Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

Ελινάκι κι εγώ σκέφτομαι τι χαλί να πάρω... Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισες... είχα δει ένα πολύχρωμο το λες με σχέδια μικι μαους (γιατί αυτό είναι το θέμα μας!) αλλά το σκέφτομαι.... λες να γίνει πολύ πολύχρωμο;;; :-?:-?:-? Έχουμε βάψει σιελ τον τοίχο, έχουμε μπλε-κίτρινη κουρτίνα με τον μίκι και την μίνι... και βάλαμε μπορντούρα πάλι με τον μίκι που είναι σχετικά χρωματιστή (στα ίδια περίπου χρώματα μπλε-κίτρινο).... και στο κρεβάτι που έχω μια κουβέρτα πάλι με τον μίκι και τη μίνι πορτοκαλί (το μόνο διαφορετικό χρώμα και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά...).... λες το χαλί να είναι υπερβολή;; Αχ, προβληματίστηκα... Ωραία χαλιά πάντως έχει το site που είπες... εγώ το είχα δει αυτό σε μαγαζί.... Πείτε βρε κορίτσια τη γνώμη σας..... :-\ :-ss:-ss

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΝΝΗΣΑ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 2330 ΚΙΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 2200 ΚΑΙ 44 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΨΟΣ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΥΨΗΛΗ ΡΗΞΗ ΥΜΕΝΩΝ(ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ) ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΜΝΙΑΚΟ ΓΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΟΥΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗΡΟ ΡΟΔΑΛΟ ΧΡΩΜΑ.2 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ 4670 ΚΑΙ 55,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2005 ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 5 ΕΤΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

καλημερα μανουλιτσες!

αχ ποσο με καθησυχασατε με τον εμετο..μαλλον δεν ειναι κατι σοβαρο. παντως καθως τρωει δεν κλαιει..καμια φορα το βραδακι κλαιει οταν εχει πονακια :( αλλα μαλλον απο λαιμαργια κανει εμετο γιατι μερικες φορες το στηθος που εχει το περισσοτερο γαλα (μετρημενα βγαζει 120μλ) πριν 3 μερες το ηπιε στο 10λεπτο! :))8-}

ρε κοριτσια ξερετε τι παρατηρησα ομως?? οτι μου κανει εμετουλη αρκετο οταν της δινω και πινει το infacolic :-?:-? χθες το βραδυ ειχα ξαπλωσει στον καναπε γιατι ειχα βαλει το μωρο να κοιμηθει και ξαφνικα την ακουω να βηχει..ε λεω βηχαλακι ειναι θα φυγει..αλλα πνιγηκε και δεν μπορουσε να αναπνευσει και την σηκωσα και συνηλθε..και σκεφτομουν οτι αν δεν ημουν διπλα στο μωρο τι θα γινοτανε και τρελλαινομαι! γιατι χθες επειδη ειχα γεννεθλια ειχαμε καλεσει κατι φιλους και ειχαμε μουσικη αλλα επειδη εβαλα το μωρο να κοιμηθει εβγαλε ο αντρας μου εξω το ηχειο..και σκεφτομουν οτι με το που κοιμηθει το μωρο να παω εξω..αλλα αν ειχα βγει ισως να μην το ειχα προλαβει :!::o και το επαθε παλι το πρωι αλλα χωρις να την πιασει βηχας..και καλα που την ακουσα..ουφ τι ειναι παλι αυτο? :( [smilie=dontknow.gif]

ρενα μου χερομαι που ειναι καλυτερα ο μπεμπης σου! αντε να ξεκινησετε φαγακι να παρει τα πανω του! :D οι μετακομισεις ειναι η δουλιτσα μας!! για να κανετε συσκευασια στα πραγματα σας να αγορασετε υλικα απο την οδο Πυργου. την πιανεις απο την Πειραιως και ειναι στην Κεντρικη Λαχαναγορα Αθηνων. μολις δεις την ταμπελα που γραφει Κεντρικη Λαχαναγορα Αθηνων δεξια και αριστερα εχει καταστηματα με υλικα συσκευασιας. σου προτεινω να πας εκει γιατι τα υλικα ειναι φθηνα γιατι αμα πας να ψωνισεις απο αλεξ πακ ή πρακτικερ τις κουτες ειδικα θα τις πληρωσεις 3πλασια τιμη σχεδον.

σημερα παντως εχω καταστενοχωρεθει γιατι το σπιτι μας μεσα σταζει νερα!! μενουμε σε πολυκατοικια στον πρωτο..και εκει που παλια ηταν οι σωληνες του καλοριφερ σταζει νερο..εριξε η απο πανω νερο να πληνει την αυλη και εμας σταζει μεσα στο σαλονι!! προφανως εχει καποια ρωγμη απο εξω στο μπαλκονι της αυτη και μας γλυφει μεσα στο σπιτι και σταζει :-o ..και πληρωνουμε 600ε δωσει το μηνα για αυτο το σπιτι για το δανειο που εχουμε παρει για το φορτηγο..ειλικρινα σας μιλαω καλυτερα να το παρει η τραπεζα το σπιτι και να παμε να νοικιασουμε καπου με 450-500ε να γλυτωνουμε και 100ε! :dry:

καλημερα κοριτσια μου!!!

