Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

γεια σας μανούλες.Εκνευρίστικα με την ηλίθια που σε εβρισε για το καρότσι σου ευτυχώς κορίτσια εμείς έχουμε καλά πεζοδρόμια και μάλιστα έχει κάνει και ράμπες για τα καρότσια και έτσι δεν δυσκολεύεσαι να το ανεβάσεις στο πεζοδρόμιο.

ΗaraAbel πας πινακας ελεγχου μέλους μετα ρυθμίσεις κοινότητας μετα επεξεργασία επιλογών εμφανισης και το αλλάζεις.Ελπίζω να σε βοηθησα.

Χθες πήγα και κοιμήθηκα επιτέλους στο κρεβατι μου και άφησα το μωρό μόνο του έβαλα την ενδοεποικοινωνία και τον άκουγα μια χαρά δεν έκλαψε καθόλου που ξύπνησε και δεν με είδε βέβαια δεν τον είχα βάλει να κοιμηθεί στο δωμάτιο μας καθόλου γι'αυτό ίσως.

κορίτσια θυλάζω τον μπεμπη αποκλειστικά αλλά τις τελευταίες μέρες δεν θέλει να πίνει καθόλου χαμομήλι το οποίο τον βοηθάει στα κακά του,λέτε να μην του αρέσει πια ή συνήθησε το στήθος και δεν θέλει καθόλου το μπουκάλι,γιατί όταν ήταν πιο μικρός επινε τώρα πολύ λίγο πίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα..

κ ερωτω το εξης...

γιατι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του κ τελικα ποιο ειναι το σωστο.

ευαγγελια σε αφηνει κ του δινεις χαμομηλι;;εμενα οχι.κι αλλοι παιδιατροι πια τα απαγορευουν τα ροφηματα γιατι λεει τα παιδια ξεγελιουνται με το ροφημα κ υποσιτιζονται.δεν ξερω.καλα κ εγω προτιμω να τους δινω γαλα αντι χαμομηλι αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η διαφορα αποψεων στους γιατρους.

εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα σημερα.ξυπνησαμε βεβαια για φαγακι αλλα δεν πειραζει.χτες αφησα τα μωρα με τον αντρα μου κ πηγα για μπυριτσα με τους φιλους μου!κυριες οι μπουμπουκες.τις ταισαμε στις εννια κ ουτε που κουνηθηκαν μεχρι να γυρισω.αφου ελεγα δεν μπορει τωρα θα με παρει τηλ να μου πει ελα!!!αλλα τιποτα!

κ εγω ξεσκασα κ μια χαρα περασα!

σημερα θα τις παω στην πεθερα μου να κοιμηθω να βγουμε κ με τον αντρα μου μια βολτουλα...

καλημερα..

κ ερωτω το εξης...

γιατι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του κ τελικα ποιο ειναι το σωστο.

ευαγγελια σε αφηνει κ του δινεις χαμομηλι;;εμενα οχι.κι αλλοι παιδιατροι πια τα απαγορευουν τα ροφηματα γιατι λεει τα παιδια ξεγελιουνται με το ροφημα κ υποσιτιζονται.δεν ξερω.καλα κ εγω προτιμω να τους δινω γαλα αντι χαμομηλι αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η διαφορα αποψεων στους γιατρους.

εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα σημερα.ξυπνησαμε βεβαια για φαγακι αλλα δεν πειραζει.χτες αφησα τα μωρα με τον αντρα μου κ πηγα για μπυριτσα με τους φιλους μου!κυριες οι μπουμπουκες.τις ταισαμε στις εννια κ ουτε που κουνηθηκαν μεχρι να γυρισω.αφου ελεγα δεν μπορει τωρα θα με παρει τηλ να μου πει ελα!!!αλλα τιποτα!

κ εγω ξεσκασα κ μια χαρα περασα!

σημερα θα τις παω στην πεθερα μου να κοιμηθω να βγουμε κ με τον αντρα μου μια βολτουλα...

αχ σε θαυμάζω, θέλω κι εγώ να βγω μια βολτούλα αλλά που #:-s τον αντρα μου δεν τον εμπιστεύομαι ακόμη :oops::oops::oops: να φανταστείς μέχρι το σούπερ μάρκετ πηγαίνω, που είναι στα 50 μέτρα και το μυαλό μου είναι συνέχεια στην μικρή!!!ουφ!!! τι εξάρτηση κι αυτή!

να δούμε από τον Οκτώβρη που θα δουλεύω κάποιες ώρες,πως θα τα βολέψουμε... :shock::shock:

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κάνετε? εμεις καλά

εχω παθει πλακα με τα μεζεδάκια μου γιατι μου σκανε κατι χαμογελα ολη την ώρα που με ξετρελαινουν κ κανουν κ φωνουλες σαν να θελουν να μιλήσουν.

Ο ένας ειναι πολύ ησυχούλης κ ο αλλος λιγο πιο πονηρουλης κ ειναι ξυπνιος κ κοιταει γυρω γυρω ο κουτσομπολακος μην του ξεφύγει τιποτα κ εχει πολυ φαση.

