Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

natali.str έγραψε:

ααχου μωρε τι καλα!πολυ χαιρομαι που ειστε καλα ρηνιω μου!

εγω νομιζω θα εχεις αγορι! χεχεχε δεν ξερω γιατιι

ας ειναι οτι θελει....φτανει να ειναι γερο,να γεννηθει καλα και να ειναι καλοτυχο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαμά Παναή, όλα μαζί μας συμβαίνουν!!! έχουμε την ιδια ΠΗΤ, είχαμε και οι δύο ραντεβού χτες στο γιατρό (παρεμπιμπτόντως, κι εμένα με ξέχασαν αλλα τα είπα απο μόνη μου, χαχαχα!), και μας είπε και στις δύο μάλλον κοριτσάκι από μάλλον αγοράκι που νομίζαμε μέχρι χθες! :laugh:

Πραγματικά, άντε να περάσει ο καιρός για την Β' επιπέδου... εγώ θα την κλείσω για την μεθεπόμενη εβδομάδα, εσύ;

enina έγραψε:

Μαμά Παναή, όλα μαζί μας συμβαίνουν!!! έχουμε την ιδια ΠΗΤ, είχαμε και οι δύο ραντεβού χτες στο γιατρό (παρεμπιμπτόντως, κι εμένα με ξέχασαν αλλα τα είπα απο μόνη μου, χαχαχα!), και μας είπε και στις δύο μάλλον κοριτσάκι από μάλλον αγοράκι που νομίζαμε μέχρι χθες! :laugh:

Πραγματικά, άντε να περάσει ο καιρός για την Β' επιπέδου... εγώ θα την κλείσω για την μεθεπόμενη εβδομάδα, εσύ;

μωρε λες να εχουμε τον ιδιο γιατρο :laugh: χαχαχα

εσενα ειναι το πρωτο μωρακι?που γεννας ,εγω αττικο.αχ την β επιπ την εχω 10 αυγουστου....και εχω αρκετο αγχος!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη.

Μαμά Παναή εγώ σε θυμήθηκα το πρωϊ αλλά δεν πρόλαβα να μπω στο mammy απ' την δουλειά γιατί έπηξα σήμερα.

Χαίρομαι που είναι καλά το μπεμπάκι σου. Ας είναι ότι είναι αρκεί να είναι γερό έτσι δεν είναι; Αλήθεια πότε έχεις β' επιπέδου;

Enina μου και σένα γερό να είναι ας είναι ότι θέλει. Στην β' επιπέδου θα δεις. Πότε την έχεις κι εσύ;

Natali χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Δεν ξανα είδες αίμα δηλάδή ε;

Πάω να ξαπλώσω λίγο κοριτσάρες μου γιατί σε καμια ώρα θα έρθει και η πεθερά μου. Φιλιά!

σε ευχαριστω Αναστασια μου !!!!εννοειται μονο υγεια στα μωρακια μας και σε εμας για να μπορεσουμε να τα μεγαλωσουμε!!!!

Οκ κοριτσια καλύφτηκα στις ερωτήσεις μου για τις β' επιπέδου σας. Ωσπου να γράψω το είχατε αναφέρει. Άντε με το καλό! Σας χαιρετώ. Φιλιά!

Γεια σας κοιλιτσες μου!!! Πως ειστε?

Πολυ χαιρομαι για τους υπερυχους σας κοριτσια. :woohoo:

Ναταλακι ξεκουρασου κοριτσακι μου οσο μπορεις. Εχεις καποιον να σε βοηθαει?

Εμεις ονοματα για τα παιδια ειχαμε αποφασισει χρονια πριν. Θελαμε αρχαιοελληνικα ονοματα (και εμενα Αφροδιτη με λενε) και οχι αναγκαστικα των γονιων.

Τον μπεμπη τον ενοιωσα και χτες και σημερα. Τωρα θα τον νοιωθω συνεχεια ε? :woohoo:

Πολλα φιλακια σε ολες σας :kiss::kiss:

Ευχαριστώ Αναστασία! όντως, γερά να είναι τα μωράκια μας και το φύλο δεν έχει σημασία! εγώ να φανταστείς πριν μείνω έγκυος ήθελα σαν τρελή κοριτσάκι, και χτες που μου "γύρισε" το φύλο αντί να χοροπηδάω από τη χαρά μου δεν με ένοιαξε καθόλου! μου αρκούσε που μου είπε ότι είναι καλά. Στις 4-5 Αυγούστου θα κλείσω για Β' επιπέδου.