χτες καναμε το δευτερο μας εμβολιακι, για τους ροταιους και ηταν απο το στομα (αρα γλιτωσαμε το τσιμπηματακι και την τσιριδα!!!) χιχιχι!!! το πηρε πολύ καλα ο μπεμπης ουτε καν γκρινιαξε!!! :D

μετα ζυγιστηκαμε και μεσα σε μια εβδομαδα εχουμε παρει μονο 80 γρ!!! :shock:

αχ θα πηδηχτω απο το παραθυρο με αυτον τον μπεμπη!!! μερικες μερες μου τρωει μονο 500 μλ!!!! :(

οποτε ο γιατρος μας συνεστησε να ξεκινησουμε απο σημερα κρεμουλα ρυζαλευρο για να παρει λιγο τα πανω του!!! για να δουμε!!!! εχω αγωνια!!! :? θα αντικαταστησουμε το απογευματινο γευμα με 50γρ κρεμα και το υπολοιπο γαλα σημερα, αυτιο 75 γρ κρεμα και ου το καθεξης μεχρι να τρωμε περιπου 150 γρ κρεμα και καθολου γαλα το απογευμα!!! ολα αυτα βεβαια αν μας δεχτει την κρεμα καθως ειναι ακομα μικρος!!!! θα σας πω το απογευμα και θα βαλω και φωτο καθως αν φαει θα χριστει ολοκληρος με κρεμα μαλλον!!! :D:D:D

και εγω προτειμω τα καινουρια σπιτια αλλα ρε γμτ εχουν τρελλαθει με τις τιμες!!! στο θεο κυριολεκτικα!!!! ειδικα εδω στις περιοχες που ψαχνουμε εμεις (χαλανδρι, Αγ.παρασκευη, βριλλησια)! θα ψαξω κι αλλο εννοειται!!! οποτε κικιτσα αν ειναι να μετακομισουμε μπορουμε να απευθυνθουμε σε εσας???

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

κελλυ καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου και να χαίρεσαι και την κορούλα σου!!!

κικίτσαμου καταρχάς χρόνια σου πολλά πολλά, πάντα με υγεία και ευτυχία για όλους σας!!! Πέρασες τρομάρα διαβάζω.. και έχεις απόλυτο δίκιο να αγχώνεσαι!! Αλλά προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και να μην σκέφτεσαι αρνητικά... όλα καλά!!! Κι εμένα ο δικός μου πολλές φορές τρώει λαίμαργα και κάνει εμετούλη... μάλλον του έρχεται βαρύ γιατί το τρώει απότομα!!

Ρενάκι μου υπομονή... κάποιες φορές τα ζουζούνια δεν θέλουν να φάνε πολύ... και κάποιες άλλες θέλουν... κι εμένα ο δικός μου δεν έτρωγε πολύ για κάποιο διάστημα.. αλλά τώρα επανήλθε!! Σκέψου ότι και αυτά είναι σαν εμάς... δεν έχουμε πάντα την ίδια όρεξη... ;)

Καλησπέρα και από μας!!!!!!

Κικίτσα μου!!!!! [smilie=occasion13.gif] ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!! Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!!!

Ξανθίπη και Ελίνα ψηφίζω φανατικά μονόχρωμο χαλί!Δεν μου αρέσουν γενικότερα οι πολυχρωμίες,εγώ πήρα φούξια χαλί,έντονο πολύ και μ'αρέσει!Σκέφτομαι αργότερα όμως να δω για μοκέτα,θέλω μία αρκετα παχουλή,να πατάς και να βουλιάζεις!!Δείτε και εδώ για χαλιά http://www.flycarpet.gr, http://www.kalaitzidis.gr/, έχει πολύ ωραία σχέδια.

Λοιπόν εχθές η μικρή μου κοιμήθηκε στις 11:00 [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif] πολύ χάρηκα!!!Αν και ουσιστικά κοιμόταν από τις 9 το γλυκό μου!!!Αχ ας το ξανακάνει Θεέ μου!!!

Ρένα κρεμούλα ε;Άντε καλή επιτυχία σας εύχομαι!!!

Λιονταράκι τι κουκλίτσες είναι αυτές;Να τις χαίρεστε,φτου φτου!Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ε;Και σε σένα φαινεται να μοιάζουν πάντως!!

