Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Καλώς ήρθες enina!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Ενημερώνεις την λίστα για αγοράκι ή κοριτσάκι και αν εχεις αποφασίσει το όνομα. Φυσικά και δεν είσαι η μόνη που έχεις άγχος. Άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, όλες λίγο άγχος το έχουμε.

Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό - δεν σου τα έλεγε καθόλου καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, εγώ αν και θα έχουμε το laptop μαζί μας δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να μπω στο Internet. Εύχομαι να είναι όλα ήρεμα μέχρι να γυρίσω απο τις διακοπές και μην έχετε ανοίξει το Νο 3 μέχρι τότε!!!Φιλάκια κορίτσια!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το καλωσόρισμα! Ακόμα δεν γνωρίζω 100% το φύλο, ο προηγούμενος γιατρός μας είχε πει ότι μάλλον είναι αγοράκι αλλά δεν ήταν σίγουρος, τώρα περιμενουμε την Β' επιπέδου!

Κορίτσια κάνω παρέμβαση για να ενημερώσω για τον διαγωνισμό που κληρώνουμε 9 μπανάκια flexibath. Σε 6 μέρες λήγει , οπότε όσες δεν λάβατε συμμετοχή μπορείτε να το κάνετε τώρα. ;) Δείτε εδώ..

http://mammyland.com/index.php?option=c ... &id=456469

Καλή επιυχία!!!! :)

katerinatel έγραψε:

Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα έκανα β' επιπέδου, όλα μια χαρά, its a boy!! Καλή επιτυχία στα επόμενα κορίτσια!
Katerina sinxaritiria, Ante twra kai oi ipolipes me kala apotelezmata... Eugenia kales diakopes na exeis kai na ksekourasteis. Natalh giati etsi kopela mou,ti exeis??? Enina kalos hrthes sthn pareoula mas :):)

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Katerinatel πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Με το καλό λοιπόν ο μπέμπης σου!

Elina καλως όρισες στην παρέα μας και καλή τελειόμηνη εγκυμοσήνη να έχεις.

Eugeniafrapa καλές διακοπές! να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις!

Ναταλία μας έχεις κοψοχολιάσει! Περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι έχεις. Είσαι απλά κακόκεφη ή συμβαίνει κάτι;

Εγώ κορίτσια το πρωϊ πάω για την β' επιπέδου (σας έχω ζαλίσει μ' αυτήν το ξέρω αλλά έχω αγωνία). Το βραδάκι λοιπόν θα πάω με τις κουμπάρες μου στην καφετέρια του αγοριού της μιας απ' τις δύο να πιούμε μια μπυρίτσα (εγώ μάλλον μισή θα πιω ή να μην πιω καθόλου καλύτερα;) για να χαλαρώσω και να γυρίσω να κοιμηθώ σαν πουλάκι ώστε να είμαι προετιμασμένη με την επαφή που θα έχω το πρωϊ με την μπεμπούλα μου. Είμαι αισιόδοδοξή και θετική! Όλα θα είνα καλά και θα γυρίσω να σας πω ευχάριστα νέα!

Μέχρι τότε σας φιλώ όλες!

Anastasia το τικερακι που εχεις ειναι ιδιο με την φωτογραφια που εχω απο την β επιπεδου .Παρε κανενα cd η dvd μαζι σου για να σου την γραψουνε ειναι ωραια να την βλεπεις.Θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα αυριο θα δεις.

ζεστη ζεστη ζεστη και αν βγεις απο την δροσια του σπιτιου και μπεις στο αυτοκινητο ειναι σαν να μπαινεις απο το ψυγειο στο φουρνο στους 200

γεια σας κοκονες μου τι κανετε???

κατερινακι αγορι εεε????με το καλο κουκλα μου αντε και μου φαινεται πως κοριτσια θα δουμε στην νεα χρονια γιατι φετος μονο τσουτσουνια εχουμε :P:P:P:P:P:P

ενινα καλωςορισες μην σε νοιαζει το αγχος ετσι πρεπει δεν εισαι και αναισθητη...(ετσι λεω και στον εαυτο μου μπας και ηρεμω λιγο)

τι εγινε ρε παιδια με την ναταλια?ολα καλα???? :unsure::unsure::unsure::ohmy::ohmy::ohmy:

αναστασια ηρθε η μεγαλη ωρα εεε???αχ μακαρι να την ξαναεκανα και εγω...εγω εχω την τριτη ραντεβου για τον καθιερωμενο ελεγχο και θα μου πει και τι θα κανω και με το ζαχαρο :(:(:( αναστασια να το ευχαριστηθεις και ρωτα τον γιατρο οτι θες..εγω τον ειχα ταραξει ελπιζω να μην με εβριζε απο μεσα του.. B)B)B)B)

ΙNA μου να 'σαι καλά! Θα πάρω μαζί μου dvd. Λες να μου την κάνουν την χάρη; Στο Μητέρα θα κάνω την εξέταση. Δεν έχω ακούσει αν απ' το Μητέρα το κάνουν copy σε dvd. Ενώ στο Ιασώ ξέρω ότι το κάνουν. Αnyway θα δούμε.