Κατα τ άλλα εγω τα εχω αφησει με τον αντρα μου για να παω για ψώνια αλλα οχι για να βγώ. Χθες παντως βγηκαμε μαζι απο τις 9.20 μεχρι τις 2,30 κ κομοντουσαν τα σκατουλια μου αλλα εκανα εγω βλακεια κ τους ξυπνησα να τους ταισω κ μετα ο ενας δεν ηθελε να κοιμηθει κ καθε λιγο φωναζε. Κατα τάλλα ομως το προγραμμα μας ειναι αψογο φτου φτου. Απολαμβανουμε το μπανιο μας κ μετα παμε για νανι τις 9 κ τους ξαναθηλαζω μια φορα κοιμησμενους κατα τις 11,3ο με 12 που παω κ εγω για υπνο. Κ μετα 7με 7.30 παλι.

Ο ένας βεβαια δεν ειναι πολύ φαγανουλης κ ειναι γυρω στα 5200 ενω ο αλλος ενα κιλο βαρυτερος χιχι.

τελικά όντως οι γιατροί έχουν διαφορετικες αποψεις.Με αφήνει να του δίνω χαμομήλι και μάλιστα του βουνού το θέμα είναι ότι δεν έχει κάνει κακά για 3 μέρες και είναι όλο γκρίνια του έβαλα σήμερα ένα υποθετο γλυκερίνης ενώ αν έπινε χαμομήλι θα τον βοηθούσε γιατί η γιατρός μου είπε να το παλέψω πρώτα με χαμομήλι αλλά αυτός δεν το έπινε καθόλου.Τώρα μου είπε να προσπαθήσω να του το δώσω με σύριγγα δεν θελω να το πιέζω και να το κάνω να κλαίει αλλά θέλω να του δώσω για να μην βάζουμε υποθετα.Αυτό που μου κάνει εντυπωση είναι ότι τον θυλάζω αποκλειστικά και λένε ότι τα μωράκια που θυλάζουν δεν είναι δυσκοιλια.Πιστεύω ότι φταίω γιατί έχω δυο εβδομάδες που τρώω μόνο ψητά για να χασω και κανα κιλό και προφανώς του δημιουργησα προβλημα θέλει μαλλον σουπίτσες και άλλα τετοια φαγητα για να μην δυσκολεύεται.Βέβαια τρώω πολλά φρουτα σκέφτομαι να σταματίσω τη διατροφή για να δω αν θα παει καλύτερα.

Αχ Ευγγελια μου, δυστυχώς η δική μας διατροφή επηρεάζει τα μικρά μας.

Καταλαβαίνω ότι θέλεις να χάσεις κάποια κιλά (προφανώς της εγκυμοσύνης) αλλά πρέπει όπως κ δήποτε να τρως τροφές σε υγρή μορφή!!! όπως επίσης και να πίνεις πολλά υγρά,αλλά υποθέτω πως αυτό το κάνεις ούτως ή άλλως εφόσον κάνεις δίαιτα ;)

ουφ!! by the way, πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ καμιά διατροφή!!!!

καλημερα κορίτσια!!!!

ειμαι πολύ χαρουμενη σημερα!!! χτες ο μπεμπης μου για πρωτη φορα κοιμηθηκε όλη την νυχτα από τις 9 το βραδυ μεχρι και τις 6 το πρωι :D:D:D:D:D:D ξεκινησαμε και μια ρουτινα υπνου με μπανακι και μασαζακι και φαγακι με χαλαρωτική μουσικη!!! αχ ειμαι τοσο χαρουμενη!!! ελπίζω να το ξαναεπαναλαβει σημερα!!!!! θα ειναι τελεια!! βεβαια οταν ξυπνησε στις 6 ηταν χεσμενος κατουρημενος και πολύ πολυ πεινασμενος και εφαγε 200μλ!!!!! επίσης εχτες πηγαμε σε εναν γαμο και ο μπεμπης ηταν κυριος!!!! καλε δεν εβγαλε κιχ και γελαγε σε όλους όσους τον κοιτουσαν στο καρότσι!!! :):) μιλάμε για πολύ κοινωνικο ατομο!!!!

οσο για μενα απο αυριο ξεκιναω μια διαιτα που μου προτεινε μια φιλη μου διαοτολόγος!!! για να δουμε μηπως σε συνδιασμό με το aqua aerobics θα χασω κανενα κιλό και βεβαια την κοιλίτσα μου!!!!! κοριτσια μια φιλη μου που γεννησε τον Απριλη, ειναιο ξανα εγκυος 2 μηνων!!!!! :shock::shock::shock: Γι αυτο θελει πολύ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!! εγω το σκεφτομαι συνεχεια και τρεμω!!! και δεν εχω αδφιαθετησει και ακομα και ειναι ακομα πιο δυσκολο να το ελεγξω!!!! ουτε χαπια να ξεκινησω μπορω!!!!! ουφ τι αγχος και αυτο!!! :roll::roll::roll:

καλημερα κορίτσια!!!!

