Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Καλη εβδομαδα κοριτσια.....

Μαρακι τελεια τα πραγματακια και το δωματιο του Μανωλιου....

ελπιζω ολες να ειστε καλα

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσουδια μου!

καλη εβδομαδα ευχομαι και εγω..

καλε τι βλακειες ακουω για κακες μαμαδες? απλα η κορουλα σου θα περναει μια φαση οπως ειπε και η ενινα..οσο για το μωρο εξηγηστε της οτι θα μπορει να παιζει μαζι του κλπ κλπ.. θα το παρει με καλο ματι..don't worry..

μαρακι που πολυ ωραιο το δωματιακι σας!αυτο το λαχανι ειναι πολυ γουτσου!χεχε..να τα χαρει ο μανωλακης σας!

ρηνιωωωωω που εισαι καμαρι μου?

εσεις κοριτσακια με την μεσουλα σας ξεκουραστετε οσο μπορειτε!

χαιρετωωω και τις υπολοιπες κοιλιτσες

Anastasia123 έγραψε:

Μαράκι είναι αλήθεια αυτό που σου είπε ο γιατρός σου. Από την 25η εβδομάδα μάλιστα και μετά το μωρό είναι βιώσιμο εκτός μήτρας. Εννοείται βέβαια ότι καλό είναι να μην βγαίνει πολύ πρώορα ένα μωράκι αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύει τόσο όσο νωρίτερα. Επομένως ευχαριστήσου τις ετοιμασίες σας όσο μπορείς κι όλα καλά από εδώ και στο εξής. Μέτρα μέρες για την μεγάλη συνάντηση με το παιδάκι σου!

καλα ας περιμενει μονο λιγακι να φυγει το καλοκαιρι γιατι εχει και πολυ ζεστη και δεν ειμαι τωρα για σπρωξιμο :P:P:P:P:P παντως ειλικρινα δεν μπορω να το πιστεψω πως τελειωσε ο καιρος...ειμαι τοσο χαρουμενη...ερχεται το αντρακι μου και δεν μαζευομαι.... :blink::blink::blink::blink::blink:

παραμενει σταθερη η κατασταση μου..ευτυχως δεν ειμαι χειροτερα..μια απο τα ιδια στο κρεβατι ειμαι τοσες μερες..δεν νιωθω ευδιαθετη..αλλα ενταξει σταθερη..

και εμενα με ποναει η μεση μου αλλα οχι ππως εσας..μια στο τοσο! ε μετα την γεννα φιορε μου να το κοιταξεις..γιατι θα σηκωνεις ουτως η αλλως το μωρο οποτε μπορει να σε ξαναπιασει..οσο για την επισκληριδιο δεν ξερω.. :/

Καλησπέρα Natali, πως είσαι εσύ σήμερα;

Mariakrhth γέλασα πολύ με το σχόλιο "καλό και το ποδόσφαιρο" :laugh: όντως όλα καλά είναι, αρκεί να είναι και τα σποράκια μας καλά! μικρή ήμουν κι εγώ πολύ αγοροκόριτσο, έπαιζα μόνο με αυτοκινητάκια (και playmobil φυσικά!) και έδερνα και τον ξάδερφό μου που ήθελε να μου τα πάρει!! :woohoo: Μεγαλώνοντας μετά "την είδα" πολύ Barbie, με ροζ μπλουζάκια, φουστάκια και αξεσουάρ! ακόμα και τώρα φοράω κολιέ tinkerbell με φούξια κορδόνι, δώρο του άντρα μου παρακαλώ!!! :laugh: :silly: :laugh: :silly: ελπίζω όταν γεννηθεί με το καλό το μωράκι μου και είναι τελικά κοριτσάκι, να σταματήσω να τα φοράω εγώ πριν αρχίσει ακόμα και το μωρό να με κοροϊδεύει! :blush:

NATΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ--ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ--ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΥ ΗΜΟΥΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΞΑΠΛΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ---ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ---ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ-

natali με πρόλαβες με την απάντησή σου, μέχρι να καταφέρω να γράψω ένα μήνυμα εδώ στο γραφείο περνάει κανένα μισάωρο! :unsure: κουράγιο, χαίρομαι που είσαι σταθερή αλλά θα χαρώ περισσότερο μόλις μας πεις ότι είσαι πολύ καλύτερα!

