Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

ενινα μου σε ευχαριστω πολυ .ποσες εβδομαδες είσαι και εχεις παρει 7 κιλα ?εγω ειμαι στην 17 εβδομαδα και δεν εχω παρει κιλα ακομα .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσακια...πριν λιγο γυρισα...Ο μπεμπακοσ ειναι μια χαρα,παει τελειωσε και αυτο το αγχος.Ολη την ωρα κουνιοταν και ειχε τα χερακια στο προσωπο του!Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Τι νεα εσεις???Ποια εχει σειρα τωρα?

Συχαρητήρια Elisa! Τι καλά! Μου φαίνεται πως είναι καιρός να βγούμε στα μαγαζιά τώρα ε; Να το ευχαρηστηθούμε απ΄εδώ και στο εξής ρε παιδί μου!

Καλή επιτυχία στις επόμενες!

Συγχαρητήρια Elisa! να ξεθαρρεύουμε κι εμείς, ακούγοντας τα ευχάριστα! :P

Τυχερούλα, αισίως μπαίνω στην 20η εβδομάδα. Εσύ όμως περίεργο, κανένα κιλό;;;; θέλω κι εγώωωωω! Πραγματικά δικαιολογείς το ψευδώνυμό σου! :laugh: Μήπως είχες εμετούς και ναυτίες στις αρχές; εγώ ναυτίες ναι, εμετούς ευτυχώς όχι.

Βοήθησε πάντως στα κιλά και το γεγονός ότι έκοψα το τσιγάρο, όντας μανιακή καπνίστρια... την αμαρτία μου την λέω όμως, και τώρα μπορεί να τύχει να ανάψω ένα τσιγάρο, αλλά ποτέ πάνω από 1 την ημερα. Ευελπιστώ και αυτό το ένα μέχρι τον άλλο μήνα να γίνει κανένα, ειδικά και λόγω του θηλασμού αργότερα...

Κορίτσια εσείς καπνίζατε πριν την εγκυμοσύνη; και αν ναι, το καταφέρατε να το κόψετε μαχαίρι; οι γιατροί λένε ότι μέχρι 4 δεν πειράζει, αλλά είναι δυνατόν 4 τσιγάρα την ημέρα;;; εγώ και με το 1 τύψειες νιώθω, πιό πολύ για λόγους ψυχικής ηρεμίας το θέλω

Ευχαριστω κοριτσακια μου.

Μελισουλα αντε τωρα περιμενουμε τα δικα σου ευχαριστα νεα!

Αναστασια μου ,ναι τωρα βουρ στα μαγαζια :laugh:

Ενινα,και εγω καπνιζα πριν την εγκυμοσυνη,τωρα δεν καπνιζω καθολου...μερικες φορες το ζηταω αλλα κρατιεμαι :dry: Ετσι και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και 6 μηνες που θηλαζα δεν εκανα κανενα τσιγαρο...μετα το αρχισα αλλα το ελαττωσα,το πολυ μεχρι 10 την ημερα εκανα!

αχ βρε Elisaki, μακάρι να το καταφέρω κι εγώ, πρέπει δηλαδή, για το καλό του μικρού μου! χαίρομαι που ακούω ότι κάποια το κατάφερε! Εμένα δυστυχώς όλες οι γνωστές μου συνέχισαν το κάπνισμα στην εγκυμοσύνη και έτσι έχω μόνο κακά παραδείγματα γύρω μου! Ευτυχώς Παναγία μου που τα παιδάκια τους γεννήθηκαν υγιέστατα. Δεν κάπνιζαν βέβαια πακέτο όπως παλιότερα, αλλά η μία μάλιστα κάπνιζε μέχρι και 10 την ημέρα!! και με την ανοχή του γιατρού κιόλας, αυτό κι αν είναι..