ειμαι πολύ χαρουμενη σημερα!!! χτες ο μπεμπης μου για πρωτη φορα κοιμηθηκε όλη την νυχτα από τις 9 το βραδυ μεχρι και τις 6 το πρωι :D:D:D:D:D:D ξεκινησαμε και μια ρουτινα υπνου με μπανακι και μασαζακι και φαγακι με χαλαρωτική μουσικη!!! αχ ειμαι τοσο χαρουμενη!!! ελπίζω να το ξαναεπαναλαβει σημερα!!!!! θα ειναι τελεια!! βεβαια οταν ξυπνησε στις 6 ηταν χεσμενος κατουρημενος και πολύ πολυ πεινασμενος και εφαγε 200μλ!!!!! επίσης εχτες πηγαμε σε εναν γαμο και ο μπεμπης ηταν κυριος!!!! καλε δεν εβγαλε κιχ και γελαγε σε όλους όσους τον κοιτουσαν στο καρότσι!!! :):) μιλάμε για πολύ κοινωνικο ατομο!!!!

οσο για μενα απο αυριο ξεκιναω μια διαιτα που μου προτεινε μια φιλη μου διαοτολόγος!!! για να δουμε μηπως σε συνδιασμό με το aqua aerobics θα χασω κανενα κιλό και βεβαια την κοιλίτσα μου!!!!! κοριτσια μια φιλη μου που γεννησε τον Απριλη, ειναιο ξανα εγκυος 2 μηνων!!!!! :shock::shock::shock: Γι αυτο θελει πολύ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!! εγω το σκεφτομαι συνεχεια και τρεμω!!! και δεν εχω αδφιαθετησει και ακομα και ειναι ακομα πιο δυσκολο να το ελεγξω!!!! ουτε χαπια να ξεκινησω μπορω!!!!! ουφ τι αγχος και αυτο!!! :roll::roll::roll:

Ρένα μου καταρχήν θέλω να σε ρωτήσω εάν μπορέις να μοιραστείς την διατροφή, την έχω κι εγώ ανάγκη!!! :?

Δεύτερον, δεν είναι μιρκό ακόμη για να κοιμάται τόσες ώρες? κάνει να μένει τόσες ώρες νηστικό? εμένα η παιδίατρος μου είπε να την ξυπνάω το βράδυ αν δω ότι δεν σηκώνεται μόνη της. ανά 3ωρο την ταίζω και τα βράδια την αφήνω ανά 4ωρο!!! μήπως επειδή είναι ακόμη μικρούλα????

τρίτον το θέμα της επόμενης εγκυμοσύνης!!!! μένουμε πιο εύκολα τώρα???ακόμα κι αν θηλάζουμε????

αυτο με την εγκυμοσυνη δεν το συζητώ πιανεις πανευκολα τωρα γιατι ειναι ολα φρεσκα. Εγώ με 3 τρεμω κ μονο στην ιδεα.

Κ εγω θα ηθελα να παρω μια ιδεα απο την διατροφη αν κ ξερω βεβαια οτι ο καθενας πρεπει να εχει ειδικο προγραμμα αναλογα με πολλους παραγοντες αλλα μια ιδεα δεν νομιζω οτι βλαπτει.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΡΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 6 ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙς 12, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΑ ΝΤΑΝΤΕΥΩ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΠΙΠΙΛΑ. ΚΑΝΑΔΥΟ ΒΡΑΔΥΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 5.30 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.30 - 4. 00 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΞΥΠΝΙΟ. Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ FRISOLAC COMFORT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΔΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΑΪΖΩ ΣΤΙς 6 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ!!!!! ΚΟΥΦΟ Ε;;;;

Ρένα μου καταρχήν θέλω να σε ρωτήσω εάν μπορέις να μοιραστείς την διατροφή, την έχω κι εγώ ανάγκη!!! :?

Δεύτερον, δεν είναι μιρκό ακόμη για να κοιμάται τόσες ώρες? κάνει να μένει τόσες ώρες νηστικό? εμένα η παιδίατρος μου είπε να την ξυπνάω το βράδυ αν δω ότι δεν σηκώνεται μόνη της. ανά 3ωρο την ταίζω και τα βράδια την αφήνω ανά 4ωρο!!! μήπως επειδή είναι ακόμη μικρούλα????

τρίτον το θέμα της επόμενης εγκυμοσύνης!!!! μένουμε πιο εύκολα τώρα???ακόμα κι αν θηλάζουμε????

κοιτα εμενα οταν ηταν 3 εβδομαδων ξυπνουσε μονος του καθε τριωρο---τωρα ομως μας ειπε η παιδιατρος οτι μπορει να ξεκινησει να κοιμαται ολη την νυχτα--αυτο εχει να κανει με το καθε μωρακι!!! της γιωτγιας απο εδω κοιμαται ολη την νυχτα απο 40 ημερων --τα λεω καλα γιωργια??? ;) ειναι αναλογα το καθε μωρο!!! ειναι καλό να παρει ενα προγραμμα... αν και μαλλον αυτο το χτεσινο ηταν τυχαίο, καθως σημερα κοιμηθηκε στις 6μιση και ακομα κοιμαται (οποτε δεν εχει ρουτινα σημερα καθως τον βλεπω να ξυπναει κατα τις 1!!! ) ειναι ακόμα μικρα για προγραμμα αλλά εμεις πρεπει να προσπαθουμε!!! αχχχ οπότε προβλέπω ξενυχτι σημερα!!!!! :roll::roll:

κορίτσια θα σας πω για την διατροφη από αυριο, καθως ειναι πολλά να πληκτρολογησω και τωρα κουτουλαω από την νυστα!!! παω να κοιμηθω λίγο μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπάκος!!!! φιλάκια πολλά και καληνυχτα!!!

