Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

υπαρχει και περιπτωση η εικονα σου να ειναι μεγαλη για αυτο να μην στην βγαζει.. αν ειναι μεγαλη πρεπει να την μικρυνεις αλλα επειδη ειναι μεγαλος μπελας μπες καλυτερα εδω.. http://picasion.com/ στο πρωτο κουτακι που λεει αναζητηση πατα το βρες την εικονα που θες μετα πατα το create animation και κανε μας εδω αντιγραφη τον δευτερο κωδικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Evi μου δεν είναι κωδικός είναι τύπος αρχείου μάλλον. Υποδουλώνει ότι το αρχείο είναι εικόνα. Λογικά το βλέπεις σε κάποιο αρχείο έτσι δεν είναι. Δεν ξέρω κι εγώ να σε βοηθήσω περισσοτέρο αλλά θα το ψάξω μπας και βρω άκρη και θα σε ενημερώσω οκ;

κοριτσια μου καλημερααααα...μολις τελειωσα τις δουλειες μου σημερα τα εκανα ολα ειμαι ναι μεν κομματια αλλα μην ακουσω για δουλειες μεχρι την αλλη βδομαδα παλι...μονο το σιδερωμα μενει αλλα που θα παει αυριο αυτο μαλλον...

λοιπον για ολα μου τα κοριτσια που θελουν να ανεβασουν φωτο...www.imgur.com παταμε εκει που λεει browse βρισκουμε την φωτο που θελουμε μεσα στο pc μας...μετα παταμε continue και μας βγαζει μια λιστα με κωδικους...αντιγραφουμε τον δευτερο κωδικο που λεει HTML IMAGE στην απαντηση μας και ειμαστε ετοιμες οριστε μια δικη μου...http://imgur.com/ggXYI.jpg

fiore25 έγραψε:

κατι ειχα ακουσει για το πρωτογαλα αλλα θορυβηθηκα αρκετα οταν το ειδα...τι σου ειναι η εγκυμοσυνη ..καθε μερα ξυμερωνει μια νεα μερα :woohoo:

κοριτσια εχετε παρει ειδικα σουτιεν εγκυμοσυνης?εγω οχι ακομα και δεν μου κανουν πια τα παλια..εχετε παρει σουτιεν με επιθεματα για τα υγρα που βγαινουν?

μαρακι μην ανησυχεις κι εμενα μη φανταστεις διαφανεις σταγονες ηταν...απλα επειδη φοραγα ασπρο σουτιεν ειδα κατι κιτρινωπα λεκιεδακια.κιεγω τα ιδια νευρα με σενα ειχα τις προαλες..οντως τα συναισθηματα στην εγκυμοσυνη διογκονονται αρκετα...εγω πριν λιγες μερες ημουν ψιλοχαλια ωσπου αποφασισα οτι οχι...δεν θα με τρελανουν αυτοι εγω θα τους τρελανω.επαψα να απανταω, να υπερασπιζομαι και να προσπαθω να βρω το δικιο μου.απλα οταν πηγαινω πλεον σε μερη που υπαρχουν πικροχολα ατομα εφοδιαζομαι προηγουμενως με ενα καλο περιοδικο για να περναει η ωρα μου οσο εκεινη βγαζουν τη χολη τους χεχεχε και ειναι αληθεια τοσο εκνευριστικο για ολους αυτους.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΠΗΡΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΣΟΥΝ ΠΟΛΥ---ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ

--

τέλειο το καροτσάκι Εύη! πραγματικά, σαν καινούριο! ναι το βλέπουμε, τα κατάφερες!

Σήμερα έχει β' επιπέδου η Ευγενία αν θυμάμαι καλά... μετά ανακεφαλαιώνουμε: 5/8-Μαρίνα, 6/8-εγώ, 10/8-μαμά Παναή και 19/8 Fiore. Μόνο εμείς μείναμε; Ναταλι, εσύ πότε θα κάνεις;

ωωωωω...ομορφο καροτσακι που εχει το ευακι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: τελειο κοριτσουδι μου...αντε κουνηθειτε και οι υπολοιπες...θελουμε κι αλλες φωτο....

kalhmera koritsia!!!eimai kanada...meta apo poli taleporia eftasa!!!!den exw prolabi akoma na mpw na diabaso argotera to bradaki tha mpw pou tha eimai pio xalari!!apla ithela na sas pw oti eftasa gia na mhn anisixite.prepei na paw na ftiakso xartia kai na brw giatrous!!!tha ta poume filia!!

fiore25 έγραψε:

μαμα Παναη ποτε ειπες εχεις τη β' επιπεδου?εγω εχω κλεισει 19 αυγουστου στο ελενα αλλα υπαρχει περιπτωση να το κανω και πιο νωρις καπου ιδιωτικα.περιεργο οταν πετρωνει η κοιλια ε?εμενα προσωπικα με τρομαζει πολυ ευτυχως αυριο θα το δω το καμαρι μου αυτος ο γιατρος που θα με δει ακουσα ειναι πολυ καλος.τουλαχιστον θα με κρατησει λιγο ηρεμη μεχρι την β'επιπεδου!