Φιλάκια!

Αυτό θα κάνω Μαρία μου. Θα την ευχαριστηθώ! όσο για ερωτήσεις... έχω ήδη ετοιμάσει μια μικρή λίστα (χι,χι).

Τι έγινε; Έχεις ανεβασμένο ζάχαρο;

hello!

Αναστασια μου εφτασε η μεγαλη μερα επιτελους ε?περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου αυριο!

Ναταλι τι εγινε ,μας εχεις αφησει να αγωνιουμε!

Κοριτσακια εγω την Δευτερα παω για β επιπεδου.

Τι θα κανετε σημερα οι υπολοιπες??Εμεις θα παμε καμια βολτουλα...

Evi, Anastasia και MariaKrhth σας ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα!

Αναστασία καλή επιτυχία για αύριο, όλα καλά θα πάνε! κι εγώ το περιμένω πως και πως, με το ίδιο άγχος! την αυχενική την έκανα στο Μητέρα και σκεφτόμουν να κάνω εκεί και την Β' επιπέδου, θα περιμένω αύριο να μας πεις τα ευχάριστα και τις εντυπώσεις σου για το Μητέρα!

Πάω σιγά σιγά προς το σπιτάκι μου, είμαι ακόμα στο γραφείο από τις 9 το πρωί και δεν αντέχω άλλο, πονάει η πλάτη μου! παρεμπιπτόντως διάβαζα τα παλιά σας post για να σας γνωρίσω καλύτερα, και είδα ότι οι περισσότερες έχετε πάρει λίγα κιλά... εγώ κοντεύω τα 6, στην 19η εβδομάδα... το κακό είναι ότι τα 3 τα πήρα μέσα στις 3 τελευταίες εβδομάδες, ελπίζω ο καινούριος μου γιατρούλης να είναι καλός και να μου πει αν αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί δεν είναι ότι άλλαξα τη διατροφή μου ή ότι τρώω περισσότερο από πριν.. παραμένω λιχούδα όπως πάντα! :P

Γεια σας κοριτσάρες!

Ναταλι κοριτσάρα μου μην αγχώνεσε. Ξάπλωσε λίγο και θα νιώσεις καλύτερα. Εεεεελα εσύ που είσαι και έμπειρη μανούλα και σε κλώτσησε και το μπεμπε :):):)

Κατερινάκι συγχαρητήρια για το γιόκα σου!!!! Άλλος ένας υποψήφιος γαμπρός για την κοράκλα μου. Κανονίστε να μας καβατζώσετε από τώρα γιατί είμαστε λίγες και καλές :P:P

Ευγενία μου να περάσετε όμορφα και ρίξε και καμιά βουτιά για εμάς που θα μείνουμε εδώ :(:(

Ενινα καλώς ήρθες στο παρεάκι μας. Γιο έχεις στο λέω εγώ. Σχεδόν όλες του Δεκεμβρίου αγόρι έχουν. Στείλε μου με πμ το Ε9 να δώ τί μπορεί να γίνει. :silly: :silly:

Αναστασία αύριο κερνάς!!! Θα περιμένουμε τα ωραία νέα σου! Και φυσικά την Δευτέρα θα κεράσει η Elisa.

Κορίτσια πήγα σε ένα μαγαζί και ρωτούσα για τα πραγματάκια της μπέμπας και μου έκαναν δώρο ένα σετ παιδικές πετσετούλες και τώρα κάθομαι και τις χαζέυω. Είναι τόσο μαλακές!!!!!

Ναταλι κουράγιο θα περάσουν. Ξάπλωσε να ξεκουραστείς, διάβασε κανενα βιβλίο να χαλαρώσεις και μην σκέφτεσαι τίποτα. Γέννησε η αδερφούλα σου;

Ενίνα μου μην ανυσηχείς κι εγώ έχω πάρει 8 κιλά αλλά είχα περιθώρια γιατί ήμουνα πολύ αδύνατη. Να φανταστείς τώρα είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος 52 κιλά και πολύ το χαίρομαι! Κι ο άντρας μου επίσης που ο κακομοίρης από τότε που με γνώρισε με κηνυγούσε να παχύνω. ήμουν πάντα 44 με 45 κιλά και 1,63 υψος (πρώτο μπόι ε; ) Φαινόμουν αδύνατη όχι κοκαλιάρα αλλά όχι και φυσιολογική όπως τώρα!

δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι συνολικά αλλά αν νομίζεις ότι έχεις τάση να πάρεις πολλά και δεν έχεις περιθώρια, συζήτησε το με τον καινούργιο σου γιατρό που εύχομαι να βρείς κάποιον πολύ καλό ώστε να σε συμβουλέψει σωστά για να μην έχεις πρόβλημα στην γέννα σου όχι για κανένα άλλο λόγο δηλαδή Από θέμα αισθητικής θα δούμε μετά τι γέννα τι θα κάνουμε.

Καταϊφάκι μόνο κερνάω! Ας έχω καλά νέα και ότι θέλετε από μένα!

Λοιπόν κοριτσάκια μου σας χαιρετώ για σήμερα πάω βολτιτσα σε λίγο και πρέπει να ετοιμαστώ σιγά σιγά.

Καλό βράδυ σε όλες. Θα τα πούμε αύριο.

καλημερα κοριτσουδια ναταλια ξεκουρασου και θα περασουν μην ανησυχεις!! περιμενουμε να σου.

κατερινα με το καλο το αγορακι σου!!!καλη επιτυχια και σε μας τις υπολοιπες αγχομενες!!!

ενινα καλωςηρθες στη παρεουλα μας κι εγω θα γεννησω στο αλεξανδρα!ποτε γεννας?κ ποτε κ που θα κανεις χωριακη?ξερεις φυλο??

σημερα ειναι μερα γενικης καθαριοτητας στο σπιτι ...ειπα να τα κανω μονη μου μπας και παμε για κανενα μπανακι με τον αντρα μου αυριο..ελπιζω δηλαδη!!χθες κοριτσια δεν μπηκα γιατι ξυπνησα με τρομερη υπνηλια...και ολη μερα ετρωγα και κοιμομουν. :S δε ξερω για εσας αλλα εγω ειναι μερες που ξυπναω και ειμαι λες και εχω να κοιμηθω δεν ξερω και γω απο ποτε!! :blink:

Καλημέρα σε όλες τις φουσκωτές κοιλίτσες!

Τί κάνετε? Ναταλάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα φιλενάδα. Περιμένουμε να μας πεις. Η αδελφή σου? Γέννησε?

Fiore εμένα οι μέρες της υπνηλίας έχουν περάσει προ πολλού. Τώρα διανύω την φάση της αυπνίας. Βέβαια μπορεί να φταίει ότι εγώ είμαι τεμπέλα, δεν δουλεύω και δεν κουράζομαι. Τώρα με τις ζέστες δε, επειδή με εξαντλούν σπάνια βγαίνω από το air condition και μπαίνω στο air condition του αυτοκινήτου. Μου πέφτει και εύκολα η πίεση και δεν ζορίζω την τύχη μου. Αναρωτιέμαι μόνο πόσο θα μου έρθει η ΔΕΗ που το κλιματιστικό δουλεύει ακατάπαυστα :P:P

Αναστασία περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο

:kiss::kiss::kiss:

α εγω καταιφακι τα εχω ολα μαζι!μια μερα ειμαι μεστη τσιτα και δε μπορω ουτε να ησυχασω και ουτε να κοιμηθω και αλλες θελω μονο να κοιμαμαι...επισης και με τη συχνοουρια δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!!μια μερα παω κανονικα τουαλετα ενω αλλες ειμαι μονιμος κατοικος wc σαν σημερα καλη η ωρα που εγω παει πανω απο 10 φορες απο την ωρα που ξυπνησα τα νευρα μου :angry: αχ τυχερουλι αναστασακι πας για υπερηχο σημερα????εμενα μου εμειναν 2 μερες για να δω το ζουζουνακι μου ελπιζω να ειναι καλα γιατι πολυ ανησυχω!!τι θα μαγειρεψετε σημερα???δε ξερω τι να φτιαξω ...και βαριεμαι!ουφφφ

Εγώ έχω ήδη στο φούρνο ένα παστίτσιο να ψήνετε...μιαμ μιαμ...... να μας μείνει και για αύριο που θέλω να κάνω γενική :(:( (αύριο θα έχω υπνηλία :P ).

Η Αναστασία έχει β επιπέδου σήμερα. Είπε ότι αργότερα θα μπει να μας πει τα νέα της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...