κοριτσακι μην μας ξεχάσεις περιμενουμε την διατροφή αυριο. Εγώ λέω να το πάρω αποφαση να τα κοψω τα παχυντηκά μαχαιρι γιατι αλλιως δεν γινεται γιατι οφειλω να ομολογησω οτι εκει που δεν ετρωγα γλυκά κ ουτε καν στην εγκυμοσυνη τωρα με τον θηλασμό τα εχω ξεπατωσει κλαψψψψψ

Λοιπον εχουμε και λεμε!!!!

Πρωινό

● 1 ποτήρι φυσικό χυμό

● 1 τοστ με 1 φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα γαλοπούλα ή 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης με 60 γρ. τυρί χαμηλό σε λιπαρά

η 1 ποτηρι γαλα χαμηλο σε λιπαρα με 1 φλυτζανι δημητριακα

Δεκατιανό

● 1 φρούτο

Μεσημεριανό

● 150 γρ. ψάρι ή κοτόπουλο ή μοσχαρίσια μπριζόλα ή 2 μέτρια μπιφτέκια

● 1 σαλάτα από ωμά ή βραστά λαχανικά με 1 κουταλιά ελαιόλαδο

● 1 φέτα ψωμί ή 1/2 φλιτζάνι ρύζι ή 1 μέτρια ψητή ή βραστή πατάτα

ή

● 150 γρ. μοσχαράκι κοκκινιστό ή λεμονάτο

● 1 σαλάτα από ωμά ή βραστά λαχανικά με 1 κουταλιά ελαιόλαδο

● 1 φλιτζάνι ρύζι ή κριθαράκι ή μακαρόνια ή πουρέ (με άπαχο γάλα)

ή

● 2 φλιτζάνια φακές ή φασολάδα ή ρεβίθια, μαγειρεμένα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανά μερίδα

● 60 γρ. τυρί χαμηλό σε λιπαρά

● 1 φέτα ψωμί

ή

● 2 φλιτζάνια φασολάκια ή αρακά ή μπάμιες, μαγειρεμένα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανά μερίδα

● 1 αυγό βραστό

● 60 γρ. τυρί χαμηλό σε λιπαρά

● 1 φέτα ψωμί

ή

● 2 φλιτζάνια μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας (μαγειρεμένα με λίγο λάδι) και 1 κουταλιά τυρί τριμμένο

● 1½ φλιτζάνι σαλάτα από ωμά ή βραστά λαχανικά με 1 κουταλιά ελαιόλαδο

Απογευματινό

● 1 φρούτο

Βραδινό

● 1 κοτοσαλάτα (με 60 γρ. κοτόπουλο ψητό ή βραστό και 1 κουταλιά ελαιόλαδο)

● 1 φέτα ψωμί

ή

● 1 τονοσαλάτα (με 1 μικρό τόνο στο νερό και 1 κουταλιά ελαιόλαδο)

● 1 φέτα ψωμί

ή

● 1 αραβική πίτα με τυρί τριμμένο, κοτόπουλο, λαχανικά και 1 κουταλάκι μουστάρδα

● 1 μικρή σαλάτα με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο

● 1 φρούτο

ή

● 1 τοστ με 1 φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά, 1 φέτα γαλοπούλα και λαχανικά

● 1 μικρή σαλάτα με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο

● 1 φρούτο

Αν επιθυμήσω κάτι γλυκό, επιλέγω 1 γλυκό του κουταλιού, 1 λουκουμάκι,1 ζελέ, 2 πλακάκια σοκολάτας, 1 μπάλα γρανίτα, έως 2 φορές την εβδομάδα

δεν ξερω ομως αν κανει για εσας που θηλάζετε γιατι νομιζω οτι 1500 θερμίδς την ημερα ειναι λίγες για μια θηλάζουσα μαμα!!! να το ψαξετε μη σας πάρω στο λαιμο μου!!!! ;)

ο μπέμπης μου ξανακοιμηθηκε παλι ολη την νυχτα απλά αυτη τη φορα κοιμηθηκε από τις 11μιση ως τις 7μιση το πρωι!!!! μια χαρα δλδ!!!!!! και τωρα τρωει περι τα 800-900 μλ γαλα την ημερα!!!! το αγορακι μου μωλε μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε όλες!!!

Καλημέρα και από μας!!!!!!!!!!!!!!

