Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ??

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΝΖΥΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.ΕΜΑΣ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ 6νο ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΑΣΕ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!! :P:P:P ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΕΜΑΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΠΕΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΖΟΥΜΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ PORT BEBE.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙA ΝΑ ΤΗΣ TO ΚΟΨΩ??? :unsure:

LAND ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΥΛΑΖΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

land σκεψου το αυτο επι 2!!!!

γενικα οι δικες μου ειναι ησυχες κ το βραδυ δεν βγαζουν κιχ για 5-6 ωρες!

αλλα μεσα στη μερα εναλλαξ ή κ οι δυο μαζι ενω τις ταιζεις,τις αλλαζεις με το που τις βαλεις κατω αρχιζουν το ουρλιαχτο.κ ποια να πρωτοπαρω αγκαλια που ειμαι σχεδον ολη μερα μονη μου;κ σημερα αυτα μου εκαναν.μεχρι που κλειστηκα κ εγω στο μπανιο κ εκλαιγα εγω απο μεσα κ αυτες απ εξω.αστα δραμα.τωρα εχουν ηρεμησει λιγο αυτες εγω ομως οχι.

οταν τις παμε βολτες ομως κυριες. :laugh:

εμας κοριτσια μου ο ενας μπεμπης αποψε μας τραγουδησε το " αποψε λεω να μην κοιμηθουμε να παμε κατευθειαν για δουλειαααα"

ναι ναι το χρυσο μου ειχε ορεξη απο τις 4 μεχρι τις 6

αχ λιονταρακι πως τα λες ετσι?σφιχτηκε η καρδια μου..α μωρε κοπελα μου δεν εχεις κανενα να σε βοηθησει?εγω μια την εχω κ τρελινομαι κατι φορες,φανταζομαι εσυ!αξια+ηρωας μαζι εισαι!

ζετουλα κ μενα μου τα εκανε προχθες αυτα η καραμελιτσα μου!ειχε αυπνιες..πολυ γελασα με το σουξεδακι .χαχαχαχαχα

κ μενα ζετουλα η μικρη γκανιαξε σημερα απο τις 8 το πρωι κ τωρα εχει λιγο ηρεμησει.κοιμαται αλλα και παλι ειναι ανησυχη.ξυπναει κ ξανακοιμαται.με εχει διαλυσει σημερα.

θελω τη γνωμη σου.σκεφτομαι να τα φορτωσω κ να ερθω ιθακη μεσα σεπτεμβρη.μονη μου.να βρω εκει τη μπεσσυ.θα τα καταφερω λες;.μηπως παραταλαιπωρηθουν τα μωρα;να παρω καμπινα ή θα τη βγαλουν κ στο σαλονι;η μπεσσυ θα μπορει να με βοηθησει σε μια διαδρομη την αλλη θα την κανω μονη μου.τι λες;;;;θελω πολυ να ερθω.

καλέεεεεεεε βουτα τις νυφες κ ελα. Εγω καθε φορα που παω ταξιδι τωρα καθομαι στο σαλονι. Οκ πρωτη φορα πηγα καμπινα αλλα τωρα στο σαλονι

Ελα να σας δω εμεις κανουμε τις τσαρκες μας συνεχεια.

Ελα κ οτι θες κ εγω εδω ειμαι

ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Κ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ.....ΑΣΕ..!! :unsure::unsure:

ΚΑΛΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ Κ ΣΑΣΤΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ!!!!!!!!!! :P:P:P ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.!!

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 22.00 ΜΕ 23.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 14.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑ ΤΡΙΩΡΩ ΤΕΤΡΑΩΡΩ Κ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝΑ 1.5 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ..ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!! :unsure::unsure: ΞΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΝΩ 1 ΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ.

