Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

χεχεχε κι εγω ολως τυχαιως οταν εχω γενικη με πιανει υπνηλια :P παστιτσιο ε?? μιαμμμ

αναστασια περιμενουμε νεα σου μη μας ξεχασεις!!!!θελω κι εγω να κανω β'επιπεδου ποιος περιμενει ακομα 1 μηνα????βλεπεται αμηκω στις μανουλες δεκεμβριου που θα γεννησουν τελη δεκεμβριου κλαψψψψ

αντε παω να κανω τιποτα δουλιτσες γιατι μεχρι στιγμης χαζολογαω η ανεπροκοπη :S:blink::blush: τα λεμε μετα φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παστίτσιο άκουσα και μπήκα!! :P :p :laugh: :laugh: :laugh:

Τι κάνετε κορίτσια; Κι εγώ δουλειές στο σπίτι έχω μπόλικες, αλλά σήμερα έχω απίστευτη υπνηλία. Μιλάμε κουτουλάω... μάλλον μου βγαίνει η κούραση της εβδομάδας - είχα πάρα πολλή δουλειά στο γραφείο..

Έκλεισα ραντεβού για β' επιπέδου στο ιασω στις 30 Ιουλίου. Μου είπε ο γιατρός ότι η καλύτερη εβδομάδα γι'αυτήν την εξέταση είναι η 22η.

Το πιτσιρικάκι μου έχει αρχίσει και ζωηρεύει πολύ! Το πρωί που ήμουν ακόμα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έβλεπα την κοιλιά μου να κάνει μικρά κυματάκια! :laugh: :) :)

Καλώς την Crazy!!!

Λοιπόν όταν κάνει κύματα η κοιλίτσα βάλε το tv control πάνω και κοίτα για πότε θα κόβει βόλτες. Εχει πολύ πλάκα !!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΠΕΛΟΥΔΕΣ? ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΕΕΕΕ....ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΕΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ.ΕΙΜΟΥΝ 60 ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 64,7.ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.ΠΡΟΣΕΧΩ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟ :( (ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ).ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ HENNA TATTOO? :unsure: ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ.

Γειά σας κοριτσάκια μου! Γύρισα απ' το Μητέρα, έκανα την εξέταση! Όλα μια χαρά!!! Η κόρη μου αναπτύσεται εξαιρετικά καλά! (Έτσι μου είπε ο γιατρός κατα λέξη μάλιστα). Είναι 487gr και 22 πόντους. Μας έβγαλε και μια 3D φωτογραφία που δεν φαίνεται πολύ καλά όμως γιατί ήταν ο λώρος μπροστά της και έτσι φαίνεται λίγο η μύτη της και το σαγονάκι της. Δεν μου το γράψανε σε dvd δυστυχώς. έχουν σταματήσει λέει να το κάνουν αυτό πλέον. Anyway σημασία έχει ότι όλα κυλούν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχώ.

Ουφ υσήχασα! Πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής θα χαρώ ακόμα πιο πολύ την εγκυμοσήνη μου. Δεν θα παύω βέβαια να προσέχω τα βασικά.

Εσείς τι κάνετε; Τι νέα;

Εlisa μου η σειρά σου τώρα την Δευτέρα έτσι; Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου! Με το καλό!

Αυτά κοιλουμπίτσες μου προς το παρόν πάω να φάω και θα τα πούμε αργότερα! Φιλάκια!

Καλημερα και απο εμενα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!

Αναστασια μου,καλα αποτελεσματα!!!

εγω την Τεταρτη παω στον γιατρο μου,αχ μακαρι να ειναι καλα το νινακι μου!!!

Μελισουλα δουλευεις και σημερα????παρτε αδεια ....σας το λεω εγω που στον γιο μου δουλευα μεχρι τον 8ο μηνα!