Όλες καλά πάμε βλέπω με το ύπνο επιτέλους!!!Εμείς βέβαια κοιμόμαστε ακόμη πολύ αργά 1-2 τη νύχτα και δεν μπορούμε να της το κόψουμε με τπτ!!!Χαρά δεν είναι μόνο η δικιά σου που τα κάνει αυτά...Μάλιστα η δικιά μου το κάνει από την αρχή και δυστηχώς δεν το αλλάζει ότι και να κάνουμε!!!Μετά κοιμάται 6-7 ωρα τρώει και ξανά ύπνο μέχρι το μεσημέρι...Τώρα ακόμη κοιμάται από χθες με 1 διάλειμμα που έκανε για μαμ 8-)

Αυριο πάμε για το 1ο μας εμβολιο και έχω πολύ άγχος...Φοβάμαι μην κάνει πυρετό,μην είναι ανήσυχη κτλ..Εννοείται ότι δεν θα βλέπω όταν της το κάνουν :oops::oops:

Ρένα πολύ σε ζηλεύω που κοιμάται ο μπέμπης σου...και νωρίς και πολύ!!!Μπράβο σας,μακάρι να το συνεχίσει!Όσο για την Γεωργία,αυτή και αν ήταν τυχερή στο θέμα του ύπνου!!!!

Καλή επιτυχία επίσης με τη διατροφή,εγώ θηλάζω και δεν θέλω να κάνω δίαιτα ακόμη,απλά προσέχω λίγο μην το παρακάνω...τα κιλά μου πάντως είναι σταθερά!!!!!Ούτε βάζω,ούτε χάνω ;);)

Πάντως σε σχέση με άλλες μανούλες που έχω συζητήσει,κοιμούνται μια χαρά τα δικά μας κορίτσια,μάλιστα μία μου είπε,να πάρω να θηλάσω και το δικό της μωρό μπας και κοιμηθεί :lol::lol: Τι γάλα έχεις πια λέει!!Όποτε να μην γκρινιάζω που κοιμάται αργά ε;

Ουφ αυτά,άντε να κάνω καμιά δουλειά πριν ξυπνήσει...

Φιλιά!!!

Κοριτσακια μου τι μου κανετε??? Εγω αν και λιγακι κουρασμενη απο το Σ/Κ λογω κοινωνικων υποχρεωσεων (παρασκευη γαμος, σαββατο αρραβωνας και κυριακη βαφτιση) κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα!!! Λιγακι ο Νικολας μου βηχει και πρωι πρωι με την αυγουλα πηγαμε στην γιατρο μας και μας εδωσε ενα σιροπακι ευτυχως δεν εχει ακροαστικα μονο λιγα φλεματακια και το ταλαιπωρουν το αντρακι μου!!! Οσο για την κοπελαρα μου ειναι μια χαρα!!! Αυτα τα νεα μας!!! Διαβαζω οτι εχετε καποια μωρακια δεν εχουν κοψει το βραδινο, λοιπον η πιπιλα να ξερετε οτι σε καποιες περιπτωσεις βοηθαει πολυ π.χ στην δικια μας περιπτωση μπορω να πω οτι επαιξε καθοριστικο ρολο, ειναι βεβαια και θεμα παιδιου!!! Αυτα κοριτσακια μου παω να αποστειρωσω μπουκαλια, να βαλω πλυντηριο - στεγνωτηριο και να κανω ενα μπανιο πριν πεσω για νανακια!!! Πολλα πολλα πολλα φιλακια σε σας και στα μωρακια σας!!!

Καλημέρα μανούλες,

Λιονταρακια, τι κούκλες είναι αυτές????Φτου-φτου(που κανουν και οι γιαγιάδες)!!

Ευαγγελία, θηλάζω κι εγω αποκλειστικα και μου ειπε ο γιατρος ότι δεν χρειαζεται κατι άλλο.Φανταζομαι ότι ο μπέμπης θελει το γαλατακι της μαμας και όταν του «ερχεται» χαμονήλι θα νομιζει ότι τον κοροιδεύουν!!Ειχε και εμένα 3 μέρες την προηγουμενη εβδομαδα να κανει κακα, αλλά μου ειχε πει η παιδιατρος ότι μωρακια που θηλάζουν αποκλειστικά δεν κανουν δυσκιλιοτητα και πως ακόμα κιαν κανουν 1 εβδομαδα να κανουν κακάκια, μετα θα είναι πάλι μαλακά(τι λεω απογευματιάτικα!).Η αλήθεια είναι όμως πως και ο δικός μου ζοριστηκε μεχρι να «παρει μπρος».Το σύνδεσα με την προηγουμενη μερα που καναμε εμβόλιο και την διατροφη μου(ειχα φαει φασολακια το μεσημερι και σουβλάκια με κρεμμυδια και σως το βραδυ- η αχρηστη μάνα).Ο δικός μου ειχε και αερια!

Αρχισα τις τελαυταίες μερες να τρώω πιο προσεκτικά(να χασω και κανένα κιλό) και ήρθε χθες η κολλητη μου με παγωτά(ακομα στην καταψυξη είναι αλλά…πόσο να αντέξω?)

CrazyMummy, ζορίσου, κανε την καρδιά σου πετρα,αλλά εμπιστευσου τον αντρα σου.Αργα ή γρηγορα θα αναγκαστεις να το κάνεις.Χρειάζεσαι λίγες ώρες δικές σου.

