Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Καλησπέρα ομορφιές!

Ουφφφ...τα έχω παίξει σήμερα,από το πρωί όλο κάτι κάνω...Σκούπισμα,ξεσκόνισμα,πλύσιμο μπάνιο,πλυντήρια,μαγείρεμα,πήγα και πήρα μια απλώστρα και μόλις τελείωσα με το σιδέρωμα(κάτω απ΄το ερκοντισιον φυσικά)....μα τι έπαθα???Και φυσικά μετά απ'όλα αυτά έπαθα μια ωραιότατη σύσπαση :angry:

Είχα κανονίσει να βγούμε και μια βολτούλα το βράδυ αλλά λέω να του το ακυρώσω τελικά....

Τεσπά,παώ πάνω να φάω παγωμένο καρπουζάκι που μου έκοψε η πεθερά μου....

:kiss::kiss::kiss: Σε όλες σας!!!

ΑΜΑΝ ΡΕ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ..ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ????? :S:S:S

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΕ?

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

koritsares mou glikes molis mpika spiti :dry:

eimai ptwma, ti deutera tha prepei na ksana anevw

ta neakia sas de ta eida akoma ektos apo tin super koilitsa tis ntoras mas :woohoo: :woohoo: :woohoo:

loipon sta neakia mas twra, giname epitelous 2200 kai kati psila :woohoo: :woohoo: :woohoo:

eimaste psiles to mirieo osto mas antistixei stin 36 evdomada :)

o plakountas mou exei grade 2 kai o traxilos einai 30mm :woohoo:

o giatros mou eipe oti tha gennisw polu eukola :) kai mou sinestise gia akoma poio sigouri eukolia na perpataw kai na kanw polu sex :P

malakia pali den eida :dry: ti na pw mporei na exei na kanei i lipsi

de peirazei ap' oti fainete tha diapistwsw apo konta ama exei polu sintoma ;)

paw na dw neakia kai epanerxomai :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο Αγγελικούλα μου! Όλα σούπερ βλέπω :) Μαλλάκια ούτε εμείς έχουμε δει. Το πολύ πολύ να έχουμε φαλακρές μπεμπούλες :P Είναι άποψη, κοίτα:

natalie-portman.jpg

Γελίζ μου :kiss: Τι κάνει το γατουλίνι;!

Κατερινάκι, κι εγώ σκεφτόμουν να κατέβω αύριο το απόγευμα για... ρόμπα :woohoo: αλλά θα εξαρτηθεί από καιρό/διάθεση. Εσύ πώς αντέχεις ακόμα βρε θηρίο; Εδώ τις τελευταίες μέρες... δεν τραβάει καθόλου!

Ελπιδάκι, χαλλλαράααα ρε συ, που λένε και στο Βορρά! Τι έχετε πάθει καλέ όλες; Έχετε βαλθεί να τα κάνετε όλα λαμπίκο μόνες σας;! :ohmy:

Καληνύχτα σε όλες :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας,κοπελίτσες όμορφες!Ήρθα κι εγώ στην παρέα.Δεν μπορώ να δροσιστώ με τίποτα.Με βαράει η ζέστη κατακέφαλα.Δεν ήξερα ότι με το πολύ σεξ γεννάς πιο εύκολα.Εγώ νόμιζα ότι δεν επιτρέπεται.Δεν είχα ρωτήσει και το γιατρό για να είμαι ειλικρινής.Τι μαθαίνει κανείς.

Αγγελικούλα,η μπουμπου σου έγινε μπουλουκα :P

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕΣ??ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ!!

ΚUAKO..ΑΝ ΘΕς ΑΥΡΙΟ CALL ME..!ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ..ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ!!Η ΦΥΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...!!!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΒ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ!!ΑΠΟ ΤΙΣ 1930 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΞΑΝΑΕΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ! :):):)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου να μαι κ γω πάλι.

Σημείωση: τα νυχάκια εγώ τα έφτιαξα και δεν είναι ακρυλικά...τα δικά μου είναι ! ! !

Εγώ αύριο 12:00 έχω ραντεβού για να δω τη μπουμπού μου και θα σας πω περισσότερα νεάκια.