κοριτσακια μου εχετε ολες υπνηλια ε ?εγω δυστυχως εχω τρελη υπερενταση, δεν μπορω να κοιμηθω καθολου !!! :blink:

εφαγα μπριζολιτσα με σαλατουλα και αυριο .....παστιτσιο!! :woohoo:

Anastasia123 έγραψε:

Αυτό θα κάνω Μαρία μου. Θα την ευχαριστηθώ! όσο για ερωτήσεις... έχω ήδη ετοιμάσει μια μικρή λίστα (χι,χι).

Τι έγινε; Έχεις ανεβασμένο ζάχαρο;

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε????αναστασια μου περιμενουμε τις εντυπωσεις σου..συγκρατηθηκες η εβαλες τα κλαματα σαν και εμενα???με το ζαχαρο τωρα δεν ξερω τι συμβαινει η τιμη της γλυκοζηλιωμενης ηταν 6.3 τοσο ηταν και πριν μεινω εγκυος(λιγο ανεβασμενο το ξερω για αυτο και επαιρνα ενα χαπακι γκλουκοφαζ...)αλλα η τιμη μετα απο 50γρ.γλυκοζης δεν συμβαδιζε (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο ηταν)αλλα ηταν πολυ πο χαληλο για το 6.3 για αυτο με βαλε και την ξανακανα...καταλαβες??? :silly: :silly: :silly: :silly:

ειμαι στο μαγαζι εχει λιγη δουλεια αλλα βαριεμαι και ζεσταινομαι...αντε να τελειωνω να παω στο σπιτακι μου...ααα σας ειπα??ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι ενας. :angry::angry::angry::angry: ...σκοτωσε το σκυλακι της γειτονοκουμπαρας μου..καθε μερα το ειχα σπιτι και μου εχει στυχισει. :(:(:(:( ..τα δικα μου παλι σκυλια εχουν πεσει σε καταθλιψη ειδικα ο μεγαλος...ουτε βολτα ηθελε ουτε φαγητο τιποτα...κριμα μωρε το πλασματακι μας....τωρα εχουμε εναν φυλακα να προσεχει και τα υπολοιπα μας....

kalhmera koritsares!!!anastasia mou bravo kopela mou xerome pou ola peigane kala!! :):) egw exw mia writsa pou gyrisa apo thn thalassa kai htan telia shmera to nero :woohoo: :woohoo: :woohoo: ta paidakia to kataeuxaristihtikane.....wra gia xalarwsh twra :side::side: ta leme pio meta filakia se oles!!!!

ΑΧ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

CRAZY ΜΟΥ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΕΙΠΕΔΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΛΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ???ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :laugh:

μπραβο αναστασια εχεις μια τελεια μπουμπου στην κοιλιτσα σου... :):):):):) τι ωραια...ετοιμαζε λοιπον τα ροζ σιγα σιγα..

αρα εχουμε και λεμε την δευτερα η ελιζα την τριτη εγω την τεταρτη η μαμαπαναη...ε ρε μανα μου θα παρουν φωτια οι υπερηχοι.... :silly: :silly: :silly: :silly:

ολα καλα να μας πανε κοριτσια ολα καλα τιποτα αλλο δεν πρεπει να ευχομαστε τιποτα μονο την υγεια τους να εχουν τα παιδακια μας...

κοριτσακια χιλια συγνωμη για χθες ειλικρινα..δεν ηθελα να σας ταραξω..

ναι η αδερφη μου γεννησε ενα κοριτσακι 3.100 αργησε ομως.. 8 το πρωι γεννησε..

εγω μια απο τα ιδια με χθες..νιωθω πολυ χαλια..δεν μπορω να παρω τα ποδια μου γιατι οταν ειμαι ορθια δεν την παλευω με τιποτα..

Αναστασακι μπραβο κοριτσακι μου!με το καλοο μια υγιεστατη κορουλα!

Μαρακι λυπαμαι..κριμα το σκυλακι..

οσο για τον υπνο εγω φυσιολογικα κοιμαμαι! αλλα 3 μερες περιπου εχχω και εγω συχνοουρια..