Ρε κορίτσια η Χαρά που χάθηκε;Ρένα ήρθε στη συνάντηση;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο;όταν κάνετε μπάνιο τα μωρά σας,ανάβετε κάτι σε θέρμανση;Δεν ξέρω τι να κάνω,στο σπίτι έχουμε 23-24 βαθμούς.Επίσης,με τι τα σκεπάζετε και πως τα ντύνετε;;;

Είναι περίεργη εποχη και φοβάμαι μην μου κρυώσει!

Τι γουρούνα είμαι :@):@)

Κέλλυ καλώς ήρθες στην παρέα μας!Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!Καλό κουράγιο με τους κολικούς,εμείς ευτυχώς δεν είχαμε καθόλου,αλλά ξέρω ότι είναι πολύ ζόρικο πράμα!!Στο 3μηνο με 4μηνο έχω ακούσει ότι περνάνε!

γεια σας!!!

μολις γυρισαμε απο το ταξιδι μας στην Αμαλιαδα!η γιαγια μου τρελαθηκε.καλα ειχε πολυ πλακα.προγιαγια,γιαγια,μαμα κ κορες!!!τεσσερις γενιες!!!πολυ χαρηκα.κ τα μωρα κυριες.ξελιγωθηκαν στα γελια!!!

ρενα κρεμα απο τωρα ε;;;;μακαρι μωρε να βοηθησει το παιδακι.αλλα μην αγχωνεσαι τοσο πολυ με την ποσοτητα που τρωει.αφου αναπτυσσεται κανονικα.μην μετρας συνεχεια γραμμαρια κ μλ γιατι θα σου γινει εμμονη.εσυ δηλαδη τρως συνεχεια την ιδια ποσοτητα φαγητου κ με τον ιδιο ρυθμο;

κελλυ καλως ηρθες στην παρεα μας.να σου ζησει το μωρακι.

ξανθιππη ευχαριστω για τις συμβουλες για το τικερ.θα ξαναπροσπαθησω.

κατερινα εγω οταν τα κανω μπανιο δεν βαζω θερμανση.ασε που γενικα εγω δεν μπορω να ντυνω τα μωρα πολυ βαρια.τωρα τις τελευταιες μερες τους τους φοραω ολοσωμα φορμακια στον υπνο.στο σπιτι τα εχω με φορμακι κοντομανικο κ μακρυ ποδαρακι κ καλτσακια.

αυριο κανουμε το δευτερο εμβολιο.αντε να δουμε πως θα παει.

Καλησπέρα σας!!!

Κατερινάκι μου μια χαρά ξηγήθηκε η μικρή!!! Φτου φτου... :D Μονόχρωμο χαλί λες ε;;; Μωρέ δεν έχεις άδικο... Αχ, δεν ξέρω.. έχω μπερδυτεί! :?:? Όσο για το μπάνιο... επειδή εδώ έχει πέσει αρκετά η θερμοκρασία... εγώ βάζω λίγο το αερόθερμο όταν τον κάνω μπάνιο και τον ντύνω μέσα στο μπάνιο (και όχι στην αλλαξιέρα του) για να είναι ζεστούλης! Γενικά του φοράω ένα κορμάκι και ένα φορμάκι και καλτσούλες.... και τον σκεπάζω με κουβερτούλα φλις λεπτή! Είναι λίγο περίεργη εποχή.... και εδώ μέσα στο σπίτι έχει τύχει να έχουμε και 20-21 βαθμούς.... Εδώ κρυώνουμε εμείς.. δεν θα κρυώνει το μωρό;;

Λιονταράκι τι ωραία εικόνα αυτή που περιέγραψες... :P Αχ, με συγκίνησες πολύ γιατί πρόσφατα έχασα εγώ την γιαγιούλα μου και μόλις την προηγούμενη μέρα είχε δει το δισέγγονό της! Πολύ με συγκίνησες!!!

κοριτσια καλησπερα!!!

ειχαμε σημερα την πρωτη μας επαφη με την κρεμα και ηταν καλη σε γενικες γραμμες!! ;):D στην αρχη μονο τα πηρε κρανιο γιατι πειναγε και δεν καταλαβεινε οτι στο κουταλακι υπηρχε κατι φαγωσιμο, και τσαντιστηκε και αρχισε να κλαιει!!! :( οποτε του εδωσα γαλα για να σταματησει η μεγαλη πεινα και μετα αφου ηρεμησε σιγα σιγα του εδινα μικρες ποσοτητες κρεμας στα χειλακια του, και την πιπιλαγε, την εγλυφε καποια την εφτυνε ομως καταπιε αρκετη!!!! και γελαγε---μαλλον του αρεσε!!! :lol: μετα αφου καταφεραμε 3 σχεδον κουλακια, δεν ηθελε αλλο με τιποτα---παρολο που πεινουσε ακομα!!! οποτε ξαναφαγαμε γαλα!!! :shock: καλα ηταν για αρχη!!! ειχε πλακα!!!! λιονταρακι το ξερω οτι μου εχει γινει εμμονη να μετραω τα μλ που τρωει---μου το εχει πει και ο γιατρος!!! πρεπει να το ξεπερασω---ειναι ομως πολύ δυσκολο!!!! το ξερω οτι απλα αγχονομαι και τιποτα αλλο--και μπορει ναμεταδιδω και το αγχος μου στον μικρό!!! το ξερωω... :oops::oops::oops::oops::oops:

