Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Fiore μου καλημέρα. Μπράβο πολύ χαίρομαι που το μωράκι σου είναι καλά. Μακάρι να είναι όλα τα μωράκια μας καλά και να τα γεννήσουμε υγειέστατα!

Όσον αφορά το φυλλικό οξύ κι εμένα μου ακούγεται περιέργο αλλά μπορεί να μην είναι κιόλας κακό αυτό που σου είπε.

Πάντως θυμάμαι απ' τις κουμπάρες μου που ήταν πριν λίγο καιρό έγκυες ότι το παίρνανε μέχρι τέλος και νομίζω και όσο θυλάζανε.

Εμένα πάλι η γιατρός μου, μου έχει δώσει το σίδηρο σε χαπάκια (λέγεται gyno-Tardyferon) το οποίο συμπεριλαμβάνει και φυλλικό οξύ μέσα (0,35mg απ' ότι αναγράφει το κουτί) κι έτσι μου είπε να σταματήσω το άλλο μιας και που καλύπτομαι απ' αυτό. Τι να σου πω! Ρώτα τον ξανά αν θες για να είσαι σου φύγει η απορία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα Fiore, πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά! Σε είχα στο νου μου να ρωτήσω αλλά από τη στιγμή που διάβασα το μήνυμα της mariakap πάγωσα...

Οσον αφορά στο φυλλικό οξύ, κι εγώ από τον 2ο-3ο μήνα παίρνω το gynotardyferon (γιατί ο σίδηρος σε υγρή μορφή μου προκαλούσε αναγούλα), αλλά ο γιατρός δεν μου είχε πει να σταματήσω το filicine. Προχθές όμως που ρώτησα τον καινούριο μου είπε ότι δεν χρειάζεται να το παίρνω πλέον, ειδικά αφού έχουν και τα χάπια σιδήρου... εγώ θα συνέχιζα να τα παίρνω λίγο ακόμη, έστω και μέρα παρά μέρα (έτσι κάνω και τώρα, μέχρι να μου τελειώσουν), αλλά έχω ακούσει και πολλούς γιατρούς που το κόβουν μετά το πρώτο τρίμηνο.

Εγώ πάλι βρε κορίτσια, δεν έχω πάρει ποτέ μαγνήσιο! από την αρχή μου είχε δώσει σίδηρο-φυλλικό-ασβέστιο. Σε όλες τις περιπτώσεις το χορηγούν; οι υπόλοιπες κορίτσια παίρνετε;

απο χαπια αλλο τιποτα κοριτσια ακουστε να δειτε...το πρωι σηδηρο-φολικο-μαγνησιο το μεσημερι σαλοσπιρ το απογευμα σηδηρο ξανα πιο βραδυ ασβεστιο και δυο ωρες ενα ακομα μαγνησιο για να κλεισουμε ευχαριστα την μερα... :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

παντως πιστευω πως ειναι καθαρα θεμα γιατρου ολα αυτα..το μαγνησιο ειναι για τις συσπασεις(στην αρχη ειχα κατι εντονους πονους και για αυτο τα ειχα παρει και τα συνεχιζουμε

ειχα σκοπο να ανεβασω φωτο απο τα ψωνια μας αλλα να σας πω την αληθεια με τα νεα της μαριας δεν εχω ορεξη...ελπιζω να εχει ευχαριστα ρε γαμωτο...

KOΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ,,, ΟΣΟ ΑΠΟ ΧΑΠΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΦΕΝΤΟΛΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ---ΑΥΤΑ----ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ---Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ---ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλημερα κοριτσακια,ελπιζω ολες να ειστε καλα!

Σκεφτομαι το Μαρακι μερα νυχτα,θελω να πιστευω και ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!

περιμενω νεακια κουκλιτσα μου.....καλα καλα νεακια οκ?????

