Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

natali.str έγραψε:

φυσικαα!

εσυ τα νεα σου?

τι κανει ο μικρουλης?

ολοι καλα...το απογευμα θα παμε να αγορασουμε ενα δωρακι και το βραδακι θα παμε σε μια γιορτουλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια δεν σας προλαβαίνω!!!

Μαράκι με το καλό να εγκατασταθείτε, να βρείτε και ένα καλό γιατρούλη και όλα να πάνε καλά!

Ναταλι κοντά είμαστε όλες λοιπόν! μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα ξεμπερδέψουμε, με εξαίρεση την fiore (υπομονή άλλη 1 εβδομάδα!). Παναγίτσα μου καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες και να βγούμε να το κάψουμε! με χυμό φυσικά! :laugh:

Α είναι τόσα στο δημόσιο ε; δεν το περίμενα! αν πρώτα ο Θεός μου τα πει όλα καλά στη Β΄επιπέδου θα αρκεστώ στη μία, αν μου αφήσει όμως και την παραμικρή υπόνοια θα το ξανακάνω και αλλού για να ηρεμήσω. Εύη περίπου το ίδιο μας ήρθε οικονομικά, απλά εσένα σου έδωσε περιθώριο να πληρώσεις λιγότερα αν δεν ήθελες dvd, εμένα το έχει ούτως ή άλλως στην τιμή (θα το έπαιρνα, αλλά λέω για κάποιον που ίσως δεν το θέλει..)

Ελένη για τους μισούς, ή Έλενα για τους υπόλοιπους!! ακούω και στα δύο! :silly: ! enina με φώναζε η ανιψιά του άντρα μου όταν ήταν μικρούλα και μου άρεσε σαν παρατσούκλι!

koritsakia gia sas!!!!simera ekana emvriokardiografima proliptika logo kakou proigoumenou...tou vrike mia poli mikri tripoula fisimataki kai dio stigmatakia.mipos xerei na m pei kamia ti einai ta stigmattakia ki an sas exei tixei?i kardiologos leei den einai tipota alla i yperixografistria pou tha kanei ki to b epipedou leei na kano an thelo amnioparakentisi.giati gia dio stigmata????tha arxiso telika na nomizo oti mas vlepoun mono san lefta.simera tha pao kai sto giatro.pantos i paidokardiologos m egnefe oti den einai tipota.ti na po!!!!exei tixei se kamia???exalou den iparxei logos na kano amnioparakentisi afou mou etixe perisi ayto stin proti egimosini(sigeni kardipoathia)kai stin nekropsia t morou ekana karipotipo gia ta xromosomata!!ti na po tha trelathoume telios???? :silly: :silly: :silly: den xero peite kai seis re koritsia??ego ixera oti an yparxei klironomikotita se kapia sovari asthenia kaneis amnioparakentisi kai pano apo ta 35...mipos peftei poli koroidia ki ola ayta gia ta lefta ??? :blink::blink:

καλησπέρα!! τι κάνετε? Εμείς είμαστε πολύ καλά!! Κάναμε την Β' επιπέδου σήμερα και είμαστε άψογοι!! Οπότε μετά κάναμε τα πρώτα μας ψώνια!! Απο εβδομάδα ξεκινάμε έρευνα αγοράς για κούνιες, καρότσια, κλπ!!! :woohoo: :woohoo: Ο μικρός μας είναι μια χαρά - γυρίσε και πήρε θέση γιατί την προηγούμενη φορά ήταν ισχυακός. dvd δεν μου έδωσαν και η εξέταση κράτησε σχετικά λίγο....περίμενα να κρατήσει λίγο παραπάνω και να τον χαζεύω..αλλά μου είπαν ότι επειδή όλα ήταν καλά δεν κρατάει πολύ!!

Eυγενία μου μπράβο! Τέλεια! Άντε βουρ για ψώνια κι εσύ τώρα. Να το χαρείς από εδώ και στο εξής ε;

Κι εμένα δεν με κράτησαν πολύ στην εξέταση γμτ και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Δεν πειράζει. Ας είναι καλά τα μωρά μας και να έρθουν με το κάλό και θα τα χορτάσουμε αγκαλίτσες και φιλιά!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;; Καλά ψώνια σε όσες ξεκίνησαν!! ;):)

Εγώ ανυπομονώ να'ρθει η Παρασκευή που έχω το ραντεβού για Β' επιπέδου.. :)

Maryangel, έκανα αμνιοπαρακέντηση πριν ένα μήνα. Το κόστος σίγουρα είναι μεγάλο, σαν διαδικασία είναι ολίγον ταλαιπωρία, αλλά νομίζω δε θα τα υπολόγιζα αυτά.. θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται. Για να δούμε τι θα σου πει και ο δικός σου γιατρός... Η παιδοκαρδιολόγος πως τα αξιολόγησε αυτά τα στίγματα;; Τι είναι;;

Όπως και να'χει, ελπίζω να μην είναι τίποτα, όλα να πάνε καλά!!!