ομως το εχω μεγαλο αγχος που δεν παιρνει ικανοποιητικο βαρος!!! μονο 80γρ!!! πρεπει να βρω εναν τροπο να το ξεπερασω!!! γιατι οταν τρωει καλα, ειμαι χαρουμενη, αλλα οταν δεν τρωει καλα ειμαι χαλια...ακομα και ο αντρας μου εχει νευριασει με αυτο το τροπαρι!!! :|:oops:

ξανθιππη ευχαριστω για τις συμβουλες για το τικερ.θα ξαναπροσπαθησω.

λιονταρακι στην σελιδα που φτιαχνεις το τικερακι θες τον κωδικο που ξεκιναει απο URL! αυτον θα κανεις κοπι πειστ στο φορουμ και θα ξετικαρεις και εκεινα τα 3!!! ελπιζω να δουλεψει!!

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε? εμεις καλά ο ενας μπεμπης ειχε λιγο γκρινια δυο μερουλες το βραδυ αλλα σημερα γκρινιαξε λιγο κ μετα κοιμηθηκε. Ευχομαι να μη ειναι τα δοντια αυτα. Και ο συγκεκριμενος ηταν φοβερα ησυχος τις προηγουμενες μερες. Τον αφηνα στο ριλάξ του κ ξεχαναγα οτι υπαρχει παιδι. Μαλλον γι αυτο μου το εβγαλε ξινό

Γεια σας μανούλες!

Κέλλυ καλώς ήρθες στην παρέα.Να σου ζήσει το μωράκι σου.Περάσατε δύσκολα κι εσείς…

Κικίτσα, χρόνια πολλά για τα γεννέθλια σου.Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το μωράκι σου.Για αυτό τον βήχα τι να σου πω,πάντως εμένα βήχει και πνίγεται καμιά φορά όταν τρώει λαίμαργα(τότε τον πιάνω και τον σηκώνω όρθιο-κοκκινίζει υο προσωπάκι του) και καμιά φορά από τα σαλάκια που βγάζει(αρκετά τον τελευταίο καιρό).Οσο για το σπίτι…δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω.Αλλά έτσι είναι όταν έχεις δικό σου σπίτι.Ποτε δεν τελειώνουν τα μαστορέματα και οι δουλειές.

Κι εμείς αυτόν τον καιρό όλο με μαστόρους έχουμε να κάνουμε.Υδραυλικός για κάτι σωλήνες που χάλασαν και για αντικατασταση ενός σωματος καλοριφέρ, μάστορας για να μας φτιάξει κάτι παράθυρα που μας έκαναν ζημιά τον Ιούνιο κάτι αλουμινάδες που είχαμε φέρει….δεν τελειώνουν ποτέ.

Κατερινα, σκεφτόμουν και εγώ για «παχια» μοκέτα αλλά φοβάμαι μηπως βγάζει περισσότερα χνουδια και τα αγγελούδια μας αυριο-μεθαυριο θελήσουν να γευτούν!!! @-)

Για το μπανάκι τωρα με τα πρωτα κρύα έχω πάρει ενα μικρο αεροθερμο μπάνιου.Την βάζω λίγο πριν μπουμε μεσα και γίνεται φούρνος!Τον σκουπίζω καλά καλά και τον αλλαζω στο μπάνιο(έχω την αλλαξιερα εκει), έτσι όταν βγαινουμε είμαστε στεγνοι και με το ζεστο μας πιτζαμάκι!!

Το βραδυ τον κοιμίζω με μια κουβερτούλα-όχι πολύ βαριά ακόμα.Για τα κρυα εχω πάρει ένα sleeping bag ,αλλά μου εχουν πάρει μια ζεστη ,μαλακιά κουβερτουλα(σαν fleece).Θα δούμε τι θα βολέψει.

Ρενάκι ,μην αγχώνεσε.Το μωράκι θα σε οδηγησει από μόνο του πόσο και τι θέλει να φάει.Αν ζορίζεται με το κουταλάκι μηπως να δοκίμαζες να κάνεις την κρεμούλα πιο αραιή και να την δώσεις με μπιμπερό που το ξέρει?Μπορεί να φάει περισσότερο έτσι.Οσο για τα κιλά, νομιζω ότι δεν έχει πια νόημα να τα ζυγίζουμε κάθε εβδομάδα.Μια φορά τον μηνα αρκει.Δεν έχουν παντα τον ίδιο ρυθμό πια, βάζουν και λίγο φρένο.Ο δικός μου την προηγούμενη δεν έβαλε σχεδόν καθόλου(30γραμ. – γιατί κι εγω τον ζυγίζω μην βλέπεις που σου λέω… :oops: ), αλλά είναι ακόμα στην καμπύλη ανάπτυξης που ήταν και πριν.