geia sas koritsia eimai akoma sto aerodromeio perimenw na ftasw spiti mou exw taleporitho para poli.....extes h kardiolodos ebgale to eksis porisma.den yparxei stenosi telika...mia balbida pou legete trigloxina exei aneparkeia metria!!an eimouna stis 30 ebdomades den tha anisixouse katholou...alla akoma exoume kapia poria kai an paroume thn xiroteri periptosi mporei meta na kanei stenoseis h den kseroume pia alla problhmata mporei na ginoun...an omws meinei etsi htan arketa aisiodoksi...kai apo thn pira ths nomizei oti tha paei kala!!!fysika xriazete parakolouthisi gia na doume thn ekseliksi...koritsia eimai para poli kourasmeni psixologika niotho oti exw katarefsi...kai exw to taksidi mprosta mou....exw klapsei poli kai me to pou ksipnaw o ponos arxizei....anarotieme giati prepei na basanizome toso poli gia na fero paidia ston kosmo....den kserw ti na skefto kai me to giannaki mou otan genithike eixe fusima kai etrexa stous giatrous...twra einai sxedon kleisti h giatri mou eipan oti einai san mhn yparxei kai twra ayta ...giati re koritsia...den nomizw na einai plewn tuxaia kati prepei na ginete me ta gonidia tou antra mou kai me ta dika mou den mpwro na pistepso einai ola tyxaia.....kai rwthse o antras mou thn kardiologo an htan dikosas to paidi tha kanate diakopi???kai apanthse amesos xwris na to skefti oxi oxi den yparxei logos....den ksero pleon ti na pw niotho dialimeni!!!!tha ta poume otan ftasw kw....eyxaristw poli gia tis eyxes sas koritsia sas exw poli anagi

Αχ Μαράκι μου προσπαθώ από χθες να μπω να μάθω τα νέα σου και όλο κολλάει το μάμμυ. :angry::angry:

Κοριτσάκι μου κοίτα να ηρεμήσεις. Θα το παρακολουθήσετε και θα ξέρετε. Η γιατρός και μόνη σου το είπες ότι ήταν πολύ αισιόδοξη, οπότε να σκέφτεσε και εσύ έτσι και να δεις ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Κοίτα να ξεκουραστείς τώρα που θα γυρίσεις και να ηρεμήσεις. Είδες τί είπες και για τον μικρό σου? Λίγο αγχώθηκες και έτρεξες στην αρχή και τώρα είναι μια χαρά παιδάκι!

Σε φιλώ γλυκά και θα μπαίνω όλη μέρα μήπως σε πετύχω αργότερα. Η Παναγίτσα να φιλάει τα μωράκια μας.

Μαρια σε παρακαλω μην βαζεις τον εαυτο σου να το περναει ετσι και βαζεις και το μωρο στην ιδια θεση με σενα.Εγω λεω να κρατησεις τα καλα απο αυτα που σου ειπε η γιατρος και να διωξεις τα ασχημα απο το μυαλο σου. Μονη σου ειπες για το αλλο σου παιδακι οτι ειναι σαν να μην επαθε τιποτα ποτε.Να δεις οτι ολα θα πανε καλα με την καρδια πλεον κανουνε τα παντα και ειναι το πιο ανωδυνο σε σχεση με αλλες παθησεις.Αλλα παιδια γεννιουνται και έχουν τα οργανα απεξω και ομως ζουνε.

Το μωρακι σου σε λιγο καιρο θα ειναι καλα. Να σκεφτεσε θετικα και ο ΘΕΟΣ θα ειναι μαζι σου ηρεμισε οσο μπορεις για να ειναι καλα το μωρακι σου σε παρακαλω πολυ .Αυτα τα μικρουλια ειναι πολυ πιο δυνατα απο μας να το ξερεις δωστου μια ευκαιρια και θα δεις θα τα καταφερει.

Αχχχ vre Maraki, kouragio kopela mou exeis perasei pola kai twra kai auto re gmt....Twra katafera na mpw giati exw provlima me to mammy kai stenaxorethika polu...Pantos na skefteis pos h texnologia exei proxorisei polu kai shmera oi giatroi kanoun thavmata, euxome vevea na mhn xriastei tpt kai na einai ola telia otan gennhthei telika to mwro... Exeis kai to taksidi mprosta sou..Telika h pethera sou den hrthe na se voithisei??? :angry: Aurio pou tha paw sthn eklhsia giati prhn xronia eixe o antras mou ena sovaro troxeo me apotelezma na einai sthn entatikh me katastolh gia meres xoris na kseroun an tha zhsei kai telika egine kala meta apo poles epemvaseis den exei tpt shmera, tha prosefxithw kai gia to mwraki sou giati o theos einai megalos kai den tha se afisei etsi koukla mou....An theleis stile mou pm sto fb giati den kserw an tha mporesw na mpw pio meta....

μαρακι μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου..η γιατρος ηταν αισιοδοξη και το ιδιο πρεπει να κανεις και εσυ ειδικα αν σκεφτεις πως οι γιατροι δεν φιμηζονται για τις ελπιδες που δινουν στους ασθενεις τους και παντα να σπερνουν την καταστροφη θελουν..

