Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Μαρίνα! θα πάω κι εγώ να εγγραφώ στο babyspace, φαίνεται και ενδιαφέρον site.

Elisa καλώς ήρθες, πέρασες καλά;

Κοριτσάκια έκλεισα επιτέλους το ραντεβού για τη β' επιπέδου, την επόμενη Παρασκευή 6/8. Αντε τώρα το μόνο που θέλω είναι να περάσουν γρήγορα οι ημέρες και να έρθει εκείνη η παρασκευή, και να μου πει η γιατρός πως όλα είναι καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια πηγα να κανω ενα ντουζ και παρατηρησα υγρο στη θηλη μου που ειχε αφησει λιγο κιτρινωπο υπολοιμα στο σουτιεν.υπαρχει περιπτωση να εχω παθει καμια μολυνση?εχω ανησυχησει πολυ..

fiore μου δεν ειναι τιποτα γαλατακι ειναι...συμβαινει καμια φορα θα σου το πουν και οι πιο παλιες...εγω δεν εχω εμφανισει κατι τετοιο ακομα απλα οταν το πιεζω βγαζει μικρες σταγονες διαφανο υγρο...να σας πω λετε να μην εχω γαλα???? :(:(:(:(:(:(:(

κοριτσακια μου μην στεναχωριεσται μωρε ειναι λογικα ολα τα συναισθηματα τωρα να διογκωνονται εδω να δειτε τι γινεται της κακομοιρας ξυπναω το πρωι και δεν ξερω ποιος θα τσακωθει με ποιον...μεχρι που με κατηγορησαν η γλυκια μου πεθερουλα το εκανε αυτο :angry::angry::angry::angry::angry: γιατι να καθομαι να λεω στον αντρα μου τι γινεται οταν αυτος φευγει αμερημνος να παει στην δουλεια του...δεν πρεπει λεει να του τα λεω ολα τα ζευγαρια εχουν και μυστικα μεταξυ τους μου ειπε και της ξεκαθαρισα και εγω πως και πετρα να πεσει εγω θα του το πω...

αχ...μωρε καθε σπιτι εχει και τα αγκαθια του αλλα ξερετε τι?εγω παλευα τρια χρονια για αυτο το μωρο και δεν προκειται να τους αφησω να μου χαλασουν αυτους τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης μου...εχω κουραστει πια :dry::dry::dry::dry:

fiore25 έγραψε:

κοριτσια πηγα να κανω ενα ντουζ και παρατηρησα υγρο στη θηλη μου που ειχε αφησει λιγο κιτρινωπο υπολοιμα στο σουτιεν.υπαρχει περιπτωση να εχω παθει καμια μολυνση?εχω ανησυχησει πολυ..

DEN ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ---ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ---ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ--

enina έγραψε:

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Μαρίνα! θα πάω κι εγώ να εγγραφώ στο babyspace, φαίνεται και ενδιαφέρον site.

Elisa καλώς ήρθες, πέρασες καλά;

Κοριτσάκια έκλεισα επιτέλους το ραντεβού για τη β' επιπέδου, την επόμενη Παρασκευή 6/8. Αντε τώρα το μόνο που θέλω είναι να περάσουν γρήγορα οι ημέρες και να έρθει εκείνη η παρασκευή, και να μου πει η γιατρός πως όλα είναι καλά!

ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 5/8 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ----ΑΧ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ--ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΟΝΤΑ 20 ΜΕΡΕΣ--ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ---ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ

mariakrhth έγραψε:

fiore μου δεν ειναι τιποτα γαλατακι ειναι...συμβαινει καμια φορα θα σου το πουν και οι πιο παλιες...εγω δεν εχω εμφανισει κατι τετοιο ακομα απλα οταν το πιεζω βγαζει μικρες σταγονες διαφανο υγρο...να σας πω λετε να μην εχω γαλα???? :(:(:(:(:(:(:(