κοριτσια μου ευχαριστω κυριως..για την συμπαρασταση!!διαβαζω κ για τις διδυμομανουλες κ τελικα...δεν θα πρεπε να μιλαω καθολου!!!κοριτσια..υπαρχουν κ παιδια που ηδη κοιμουντε 12.00 με 06.00 το πρωι...εμεις αυτο ποτε κ πως θα το καταφερουμε?? :blink::huh::dry:

σημερα λεω να κανω το "πειραμα"...θα την παιξω λιγο μολις ξυπνησει δηλ. τωρα στις 21.30 περιπου κ θα προσπαθησω να την κρατησω μεχρι τις 12.30 ξυπνια (λεμε τωρα)..12.30 θα την μπανιαρω,θα της δωσω το τελευταιο γευμα για να δω αν θα κοιμηθει ως τις 06.00 το πρωι...θα σας ενημερωσω αυριο αν επιασε το κολπο!! :kiss: :woohoo:

κοριτσια γυρισαμε απο το 3ημερο ο μπεμπης μας εβγαλε ευτυχως ασπροπροσωπους δεν εκλαψε κανενα βραδυ αλλά είχε δροσουλα και κοιμοταν η ψυχουλα μου. Ευτυχως τώρα που γυρίσαμε έχει δροσια και τωρα εφαγε καναμε μπανακι και κοιμαται το αγγελουδι μας. Τελικά η ζεστη τον ενοχλουσε και εκλεγε τόσο. Κοριτσια προσοχη παιζει ιωση με διαροια και πυρετο εχουν και τα δυο παιδια του κουνιαδου μου και κολησαν και την πεθερα μου. Τα μωρα σε καραντινα και τον νου σας.

Καλησπέρα μανουλίτσες,

Εβαλα τα αγόρια(γιο και πατέρα ) για ύπνο και είπα να χαλαρώσω λίγο μονη…(τρώω και παγωτό στα κρυφά!!) :blush:

Land, μηπως είναι πολύ αργά να κάνετε συνήθεια το μπανιο 12.30???Εμενα η φίλη που ο γιος της είναι 3 μηνών μόλις πριν 2 μέρες κοιμηθηκε 12-8 πρώτη φορά.Νομίζω θα στρώσουν μεγαλώνοντας και το κάθε μωράκι με τους ρυθμούς του.

Εμείς καθιερώσαμε μπανιο μεταξύ 9.30 με 10 (επειδή ο μπαμπάς μας μερικες μερες σχολάει στις 9 και θέλουμε το μπανάκι να το κάνει εκείνος), και μετα τον θηλάζω με χαμηλά φώτα όοοοοσο πάρει.Συνήθως χαλαρώνει και τρώει για αρκετή ώρα.Μετα ύπνο.Τις τελευταίες μέρες (αφού πέρασε ο καυσωνας) μου έχει κάνει κάτι 4ωρα-5ωρα!!!Και μια μέρα κοιμήθηκε 12-6!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θα στρώσουν, που θα πάει!!!!

Ευαγγελια ,άκουσα και εγώ για αυτή την ίωση.Θέλει προσοχή.

Εγώ γενικά ψιλοφοβάμαι ακόμα να έρχετε σε επαφή με μικρά παιδάκια,τωρα ακόμα που δεν έχει κάνει τα εμβόλια του.Λογικό ή όχι ….δεν ξέρω. :huh:

γεια σας κοριτσια μου. Εμεις κλεισαμε δωδεκαωρο γκρινιας κ για να βλεπετε να γραφω πεντε η ώρα το πρωι καταλαβαινετε.

Ενω τις τελευταιες μερες ηταν σχετικα ησυχα στον υπνο αποψε με πεθαναν. Ο ενας δηλαδη. Απο τις 5 η ώρα χθες το απογευμα μεσα στην γκρινια κ οι δυο. Μεχρι να κοιμηθουν για βραδυ δηλ κατα τις 10.30 λυσσαξανε. Κ ειχαν φαει κ πεντακοσιες φορες ο καθενας. Ε οκ λεω θα ναι ψοφιοι θα κοιμηθουμε αποψε. Μπααααααααα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο. Ξυπνησαν κατα τις 1,30 για φαγητο κ ο ενας κοιμηθηκε αλλα ο αλλος μεχρι πριν κανενα εικοσαλεπτο ηταν μεσα στην γκρινια κ εφαγε παλι δεν ξερω ποσες φορες τον αλλαξα τον κουνησα τιποτα. ΒΕβαια τσακισαν τα νευρα μου κ δεν μπορω να κλεισω ματι κ δεν εχει κ νοημα γιατι οπου να ναι θα ξυπνησει ο πρωτος να φαει. Ποσο να αντεξω η γυναικα. Να φανταστειτε οτι πριν πεντε λεπτα απλωσα πλυντηριο. Να με εβλεπε κ κανεις θα ελεγε τι προκομενη νοικοκυρα ειναι αυτη σηκωνεται 5 ηωρα να απλωσει τα ρουχα που να ηξεραν οτι ειχα συναυλια μεσα