εσυ πρεπει να εισαι θετικη και να σκεφτεσαι ομορφα για το πλασματακι σου μην του μεταφερεις το αγχος και την στεναχωρια σου και θα δεις πως αυτο θα ειναι πιο δυνατο απο σενα και σε μερικα χρονια θα το κρατας αγκαλια γερο και δυνατο και θα σκεφτεσαι τι χαζη που ησουν που το στεναχωρουσες...υπομονη κουκλα ολα μια χαρα θα πανε...το ξερω...

Μαρακι μου εχεις ολες τις προσευχουλες μου!Ευχομαι να γεννηθει το μικρουλι σου υγιεστατο! αλλωστε ειναι πολυ ενθαρυντικα τα λογια της γιατρου!Ολα να πανε καλα αγαπη μου!Θα προσευχομαι και για το δικα σου νινακι τα βραδια! και φυσικα για ολα τα νινακια του κοσμου!

Δεν εμπαινα 2-3 μερες γιατι δεν ηθελα να σας στεναχωρω και εσας!

ναταλακι τι κανεις εσυ???ξεκουραζεσαι η να βαλω τις φωνες???δεν μας στεναχωρειτε κοριτσια ισα ισα που πρεπει να μοιραζεσται ολα τα βαρη και τις στεναχωριες μην λεμε μονο τα καλα...στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι...

maraki m gliko den yparxei logos anisias apo ti stigmi pou sou pe i giatros oti den xreiazete diakopi kiiseos :cheer: emena stin proti egimosini m to xe xekopsei apo tin arxi oti to emvrio eixe sovaro provlima ki oti ki an kaname tha tan katadikasmeno :huh: opote ki kaname diakopi...esena omos ta pragmata einai diaforetika tha deis ola kala tha pane!!xekoyrasou ki xalarose!!!

Εδώ και δυο μέρες δε μπορούσα να μπω.. αμάν πια!! :angry:

Μαράκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά... κι όπως λένε και τα κορίτσια, αφού η γιατρός είναι αισιόδοξη, έτσι πρέπει να'σαι κι εσύ... να στέλνεις θετικές σκέψεις στο μωράκι σου και να δεις που όλα θα πάνε καλά.. :kiss:

Ναταλία τι έγινε;; Όλα καλά;; Γιατί να μας στεναχωρήσεις κοπέλα μου, εδώ μοιραζόμαστε και χαρές και στεναχώριες. Όπως λέει κι η παροιμία, "Πόνος που μοιράζεται γίνεται μισός, χαρά που μοιράζεται διπλασιάζεται"...

Εγώ έχω τη Β' επιπέδου την Παρασκευή που μας έρχεται...

Mαράκι μου γύρισες σπίτι σου? Ελπίζω να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Να σκέφτεσαι ότι αν είσαι στεναχωρημένη ή ανχωμένη, στεναχωρείς και το μωρό σου. Προσπάθησε λοιπόν όσο μπορείς να είσαι αισιόδοξη άλλοστε μ' αφού ήταν και η γιατρός αισιόδοξη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΆ! Εγώ το πιστεύω. Θα το παρακολουθήσετε και όλα θα πάνε καλά, θα δεις. Έχω ένστικο εγώ, δεν πέφτω έξω. Μη μου στεναχωριέσαι έ;

όλες οι προσευχούλες των κοριτσιών έδω που έχουμε γίνει μια παρέα και αγαπιόμαστε πραγματικά (κι ας μην γνωριζόμαστε από κοντά) θα πιάσουν!

Καλή ξεκούραση γλυκιά μου και όποτε μπορείς και θες μπες να τα πούμε.

Φιλιά πολλά!

εε ενταξει απλα δεν ηθελα να σας γεμιζω και εσας..τελως παντων σας ευχαριστω πολυ παντως μεσα απ την καρδια μου!

ναι ξεκουραζομαι οσο το δυνατον περισσοτερο!

μαρακι μου περιμενουμε νεα σου!

geia sas koritsakia mou!!!!sas euxaristw oles gia thn agaph mou pou dixnete...thn exw poli anangi..prospatho na eimai kala kai to mono pou mpwro na kanw einai ipomoni mexri na doume pws tha ekselixthi!!!!ekleisa kai balitses kati teleftea koutia...aurio feugoume oli mazi gia athina kai deytera prwi feugoume gia montreal!!!euxome na brw grigora giatrous kai na sinexisoume thn parakolouthisi!!!!sas eyxaristw pragmatika pou me skefteste kai na kserete oti sas exw oles sthn kardia mou :):)

Μαρία μου, καλό ταξίδι! Με το καλό να πάτε.. να εγκατασταθείτε.. όλα να σας πάνε καλά! Και να δεις που και με το μπεμπάκι θα πάνε όλα καλά!