καλημερα μανουλιτσες! :D

εμεις χθες βραδυ ημασταν γκρινιαρουλες, ποναγε η κοιλιτσα μας :cry:

madrid μου σ'ευχαριστω για τις ευχουλες!! 8-) και εσυ να χερεσαι το μπεμπακι σου! και εμενα απο τη λαιμαργια πνιγεται η μικρη και τη γυριζω αναποδα (οχι τελειως) ετσι μου ειχαν δειξει απο το μαιευτηριο. εμενα αμα πνιγει γουρνλωνει τα ματακια της και με κοιταει καλα καλα το μαναρακι μου σε στυλ 'μαμα σωσε με'

ρενα μου οποτε ειναι να κανετε μεταφορουλα παρε τηλ να μιλησουμε :) ο μπεμπακος ειναι μικρουλης μωρε ακομα γι αυτο δεν ηξερε τι να κανει με την κρεμουλα..σιγα σιγα θα μαθει ;)

τελικα το προβλημα στο σπιτι βρεθηκε...η γρια που μενει απο πανω ο σωληνας που παιρνει νερο η ιδια απο τα τοσα πολλα χρονια εχει σαπισει και ετρεχε νερο και να φανταστειτε οτι ητανε θαμμενος κατω στο μπαλκονι της..και ξαφνικα προχθες το βραδυ αρχισε να σταζει μεσα στο σαλονι μας..και επειδη αυτη δεν θελει να δωσει λεφτα (και καλα δεν εχει) αναγκαστικα θα πληρωσουμε εμεις τον υδραυλικο γιατι αλλιως θα πεσει ο τοιχος και θα μας πλακωσει απο την υγρασια.

Καλησπερούδια!!!

Βρε Κικίτσα τι πάθατε βρε;; Χαμός.... Είναι να μη σου τύχει τελικά ε;; Υπομονή και καλά ξεμπερδέματα!!! ;)

Γενικά είμαστε καλά... αν και 2 μέρες τώρα δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στους ρυθμούς μας, αλλά τέλος πάντων.... και δεν τρώμε όπως τρώγαμε... και το βράδυ ρε κορίτσια ενώ μετά το μπάνιο, έτρωγε και έπεφτε ξερός... τώρα πάει να κοιμηθεί και μετά το μάτι γαρίδα :?:shock::roll: Ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθουμε στα φυσιολογικά... Βέβαια αν κοιμηθεί μετά δεν ξυπνάει... και από γκρινίτσα δεν μπορώ να πω ότι έχει... Φτου φτου!!!

ξανθιπη μου οντως μη σου τυχει! τελικα το προβλημα ειναι πολυ πιο χοντρο και ετσι θα τα πληρωσει ολα εκεινη...εχουν σαπισει ολες οι σωληνες του σπιτιου της :shock:

και εμεις εχουμε βγει λιγο εκτος προγραμματος..χθες βραδυ ξυπναγε ανα μιαμιση ωρα και την ταιζα..ηταν και λιγο γκρινιαρουλα και την πηρα και εγω στην αγκαλια μου και ξεκινησαμε και χορευαμε και ηρεμησε :))=)):lol::lol: και σημερα το πρωι το καημενουλικο καθως της κουμπωνα το φορμακι στο τελευταιο κουμπακι πανω πανω της τσιμπησα το δερματακι της και ουρλιαζε! στενοχωρηθηκα παρα μα παρα πολυ! εκλαιγε αρκετη ωρα :cry::cry:

και σημερα μετα απο 3 μηνες ακριβως μου ηρθε και περιοδος (μαλλον)!!

γιωτακι και κατερινα79 να χερομαστε τις ζουζουνες μας που σημερα γινανε 3 μηνων!! αν καποια αλλη κοπελα γεννησε την ιδια μερα σορρυ :oops::oops::roll:

κοριτσακια μου τι κανετε? διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω!!!

ο καιρος και δω κρυωσε για τα καλα και ετσι σημερα βαλαμε ολοι χειμωνιατικα ρουχαλακια και η μπεμπα ειναι τελεια με τα χειμωνιατικα ρουχαλακια σαν μπουλουκακι ειναι!!!

χθες εκανα και τις αγορες για να της ετοιμασω το δωματιο πηραμε τα χρωματα, το φωτιστικο και περιμενουμε να ερθουν οι μαστοροι την τριτη για να ξεκινησουν, θα κανουμε και κατι αλλα μερεμετακια στο σπιτι και η εβδομαδα που ερχετε θα ειναι μεσα στην φασινα!!!