Ετσι κι εγω δεν εμπιστευομαι την μαμα μου(νομιζω πως τον πιάνει ατσαλα,πως θα της πέσει),αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.Την προηγουμενη Κυριακή είχα ένα γαμο και κόντεψα να αρρωστήσω!Επαιρνα τηλ κάθε τρεις και λίγο και τους εσπασα τα νευρα(ειχα και αγχος μηπως δεν φτασει το γαλα που ειχα αντλήσει). :oops:

Για το άλλο θέμα…η παιδιατρος σου είπε να ξυπνας το μωράκι για γάλα το βράδυ γιατί είναι ακόμα μικρούλα.Ειδικά αν θηλάζεις(που το γαλα είναι πιο εύπεπτο) τα βρεφάκια πρέπει να τρώνε(τους πρώτους 1-2 μηνες) ανα 3 ωρες την ημέρα και ανα 4 το βράδυ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Εμένα κορίτσια εκεί που είχε κάνει ένα πρόγραμμα μια χαρούλα(κοιμοταν το βράδυ μετα το μπανακι και τον θηλασμό κατά τις 11.30, ξυπνουσε για γάλα στις 6.00-7.00 και μετά για τα καλά κατά τις 9.30 και το μεσημεράκι έναν 3ωρο ύπνο καπου μεταξύ 3.00-7-00) από την Δευτερα που κάναμε το πρώτο εμβόλιο και μας έπιασε μια ανησυχία και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κακα 3 μέρες….ανατραπηκαν όλα.

Δεν κοιμάται το βράδυ εύκολα,όοοοταν τα καταφερουμε με αγκαλιές και μαραθωνιο θηλασμό κοιμάται κανένα 2ωρο και την ημέρα με πολύ μεγάλη δυσκολιά. :?

Σήμερα τον βλέπω λίγο καλύτερα…..ελπίζω να επανέλθει.

γεια σας κοπελιες!!!

αρχισε λίγο να πεφτει παλι η θερμοκρασια!!! αντε να δουμε!!! εμεις εχουμε παρει ενα καλο προγραμματακι και κοιμομαστε αρκετες ωρες συνεχομενες και ξεκουραζομαι και εγω λίγο!!! εγω τωρα τον κοιμηζω στο δωματιο του, αφηνω την πορτα του μισανοιχτη και κοιμαμαι με την ενδοεπικοινωνια αγκαλια!!!! νομιζω οτι η αποφαση να το βαλουμε στο δωματιο του, ειναι δυσκολη για την μανουλα οχι για το μπεμπε, καθως ο δικος μου τουλαχιστον δειχνει να το απολαμβανει, δεν τον ενοχλει καθολου?!!! εγω λιγο δυσκολευομαι, αλλά που θα παει θα το συνηθισω!!! θεωρω πολύ σημαντικό να μαθει να κοιμαται μόνος του, γιατι εγω ως παιδι δυσκολευτηκα γιατι ειχα μαθει και κοιμομουν στο κρεββατι των δικών μου!!!! εσεις ποτε θα τα βαλέτε στο δωματιο τους???

ααα και εχουμε και νινιδα ρε γμτ!!! του βαζω το λαδακι της frezyderm αλλα εχει αρκετη!!! πεφτουν ολοκληρα κομματακια μαζι με μαλλακια--- :roll::roll::roll: λετε να μου μεινει φαλακρουλης????

τις καλημερες μας!!!

λοιπον να σας πω πως πηγε χτες βραδυ.σας τα γραφω οπως ακριβως τα εγραψα κ στις διδυμομανουλες(copy-paste δηλαδη η τεμπελα!!!)

γενικα εκανα πολλες βλακειες μου φαινεται.

τις ταισαμε εννια παρατεταρτο. τις αφησαμε στα ριλαξ στο σαλονι.φυσικα κοιμηθηκαν.τις ξυπνησαμε στις 11:30 και τις καναμε μπανιο!μεγα λαθος.ειναι ωρα αυτη να κανουν μπανιο τα μωρα;οχι.κ συνεχιζω.

αφου δεν πειναγαν τα παιδια εφαγαν μονο 70 γρ η καθεμια περιπου.λογικο.δεν ειχαν περασει καν 3 ωρες απο το τελευταιο γευμα.αφου η μικρη πλανταξε στο κλαμα.τσαντιστηκε φαινεται που την αναστατωσαμε.με το που την βαλαμε στην κουνια ησυχασε αμεσως.αν μιλαγε θα μας ειχε ριξει πολλα μπινελικια!!!

τις βαλαμε στην κουνια και κοιμηθηκαν αμεσως.η ωρα ειχε παει 12.

κ πειτε μου τι ωρα ξυπνησαν....3:15!!!!

δεν μπορουσα να το πιστεψω.τοση προσπαθεια για να μου ξυπνησουν στο τριωρο.βεβαια δεν εκλαιγαν κ δεν πειναγαν αλλα ηθελαν πιπιλα.

λοιπον τελικα τις ταισα 5 κ 5:30 αλλα μεχρι εκεινη την ωρα μπαινοβγαιναι στο δωματιο ανα δεκα λεπτα να τους βαζω την πιπιλα.