Εμεις κοριτσια εχουμε μπει σε μια σειρα πλεον και ευχομαι να κρατησει.....εδω και δυο εβδομαδες τρωμε 1 η 2 η ωρα και ξυπναμε 5-6 το πρωι ξανα κανουμε κακακια μια φορα την ημερα τοσο πολλα ωστε να χεζουμε την μαμα οπως εχτες αλλα αυτο ουτε που με νοιαζει αρκει να ειναι καλα το μπουμπουκακι μου........και το καλο ειναι οτι ξεκινησαμε να κοιμομαστε στην κουνια μας και οχι στο ρελαξ που ειχαμε συνηθισει.....

Το μπανιο μας ειναι 8 και 30 με 9 οπου τρωει μετα το φαγητο της μετα ξυπναει 12 η 1 η 2 αναλογα με την ποσοτητα και μετα ξυπναει 5-6-7 το πρωι αναλογα με το τι ωρα θα εχει φαει το βραδυ την ξεγελαω με την πιπιλα της χωνω πιπιλα οταν τρωει χερια ποδια κτλ ετσι το παιδι ξανακομαται δεν με παιρνουν οι συναισθηματισμοι διοτι εκει θα λυγισω ποναει λιγο στην αρχη αλλα πρεπει να μαθαινει το παιδι και εκεινο ευχαριστιεται υπνο και τρωει και αρκετα το πρωι.....

Και της βραζω χαμομηλακι το βαζω στο θερμο και της φτιαχνω ετσι το γαλατακι της οποτε το μωρακι ηρεμει και σταματησαν και οι βρωμοκολικοι

Αχ κοριτσακια μου διαβαζω τα δικα σας και αγχωθηκα...

εμεις κοιμομαστε πολυ καλα και τρωμε πολυ και ευτυχως κολικους δεν εχουμε ακομα...το βραδακι κοιμαται και ξυπναει ανα 4ωρο η και 5ωρο τωρα ταλευταια και κοιμαμαι κι εγω!!!

την ημερα ειναι πιο πολλες ωρες ξυπνητη αλλα με το ρηλαξ εχουμε βρει την χαρα μας!!λατρευουμε την δονηση του ρηλαξ και την οπτικη πο εχουμε μεσα απο αυτο καθοτι απο το πορτ μπεμπε μεσα δεν μπορουσαμε να κουτσομπολευουμε :P ετσι ημαστε μια χαρα!!!επισης η πιπιλα μας βοηθησε πολυ και ετσι σπανια γκρινιαζουμε!!!παντως κοριτσια δοκιμαστε το ρηλαξ!!!!!!!!!!!!!!!εμας μας βοηθησε παρα πολυ!

Λαντ μου θα συμφωνησω με την Αναστασια!εχει δικιο !κι εμεις ετσι καταλαβαινουμε οτι δεν χορτασε!βαζουμε το μικρο δαχτυλακι στο πηγουνακι της η στο κατω χειλακι και αυτη ανοιγει το στοματακι της το αρπαζει και το ρουφαει με μανια!!!ετσι της δινω κι αλλο γαλατακι!σημερα εφαγε 180γρ και παθαμε σοκ :blink: ειναι μονο 1 μηνος και λιγων ημερων...ασε ειναι μια φαγανα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

φιλακια πολλα σε ολες σας και καλο κουραγιο!γερα ναναι τα αγγελουδια μας!!!

Αργυρώ, δεν είναι μόνο οτι πεινάνε ...διψάνε κιόλας τα μωράκια μας με αυτες τις ζέστες.Γι'αυτό θέλουν πιο συχνα γαλατάκι.

Πάντως- νομίζω κάπου το έχω ξαναγράψει- προσοχή στα ρηλαξ με την δόνηση!Ο μηχανισμός είναι κοντά στα ποδαράκια και τωρα που μεγαλώνουν και τα κονάνε πάνω-κατω μπορεί να χτυπήσουν στο σκληρό πλαστικό.Το έπαθε ο γιος μιας φίλης(4 μηνων) και χτυπησε το ποδαράκι του αρκετα.Επειδή όμως το έχουν βολευτεί, πήγε και πήρε βάτα (απο μαγαζί με ραπτικα) και την έβαλε κάτω από το ύφασμα στο σημείο ποι είναι ο μηχανισμός για να είναι πιο μαλακό! :)

Καλημέρα κορίτσια,που είστε όλες???