ναταλακι να σας ζησει το μωρουλι αντε και στα δικα μας ολες...οσο για σενα να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις εγω ημουν σημερα ορθια δεκα λεπτα να καθαρησω πατατες και μονο που δεν λυποθυμησα..να με λουζει κρυος ιδρωτας και να τρεμουν τα γονατα μου...και οσο σκεφτομαι πως δεν εχω ακομα μπει στους μεγαλους μηνες...τις προαλλες εκανα τις δουλειες μου και ξαφνικα νοιωθω ενα σφαχτη στην κοιλια λες και ειχες παρει ενα μαχαιρι και με εκοβες ειχα διπλωσει στα δυο..προλαβα να κατσω σε μια καρεκλα και δεν μπορουσα να σηκωθω να παω στο κρεβατι για κανα μισαωρο...δεν ξερω τι ηταν απλα δεν εκανα τιποτα αλλο εκεινη την μερα αιμα ευτυχως δεν ειχα και δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε παντως ο γιος μου εκεινο το απογευμα εδωσε ρεσιταλ κλοτσιας μονο και μονο για να μου δειξει πως ειναι μια χαρα...το μαναρακι μου... :P:P:P:P:P

Mariakrhth συγκρατήθηκα! Ημουνα πολύ χαρούμενη και χαλαρή. Δεν ξέρω γιατί αλλά από εχτές με διεκατήχε μια τρομερή αισιοδοξία και έτσι πήγα με πολύ θετική ενέργεια. Το καταευχαριστήθηκα και λυπάμαι που κράτησε και λίγο η εξέταση γιατί βλέπεις η μπουμπού μου του έκανε λέει όλα τα χατίρια του γιατρού και όπου ήθελε να μετρήσει μέτραγε με την υσηχία του μια και κουνιόταν σε νορμαλ επίπεδα και τον διευκόλυνε πολύ.

Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι της κουμπάρας σου. Ξέρω πως είναι να χάνεις κατοικίδιο ρε γμτ.

Την Τρίτη έχεις κι εσύ την β' επιπέδου; Άντε με το καλό. Θα περιμένουμε νέα. Κοίτα να μην πας ανγχωμένη έ;

Νομίζω και η Crazy έχει β΄ επιπέδου την Τρίτη.

Άρα ανακεφαλαιώνουμε : Δευτέρα - Elisa, Τρίτη - Mariakrhth & Crazy, Τετάρτη - Μαμά Παναή και Παρασκευή - Mariakap75 σωστά; Αν κάνω λάθος διορθώστε με κι αν ξέχασα καποια γι' αυτήν την εβδομάδα που μας έρχεται) να μας το αναφέρετε για να ξέρουμε τι μας γίνεται ε;

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες!!!

Ναταλι να σας ζήσει το μωράκι σας να είναι γερό! Πήρες το γιατρό σου βρε παιδί μου; γιατί νοιώθεις έτσι; Κουράστηκες από κάτι πολύ;

Αναστασακι δεν ειναι κατι συγκεκριμενο..ολη την μερα με τα παιδια κουραζομαι!αν συνεχισω ετσι φυσικα και θα τον παρω!

Φιλεναδα [μαμα παναη] εχεις β'επιπεδου τοσο νωρις?

Μικρες μου.....την Τεταρτη πρωτα ο Θεος εχω τακτικο ραντεβου με τον γιατρο μου,ο οποιος βλεπει μονο καρδιακη λειτουργια και χαζευουμε λιγο το νινι (ισως μπορεσει να δει και το φυλο)!!!

Β επιπεδου εχω 10 Αυγουστου και γιορταζω την ιδια μερα...οποτε μην με ξεχασετε!!!! :dry:;)

Γεια σας!!!!!!

Αναστασακι μου μπραβο ολα τελεια ε?ειδες την μπουμπουκα σου.Αντε με το καλο!!!!!!!!!!!