Πάω ν΄απογραφώ στη λίστα για τους δημόσιους υπαλλήλους κ επανέρχομαι !

Δημοσίευση

Αγγελικούλα μου σούπερ σας βρίσκω μαμά και κόρη Μπράβο σας!!!

Κατερίνα μου ο γάτος έχει θέμα αυτές τις μέρες με τη ζέστη (είναι μαύρος και τραβάει τον ήλιο :P ) σαν ζαλισμένος είναι έξω... τον λυπήθηκα και απο προχθές τον παίρνω μέσα μαζί με το καλάθι του και τον βάζω λίγο πιο εκεί απο το σημείο που χτυπάει το κλιματιστικό!!! αμα τον δείς πως κάνει :laugh: :laugh: :laugh: πολύ του αρέσει, όλη μέρα ρίχνει κάτι ύπνους ξαπλωμένος ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα!!και είναι σαν να είναι σε κώμα!!! έχει πολύ γέλιο!! ούτε για τουαλέτα δεν θέλει να βγεί!! βγαίνει μόνο όταν νυχτώσει!!!

Ο Άσαντ πως τα πάει με την ζέστη?

Δημοσίευση

Καληνύχτα,Κατρίνα!Λαμπρινή πας να απογραφείς ε;Εγώ ευτυχώς το έκανα Δευτέρα πρωι-πρωι πριν μπλοκάρει το σύστημα.Οπότε ξεμπέρδεψα.Ο άντρας μου μένει τώρα,αλλά σαν κλασικός άντρας το αναβάλλει συνεχώς.Λαμπρινή με τι ασχολείσαι ακριβώς;Αν θες απαντάς

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Αγγελική για τα καλά νέα!!Μια χαρά η κοράκλα!Ο γιατρός σου έκανε σήμερα καλή εντύπωση??

Diosa, τι τυχερό γατάκι που έχεις... Στα πούπουλα ζει μαζί σας! Το καημενούλι με τη ζέστη πρέπει όντως να υποφέρει...

Ντόρα, σούπερ η κοιλίτσα (αχ, και μένα έχει αρχίσει να πετάγεται ο αφαλός :blush:)

Κατρίνα, και εγώ ήθελα να ανέβω κέντρο αύριο (ήθελα να πάω για πεντικιούρ στο Hondos και για κανένα νυχτικάκι...) αλλά αυτές οι κωλοσυσπάσεις μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Σήμερα ήμουν καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν έκανα απολύτως τίποτα: έλιωσα στο κρεβάτι όλη μέρα... Τελικά δεν θα φύγουμε αύριο διακοπές :( αλλά υπάρχει περίπτωση να φύγουμε την Κυριακή για πιο λίγες μέρες αν είμαι καλύτερα (τι να κάνω που μου έχει κολλήσει ότι θέλω να αλλάξω παραστάσεις!!)

Δημοσίευση

Καληνύχτα,Αγγελικούλα!Καλή ξεκούραση!

soupitsa,κι εγώ έλεγα να πάω στα Hondos για νυχτικάκια και πιτζαμάκια για το μαιευτήριο,αλλά τελικά πήγα σε ένα εδώ στην περιοχή μου,που είχε 50%.Μια χαρά ήταν.Τα ψώνισα και το ευχαριστήθηκα.

Δημοσίευση

Soupitsaaaaaa μου εσένα πολύ καιρό έχω να σου μιλήσω.. όλα καλά??

Σε καταλαβαίνω που θες να αλλάξεις παραστάσεις ελπίζω να τα καταφέρεις να φύγεις έστω και μερικές μέρες,αν πιστεύεις ότι θα σου κάνει καλό!!!

Όσο για τον γάτο μόνο στα πούπουλα...?? εγώ τέτοια γούστα δεν βγάζω!!! όλη μέρα ξάπλα, φαί, νερό, όλα στα πόδια του... και τώρα έχει και κλιματιστικό!!! Αλλά τον λυπήθηκα μωρέ τα είχε φτύσει με τη ζέστη!! ζαβλακωμένος τελείως!!!αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν το καημένο!! :P:P

Κατρίνα μου καληνύχτα και καλή ξεκούραση καλή μου!!