Ευγενια μου μπράβο!!!Καλα ψωνια τωρα!!!!

Maryangel,αν σου πει ο γιατρος σου να την κανεις τοτε καντην ,μην το ριψοκινδυνευσεις.Ελπιζω ολα καλα να πανε.

Crazy, αντε φτανει η Παρασκευη,τωρα θα περιμενουμε τα δικα σου ευχαριστα νεα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΦΑΜΕ. Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΣ ΚΛΟΤΣΙΤΣΕΣ ΤΗΣ,ΓΥΜΝΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ :P:P .ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ-ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ. ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. :kiss::kiss::kiss::kiss:

καλημερα κοριτσουδια...η μερα μου αρχισε πολυ νωρις σημερα μιας και ειχαμε γεννητουρια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: γεννησε η κοκονα μου το Μαντινακι μου η σκυλιτσα μου η ομορφη...μας εχει κανει 4 μεχρι τωρα ελπιζω να σταματησουμε εκει... :P:P:P:P:P:P

ευγενιτσα μου μπραβο κοριτσι μου ολα καλα να ειναι μεχρι τελος...

μαιρη μου μην στεναχωριεσαι εχω μαθει πως στους γιατρους αρεσει να δραματοποιουν τα πραγματα οποτε αν σου λενε πως ειναι οκ και δεν ειναι τιποτα σοβαρο μην ανυσηχεις θα το κουβεντιασεις και με τον γιατρο σου και θα ξερεις τι να κανεις....

λοιπον σας αφηνω τωρα ειμαι στην δουλεια θα τα πουμε πιο μετα....φιλιααααα ;););););)

Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι στην δουλειά και βαριεμαι!!! Λείπουν όλα τα αφεντικά και επικρατεί απόλυτη ηρεμία..πάλι καλα

:silly: :silly: :silly:

Έχει αρχίσει να βαραίνει και το σύστημα και το μόνο που θέλω είναι να είμαι ξάπλα στο κρεβατάκι μου με air condition.

mariakrhth να σου ζήσουν!! Άντε και με ένα πόνο στο κάθε κουτάβι!! Καλή λευτερία στην σκυλίτσα σου!! :lol::lol::lol:

Άντε με το καλό και στα δικά μας!!!

Καλημερααα!!!!

Τι κανετε?Εγω ειμαι μονη σημερα ,ο μικρος ειναι με την μαμα μου και ειπα να σερφαρω :P :laugh:

Το Σαββατο εχω τα γενεθλια του μικρου μου και εχω αρχισει ψωνια και ετοιμασιες.Αχ πολυ μ αρεσει!!! Λεω το απογευματακι να παω στο τζαμπο να παρω ποτηρακια,πιατακια κτλ.

Για πειτε κανα νεο εσεις?

Καλημέρα κι από εμένα!! :kiss::kiss:

Ευγενία πολύ χάρηκα, συγχαρητήρια! όλα να συνεχίσουν να είναι καλά μέχρι το τέλος!

Crazy καλή επιτυχία για την Παρασκευή!

Maryangel δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με αυτό, αλλά στη θέση σου θα έκανα ό,τι μου ζητούσε ο γιατρός για να σιγουρευτώ, ίσως και παραπάνω μη σου πω! σε ιδιωτικό σου είπε να κάνεις τις εξετάσεις; γιατί σίγουρα πολλοί θέλουν απλά να πάρουν λεφτά, το θέμα είναι αν μπορείς να το ριψοκινδυνέψεις

ΜαρίαΚρήτη να ζήσουν τα σκυλάκια σας! άντε τυχερή η σκυλίτσα, ξεμπέρδεψε! :laugh:

Eliza ετοιμάζεις πάρτυ ε; πολύ ωραία, να σου ζήσει ο μικρός!