Μαμά Παναή, όχι δεν έχουμε και τον ίδιο γιατρό :P ! βέβαια κι εγώ χτες είδα για πρώτη φορά αυτόν που έχω, αλλά ελπίζω να τον κρατήσω! αλλιώς θα μου συστήσεις τον δικό σου, έψαχνα για Αττικό αλλά δεν βρήκα! ο δικός μου είναι στο Αλεξάνδρα. Ναι το πρώτο μου μωράκι είναι, και είμαι κι εγώ τίγκα στο άγχος :S Λίγες ημέρες διαφορά έχουμε για τη Β' επιπέδου, που θα την κάνεις; εμένα μου πρότεινε γιατρό που έχει δικό της ιατρείο αλλά είναι και στο Λητώ, δε ξέρω σε ποιό από τα δύο να πάω

Εγω στο αττικο σε ειδικη υπερηχογραφιστρια κανω τους μεγαλους υπερηχους!!!Μακαρι να μεινεις ικανοποιημενη απο τον γιατρο σου ,γιατι η εγκυμοσυνη ειναι μια πολυ ιδιαιτερη κατασταση,στην οποια ο γυναικολογος εχει πρωταρχικο λογο!!

Η γνωμη μου,αν ειναι να πας στην ιδια για υπερηχο....ειναι να πας στο ιατρειο της!!!

ο γιατρός μου είπε ότι δεν τον νοιάζει που θα πάω, αρκεί να κλείσω με αυτήν γιατί την εμπιστεύεται και συνεργάζεται μαζί της χρόνια, οπότε είναι στο χέρι μου να διαλέξω. Κι εσύ λες στο ιατρείο της ε; κι εγώ αρχικά αυτό σκέφτηκα, αλλά μετά ξανασκέφτηκα ότι μήπως στο Λητώ, σαν μεγάλο νοσοκομείο, έχει καλύτερους υπερήχους (μηχανήματα); αλλά μου φαίνεται ότι στο ιατρείο θα καταλήξω, νιώθω ότι εκεί θα μας προσέξει περισσότερο

πως λεγεται η δικια σου για τον υπερηχο???γιατι και εμενα γυναικα ειναι και οι εγκεκριμενες για τον σκοπο αυτο ειναι λιγες!!!οποτε πιθανον να μιλαμε για την ιδια

TI KANETE KOΡΙΤΣΙΑ??? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 5/8 ΕΧΩ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ---ΟΣΟ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ--ΕΜΕΤΟΙ- ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ-ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ-ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ :blush::blush: ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΓΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ----ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ---ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ :cheer:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ--ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

Σούκα;;; αν θυμάμαι καλά έτσι λένε και την δικιά μου! είναι ΚΑΙ στο Αττικό δηλαδή;; πως τα προλαβαίνει όλα;; θα το επιβεβαιώσω όταν γυρίσω σπίτι και δω το χαρτάκι, αλλά αυτό πρέπει να είναι το όνομά της! είχε πάει και μια γνωστή σε αυτήν και είχε μείνει πολύ ευχαριστημένη, την είχε μισή ώρα και τα κοίταξε όλα. Ο γιατρός της ήταν στο Λητώ και παρόλα αυτά τους έστειλε στο ιατρείο της (εκεί βέβαια μου μυρίζονται "ποσοστά"! ).

Μαρίνα στις ίδιες μέρες θα πάμε, μαζί θα ξε-αγχωθούμε πρώτα ο Θεός! κουράγιο με τα συμπτώματα, που θα πάει θα περάσουν!

κοριτσαρεςςςςςςς...τι κανετε βρε?????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: χαθηκα εεεεε???απλα προσπαθω να εκμεταλευτω αυτην την εβδομαδα μια που εχουμε κλειστο το μαγαζι αν και απο αυριο παλι πισω στις δουλειες μας θα ειμαστε...προσπαθησα να διαβασω μερικα απο οσα γραψατε αλλα κοριτσια μου εσεις ειστε χειμμαρος που να σας προλαβω..

ναταλακι μου πως εισαι???ξεκουρασου ζουζουνα και ολα καλα θα πανε...

μελισσουλα επιτελους βαλαμε κι αλλο ροζ στον νοεμβρη τι καλα :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

ενινα μαμα παναη καλα να ειναι τα μωρα μας κοριτσια η αγορια...

αυριο εχει η μαριακαπ γιατρο ναι???

κοριτσια σας αφηνω σας λεπτομερειες για τα επιπλακια μας θα σας δινω μολις καταφερω να ανεβασω και τις φοτο...φιλιαααααααααααααα

dystixos ta pragmata den eirthan opws ta perimena kai egine ayto pou fobomouna!!!!extes me pirane thl apo thn rodo kai mou alaksane to rantebou gia shmera....etsi kai efyga biastika gia na prolabo to ploio...molis eftasa spiti.....ta apotelesmata ths b epipedou dystixos den bgeikan kala!!!(elleima mesokiliakou diafragmatos hxogeneis esties stenwsh pneumonikis)kapio problhma me thn kardia tou mwrou..ayrio to prwi me to prwino feugo gia athina exw stis 18:30 rantebou me embriokardiologo!!!!as mou dwsei o theos kouragio!!!!!

Γλυκο μου Μαρακι,ξερω ποσο πολυ εχεις αγχωθει .....και σε μια φιλη μου ειχαν πει για καποιο καρδιολογικο προβλημα το οποιο ομως τελικα δεν ηταν τοσο σοβαρο οσο το παρουσιαζαν!!