κοριτσακια μου μην στεναχωριεσται μωρε ειναι λογικα ολα τα συναισθηματα τωρα να διογκωνονται εδω να δειτε τι γινεται της κακομοιρας ξυπναω το πρωι και δεν ξερω ποιος θα τσακωθει με ποιον...μεχρι που με κατηγορησαν η γλυκια μου πεθερουλα το εκανε αυτο :angry::angry::angry::angry::angry: γιατι να καθομαι να λεω στον αντρα μου τι γινεται οταν αυτος φευγει αμερημνος να παει στην δουλεια του...δεν πρεπει λεει να του τα λεω ολα τα ζευγαρια εχουν και μυστικα μεταξυ τους μου ειπε και της ξεκαθαρισα και εγω πως και πετρα να πεσει εγω θα του το πω...

αχ...μωρε καθε σπιτι εχει και τα αγκαθια του αλλα ξερετε τι?εγω παλευα τρια χρονια για αυτο το μωρο και δεν προκειται να τους αφησω να μου χαλασουν αυτους τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης μου...εχω κουραστει πια :dry::dry::dry::dry:

ΑΝ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ?? ΑΣΤΑ ΧΑΜΟΣ --- ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΞΙΖΕΙ---ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????? ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΤΑΛΑΩ ΑΠ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ---ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ----

Καλημέρα κορίτσια!!! τι κάνετε; είναι καμία εδώ;;;

Σήμερα ξύπνησα κουρασμένη, αισθάνομαι λίγο πτωματάκι... και ενώ το ζουζουνάκι μου με ξυπνάει κάθε μέρα γύρω στις 7 με τις κλοτσίτσες του, σήμερα φαίνεται ότι ήθελε να κοιμηθεί παραπανω και με ανησύχησε! μέχρι να ξυπνήσει και να το αισθανθώ κόντευα να σκάσω από την αγωνία μου! :(

Fiore εγώ πήρα μεγαλύτερα σουτιέν από αρχές του 3ου μήνα γιατί δεν μου έκαναν τα παλιά, αλλά δεν πήρα ειδικά, πήρα απλά μεγαλύτερο νούμερο.

Οσο για τα πικρόχολα άτομα... έχετε δίκιο, πρέπει όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε, και αυτά αλλά και τις δυσάρεστες καταστάσεις! με το παραμικρό τρελαίνομαι! όπως σήμερα το πρωί με το μωρό, λες και δεν έχει δικαίωμα το καημένο να κοιμηθεί διαφορετικές ώρες! :laugh:

Kalhmera,kalhmera ti mou kanete....Egw eimai kalitera apo exthes pantos, alla genika esthanome panta mia kourash les kai den koimame ta vradia, eutixos exei drosisei kai mporoume na kikloforoume ligaki ekso.. Exthes eplene h mama mou to proto karotsi pou eixa agorasei gia thn korh mou kai otan to ksanasinarmologousa pentakatharo(san kainourio einai)mou hrthe mia laxtara gia to mwro, axxx pote tha perasoun oi mhnes na genisoume thelw na to parw aggalitsa na to pniksw sta filia :kiss::kiss::kiss: Alithia kamia den kserei na mou pei pos vazoume foto na sas to diksw??? Exthes den ta piga kai toso kala...Mariakrhth dose mas ta fota sou giati mono esu exeis anevasei foto mexri twra :):)

Enina μου καλημέρα! Κι εγώ κάπως νοιώθω σήμερα. Είμαι στην δουλειά αλλά δεν την παλεύω καθόλου. Εχτές δεν είχα έρθει λόγω μέσης και σήμερα που ήρθα το μετάνοιωσα! Έτσι τρελλένομαι κι εγώ με τις κλοτσίτες της μπέμπας. Έχω καταντήσει να έχω μόνιμα τα χέρια μου στην κοιλιά μου για να την ακούω!

Καλημερα και απο μενα χαθηκαμε τις τελευταιες μερες!

