλα,και εγω με χαρα δεχομαι ευχες...3 φορες τον χρονο!!!!!

Ναταλακι.....μου αρεσει πολυ που με λες Ρηνιω

μονο ο αντρας μου και ο γλυκος μου παναης με λενε ετσι....

ευχαριστω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...