fiore για την άλλη εβδομάδα θέλω να κλείσω β' επιπέδου, σήμερα το απόγευμα θα το κανονίσω το ραντεβού. Οσο για τη μεσούλα σου, κάτσε κι εσύ να ξεκουραστείς και όλα καλά θα είναι, είσαι τυχερή που δεν εργάζεσαι εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς

Fiore μου φαντάζομαι πως το έχεις πει στον γιατρό σου ότι έχεις πεόβλημα με την μέση σου ε; Τώρα σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάποια εξέταση αλλά περιέγραψέ του πως πονάς και ίσως σε στείλει σε ορθοπεδικό. Αν και δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις κάτι σε σπόνδυλο. Κι εγώ που έχω σε σπόνδυλο δεν μου το επέκλυσε για την επισκληρίδιο απλά πρέπει να δει την μαγνητική ο αναισθησιολόγος ή η γυναικολόγος μου ούτως ώστε να μην κάνει την ένεση πάνω στην κήλη. Απλά εγώ φοβάμαι γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να τους δείξω εμπιστοσύνη. Αλλά αν πονάω τι θα κάνω!

να σαι καλα μαρινακι μου!και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα!

οντως αν δεν εχεις μεινει ξαπλα δεν γινετε να καταλαβεις!

τελως παντων κοριτσακια ας πουμε κατι χαρουμενο ολες το χρεαζομαστε!

ποια θα ριξει θεμα?

mariakrhth έγραψε:

αυτη η πρωινη μας κουνια στα 248 και το καθιματακι του αυτοκινητου στα 240 παρακαλω πολυ αγνοηστε τα ασιδερωτα ρουχα που φαινονται στο βαθος εκτος και αν εχετε σκοπο να βοηθησετε.. :P:P:P:P:P:P αν παρατηρησετε τους τοιχους θα δειτε τον γουινι μας που ειναι και ο πρωταγωνιστης μας... :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:RlMmp.jpgnS42q.jpg

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ--ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ---ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΟΥΙΝΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ-

Φιλεναδιτσα Ναταλακι.....τι κανεις?το οτι εισαι σε σταθερη κατασταση ειναι καλο.

καλα εφτιαξα μακαροναδα με τονο ...και εχω φαει εναν τονο!!! :laugh:

εχω παλι λιγο αναγουλα,οπως στο πρωτο τριμηνο...κατα τα αλλα η κοιλια μου φουσκωνει επικινδυνα :blink:

marinapapa έγραψε:

mariakrhth έγραψε:

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ--ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ---ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΟΥΙΝΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ-[/quote:jha1qsjf]

απο το baby-shop ειναι απεναντι απο το mothercare κοντα στα goodys...να σου πω δεν χρειαστηκε να το ψαξω και πολυ μια και εκει βρηκα οτι ηθελα και σε καλες τιμες νομιζω...

ελαα ρε ρηνιωωω εφαγες εσυ?πως το παθες?χεχε

εμενα δεν μαρεσει καθολου ο τονος ουτε να τον μοιρησω δεν μπορω.. ασε :/

αλλα αφου σαρεσει εσενα φαεεεε κουκλιι μου φαε..χαχαχ

ελπιζω να περασουν οι αναγουλες..[απο το πολυ φαι θα ναι :P χαχα]

κοιλιτσαα ναι και εγω εχω.. :)

μαμα Παναη έγραψε:

κρεας δεν μπορω να φαω....ολο λαδερα και τετοια,αφου με οριο το 17 ,εφτασα το φυλλικο 95!!!οποτε στοπ το φιλισιν!!!!

TONO KANEI NA TRΩΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ??? ΑΧ ΝΑ ΧΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΠ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ---ΟΛΑ ΜΑΖΙ---

μακαρόνια με τόνο ε;;; γιαμ γιαμ.... κι εγώ μακαρόνια έχω σήμερα σπίτι, αλλά με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια.