Πέρασα ένα δραματικό βράδυ.Δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου!!!Ηθελε να είναι συνέχεια στο στηθος.Τον έβαζα στην καλαθούνα και μετα από 5λεπτα ξυπνούσε τρομοκρατημένος.Πανω που νόμιζα οτι αρχίζει να βαζει ένα προγραμμα...Κοιμήθηκα μόνο μιαμιση ώρα που μας πήρε ο υπνος θηλάζοντας ξαπλωμένους στο πλαι και άλλα 3 τέταρτα(!) το πρωι που κατάφερα να δω και δύο εφιάλτες!!!

Είδα οτι ήμουν στο χωριο μου και περπατουσα με το μωρό αγκαλια και μου επεσε με το προσωπο στο χωμα!!!Μετα που με ξαναπήρε ο υπνος είδα οτι ο μπέμπης ήταν μικρούλης σαν ενα ποντικάκι και τον έδωσα στον πατερα μου για μια στιγμή να τον κρατησει.Εκείνος τον ακούμπησε μέσα σε έναν μαρμαρινο,παλιο νεροχύτη και...έπεσε μέσα στην αποχετευση!!!Οταν εβαλα τις φωνες μου είπε απλα"ας το τωρα,έπεσε μεσα.Παει ...ψόφησε"!!!!! :ohmy::ohmy:

Αυτος ηταν ο ύπνος μου(κρατησε απο 8.45 μεχρι 9.30!!).

Και τωρα δεν δειχνει διαθεση να κοιμηθει.Εγω απ'την άλλη είμαι ρετάλι!!

καλημερα μανουλες...

εμεις τελικα δε φυγαμε για ναυπλιο...μονο που σκεφτομασταν μεταφορα προικας μας έπιανε πανικος...ελπιζω να πάμε την άλλη εβδομαδα αν κ δε μας βλέπω να το παιρνουμε αποφαση :S

Λιονταρακι στεναχωρεθηκα πολύ που διαβασα οτι κλαις...κάνε υπομονη δε ξερω τι να σου πώ, εδω με 1 κ καμια φορα φτανω στα όρια...Καλή δύναμη

Ευαγγελία αυτο με τα παιδακια ειναι κι εμενα ο τρομος μου... :blink:

λαντ φαγητο κι εγω δινω όσο θελει, βαζω το δαχτυλο στα χειλάκια κ θα καταλαβεις...Εμένα χθες μέχρι να ετοιμάσω μπιμπερο μου πιπιλαγε το μπρατσο :blink: μου εκανε πιπιλια,τετοια μανία ειχε!

φιλια σε όλες τις μανουλες :kiss::kiss:

LANT MOY Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΠΧ ΕΑΝ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ 120 ΜΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕΙ.........ΤΟ ΝΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟΥΛΙ ΤΗΣ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΕΣ ΧΑΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΠΛΑ ΤΡΩΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΝΑ 60 ΜΛ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΒΩ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΙΤΣΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ.........

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΜΠΑΤΟΝΕΤΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΡΙΣΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΩΘΗΚΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ FREEZYDERM H ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 4660

ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΦΑΚΟΛΙΚ

ΧΑΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

ΒΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΡΕΣΚΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ

κοριτσάκια βλέπω ότι τα περισσότερα μωράκια έχουν πρόβλημα με τον ύπνο. εμεις είμαστε 70 ημερών και τη μέρα δεν κοιμόμαστε σχεδόν καθόλου αλλά το βράδυ τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. η μπεμπούλα κοιμάται από τον 1ο μήνα από τις 12 μέχρι τις 7 και ο μπεπμάκος από τις 12 μέχρι 5-6. είναι όμως πολύ γκρινιάρικα όλη τη μέρα και περνάμε λίγο δύσκολα. είναι απαιτητικά τα διδυμάκια μας και μας έχουν όλη μέρα στο κουτσό!

