Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010.. Νο2

Recommended Posts

Koritsia geia sas!! Oson afora tin kampyli, ap'oti mou eipe i maia mou ginetai stin 28h evdomada peripou. H xeiroteri exetasi.. Mpliax. Stin Agglia pantos tin kanoun mono otan yparxei provlima me anevasmeno zaxaro i klironomikotita..

Natali, me to kalo to anipsaki sou!!

Apo orexi pos ta pate? Ego tin teleutaia evdomada exo niosei allagi. Olo peinao kai prospatho na kratitho na mi masoulao synexeia... Fantasteite ti tha ginei otan pame stin Kriti, me ola ta kaloudia kai ta mezeklikia... :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμενα μου εγραψε την εξεταση ζαχαρου να την κανω για τον αλλο μηνα που θα παω. Θα ειμαι στην 20 εβδομαδα οταν θα την κανω.

Απο ορεξη αλλο τιποτα. Το πρωτο τριμηνο ειχα βαλει μονο 1,5 κιλο και τωρα στον 4ο εβαλα αλλα 2,5. Συνολο συν 4 κιλα. Θα πρεπει να ανησυχω? η ειναι νορμαλ?

Φιλακια στις κοιλιτσες :kiss::kiss::kiss:

Geia sou Jada. De nomizo oti prepei na anisixeis gia ta kila more. Sto gio mou eixa parei apo to 1o trimino 3kg. S'auti tin egymosini stin 17h evdomada, eimai sta +3kg.. Rotise kai to giatro sou, alla nomizo kala kratiesai. Einai mesa sto programma na fame to katitis mas, alla me regoula oso ginetai..

Tora perimeno na me parei o antras mou oti xekinaei apo ti douleia gia na etoimaso to fagito. Peinaoooooooooo!! Tin Kyriaki pou tha eimaste Athina prota o Theos, tha parageilo dyo gyrous na tous euxaristitho!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σπερααα σπεραα σπεραααα καλησπερααα!

γυρισα απο το μαιευτηριο! ταισα τα παιδια [κοιμηθηκαμε λιγο αργα σημερα χαχαχα] και ηρθα!

δεν εχει γεννησει ακομα!πανε πολυ αργα τα πραγματα!και το βλεπουνε κατα το ξημερωμα! οποτε αυριο θα ξερουμε!

εχω κι αλλο νεο ομως να σας πω.. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΛΟΤΣΗΣΕΕΕΕΕΕ ΚΛΟΤΣΗΣΕΕΕΕΕΕ ΚΛΟΤΣΗΣΕΕΕΕΕΕ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΟΤΣΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχχα λες και ειναι το πρωτο μου παιδακι κανω! :P

πολυ χαρηκαααααααααααααα :laugh:

Καλημέρα, καλημέρα καλημέρα!

Είπα να πω μια καλημέρα και πάω να ξεκινήσω δουλίτσες πριν πιάσει για τα καλά η ζέστη. Τα λέμε αργότερα!

:kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!! Εγώ σήμερά έκανα πρωι πρωι τις εξετάσεις μου και τώρα είμαι στην δουλειά.. :( Πόσο θα ήθελα να ήμουν σε μια παραλία, να πίνω το κρύο καφεδάκι μου και να λιώνω !! Υπομονή μέχρι αύριο!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Natali μπράβο σου!!! Ότι καλύτερο για εσένα, την αδερφή σου και τα μωρά σας!!

Εμένα χθες κατάφερε να τον καταλάβει και ο άντρας μου και χάρηκε πάρα πολύ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Του έριξε 3 μαζεμένες κλωτσιές και γέλαγε σαν χαζομπαμπάς!!!

Νιώθω πολύ πιο ήρεμη τώρα που τον καταλαβαίνω κάθε μέρα - είναι η καλύτερη μας περιόδος νόμίζω αυτή!!Άντε να κάνουμε και την Β' επιπέδου να αρχίσουμε τα ψώνια!!!! :P:P:P

Καλημερα κοριτσακια!

Πως ειστε?Εγω τωρα πλεον τον καταλαβαινω παρα πολυ τον μπεμπουλη...ολο κλωτσαει!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια εσας που εχετε και αλλα παιδακια....τι ψωνια θα κανετε αφου εμεις τα εχουμε σχεδον ολα απο το πρωτο...εχω τυψεις που δεν εχω να παρω πραγματακια για το δευτερο...μονο λιγα φορμακια γιατι ο πρωτοσ μου εχει γεννηθει καλοκαιρι!

καλημερα και απο μενα.Αχ μην με ξεσηκωνετε με τα ψωνια γιατι ειμαι ετοιμη να ορμιξω και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια .Παμε για την 25η εβδομαδα αλλα μου φαινεται σαν ψεμα ακομη και φοβαμαι μην το γρουσουζεψω.Αλλα θα περασω για κανενα σεντονακι εστω.Ειδα πολυ ωραιες κουβερτουλες και μαξιλαρακια .Ακομα νομιζω οτι τα αγοραζω για καποιον αλλο και οχι για το δικο μου το παιδι.

ελιζα να χαιρεσε που δεν εχεις να παρεις πολλα πραγματα.Εσυ την περασες αυτη τη χαρα με το πρωτο θα παρεις κανενα φρεσκουλινη αλλα ασε να παρουμε εμεις που δεν εχει μπει καλτσακι σπιτι μας και να μεινει κιολας.

Kalhmera koritsia....Eliza mou egw eimai ligaki pio tuxerh giati to proto einai koritsi opote tha psonisw arketa pragmatakia gia ton mpemph mou, vevea lipame pou den tha ksanaxrisimopihsw ta polu oraia foustanakia pou exw kratisei apo thn korh mou...Piga proxtes sta KOUKOU gia na riksw mia matia kai pali sta koritsistika kolisa(ti sou einai h sinithia ee?)AAA na kserete apo vdomada arxizoun oi ekptosois sta KOUKOU,ta rouxalakia tis mothercare ta latrevw kai eixe kati kouvertoules aggalias 40 euro alla tha parw mia oposdipote an kai exw para poles idi...