Παρατηρω βρε κοριτσια οτι μετα που δροσισε ο καιρος η μπεμπα ειναι παρα πολυ ησυχη (φτου, φτου, φτου) εσας τα δικα σας αλλαξαν συμπεριφορα με την αλλαγη του καιρου? αυτα τα νεα μας!!! σας φιλω ολες!!!

Kαλησπέρα και από μας!!!!!

Κικίτσα και Γιωτάκι να μας ζήσουν τα μωράκια μας!!!Γερά να είναι μωρέ τα ζουζουνάκια μας,να μας τρελαίνουν!!!!

Αλήθεια Γιωτάκι χάθηκες και εσύ!φαντάζομαι τρέξιμο με 2 παιδάκια,που χρόνος για mammyland!

Κικίτσα σε καταλαβαίνω με τη ζημιά που πάθατε!Εμείς συνέχεια κάτι παθαίνουμε!προχθές το βράδυ συγκεκριμένα κάηκε η κεντρική ασφάλεια λόγω βλακείας του ηλεκτρολόγου και είμασταν 2 ώρες χωρίς ρεύμα μες τη νύχτα!με τα κεριά τη βγάλαμε!!!Να φανταστεις ότι στο σπίτι πρωτομπήκαμε εμείς,αλλά ο ιδιοκτήτης πήρε του χειρότερους μάστορες και τα πιο φθηνά υλικά,οπότε καταλαβαίνετε ότι μας έχουν χαλάσει τα πάντα!!!!Από υδραυλικά,ηλεκτρολογικά,πλακάκια!Χαμός!!!Έχε χάρη που βαριέμαι ξανά τη μετακόμιση και θα χτίσουμε σύντομα δικό μας!Γιαυτό κάνω υπομονή!!!Ουφ!!!! :evil::evil::evil: Τα πήρα πάλι....

Γεωργία για να βάλατε χειμωνιάτικα στα Χανιά,φαντάσου εμείς!!!Χθες ανάψαμε καλοριφέρ!!!Μ'αρέσει!!!Η μπουμπού μου δεν ήταν ποτέ γκρινιάρα,οπότε δεν μπορώ να σου πω αν άλλαξε,εμένα απλώς έχει μια περίεργη σχέση με τον ύπνο :roll::roll:

Ξανθίππη μου υπομονή με το πρόγραμμα!!Το είχα αναφέρει και εγώ αν θυμάσαι,μια έτσι μια αλλιώς...μας τρελαίνουν!!!!

Φιλιά :-*:-*

Καλησπέρα,

Μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω νέα σας, αλλά ο μπεμπάκος μου δεν πολυκοιμάται την ημέρα και θέλει όλο να είμαι κοντα του και έτσι δύσκολα βρίσκω ευκαιρία να γράψω.Συνηθως γράφω και θηλάζω ταυτοχρόνως!!

Κικίτσα, καμια φορα (τωρα που εγραψες ότι χορεύατε βραδιάτικα) σκέφτομαι να με έβλεπε κανένας γείτονας από το παράθυρο ή να με άκουγε τι κάνω ώρες ώρες με τον μπεμπάκο μου.Και εμεις χορεύουμε (ταγκό), του τραγουδάω ότι μου κατέβει (σήμερα του τραγουδούσα «εσυ ‘σαι η αιτία που υποφέρω» και ξεκαρδιζόταν!!!)…

Γιωργία, κρύο και στην Κρήτη??Σήμερα μιλούσα με την θεία μου αλλά εκεινη είναι ψηλά(το χωριό μου είναι στο Αμάρι στο Ρέθυμνο) οπότε έχει κρύο πολύ καιρό τώρα!

Ο μπεμπάκος μου είναι τις τελευταίες μέρες λίγο πιο ανησυχος(και δεν κοιμάται πολύ ευκολα) ,αλλά δεν μπορώ να το αποδώσω στο κρύο.

Κικιτσα,Γιωτάκι, Κατερίνα, να χαίρεστε τα μωράκια σας.Να είναι πάντα καλά και να χαμογελάνε!

Εμείς έχουμε σήμερα επέτειο με τον άντρα μου και το …ξεχάσαμε και οι δύο!!!Ξεφτίλα!!!Κάτι ο μπεμπάκος που μας έχει πάρει τα μυαλά κάτι ο άντρας μου που άλλαξε δουλειά και είμαστε σε φάση αναμπουμπούλας….το ξεχάσαμε.Μας το θύμησε μια συνάδελφος μου από την δουλειά που το είχε σημειώσει και με πήρε τηλ!!!(διπλή ντροπή)

:oops::oops::oops::oops::oops:

γεια σας!!