για το φαγητό μας είπε η παιδίατρος να τους δίνουμε όσο θέλουν κι έτσι ο μπέμπης τρώει περίπου 200 και η μπουμπού 150-170. είναι καπως πολύ για την ηλικία τους αλλά είναι πολύ φαγάνες, δεν κρατιούνται! πάντως με αυτόν τον τρόπο κοιμούνται πολύ περισσότερο και ειδικά το βράδυ.

καλημερα μανουλιτσες!! εχω καιρο να μπω και μου εχετε λειψει πολυ :(

τελικα την καναμε την κυστεογραφια και εχει παλλινδρομηση ουρων η μικρουλα μου και απο αυτο την επαθε την ουρολοιμωξη. και ετσι για τα επομενα περιπου 2 χρονια θα πρεπει να παιρνει αντιβιωση μεχρι να διορθωθει το προβλημα απο μονο του. αντιβιωση παιρνει για να μην ξαναπαθει ουρολοιμωξη γιατι αν το παθαινει συνεχεια θα χαλασουν τα νεφρακια της :(

απο την αλλη ειναι μια χαρα!! τρωει αρκετα και εχει ψηλωσει πολυ! την ημερα που σαραντησε που την ζυγισα ηταν 4240γρ και χθες μετα απο μια βδομαδα ακριβως ηταν 4650γρ! εβαλε 400γρ σε μια βδομαδα το πουλακι μου ζωη να'χει!! και ειναι 57εκ! τα 0 ζιπουνακια δεν της κανουν πλεον επειδη εχει ψωλωσει και φοραμε τα 3-4μηνων τωρα. στην καλαθουνα σπανια τη βαζω πλεον οταν θελω να τη βγαλω στο μπαλκονι μονο..κατα τ'αλλα εχει βολευτει στον καναπε και ριχνει απιστευτους υπνους :woohoo: :laugh: εχω την εντυπωση οτι τωρα στον καναπε εχουμε αρχισει και κανουμε προγραμμα..για να δουμε..το βραδυ ξυπναει 3 φορες μονο τις τελευταιες 3 μερες B) και κοιμαται και κατα τη διαρκεια της ημερας και αντε να μενει κανα μισαωρο ξυπνια..απο τις 6-7 το απογευμα ομως μεχρι της 11-12 ειναι ξυπνια και δεν γκρινιαζει πολυ. με βολευει ομως να μενει ξυπνια τοσες ωρες ετσι ωστε να ειναι κουρασμενη το βραδυ και να μην ξυπναει συνεχεια! ;) 3-4 φορες μονο εχει μεινει ξυπνια ολο το βραδυ με 10λεπτους υπνους και ειχα κουραστει τοσο πολυ που εβαζα τα κλαμματα :dry: κατα τ'αλλα ομως ειναι ηρεμο μωρακι αρκει να μην πειναει..αμα πειναει μεχρι να τη βαλω στο στηθος μας ακουει ολη η πολυκατοικια! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φιλακια πολλα σε ολες!!! :kiss::kiss::kiss:

ax vre manoules glukes...den mporo na perigrapso me logia to sunais8hma auto...telika to 2010 efere para polla morakia..h sokolatitsa mou genni8ike stis 28/06 me fusiologiko toketo, einai kati to aksexasto...8umamai akoma pou thn kratisa gia proth fora agkalitsa...genni8ike 3.500 kai gia enan periergo logo vgikame 3650 apo to nosokomeio.sunexizei kai pernei kilakia kai upsos fusiologika :) einai idia o mpampas ths... euxomai se oles sas na einai gera ta paidakia sas...eutuxismena kai panta xamogelasta... :) filakiaa pollaaaa

:( σήμερα το πρωι έχασα την υπομονη μου...ύψωσα τονο φωνης στο μωρό. Δε θέλω καθόλου, δε μάρεσε και ένιωθα άσχημα...

αλλά ξυπνάει απο τις 7 και μέχρι 9 ασχολουμαι όλη την ώρα και δεν ηρεμει...χτυιέται σα χταπόδι! έφαγε, θηλασε, ξερασε...ειναι σα κυκλος που επαναλαμβανεται...δε θέλω να κοιμαται, λίγα λεπτα φρόνιμη να ειναι...Ξέρω ειναι μωρό, τι να κανει.

Νιώθω σα να ξυπνάει πριν απο μενα, να πίνει το φρεντακι της (έτσι εξηγήται τόση ενεργεια) και αφου έχει ισιώσει να ξυπναω και να μη προλαβαινω ουτε τη μουρη μου να πλύνω για 2-3 ώρες!