να σε ρωτήσω, στο Ελενα που έκλεισες για την εξέταση θα πληρώσεις; γιατί εγώ την έκλεισα ιδιωτικά και θα στοιχίσει 150 €, μαζί με το dvd. Στο δημόσιο είναι δωρεάν; μήπως πάω κι εκεί για μια δεύτερη γνώμη :dry:

enina έγραψε:

fiore25 έγραψε:

να σε ρωτήσω, στο Ελενα που έκλεισες για την εξέταση θα πληρώσεις; γιατί εγώ την έκλεισα ιδιωτικά και θα στοιχίσει 150 €, μαζί με το dvd. Στο δημόσιο είναι δωρεάν; μήπως πάω κι εκεί για μια δεύτερη γνώμη :dry:[/quote:sj7nl94i]

KAI ΕΓΩ 150 ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΑ---ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ PAPP-A ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΔΩΣΑ 80 ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ---ΠΡΟΑΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ---

mariakap75 έγραψε:

kalhmera koritsia!!!eimai kanada...meta apo poli taleporia eftasa!!!!den exw prolabi akoma na mpw na diabaso argotera to bradaki tha mpw pou tha eimai pio xalari!!apla ithela na sas pw oti eftasa gia na mhn anisixite.prepei na paw na ftiakso xartia kai na brw giatrous!!!tha ta poume filia!![/quote

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ-

τι ωραιο καροτσακι!!!ανυπομονω να ορμησω κι εγω στα μαγαζια!

ενινα στο ελενα ειναι γυρω στα 70-80 ευρω αλλα το μεγαλυτερο μερος απο αυτα τα παιρνεις πισω απο το ικα.ελεγα κι εγω να παω να κανω εναν υπερηχο καπου ιδιωτικα που εχω ενα γνωστο και θα μου παρει 70 ευρω ετσι για μια δευτερη γνωμη...θα δω εκεινες τις μερες τι θα κανω αφου εχω κλεισει στο ελενα δεν αγχωνομαι.

μαρινακι θα παω να ψαξω για σουτιεν αυτες τις μερες.λεω να παω στο λητω που το εχω και κοντα

εγω ειμαι η τελευταια των μοικανων στις β' επιπεδου ε??? :( καλες να ειναι οι εξετασουλες μας και χαλαλι η υπομονη και το αγχος!

μαρακι αντε ανυπομονουμε να ακουσουμε νεα σου!!!

Γειαααα!

Μαρακι μου καλο ψαξιμο...ολα καλα θα πανε!

Ευακι πολυ ωραιο το καροτσι,ολοκαινουργιο!

Τωρα περμενουμε νεα απο την Ευγενια ε?

Koritsakia sorry pou eksafanistika alla endiamesa ekana ena ntouzaki kai efaga fagaki giati se ligo tha figw...Tha pame sto xorio ths mamas mou gia ena trisagio stous agaphmenous mas pou exoume xasei prhn figei hmama mou gia Souhdia pali kai genika tha mazeftoume sto spiti ths giagias mou oi siggenois...Sto thema mas pali........Maraki ola volika na sou ertoun koukla mou kai na iremiseis epitelous,perimenoume nea sou... Egw koritsia thn B-epipedou thn ekana sto genesis(idiotikh klinikh) kai plirosa 135e gia ton uperixo kai 18,5e giato dvd (oi apateones) :angry::angry: apo thn mia eknevristika me to poso mias kai to diskaki exei merika lepta na to agoraseis alla telika to pira...

Mαρακι χαιρομαι που φτασατε καλα!περιμενουμε να μας πεις πως σου φαινεται εκει στην ξενιτια..χεχε!

εγω εχω 13/8 β επιπεδου ενινα μου!

Μαρακι χαιρομαι που φτασατε καλα στον Καναδα,αντε σε λιγο καιρο θα προσαρμοστεις και ολα θα ειναι πιο ευκολα!!!

Ευουλα μου ωραιο το καροτσακι, να σου πω και ταιριαζει πολυ καλα για αγορι!!

Ευγενια περιμενω νεα σου, αντε να ηρεμησεις και εσυ!!

Φιορε μου αττικο εχω την β επιπεδου.....αχ αχ!!!

Ναταλακι,τι κανεις σημερα?

καλαα ειμαστε μωρε..χθες ηρθε ο μπαμπας μου μας πηρε οπως σου πα δεν εκανα και τιποτα τα μικρα παιζανε και τα προσεχε η μαμα ηταν εκει και η αδερφη μου με την μπεμπα την ειδα και εκεινη..τι κουτσουνι ειναι να το δεις..εχει κατι μαγουλακια παναγια μου για φαγωμα..ε αυτα και μετα ηρθε ο αντρεας και μας πηρε..

natali.str έγραψε:

καλαα ειμαστε μωρε..χθες ηρθε ο μπαμπας μου μας πηρε οπως σου πα δεν εκανα και τιποτα τα μικρα παιζανε και τα προσεχε η μαμα ηταν εκει και η αδερφη μου με την μπεμπα την ειδα και εκεινη..τι κουτσουνι ειναι να το δεις..εχει κατι μαγουλακια παναγια μου για φαγωμα..ε αυτα και μετα ηρθε ο αντρεας και μας πηρε..

αχ αχ φιλεναδα...αυτα τα μαγουλακια βλεπεις και μετα παρασυρεσαι....και μετα μου λες οτι δεν θα κανεις και 5ο!!!!!! :silly: χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...