εσας οταν λετε οτι κοιμουνται σερι μεχρι τις 6 7 δεν ξυπνανε καθολου μεσα στη νυχτα εστω κ για να τους βαλετε πιπιλα;

μετα βεβαια ξυπνησαν στις 10 κ απο τοτε ακομα κοιμουνται!αφου βαριεμαι.δεν τις πηγα κ βολτα σημερα το πρωι κ δεν περναει η ωρα!!!

ακουω γνωμες!!!

Καλημέρα μανούλες,

CrazyMummy, ζορίσου, κανε την καρδιά σου πετρα,αλλά εμπιστευσου τον αντρα σου.Αργα ή γρηγορα θα αναγκαστεις να το κάνεις.Χρειάζεσαι λίγες ώρες δικές σου.

Ετσι κι εγω δεν εμπιστευομαι την μαμα μου(νομιζω πως τον πιάνει ατσαλα,πως θα της πέσει),αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.Την προηγουμενη Κυριακή είχα ένα γαμο και κόντεψα να αρρωστήσω!Επαιρνα τηλ κάθε τρεις και λίγο και τους εσπασα τα νευρα(ειχα και αγχος μηπως δεν φτασει το γαλα που ειχα αντλήσει). :oops:

Για το άλλο θέμα…η παιδιατρος σου είπε να ξυπνας το μωράκι για γάλα το βράδυ γιατί είναι ακόμα μικρούλα.Ειδικά αν θηλάζεις(που το γαλα είναι πιο εύπεπτο) τα βρεφάκια πρέπει να τρώνε(τους πρώτους 1-2 μηνες) ανα 3 ωρες την ημέρα και ανα 4 το βράδυ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Εμένα κορίτσια εκεί που είχε κάνει ένα πρόγραμμα μια χαρούλα(κοιμοταν το βράδυ μετα το μπανακι και τον θηλασμό κατά τις 11.30, ξυπνουσε για γάλα στις 6.00-7.00 και μετά για τα καλά κατά τις 9.30 και το μεσημεράκι έναν 3ωρο ύπνο καπου μεταξύ 3.00-7-00) από την Δευτερα που κάναμε το πρώτο εμβόλιο και μας έπιασε μια ανησυχία και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κακα 3 μέρες….ανατραπηκαν όλα.

Δεν κοιμάται το βράδυ εύκολα,όοοοταν τα καταφερουμε με αγκαλιές και μαραθωνιο θηλασμό κοιμάται κανένα 2ωρο και την ημέρα με πολύ μεγάλη δυσκολιά. :?

Σήμερα τον βλέπω λίγο καλύτερα…..ελπίζω να επανέλθει.

Μήπως τελικά όμως είναι και θέμα του παιδίατρου??? βλέπω πως υπάρχουν κοπέλες, της οποίες ο/η παιδίατρος συμβουλεύει να μην ξυπνούν τα μωράκια τους για φαγητό! τελικά κανείς δεν ξέρει τι είναι σωστά,απλά όλοι ακολουθούμε τις οδηγίες/συμβουλές του παιδίατρου....μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά????? :lol::lol:

ρένα εμείς αναγκαστηκά την έχουμε μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα (άλλο που δεν θέλει η μαμά ;) ) διότι δεν υπάρχει αλλού χόρος!!! θα μετακομίσουμε του χρόνου στο δικό μας σπιτάκι,οπότε στο δικό της δωμάτιο θα κοιμηθεί μόνη , μάλλον όταν χρονίση με το καλό!!!

Λιονταρακι εμένα δεν κοιμάται τόσες ώρες αλλά όταν κοιμάται ένα 3ωρο ή 4ώρο δεν χρειάζεται να σηκωθώ καθόλου. άσε που πιπίλα δεν της δίνω,δεν την θέλει!

crazy mammy το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα για να κοιμαται πολυ.οποτε κ να μην το ξυπνας εσυ αυτο θα ξυπναει μονο του.θα δεις θα παρει σειρα σιγα σιγα.

λιονταρακι και εμεις το ιδιο λαθος καναμε χτες με τον μικρό...μετα από μια βολτα που πηγαμε γυρισαμε σπιτι στις 9 και αυτός κοιμοταν στο καρότσι...εε λεω θα ξυπνησει γιατι θα πεινασει!!! αμ δε!!! πηγε 10μιση και αποφασισα να τον ξυπνησω για να τον μπανιαρισω και να τον ταισω!!! τα πηρε ασχημα και δεν του αρεσε ουτε το μπανιο ουτε η αγκαλια ουτε εφαγε, εκανε και εμετουλι!!! μετα κοιμηθηκε αλλα στις 4 παλι ξυπνιος!!! και σημερα ολη μερα γκρινια!!!ααα και δεν εχει φαει και καλα σημερα!!!! το εμαθα το μαθημα μου ομως!!! αλλη φορα δεν θα τον ξυπνησω αν κοιμαται το βραδυ!!! :roll::roll::roll:

επιτελους μπορεσα και ξαναμπηκαααααα!!!