Σήμερα το μπεμπάκι μου ξύπνησε νωρίς, από τις 6 ξεκίνησε το χρυσό μου για να με αποζημιωσει για χτες :P ! αλλά βρε κορίτσια, χτες το βράδυ με κλοτσούσε πολύ χαμηλά και σε κάποια φάση αισθάνθηκα κάτι σαν συσπάσεις (γιατι δεν ξέρω κιόλας πως είναι οι συσπάσεις!!), την ίδια στιγμή που κλότσαγε. Σας έχει συμβεί εσάς; οι πιό έμπειρες που ξέρετε πως είναι και οι συσπάσεις; ψιλοτρόμαξα να σας πω την αλήθεια... μέχρι στιγμής σήμερα δεν το έχω ξαναπάθει πάντως

Ευγενία να σε ρωτήσω (όλο απορίες είμαι σήμερα, χαχαχα!), επειδή διάβασα ότι σου είπε ο γιατρός ότι έχει πάρει θέση, από τώρα παίρνουν θέση; εγώ νόμιζα ότι ακόμα στριφογυρίζουν και από τον 7ο παίρνουν οριστική θέση

Ενινα μου.στις συσπασεις αισθανεσαι πολυ σκληρη την κοιλια, κανει σαν καρουμπαλακια και ειναι λιγο ενοχλητικο...

Το μωρο μπορει να παρει θεση και απο τωρα αλλα δεν παει να πει οτι θα μεινει ετσι...μπορει να ξανααλλαξει...μην αγχωνεσαι εχουμε καιρο ακομα :cheer:

ευχαριστώ eliza! ναι το αισθάνομαι κι αυτό, ξαφνικά σαν να "πετρώνει" η κοιλιά! ωστε αυτές είναι οι συσπάσεις! είναι φυσιολογικό να συμβαίνει ή να αρχίσω τα τηλέφωνα στο γιατρό; όχι τίποτα άλλο, αλλά θα λείπει διακοπές από βδομάδα για όλο το μήνα :dry: . Επίσης πονάει λίγο και η μεσούλα μου από τη Δευτέρα, αλλά όχι τραγικό πόνο, μάλλον από το επιπλέον βάρος θα είναι!

enina καλο θα ηταν να παρεις να του το πεις μηπως σου δωσει μαγνησιο...εκτος αν παιρνεις ηδη.Παρτον αφου θα φυγει και για διακοπες για να ησυχασεις!

Πήρε την σωστή την θέση θέλω να πω..γιατί μέχρι τώρα ήταν ισχυακό. Ξέρω ότι μέχρι τελευταία στιγμή γυρίζουν. Μια κοπέλα που παρακολουθούσε ο γιατρός μου μέχρι την 38η εβδομάδα ήταν ισχυακό και ετοιμαζόντουσαν για καισαρική και στο τέλος γύρισε!! Της κουμπάρας μου που ήταν ισχυακό ποτέ δεν γύρισε - έκανε καισαρική. Απλά αν έχουν πάρει απο τώρα την σωστή θέση έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για φυσιολογικό τοκετό.

Εγώ τον κατάλαβα πότε γύρισε - εκείνη την μέρα με είχε ταράξει στις κλωτσιές και ήταν σχεδόν όλη τη μέρα ξύπνιος (ήμουν διακοπές). Το βράδυ με έπιασε ένας δυνατός πόνος σε σημείο που έβαλα τα κλάματα. Μετατοπίστηκε προσωρινά όλη η κοιλιά μου και απο εκείνη την μέρα νιώθω πιο ελαφριά χτυπήματα.

ναι Elizaki έχεις δίκιο, μάλλον θα τον πάρω για να μου φύγει από το μυαλό! όχι δεν παίρνω μαγνήσιο, δεν έχω πάρει καθόλου από την αρχή της εγκυμοσύνης. Ισως να χρειάζεται τώρα.

Εγώ Eugenia δεν ξέρω τι θέση έχει, αλλά κάθε φορά που το έχουμε δει στον υπερηχο η αλήθεια είναι ότι στριφογυρίζει συνέχεια! τα περισσότερα χτυπήματα πάντως τα νιώθω αρκετά χαμηλά, οπότε υποθέτω ότι κυρίως είναι με τα ποδαράκια προς τα κάτω...

kalimera koritsia!o ginaikologos eipe pos den einai tipota ki pos tha figoun meta ti genisi to idio ki ipedokardiologos.afou leei oti dimiourgounte apo dika mas mikrokriologimata.ayti pou m fovise itan i iperixografistria pou einai diko tis to kentro ekei pera.telos panotn o giatros me kathisixase to idio ki i kardiologos oti den einai tipota!makari!!!tora exo tin b epipedou stis 13/8.ante na doume...tii tha doume :unsure: malista o ginaikologos eipe oti ki aytos etsi genithike ki oti legete mpala tou golf i kati tetio telos panton :laugh: ttha kano ypomoni mexri ti b epipedou!!!!!! :kiss::kiss::kiss: tha deixei :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...