Όποτε μπορέσεις, να μπεις να μας πεις τα νέα σου.. Το ότι φεύγεις από την Ελλάδα, δε σημαίνει ότι φεύγεις κι από την παρέα!! ;)

Φιλάκια πολλά και 1000 ευχές!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

μαρουλινι καλο ταξιδι να εχετε και να δεις που ολα θα πανε αψογα θα βρεις και εναν καλο γιατρο και πριν το καταλαβεις θα κρατας αγκαλια το μπεμπακι σου και ολα θα τα αφησεις στο παρελθον...

αντε και μολις ηρεμησεις ειμαστε εδω και περιμενουμε νεα σου... :):):):)

:) Μαράκι καλό ταξίδι να έχετε και εύχομαι ολόψυχα να σας πάνε όλα καλά. Και με το μωράκι αλλά και με τη νέα σας ζωή εκεί. Να προσέχεις και εμείς θα είμαστε εδώ να περιμένουμε νέα σου :kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κορίτσια!! Γυρίσαμε απο τις διακοπές μας και τώρα έχουμε κλειστεί στο σπίτι και έχουμε βάλει air condition γιατί δεν την παλεύω με την ζέστη... :unsure::unsure: τι ωραία που ήταν στην Τζια..είχε μια δροσούλα...έλιωνα και στην παραλία και περάσαμε σούπερ. B) Επιστρέψαμε ομως γιατί την Τρίτη έχουμε την Β επιπέδου... :blink::blink:

Μαράκι σου εύχομαι καλό ταξίδι και να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου!! Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και το μωράκι σου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα - να προσπαθείς να είσαι ήρεμη για το καλό του μωρού σου.

natali δεν θέλω να σε ακούω έτσι - ξεκούραση και ηρεμία!!Αρκετές έχουμε περάσει την ίδια κατάσταση με εσένα και τώρα είμαστε μια χαρά!!

Ευχαριστω ευγενουλα μου..πως περασατε εσεις?

μαρακι μου καλο σας ταξιδι..να εγκατασταθειτε γρηγορα ευχομαι! και don't worry ολα καλα θα πανε με το νινακι!

Περάσαμε πάρα πολύ καλά!! Κάναμε μπανάκια κάθε μέρα - είχαμε βρεί μια πολύ ωραία παραλία (Κούνδουρος) στην οποία είχαμε μαζευτεί όλες οι γκαστρούλες!! Όπου και να κοίταζες έβλεπες και μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Μόνο που εγώ έχω φουσκώσει παντού!!!! :blush::blush: Μάλλον δεν ήμασταν οι μόνοι που σκεφτήκαμε την Τζια λόγω της κατάστασης!!!

Το ΣΚ γίνεται πανικός - δεν αξίζει αλλά τις καθημερινές είναι για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση..Εσύ τι κάνεις natali μου? Δεν θέλω να σε πέρνει από κάτω!!!

Μπραβο Ευγενια που περασατε ομορφα B)

Θελω να σε ρωτησω ,ειναι καλα στη Τζια για τον μικρο μου?

ξερεις κανενα οργανομενο ξενοδοχειο ακριβως στην θαλασσα ?

ειναι δυσκολο τωρα λογω εγκυμοσυνης οι μετακινησεις μακρια....και οταν εχεις μικρο παιδακι τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα!!!

πες καμμια ιδεα μιας και το εψαξες....

φιλακια :kiss:

Η Τζια είναι μια χαρά για τα παιδιά - η παραλία που σου λέω είναι κατάλληλη για παιδιά - πας πας και πάλι το νερό φτάνει μέχρι την μέση σου & πολύ καθαρή. Απλά είναι πολύ ακριβή!!! Στην διαμονή τουλάχιστον.. Εμείς δεν μέναμε κοντά στην παραλία αλλά στο λιμάνι του νησιού. Ξενοδοχεία δεν έχει πάρα πολλά γιατί οι περισσότεροι που πάνε στο νησί έχουνε εξοχικά - βίλες. Το συγκεκριμένο που έμεινα εγώ δεν στο προτείνω - πολύ καθαρό μεν αλλά πολύ πολύ μικρό το μπάνιο του. Κάθε μέρα και ένα καρούμπαλο στο κεφάλι είχαμε. :S:S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...