τι κανετε κοριτσια?? εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε!! την παρασκευη καναμε το πρωτο μας εμβολιο..κλαψαμε λιγο αλλα μετα ολα καλα..την παρασκευη που μας ζυγισε η παιδιατρος ημασταν 5800 και 58εκ! μεγαλωνουμε!! :D:D:mrgreen:

και σημερα επιτελους πηγα και εγω για κουρεματακι και ισιωσα και το μαλλι! ενιωσα παρα πολυ ομορφα εβγαζα συνεχεια φωτο χιχιχι :lol:

ανεβασα φωτο στο προφιλ μου με εμενα και τη μπεμπουκα μου!

φιλακια πολλα σε ολες και χαιρομαι που ξαναμπηκα! :mrgreen:

Γεια χαρα κοριτσακια μου!!!τι μου κανετε?εμεις ολα καλα δοξα τω θεω!!!

κι εγω εφτιαξα μαλλακι και νυχακια και ενιωσα υπεροχα.βεβαια δεν εχω και πολυ χρονο για τον εαυτο μου διοτι η μπεμπουλα μου με θελει συνεχεια διπλα της να με βλεπει...τι κακο κι αυτο?αν παω τουαλετα το καταλαβαινει και αρχιζει και κλαιει...εν τω μεταξυ δεν την εχω μαθει συνεχεια αγκαλιες και τετοια αλλα αμα δεν με βλεπει φρικαρει και φωναζει...αρχισαμε και τα αγκου και εχει πολυ πλακα :lol:

ο λοξυγγας συνεχιζεται και εχει συχνα πυκνα,μα ειπε ο ιατρος οτι ειναι φυσιολογικο.επισης γιναμε 5700 και 59 εκ και ειναι μια γλυκα!!!κοιμαται το βραδυ και πλεον μονη στο δωματιο της στο κρεβατακι της και εγω βαζω απλα την ενδοεπικοινωνια η οποια μου φανηκε πολυ χρησιμη!!!

κλεισαμε τα παντα για την βαφτιση ,λιγο νωρις βεβαια αφου θα βαφτιστει η κορακλα μου 21 Μαιου στην γιορτη της Ελενιτσα!!!η νονα μας παντρευεται τον ιδιο μηνα και θα τρεχει οποτε ηθελε να τα κλεισουμε απο τωρα μπομπονιερες και φορεματακι.εμεινε η εκκλησια και η ταβερνα.επισης το θεμα της βαφτισης μας θαναι ''μπαλαρινα''!!! ο στολισμος θαναι 2 μεγαλες μπαλαρινες απο μπαλονια και οι μπομπονιερες μας ειναι μπαλαρινες σε 8 διαφορετικες στασεις-σχεδια.τωρα προσπαθω να σκεφτω κατι για τα παιδακια να κανω αλλα οχι κατι ακριβο.και επισης θαθελα να κανω και κατι διαφορετικο στα τραπεζια ...αλλα ακομη δεν μου ηρθε κατι στο μυαλο.αυτα κοριτσακια μου.

\ευχομαι ναναι γερα τα νινακια μας και καθε ευτυχια!!!α...και αμα θελετε να μου προτεινετε κατι για την βαφτιση,παρακαλω καντε το,θα περιμενωωωωωω!!!φιλακιαααααααα

ΠΩΠΩΠΩ!!! αργυρουλα μου ειστε πολυ γρηγορες καλε!!!!! εγω με ολο τον χαμο δεν εχω σκεφτει καν την βαφτιση (ΧΙΧΙΧ) αλλά και εμας Μαιο θα ειναι!!! μονο τον νουνο βρηκαμε (δεν θα ειναι ο κουμπάρος μας που μας παντρεψε)...

κοριτσια σημερα με εχει φρικαρει ο μπεμπης!!!! :o:o:o

εχει τρελλαθει στο κλαμα, μιλαμε υστερικό κλαμα και δεν εχω καταλαβει γιατι...μιλάμε για κλαμα ατελειωτο σε σημειο που να κοκκινιζει και να μην μπορει να παρει ανασα!!! επίσης δεν εχει φαει καλα!!! και εγω εχω αναστατωθει, σε λιγο θα παρω τηλ την γιατρο!! τι να εχει το μπουμπουκι μου????? :roll::roll::(

Κικιτσα και αργυρουλα καλως ηρθατε παλι!!!! μπορεσατε να μπειτε ε???? μπραβο!!!!!

σας αφηνω γιατι δεν εχω ηρεμια καθολου .....φιλια

Αχ ρενακι μου μηπως εχει κολικους το αγγελουδι σου?εμενα ειχε πολυ λιγο αλλα δεν μπλανταζε στο κλαμα τοσο πολυ ευτυχως.απλα γκρινιαζε συνεχεια ολη μερα και ειχε πολλα αερια.ετσι πηγαμε στο ιατρο και μας εδωσε σταγονιτσες προβιοτικα.τελειες εκανα δουλεια απο την 1η εβδομαδα.ολα καλα τωρα.

επισης εκανα πολυ καιρο να καταφερω να μπω στο μαμμυ κι επαθα στερητικο..χααχαχαχαχαχ

ευτυχως τα καταφερα με την βοηθεια του μαμμυ.

φιλακια σε ολες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...