χτες καναμε το δευτερο εμβολιο μας!ευτυχως ολα πηγαν καλα.ουτε πυρετο ουτε γκρινια.περιισοτερο υπνηλια!

7:15 ξυπνησαν το πρωι.

τις εχω βαλει σε προγραμμα κοριτσια τις 3 τελευταιες μερες.τις ταιζω στις 7 το πρωι.αν ξυπνησουν νωριτερα τις ξεγελαω με την πιπιλα.ως τωρα μονο η μεγαλη ξυπνησε κατα τις 6 κ την κρατησα.κ μετα τις ταιζω παλι στις 11,3,7 και τελευταιο 11.ανα τετραωρο.πεινανε δεν πεινανε κοιμουνται δεν κοιμουνται.δεν ξερω αν κανω καλα που τηρω τοσο αυστηρο προγραμμα κ στεναχωριεμαι γενικα να μην τις ταιζω οποτε θελουν αυτες αλλα ισως ειναι καλυτερα.μεχρι στιγμης παει καλα.κ βλεπουμε.

επισης αδιαθετησα κ ειμαι κομματια.γενικα ειμαι κομματια.θελω οπωσδηποτε ξεκουραση.γι αυτο ειπα στα παιδια μου απο αυριο να ξυπνανε πιο αργα να φτιαχνουν μονες τους το γαλα κ να μαγειρευουν κ κανα φαι να φαμε με τον πατερα τους!λετε να το κανουν;;;;;;;;

]τωρα καθονται κ βλεπουν μυστικα της εδεμ με προσυλωση κ δεν μιλανε καθολου!!!

αυτα απο μας.

σας το ειπα θελω ξεκουραση!!!

α κλεισαμε κ για τη βαφτιση μας!!!

22 μαιου κυριακη στις 12!!!!

ξεκιναω κ ετοιμασιες για μπομπονιερες κ προσκλητηρια γιατι θα τα κανω μονη μου.

Λιονταρακι τα καταφερες με το τικερ ε??? μπραβο!!!!

εγω δυστυχως εχω δυστροπο μωρο οσον αφορα στο προγραμμα...αμα πειναει δεν τον ξεγελας με τιποτα, αν δεν του δωσεις γαλα χαλαει τον κοσμο απο το κλαμα, το ιδιο και αμα νυσταζει!!! ειναι πολύ φωνακλας και δεν τον κανεις καλα με τιποτα!!! μιλάμε για πολύ κλαμα!!!! επισης αν δεν πειναει, δεν κατεβαζει σταγονα γαλα!!! και εννοειται κοιμισμενος δεν τρωει!!! αληθεια λιονταρακι αν ειναι να φανε και αυτα κοιμούνται τα ξυπνας? οποτε γιοκ προγραμμα!! βεβαια εχει το δικο του προγραμμα, ξυπναει 8, τρωμε κοιμαται μιση ωρα, παιζουμε, κοιμαται αλλη μιση ωρα, τρωμε στις 12 και μετα κανει ακριβως το ιδιο pattern μεχρι τις 3 που θα ξαναφαμε!!! και μετα ακριβως το ιδιο μεχρι τις 7 που κανουμε μπανιο τρωμε λιγη κρεμουλα και μετα γαλα!!! μετα κοιμαται απο τις 8 μεχρι τις 4 το πρωι, οπου ξυπναει πινει το μπουκαλι του και κοιμαται σχεδον αμεσως μεχρι τις 8!!! αυτο το προγραμμα το εχει φτιαξει μονος του, αλλά με βολευει και εμενα οποτε....δεν μιλαω καθολου!!! αφηστε που τωρα τρωει και αρκετα καλα και αισιως φτασαμε τα 5630!!!

να ρωτησω κατι...τα αφημετε να δουν τηλεοραση??? εγω δεν τον αφηνω....βεβαια οταν ειναι ανοιχτη το βλεμμα του παει εκει, αλλά τον βαζω σε τετοια γωνια ωστε να μην μπορει να δει!

ρενα αποτι βλεπω κ εσεις προγραμμα εχετε.

εχω αρχισει κ σκεφτομαι ομως μηπως το 11 βραδυνο ειναι πολυ αργα γιατι μεχρι εκεινη την ωρα τις εχουμε στα ριλαξ στο σαλονι οπου συνηθως μετα τις εννια κοιμουνται κ τις ξυπναμε εμεις κατα τις 11 παρα.

μην νομιζεις οτι τις βαζω επι τουτου να δουν τηλεοραση.απλα ετυχε σημερα να ειναι γυρισμενες προς τη μερια της τηλεορασης κ παρατηρησα οτι καθοντουσαν πολυ ησυχες οσο ειχε το εργο.μετα κοιμηθηκαν.κ ακομα κοιμουνται.

εμεις απο κιλα ειναι η μεγαλη 5 κιλα κ η μικρη 5200 περιπου κ 57 κ 58 εκατοστα αντιστοιχα.