Κρίμα όμως να το κόψεις τόσους μήνες και να το ξαναρχίσεις ε; αλλά κι εγώ σίγουρα το ίδιο θα κάνω, αν δεν το κόψεις επειδή πραγματικά το θέλεις τότε ξαναγυρίζεις! Αφού από τώρα σκέφτομαι, μόλις πρώτα ο Θεός τελειώσω το θηλασμό, το πρώτο που θα κάνω θα είναι να πιώ ένα πολύ δυνατό καφεδάκι και να ανάψω ένα τσιγάρο! :P

kalhmera koritsia!!!ti kanete eiste oles kala??kati kolpa mas kanei to mammy aftes tis meres....enina mou kai egw kapnistria eimai,kapniza apo ta 17 mou apla ta teleftea xronia kai malon apo tote pou ekana ta paidia to exw dei pio xalara to thema......apo to prwto paidi pou emena egyos thn hmera pou ekana to test egymosinis kai mexri na teleioso ton thilasmo to ekoba maxeri...molis ekoba to thilasmo kai arxiza na bgenw ligo arxiza na kapnizw pali , alla bromousa tsigar ila otan girnaga spiti kai eniotha tipseis na piono to mwro....parolo pou sinexisa na kapnizw o gios mou pou shmera einai 7 xronon den me exei dei pota na kapnizw,mprosta sta paidia mou den ithela kapniza krufa...12 mhnes egymosinis kai 6 mhne sthilasmou einai arketos keros xwris tsigaro ....parolo ayto to ksanaepiasa...aytin thn fora den ksero ti tha kanw!!!pantos h nifi mou pou psilokapnize egyos ta paidia tis apo 1-2 xronon parousiasan arketes fores anepnefstika pou simenei ebestisia sta pnebmonia kai oi ioseis kataligoun sta anapnefstika!!!enw ta dika mou pote!!!isws na paizei telika ligo rolo kai oi giatroi pou lene oti mporeis einai aytoi pou einai kapnistes...enina mou sto mialo einai ola bres kati na to antikatastiseis to tsigaro kanena biblio...kati pou na se xalaronei!!!!to les kai monh sou otan telioseis ton thilasmo na pio kafe kai tsigaro to bazeis sto yposinidito sou enw einai kalytera na peis otan erthei h wra tha kanw oti thelw xwris na prodikazeis!!!exwia fili poli entoni kapnistria,,pathiasmenheinia 11 bdomades kai psilokapnize..twra to ekopse maxeri kai ayti...nomizw tha ta katafereis kai tha esthanese kai esy h idia dynath kai na mhn epitrepeis se kanenan na kapnizei konta sou kai se dyskolebei...

Καλημερα!!!Μαρια μου τι κανεις καιρο εχουμε να τα πουμε!

Ενινα και εγω μερικεσ φορες σκεφτομαι το μετα...για να κανω ενα τσιγαρακι μαζι με καφε(αυτο μ αρεσει πιο πολυ).Τωρα παντως κρατιεμαι καλα ...αφου τα καταφερα την πρωτη φορα ,μπορω και τωρα.

Τι αλλα καοριτσακια???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΤΩΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΤΠΤ.ΜΟΝΟ ΧΥΜΟΥΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΙ,ΝΑ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΥΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρία και Ελιζα σας ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! Εχετε δίκιο, τόσοι το έχουν καταφέρει, θα το καταφέρω κι εγώ!

Σήμερα είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, χθες βράδυ σχόλασα 10.30 το βράδυ (από τις 9 το πρωί...) και απόψε προβλέπεται επανάληψη του ίδιου έργου... Εν τω μεταξύ έχουμε επέτειο 3 χρόνια γάμου με τον άντρα μου και ήθελα να είμαι σπίτι, να του μαγειρέψω και να είμαστε μαζί, αλλά.... :( Ούτε καν δώρο δεν του έχω πάρει, σκεφτόμουν στο γυρισμό, αν βρω ανοιχτό ζαχαροπλαστείο, τουλάχιστον να πάρω μια τουρτα να σβήσουμε ένα κεράκι! με πιάνει απελπισία, πως θα καταφέρουμε με τοσες ώρες δουλειάς να προσφέρουμε όσα θέλουμε στα παιδάκια μας;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.....ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 16-20 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!ΕΙΜΑΙ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.....

Καλημερα κοριτσακια!!!

Καλε ποσα εχετε γραψει αυτες τις μερες?

Δε σας προλαβαινω!!! Εγω μαλλον ενοιωσα τον μπεμπη την Παρασκευη!!!

Τι ωραιο συναισθημα!!! Αλλα τιποτα μετα. Περιμενω...