Το κουφο ειναι πώς άμα την αφησουμε σε γονεις-πεθερικα κοιμαται σαν αγγελουδι! Και βγαινουμε εμεις μαμακες! "Μα καλα πως ειναι ξυπνιο όλη την ώρα? αφου σε μας δεν έβγαλε κιχ!!!" αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλημέρα καλοκαιρινές μανούλες,

Roula-Yria, πήρατε βάρος στο μαιευτήριο!!!Πως το καταφέρατε αυτό?!Μπράβο!Οσο για το σε ποιον μοιάζει…συνήθως έτσι είναι τα κορίτσια μοιάζουν στον μπαμπα, και το αντίστροφο!Μονο ο δικός μου γιος μοιάζει στον μπαμπά του!Να σου ζησει το κοριτσάκι!! :)

Χαρά, έχω θυμώσει και εγώ και σε καταλαβαίνω.Μην νιωθεις άσχημα.Δεν είπε κανείς ότι οι μανούλες δεν κουράζονται.Ειναι μια στιγμή που θέλουμε κι εμείς να εκφράσουμε την κούραση μας.Το έχουμε πάθει και εγω και ο άντρας μου 1-2 φορές ο καθένας μετα από λίγο κοιτάμε το πλασματάκι μας,παιρνουμε δύναμη,χαμογελάμε και λέμε… «μωράκι είναι !!»(και σκεφτόμαστε ότι δεν θα ξανααντιδράσουμε έτσι αλλά…)

Νιώθω σα να ξυπνάει πριν απο μενα, να πίνει το φρεντακι της (έτσι εξηγήται τόση ενεργεια) και αφου έχει ισιώσει να ξυπναω και να μη προλαβαινω ουτε τη μουρη μου να πλύνω για 2-3 ώρες!
– δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα.Περιμένω τον άντρα/μπαμπά/μαμα μου μηπως τον απασχολήσει και κάνω κανένα ντουζάκι!!! :laugh:

Κανε λίγο υπομονή.Εγώ εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ οτι όσο περνάνε οι μέρες αρχίζει και ασχολειται και μόνος του ήσυχα.Μιλάει στα παιχνίδια του ρηλάξ (ή απλά στο ταβάνι),κοιταει γυρω-γυρω,δοκιμάζει την φωνούλα του,μου κάνει μουριτσες.Οσο παιρνανε οι μέρες ο χρόνος αυτός θα μεγαλώνει και δεν θα είναι μονο κλάμα και φαι.Θα δεις(ετσι λέω και στον ευαστο μου!!! :P )

Κοριτσακια μου υπομονη1θα μεγαλωσουν τα μικρουλια μας !ολες χανουμε τον ελεγχο και φωναζουμε καμια φορα ..λες και θα καταλαβουν...εγω μια φορα φωναξα και αυτη συνεχισε να κλαιει με την ιδια ενταση και ουτε καν με κοιταξε... :P

θα αρχισουν τωρα τα γλυκα χαμογελα και θα μας τρελανουν!!θα κοιμουνται και περισσοτερο.αντε υπομονη εως τοτε!δεν αργει ο καιρος θα περασει!

φιλακια σε ολες σας!!!!!

γεια σας κοριτσια.

εμεις καπως καλυτερα απο τις αλλες μερες.σημερα ειναι τοσο ησυχες που ανησυχω!κατι ετοιμαζουν αυτες!!!!

κοριτσια εμενα ο αντρας μου φωναζει καμια φορα στα μωρα απο τα νευρα κ την κουραση του.κ εκει εγω γινομαι τουρκος.καταλαβαινω την κουραση μας,το αγχος μας,την αγωνια μας αλλα κ να φωναξεις στο μωρο λες κ θα σταματησει.χειροτερα ταραζεται κ αυτο κ εμεις μαζι.εγω απο χτες ειμαι τσακωμενη με τον αντρα μου για αυτο το λογο.φωναζε στη μια μικρη που εκλαιγε κ ισχυριζοταν πως ετσι πρεπει να μαθουν τα παιδια απο μικρα να μην τα καλομαθαινουμε.καλα λεω δεν πας καλα.μαλλον εμεις ειμαστε καλομαθημενοι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...