Ναι λοιπον τωρα η σειρα μου την Δευτερα...μακαρι να ειναι ολα καλα και σε εμενα!

Μαμα Παναη,και εγω μια απο τα ιδια...πολυ υπερενταση ρε παιδι μου.

Μαρακι κριμα το σκυλακι..λυπαμαι.

Ναταλι να σου ζησει το ανηψακι!

Ελισα μου καιρο εχουμε να τα πουμε....αντε την Δευτερα θα εχουμε και τα δικα σου ευχαριστα :silly: Θα κερασεις ε ,οχι σαν καποιες καποιες που δεν μας καλεσαν ουτε για ενα γλυκακι!!!!χαχαχαχα :woohoo:

και εγω την εκανα την β επιπεδου ουουουου απο τις 29 του ιουνη αλλωστε μην ξεχνατε ειμαι η πιο μεγαλη γκαστρουλα εδω μεσα...πρωτα εγω θα γεννησω και μετα μια θα παιρνετε σειρα...το καθιερωμενο ραντεβου του μηνα εχω :):):):)( ο μπεμπης σημερα ειναι πολυ ησυχος μαλλον επιρεαστηκε και αυτος απο το ολο κλιμα)παντως χαιρομαι που ολη η βδομαδα θα ειναι γεματη νεακια απο τα μαναρακια μας και θα εχουμε να κουβεντιαζουμε ενα σωρο ευχαριστα...

Ναι Ειρηνακι καιρο εχουμε να τα πουμε...Την Δευτερα εχει κερασμα εννοειται...εχω ραντεβου το μεσημερακι αλλα κατα το βραδακι θα μπω να σας πω τα νεα(σαςτο λεω για να μην ανησυχησετε!)

Μαρακι πρωτη και καλυτερη θα γεννησεις και εμεισ θα ζηλευουμε ;)

Μαμά Παναή λατρεύω το τικεράκι σου " I AM NOT FAT, I AM PREGNAT" :P:P:P Πες τα εσύ για το κέρασμα γιατί άμα τα πω εγώ θα γίνω κακια :silly: :silly: :silly:

Ναταλί να σας ζήσει το ανηψάκι!

Μαρίακρητη εμείς η δύο θα ανοίξουμε μου φαίνετε τον χωρό των γεννήσεων της παρέας μας. Αντε να δούμε πια θα πάρει τα πρωτεία.

Geia sas koritsakia!!

Anastasia, bravo!! Me to kalo to koritsaki sou!!

Elisa, sou euxomai na exeis kala apotelesmata kai siga siga na pernoume kai oi ypoloipes seira!!!!!

Natali, na sou zisei h anipsoula sou! Kai na prosexeis ton eauto sou!! To katalavaino oti einai poly dyskolo me tria mikroulia, alla an exeis kapoia voitheia tora einai i kalyteri stigmi na tin ekmetalleuteis.

Kata ta alla ola kala, m'exei piasei mia laimargia gia ena sigekrimeno pagoto me dipli sokolata kai gemisi sokolata kai to troo dyo meres tora, kathe mesimeri. Pantos tin teleutaia evdomada sta idia kila eimai, na doume ti tha deixei kai to zaxaro ti Deutera... :S:S:S

Aurio erxomaste stin patrida kai o antroulis mou einai poly melagxolikos giati tha meinei edo mexri tis 12/8.. :(:(:( logo douleias..... Ego pali kathe fora pou erxomai, apo ti mia xairomai trela kai apo tin alli me pairnei apo kato. Telospanton. Perimeno tin Triti pos kai pos to rantevou me to giatro. Den xero an tha exo sigoura internet ("klevo" apo ta xaderfia mou ston pano orofo...giati den exoume stathero) kai meta pame Kriti, opote ekei sigoura den tha exo. Me tin proti omos eukairia tha mpo na diavaso ta nea sas kai na sas po ta dika mou. xx

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...