Ειμαστε καλα και οι δυο μας και μεγαλωνουμε σε 10 μερες θα μπουμε στον 7ο και ειναι οτι καλυτερο.Προσπαθω να εχω κλειστα τα αυτια μου για οτι γινεται γυρω μου γιατι επικρατει πολυ στεναχωρια και γω θελω να σκεφτομαι μονο το μωρο μου ειναι εγωιστικο αλλα για πρωτη φορα στη ζωη μου θα ειμαι.

Τα κοριτσια μας εδω ομως τα σκεφτομαι και ελπιζω να ειναι καλυτερα .

Κουνιστες κοιλιτσες πολλα φιλακια.

κοριτσια εσας σας εχει πιασει τεμπελια η αυτο ειναι μονο δικο μου προνομιο.Σημερα αναγκαστικα θα καθαρισω λιγο το σπιτι γιατι θα εχω κοσμο αυριο αλλιως αρκουδες βεβαια ειμαι και μονη μου ολη τη μερα εχω ενα αντρα που ερχετε το βραδυ τρωει κανει μπανιο και υπνο αλλα δεν εχω κουραγιο να κουνισω ουτε το δακτυλακι μου.Λετε να βγει και η κορη μου τεμπελα?

καλημερουδια κοριτσακια!!ενινα κι εγω σημερα ξυπνησα πολυ περιεργα ποναει λιγο η κοιλλιτσα μου και νιωθω σαν να ειναι πετρωμενη εχω 2-3 μερες να ακουσω το μωρακι :-( ,δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο μεχρι στιγμης εχω φαει 2-3 κλοτσιτσες και οχι καθημερινα που μοιαζανε πιο πολυ σε ενταση σε χαδακια,ισως ειναι νωρις ακομα..να ανησυχισω?

evi δεν ειναι τιποτα το μωρο σου τρωει ενεργεια μαλλον :-)κι εμενα με εχει πιασει λαχταρα για το μωρακι ,με παρηγορει λιγο που θ το δω αυριο στον υπερηχο...γιατι αν ηταν να περιμενω τη β' επιπεδου καλα κρασα!παω να παρω και μια δευτερη γνωμη για το αν ειναι καλα το αγγελουδι μου η τρελαμενη μανα!τι να κανω δεν ξερω οσο περναει ο καιρος γινομαι ολο και πιο τρελομαμα!

ινα μου καλα κανεις και εχεις γινει κ λιγο εγωιστρια καλο ειναι...ειδικα τωρα στη κατασταση σου!!

Fiore mou mhn anisixeis sthn evdomada pou eisai esu twra,einai kai to proto sou den einai aparetito na to esthanese kathe mera...Einai h pio anxotikh periodos nomizw olo sthn tsita eimouna kai sthn anamonh...pigene aurio na to deis na isixaseis kai se ligo kairo tha se klotsaei sinexia

Αναστασία κι εγώ το ίδιο κάνω! ειδικά το αριστερό μου χέρι κοντεύει να κολλήσει στην κοιλιά! και σκεφτόμουν, τώρα θέλουμε να είναι συνεχώς ξύπνια να μας κλοτσάνε για να ξέρουμε ότι είναι καλά, και όταν γεννηθούν θα παρακαλάμε να κοιμηθούν λιγάκι μπας και κλείσουμε κι εμείς το ματάκι μας! :woohoo:

Evi τρελή τεμπελιά, δεν είσαι η μόνη! και στο γραφείο, και στις δουλειές του σπιτιού! εκεί που ήμουν υστερική με την καθαριότητα, τώρα με το ζόρι κουνιέμαι! δεν νομίζω πάντως να βγουν και τα μωρά μας έτσι!