Εγώ δεν έχω κρατηθεί και τα πρώτα τα έχω πάρει!!! :blush::blush::blush: Λιγες σαλιάρες, λίγες λαβέτες... εγώ το λέω στον άντρα μου ότι πρέπει σιγά σιγά να ψωνίζω για να μην μας έρθουν όλα τα έξοδα μαζι!!!! :P:P:P

Egw pali nomizw pos eloi tha me koroidevoun an psonizw apo twra gia to mwro,,sinexia oloi mou lene pos viazome exw arxisei kai ta pernw kai me ton antra mou giati den enthousiazete opos emena kai to mono pou kitaei einai tis times kai mou leei pos auta pou exoume einai mia xara kai den xriazomaste kainouria alla me toumparan otan psoniza thn prika tou krevatiou sthn korh mou kai thn pira se kitrino xroma gia na einai oudeterh, alla twra ta thelw ola galazia h zaxari kai den alazw gnomh :angry:

eugeniafrapa έγραψε:

Εγώ δεν έχω κρατηθεί και τα πρώτα τα έχω πάρει!!! :blush::blush::blush: Λιγες σαλιάρες, λίγες λαβέτες... εγώ το λέω στον άντρα μου ότι πρέπει σιγά σιγά να ψωνίζω για να μην μας έρθουν όλα τα έξοδα μαζι!!!! :P:P:P

Γεια σου βρε eugeniafrapa :cheer: Αυτό το έχω σκεφτεί από καιρό να το λέω κι εγώ ;) απο Σεπτέμβρη θα το χρησιμοποιώ όμως,προς το παρον δεν έχω πέσει στον πειρασμό να ψωνίσω,θέλω να κάνω την Β επιπέδου πρώτα να μου φύγει το άγχος ,έχω γίνει προληπτική κορίτσια τί να κάνω :dry:

Κατερινα συγχαρητηρια...με το καλο ο υιος!!!!το πρωτο σου ειναι?

φιλεναδιτσα Ναταλακι ποιος σε πειραξε???οι ορμονουλες???

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!

είμαι καινούριο μέλος, για πρώτη φορά μέλλουσα μανούλα και έχω ΠΗΤ 7/12 (μαμά Παναή, είμαστε παρέα από ότι είδα! :))

Πολύ χαίρομαι που βρήκα αυτό το θέμα στο forum, και που θα έχω την ευκαιρία να μιλάω με "ομοιοπαθούσες"! χε χε!

Από τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω (δυστυχως είμαι στο γραφείο και δουλεύω πολλές ώρες), κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη που έχω τέτοιο άγχος για το μωράκι μου, ουφ! περιμένω κι εγώ πως και πως την β' επιπέδου (αρχές Αυγούστου περίπου), μπας και ηρεμήσω λιγάκι και απολαύσω επιτέλους την εγκυμοσύνη μου! Δυστυχως, αν και στον 5ο μήνα, είμαι σε διαδικασία αλλαγής γιατρού, γιατί ο προηγούμενος δεν μου τα έλεγε καθόλου καλά... δεν με ζύγισε ποτέ, δεν μου πήρε πίεση, δεν θυμόταν τι μου είχε πει στα προηγούμενα ραντεβού και, όταν στην τελευταία μας επίσκεψη με ρώτησε "εσείς, το όνομά σας;".... αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να μαζέψω τα κουβαδάκια μου και να πάω σε άλλη παραλία! Εχω ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη με έναν γιατρό του "Αλεξάνδρα" που μου συνέστησαν, και ελπίζω αυτή τη φορά να είναι καλύτερα τα πράγματα! Θα γεννήσει κάποια από εσάς εκεί, μήπως τυχαίνει να έχουμε τον ίδιο;

Αρκετά σας κούρασα, και πάλι χάρηκα που θα βρίσκομαι ανάμεσά σας και με το καλό να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Ενινα μου καλως ηρθες!!!!και εγω εχω πολυ αγχος αλλα προσπαθω να το κοντρολαρω οσο μπορω...και ο λογος?γιατι αν ειναι να μας τυχει κατι ,θα μας τυχει!!!!ο θεος να βαλει το χερι του!!!οσο για τον γιατρο σου......γρηγορα σε αλλη παραλια :laugh: φιλακια,θα τα λεμε :kiss:

Ενινα μου καλως ηρθες!!!!και εγω εχω πολυ αγχος αλλα προσπαθω να το κοντρολαρω οσο μπορω...και ο λογος?γιατι αν ειναι να μας τυχει κατι ,θα μας τυχει!!!!ο θεος να βαλει το χερι του!!!οσο για τον γιατρο σου......γρηγορα σε αλλη παραλια :laugh: φιλακια,θα τα λεμε :kiss: αγορι η κοριτσι???

Και άλλο αγοράκι στη λίστα μας ,στα σιελ τώρα katerinatel :lol:

natalistr τί έχεις???πες το να το βγάλεις από μέσα σου

καλώς την καινούργια enina κοντά είμαι κι εγώ στις 12/12.

Γεια σας και απο μενα.

Σημερα πηγα να παρω μαγιο και σουτιεν γιατι δεν εχω που να τα βαλω...

Παντα ειχα μεγαλο στηθος αλλα τωρα... παραγινε... χιχιχι

Ναταλακι τι εγινε κουκλα μου? Ολα καλα? Οποτε το νοιωσεις πες μας.

Φιλακια κουκλες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...