Την Κυριακη πηγα και για το 1 μου μπανακι. Υπεροχα ηταν, πολυ ζεστα!!!

Σημερα ειμαι σπιτι. Θελω να συμαζεψω το παιδικο γιατι το ειχαμε αποθηκη... Μετακομησαμε το Μαιο οποτε πολλες κουτες ειναι ακομη εκει.

Την Παρασκευη κλεισαμε και την κρεβατοκαμαρα μας. Το προηγουμενο σπιτι ηταν πολυ μικρο και ειχαμε λιγα πραγματα και αυτα παλια. Οποτε τωρα σιγα σιγα πρεπει να το φτιαξουμε. Αυτα. Σας αφηνω να κανω καμια δουλεια. Σορρυ αν σας κουρασα. Πολλα φιλακια στις κοιλιτσες σας.

Καλημέρα μελισσούλα! εγώ κάπνιζα γύρω στα 25-30 τσιγάρα την ημέρα πριν μείνω έγκυος.. μόλις το έμαθα έπεσα στα 3 την ημερα την πρώτη εβδομάδα και μετά στο 1 την ημέρα. Θέλω να κόψω και αυτό το "ψυχολογικό" ένα και ελπίζω να το καταφέρω. Οσο για το να είμαι ήρεμη και χαρούμενη κι εγω το προσπαθώ, αλλά όταν έχεις μια αρκετά υπεύθυνη δουλειά, η οποία συνεπάγεται συνεχές άγχος, πίεση και πολλές ώρες δουλειάς, μόνο ήρεμη και χαρούμενη δεν μπορεις να είσαι! αφού ειλικρινά φοβάμαι ότι θα μου βγει το μικρό μου γκρινιάρικο και αγχωτικό! έχω προσέξει ότι τις καθημερινές που είμαι στο γραφείο κλοτσάει σαν τρελό, ενώ το Σ/Κ που είμαι κι εγώ ξεκούραστη και χαλαρή είναι και αυτό πιό ήρεμο, ακόμα και τις κλοτσιές του τις νιώθω λιγότερο δυνατές! δυστυχώς έχεις δίκιο, τα πάντα περνάνε στα μωράκια μας και πρέπει όσο μπορούμε να κάνουμε και μερικά διαλείμματα ηρεμίας! για αυτό χαίρομαι που σας βρήκα, ξεφεύγω λίγο από τη δουλειά και έρχομαι εδώ να τα πούμε! :cheer:

Rozi, με το καλό!

Jada, κι εμείς αποθήκη το έχουμε το παιδικό, και βεστιάριο μη σου πω... :laugh: θέλω να το συμμαζεύω σιγά σιγά αλλά δεν έχω χρόνο... φοβερή αίσθηση να νιώθεις το μωρό ε; μην ανησυχείς κι εμένα στην αρχή το ίδιο έγινε, το αισθάνθηκα μια φορά, μετά τίποτα για 2-3 μέρες, μετά καθημερινά από λίγο και τώρα πλέον κανονικά

Enina να τα εκατοστησετε,να ειστε παντα ευυχισμενοι!!!

Jada εισες ειναι τελειο να το νιωθεις...εγω πλεον τον νιωθω καθε μερα για τα καλα :):):):):)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ(ΑΠΟ ΜΕΣΑΣ ΣΟΥ Ε ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΙ-ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΕΙ-ΠΙΕΣΕΙ?) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ.

Elizaki ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!!

Θα το προσπαθήσω μελισσούλα ευχαριστώ, μερικές μέρες που είναι πιό χαλαρά τα πράγματα τα καταφέρνω, κάτι τέτοιες μέρες όμως που με κυνηγάνε οι προθεσμίες ξεφεύγω...

Πω πω κοριτσια ,τι εξαντληση ειναι αυτη σημερα?δεν μπορω να κουνηθω ειμαι ολο ξαπλωμενη.Ευτυχως που ειναι και η αδερφη μου εδω και μου κραταει τον μικρο αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα.

Γεια σας κοριτσακια....

Ελιζα μου συγχαρητηρια,με το καλο ο μπεμπης σου!!!

Μελισσουλα και οποιο κοριτσι κανει αυτες τις ημερες β επιπεδου,ευχομαι ολα να πανε καλα!!