Για το μεσοκοιλιακο διαφραγμα ισως κλεισει μεχρι να γεννηθει το μωρο απο μονο του η στην χειροτερη αντιμετωπιζεται με καθετηρακι, με πολλη καλη αποκατασταση!!!!ειναι η συχνοτερη καρδιακη ανωμαλια.

Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη μεχρι να δουμε τι θα πει ο εμβρυοκαρδιολογος ,που ειναι σαφως πιο εμπειρος και αντικειμενικος!!!Κουκλιτσα μου,θα δεις ολα θα πανε καλα,θα σε βοηθησει ο Θεουλης!!!θα προσευχηθουμε ολες μαζι,ετσι κοριτσακια?????

Περιμενουμε νεα σου,σε φιλω μικρουλα μου!

mariakap75 έγραψε:

dystixos ta pragmata den eirthan opws ta perimena kai egine ayto pou fobomouna!!!!extes me pirane thl apo thn rodo kai mou alaksane to rantebou gia shmera....etsi kai efyga biastika gia na prolabo to ploio...molis eftasa spiti.....ta apotelesmata ths b epipedou dystixos den bgeikan kala!!!(elleima mesokiliakou diafragmatos hxogeneis esties stenwsh pneumonikis)kapio problhma me thn kardia tou mwrou..ayrio to prwi me to prwino feugo gia athina exw stis 18:30 rantebou me embriokardiologo!!!!as mou dwsei o theos kouragio!!!!!

Αχ Μαράκι μου μόλις το διάβασα και δεν ξέρω τί να πω. Κοριτσάκι μου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν. Δυστηχώς δεν έχω γνώσεις καθόλου για όλο αυτό, απλώς να σου πω ότι πολλές φορές μία ιατρική διάγνωση με τις ορολογίες της μας φαίνετε δυσβάσταχτη και στην ουσία μπορεί να είναι κάτι απλό και αντιμετωπίσιμο. :):)

Ο Θεούλης θα σου δώσει και κουράγιο και δύναμη και με την βοήθεια της Παναγίας όλα θα πάνε καλά.

Θα προσέυχομαι για σένα και ξέρω ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια θα το κάνουν.

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου όταν επιστρέψεις.

Πολλά φιλιά.

Αχ βρε mariakap, δεν ξέρω τι να πω.... κουράγιο κοπέλα μου, ελπίζω και προσεύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι κάτι σημαντικό ή κάτι που δεν διορθώνεται. Σε καταλαβαίνω γιατί ο φόβος όλων μας είναι κάτι τέτοιο, απλά προσπάθησε όσο μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ο Θεός πραγματικά είναι μεγάλος, θα ελπίζουμε και θα περιμένουμε να επιστρέψεις και να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα!

Μαράκι μου τώρα είδα κι εγώ το μήνυμά σου. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να μην είναι κάτι σοβαρό και να αντιμετωπίζεται. Μείνε ψύχραιμη όσο μπορείς και έχε πίστη στο Θεό που όλες μας εννοείται θα τον παρακαλέσουμε να πάνε όλα καλά.

Περιμένουμε νέα σου με αγωνία!

κοπελα μου μη σκεφτεις ουτε στιγμη αρνητικα ολα καλα θα πανε εγω προσωπικα εχω ακουσει μια φορα ξανα για το ιδιο προβλημα που ειχε αντιμετωπισει μια κοπελα εδω και τελικα ολα πηγαν κατευχην ,δεν ηταν κατι τοσο σοβαρο.σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα..περιμενω με αγωνια νεα σου.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΝΑ ΔΕΙς ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗς ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΝΑ ΔΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΣΟΥ...

ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗς ΕΚ ΓΕΝΕΤΗς ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙς ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΡΕΦΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ...ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΠΩς ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕς ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς..

mariakap75 έγραψε:

Μαράκι σου εύχομαι ολόψυχα να είναι όλα καλά και μακάρι να έκανε λάθος ο υπέρηχος καμιά φορά μπορεί να συμβεί και αυτό. Αλλά ότι να είναι θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Η σκέψη μας μαζί σου θα περιμένουμε νέα σου :kiss::kiss::kiss:

μ'αυτα και με κεινα ξεχασα να σας πω χθες με το γιατρο ολα καλα..τσαμπα το αγγχος που ειχα τραβηξει.μονο που το μικρουλι μου δεν μας εκανε τη χαρη και ηταν πλατη οποτε φυλο δεν ειδαμε.φυσικα ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει.κοριτσια ηθελα να ρωτησω..φολικο παιρνετε ακομα?εμενα μου το εκοψε γιατι λεει οτι δεν εχει καμια σημασια πια αν το παιρνω η οχι...σιδηρο παιρνω πια καθε μερα οπως κ μαγμησιο και μου προσθεσαι ασβεστιο.αυτομε το φολικο ομως μου ακουστικε λιγο περιεργο.τι λετε?

η mariakap υποθετω εχει φυγει ηδη για αθηνα το βραδυ θα εχουμε νεα της????ας στειλουμε ολες μαζι τη θετικη μας ενεργεια να πανε ολα καλα...και θα πανε ο κοσμος να χαλασαει :angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...