Υπάρχει εξέταση αίματος για το φυλλικό οξύ; δεν έχω κάνει ποτέ, μόνο το ασβέστιο παρακολουθώ μέχρι σήμερα. Καλά που το ανέφερες λοιπόν, να το κοιτάξω από περιέργεια. Σήμερα το πρωί πήγα και έκανα καλλιέργεια καθώς και εξετάσεις αίματος για θυροειδή, αύριο θα έχω τα αποτελέσματα. Ο καινούριος γιατρούλης παρατήρησε αυτές που είχα κάνει στον προγεννητικό και του φάνηκαν ύποπτα ανεβασμένες οι τιμές σε TSH και T4 και με ξανάστειλε για επανέλεγχο... μου είπε ότι ίσως χρειαστεί να πάρω ορμόνες

natali.str έγραψε:

εγω τις τελευταιες μερες τρωω ελαχιστα και θα ζυγιστω σε λιγες μερες γιατι ολο και κατι πρεπει να εχω χασει!

τι να χασεις μωρε εσυ?????τα κοκκαλα????

εγω εχω αποθεμα ,εχω καμμια 6 κιλα παραπανω!!!(λεω εγω....αν παω σε διαιτολογο σιγουρα θα μου πει παραπανω)

τι, τι να χασω?

μου χαν μεινει λιγαα κιλακια απο την προηγουμενη και σε αυτην μεχρι στιγμης ειχα παρει 6 ολοκληρα ελπιζω κατι να εχω χασει γιατι που θα φτασω μεχρι το τελος καλεε?

ακομα στην αρχη ειμαστεε

enina έγραψε:

μακαρόνια με τόνο ε;;; γιαμ γιαμ.... κι εγώ μακαρόνια έχω σήμερα σπίτι, αλλά με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια.

Υπάρχει εξέταση αίματος για το φυλλικό οξύ; δεν έχω κάνει ποτέ, μόνο το ασβέστιο παρακολουθώ μέχρι σήμερα. Καλά που το ανέφερες λοιπόν, να το κοιτάξω από περιέργεια. Σήμερα το πρωί πήγα και έκανα καλλιέργεια καθώς και εξετάσεις αίματος για θυροειδή, αύριο θα έχω τα αποτελέσματα. Ο καινούριος γιατρούλης παρατήρησε αυτές που είχα κάνει στον προγεννητικό και του φάνηκαν ύποπτα ανεβασμένες οι τιμές σε TSH και T4 και με ξανάστειλε για επανέλεγχο... μου είπε ότι ίσως χρειαστεί να πάρω ορμόνες

ναι φυλλικο οξυ λεγεται η εξεταση

η ΤςΗ στην εγκυμοσυνη πρεπει να ειναι κατω απο 1,5 -2 και οχι στα ανωτερα ορια!!!προσοχη για να μην ζοριστει το μωρο ,γιατι τους πρωτους μηνες δεν εχει σε λειτουργια τον θυρεοειδη του το εμβρυο...και στρεσαρεται!!!εγω πχ ειχα 4 τςΗ και περνω τ4 75!!!

natali.str έγραψε:

τι, τι να χασω?

μου χαν μεινει λιγαα κιλακια απο την προηγουμενη και σε αυτην μεχρι στιγμης ειχα παρει 6 ολοκληρα ελπιζω κατι να εχω χασει γιατι που θα φτασω μεχρι το τελος καλεε?

ακομα στην αρχη ειμαστεε

τι σε νοιαζουν τα κιλα ,εσυ αστερι μου εισαι πολυμανα(κατι σαν το πολυμιξερ)χαχαχα

Evi.D έγραψε:

Koritsia sas vlepw pou exete ta kefia sas kai den thelw na sas thn xalasw giati egw eimai polu xalia psixologika shmera, ase pou prhn egrapsa ena mhnimataki kai me petakse to skazmeno apo to mammy,xathike kai to mhnima mou :(

Ευουλα μου σε σκεφτομουνα

ουτε εγω ειμαι ιδιαιτερα καλα.....οποτε μην ανυσηχεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...