καλα πιστευω οτι ειναι για προωρακια κ διδυμακια

Λιονταράκι μου, μια χαρά είστε φτου φτου!!!! Εμείς τελευταία μέτρηση ήμασταν 4580.... Κλείσατε και βάφτιση;;;; Εξαιρετικά!!!!! Κι εμείς πρέπει σιγά σιγά.... Αλλά πότε :?::?::?::?: Εγώ πάντως τον έχω εδώ και καιρό σε πρόγραμμα και μπορώ να πω ότι πέρα από λίγες φορές το τηρούμε μια χαρά!!!!

Ελινάκι μου να ζήσετε, να ευτυχίσετε, να χαίρεστε το ζουζούνι σας και με το καλό να έρθει και ακόμη ένα (ή όσα ακόμη θέλετε :D:D:D:D;) )Πάνω απ' όλα υγεία σας εύχομαι!!!!

Γεωργία εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι λόγω καιρού.... άσε που αν είναι να παρατηρήσω κάτι θα είναι μάλλον το αντίθετο από αυτό που λες... :?:?:?:shock:

Κατερινάκι αυτό κάνω κι εγώ... υπομονή!!! Άσε που γενικά, άσχετα αν γκρινιάζω, είναι πολύ καλούλι το ζουζούνι μου!!!! Δεν γίνεται να έρχονται και όλα όπως τα θέλω επειδή έτσι συνήθισα... ;)

Ρενάκι δεν μπορώ να πω ότι τον αφήνω να δει τηλεόραση... απλά έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές πέφτει το βλέμμα του προς τα εκεί και τον αφήνω για λίγο.... Έχει πλάκα όταν κολλάει κάπου.. παίρνει ένα αχανές ύφος και θέλω να τον πλακώσω στα φιλιά (όχι ότι θέλω ευκαιρία δηλαδή!! :oops::oops::oops::oops: )

εκανα ολο το σπιτι (καιρος ηταν), μαγειρεψα,εφτιαξα γλυκο,ταισα,κοιμησα κ τωρα περιμενω τον αντρα μου να φαμε!

ουφ κ μονο που τα ειπα κουραστηκα.

το ειχα παρατησει το σπιτι ομως κ ενιωθα ασχημα.

ο αντρας μου μου κανει δωρο μια κοπελα που ερχεται κ μας καθαριζει καθε 15 μερες αλλα ενδιαμεσα καποιος πρεπει να το κανει!!!

κ ειναι κ τεραστιο το κ...σπιτο!!!

χτες βραδυ ξυπνησαν κ οι δυο στις 6.λεω θα τις κρατησω μεχρι τις 7.αλλα αυτες δεν συμφωνουσαν φυσικα.κ αρχισαν το σκουσμαρι κ οι δυο.με αποτελεσμα να σηκωθει ο αντρας μου κ να αρχισει να με βριζει οτι αφηνω τα παιδια νηστικα.οτι θελω να τα κανω ρομποτ κ δεν ειναι μηχανες κ να τρωνε οποτε θελω εγω,οτι κανω ο,τι διαβαζω στο ιντερνετ κ αλλα πολλα!!!!

το κακο ειναι οτι κ εγω νιωθω αυτα που λεει!!!!νιωθω ασχημα να προγραμματιζω ποτε θα φανε αλλα καπως πρεπει να γινει.με δυο μωρα ειναι πολυ δυσκολο να εχω εντελως ευελικτο προγραμμα.

θα δειξει.αν αντεξω λιγες μερες ακομα ισως καταφερω να παρουν σειρα κ να μην πιεζω εγω τα πραγματα

axxx λιονταρακι μου ετσι ειναι τα πραγματα με τα μωρα!!! και μενα εχει κανει το δικό του προγτραμμα το οποιο και αλλάζει βεβαια χωρις προειδοποιηση!!! δεν ξερω πως μερικες μπορουν και τα βαζουν σε προγραμμα!!! δεν καταλαβαινω τι κανουν οταν αρχισουν τα σκουσμάρια!!!! εμενα μερικες μερες ακολουθει πιστα το προγραμμα που περιεγραψα πιο πανω, μερικες αλλες το αλλαζει και το κανει οπως θελει...σε καθε περιπτωση παντως κανει οτι θελει αυτος!! βεβαια ειναι καλοβολος, τα παει καλα με τους ανθρωπουςκαι του αρεσουν και οι βολτες!!!

βρηκαμε μαλλον σπιτι και ειμαι πολύ χαρουμενη!!! πηγαμε και ειδαμε ενα σπιτι σημερα και ηταν πολύ ομορφο!!!! βεβαια ειχε καποια αρνητικα οπως πχ σκαλια μεχρι το ασανσερ και μικρό ασανσερ, αλλά σε γενικες γραμμες ηταν κουκλιστικο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...