σημερα εχω πολλα νευρα,εχω χασει ενα σημαντικο χαρτι και ενω ειμαι σιγουρη πως δεν το εχω πεταξει....δεν το βρισκω πουθενα!!! :angry:

επισης ο Παναης μου εχθες κατα 3 το βραδι εκανε εμετο,και τα εχω παιξει....υπερβολικη,ελληνιδα μανα!!!

αυτα τα νεα μου ,αυριο απογευμα παω στον γιατρο μου,ελπιζω να ειναι καλα το νινακι μου!!!

TI KANETE KOΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΩ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΖΟΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ----ΤΙ ΝΕΑ??? ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ---ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ.ΑΥΤΑ.... ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Καλησπέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε???Εμείς είμαστε πολύ πολύ καλά!!Κάνουμε κάθε μέρα μπανάκια και βολτούλες και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Κλωτσάει ασταμάτητα και είμαι πολύ πολύ ήρεμη που ο μικρός είναι καλά!! Στην Τζια εχουμε μαζευτεί όλες οι γκαστρούλες!! Πολλές κοιλιτσες με μπικίνι!! B)B)B)B)

Εύχομαι να έχετε όλες καλά αποτελέσματα με την Β' Επιπέδου!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε???ελιζακι τελεια νεα μπραβο κοπελα μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: εχω και εγω νεα...

πριν λιγο γυρισαμε απο τον γιατρο και ολα ειναι τελεια..η εξεταση για το ζαχαρο ειναι μια χαρα και οντως το μικροβιολογικο εδω ειχε καινει λαθος κατα 0,8 μοναδες(5,5 βγηκε η νεα εξεταση ενω η παλια ηταν 6,3)οποτε ολα σουπερ..οσο για τον μπεμπη αυτος κανει την ζωη του...800γρσχεδον το καμαρι μου πριν κλεισω λεει ο γιατρος το μηνα θα εχουμε φτασει το κιλο.. :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer: στους 150 ο μεσος ορος παλμων και ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος μεγαλωνει τελεια ο γιος σου κανεις πολυ καλη δουλεια μου ειπε...σας ειπα πως ο γιος μου ειναι η αρσενικη κομανεντσι???ρε κοριτσια ειχε κολλησει τις πατουσες στο κεφαλι του και τα ειχε αγκαλια με τα χερακια του...τι τελειος που ειναι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σας ειπα πηγα και για ψωνια???παρηγγειλα την κουνια-κρεββατι μας η οποια ειναι καλυτερη απο οτι την εβλεπα στο ιντερνετ...και πηραμε και καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου αλλα και ενα μικρο λικνο για τον πρωτο καιρο που ισα ισα χωραει διπλα στο κρεββατι..με την πρωτη ευκαιρια θα σας ανεβασω φωτο να δειτε...

σας αφηνω τωρα σημερα δινει συναυλια η αλεξιου εδω και λεω να παω οποτε παω να ετοιμαστω...σας φιλωωωωω :P:P:P:P

να είσαι καλά βρε Μαράκι, με έκανες και γέλασα! αρσενική Κομανέτσι ε; :laugh: πολύ γλυκό όντως το μωράκι σου! χαίρομαι που όλα πάνε καλά και είναι γερός! αύριο ίσως έχω κι εγώ νέα αν με βάλει ο καινούριος γιατρός στον υπέρηχο! (άλλο άγχος και με τον καινούριο γιατρό αύριο, ουφ!) Με γεια και τα καινούρια του πραγματάκια!

Ευγενία, κάνε καμιά βουτιά και για μας! καλή συνέχεια!

Αχ βρε Μαρίνα, είσαι μακριά! θα ερχόμουν κι εγώ να περπατούσαμε παρέα και να μοιραζόμαστε το άγχος μας για την παλιοδουλειά!

Μαμά Παναή περαστικά στον μικρούλη σου! τα ίδια έπαθε και ο γιός ενός συναδέλφου σήμερα, μάλλον κυκλοφορεί ιωσούλα...

Καλό βράδυ σε όλες, επιτέλους σχολάω κι εγώ και πάω να γιορτάσω με τον αντρούλη μου. Φιλάκια και όνειρα γλυκά! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...