Fiore μην ανησυχείς ακόμα, είναι αρχή! εγώ πρώτη φορά το αισθάνθηκα στο τέλος της 15ης εβδομάδας, το βράδυ πριν φύγω για διακοπές. Μια ελαφριά κλοτσιά ήταν μόνο και τέλος.. Μετά το ξανααισθάνηκα μετά από 3-4 μέρες, και από εκεί κάθε μέρα αλλά λίγες φορές. Όταν γυρίσαμε Αθήνα όμως έτυχε για 1-2 μέρες να μην το νιώσω καθόλου και είχα τρελαθεί, ήμουν έτοιμη να τρέξω για υπέρηχο αλλά μετά εντάξει, έκανε αισθητη την παρουσία του! στην αρχή είναι μικρούλι και αδύναμο, όσο προχωράει γίνεται πιό έντονο το χτύπημα. Από την 15η εβδ. που ξεκίνησε, στην ουσία από την 17η το νιώθω συνέχεια, 2 εβδομάδες μετά!

Ti egine vre koritsia sas teliosan ta nea??? pite kati na pernaei h wra...Egw exw sinexia provlima me to mammy me petaei meta den mporw na mpw ales fores einai poluuuuuuu argo kai eknevrizome....Isos fteei pou klevw sima twra :blush: kai otan paw sto spiti na mhn einai toso xalia.....

καλημερα κουκλες

αχ φιορε μου,ουτε εγω το ακουω καθε μερα και η κοιλια μου σημερα ειναι λιγο πιο σκληρη!!!

πηρα ενα μαγνησιο....μην ανησυχεις ολες εχουμε φοβιες και ειδικα εμεις που δεν εχουμε κανει ακομα β επιπεδου!!!!

ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε μετα την 20 εβδ πρεπει να το νιωθουμε καθε μερα ,με καποιες εξαιρεσεις βεβαια...οπως εγω που τον Παναη μου τον αισθανθηκα πρωτη φορα 21 εβδ και δεν τον ενιωθα καθε μερα :huh:

Ευουλα μου εισαι καλυτερα σημερα???

evi δεν φταιει που κλεβεις σημα και μενα τελευταια μου βγαζει το λαδι για να μπω!!!

μαμα Παναη ποτε ειπες εχεις τη β' επιπεδου?εγω εχω κλεισει 19 αυγουστου στο ελενα αλλα υπαρχει περιπτωση να το κανω και πιο νωρις καπου ιδιωτικα.περιεργο οταν πετρωνει η κοιλια ε?εμενα προσωπικα με τρομαζει πολυ ευτυχως αυριο θα το δω το καμαρι μου αυτος ο γιατρος που θα με δει ακουσα ειναι πολυ καλος.τουλαχιστον θα με κρατησει λιγο ηρεμη μεχρι την β'επιπεδου!

ο αντρας μου θελει να φαμε εξω σημερα το βραδυ αλλα εγω δεν εχω και πολυ ορεξη το μυαλο μου ειναι στο μωρακι μου και συνεχεια αναρωτιεμαι αν ειναι καλα δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο :dry: προτιμαω να μαγειρεψω κατι να φαμε μαζι μετα τη δουλεια του το βραδυ.

οσο αναφορα τη τεμπελια ....τελικα δεν ειμαι η μονη ε???τελευταια τα εχω φορτωσει λιγο στο κοκορα...!

χαιρετωω τις εγκυουλες μου τις ομορφες!

να απαντησω πρωτα στην ευουλα!

λοιπον κατω απο εκει που γραφεις το μνμ εχει κατι που λεει αποστολη εικονας και διπλα λεει αναζητηση πατα την αναζητηση βρες την εικονα απο τον υπολογιστη σου και μετα θα στην βγαλει!

για προσπαθησε να δουμε!

δεν ειναι κωδικος σου λεει οτι ειναι φωτογραφια.Για δες αν μπορεις να κανεις αντιγραφη και επικοληση απο τις φωτογραφιες σου εδω!!!

φιορε μου γιατι δεν βγαινεις λιγο αεξω μωρε να ξεχαστεις! ωραια θα περασετε! :)

οσο για το χερι στην κοιλια..ου ου και εγω ολη την ωρα ετσι ειμαι!χεχε!σε ολες μου τις εγκυμοσυνες ετσι ειμουν μαρεσει πολυ! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...