Δημοσίευση

foufou έγραψε:

Καληνύχτα,Κατρίνα!Λαμπρινή πας να απογραφείς ε;Εγώ ευτυχώς το έκανα Δευτέρα πρωι-πρωι πριν μπλοκάρει το σύστημα.Οπότε ξεμπέρδεψα.Ο άντρας μου μένει τώρα,αλλά σαν κλασικός άντρας το αναβάλλει συνεχώς.Λαμπρινή με τι ασχολείσαι ακριβώς;Αν θες απαντάς

Είμαι εποχική (9 χρόνια τώρα) οδηγός στην Πυροσβεστική και δουλεύω στην Αίγινα.

Δημοσίευση

Κατρινα μου ευχαριστω πολυ!προσπαθω να την καλοπιασω αλλα εκει,πεισμα!

Γιελιζ μου,λες ε?το πηρα αποφαση θα τον εμπιστευτω αυτον τον τροπο :P:blush: ευχαριστω πολυ!!!!!!!!ποτε θα πας να δεις τον αντρουλη σου??τι τυχερο το γατι σου.

Αγγελικη αστερακι το κοριτσακι σου!!!!!μπραβο για τα καλα σας αποτελεσματα!πλησιαζει ο καιρος και για σας!

κατερινακι(σουπιτσα) αν δεν εισαι αρκετα καλυτερα για να μην πω εντελως καλα μην το κουνας απο το σπιτι σου,μην εχεις ντράβαλα.χρειαζεται προσοχη...δωσε καμια συσπαση και κατα δω... :silly: :lol::lol:

καληνυχτα στα κοριτσακια που νυσταξαν!!!!! :kiss::kiss::kiss: πολλα!

Δημοσίευση

soupitsa diosa foufoy ti kanete mesa akoma??? :P

egv pav na th pesv!!!

σουπιτσα να σου πω την αληθεια εμενα με καιει που προφανως θα γεννησω πριν τις 8 σεπτεμβρη κ ετσι μειωνονται οι 56 μερες...ετσι δεν ειναι???(ασχετο απλα το ανεφερα το πρωι κ απο τοτε δεν ξαναμπηκα)

Δημοσίευση

Αναστασία μου Δευτέρα πρώτα ο θεός θα πάω στον αντρούλη μου!! και όπως είπαμε μην το σκέφτεσαι!!ΒΟΥΡ!!

mitsi μου θα σε ακολουθήσω και γώ στο 'πάω να τη πέσω'... άρχισαν να κλείνουν τα μάτια μου!!

Καληνύχτα όμορφες κοιλίτσες!!! Ονειρα γλυκα και καλή ξεκούραση σε όλες!!Αύριο πάλι!! Φιλάκιαααα!!!

Δημοσίευση

Γιελιζ μου λες ε? :D:D :D :D :D οκ λοιπον!!!θα το ξεκινησω το αθλημα..χαχαχαχαχαχαχα !!! με το καλο κοπελα μου να πας να του κανεις αγκαλιτσες γλυκες!!!θα κα8ισεις καιρο?μολογααα!!!!χαχαχαχαχα!!!

καληνυχτα κοριτσακια μου!

και γω σε λιγο θα την πεσω!!!μακιαααααααα!!!

Δημοσίευση

Καλήμέρα κοιλίτσες μου,

πως είμαστε σήμερα???

εγώ βγήκα πρωί πρωί να περπατήσω λίγο,ήρθα σπίτι έκανα ένα ντουζάκι και τώρα πίνω καφεδάκι. Οι επισκέπτες μου ακόμα κοιμούνται ;)

οπότε μπορώ να διαβάσω τα νεάκια σας!

Καλά Ντόρα η κοιλίτσα σου είναι σούπερ,πολύ cute. Να ρωτήσω βρε κορίτσια ο αφαλός βγαίνει σε όλες τις εγκυμονούσες ή ΄΄οχι.

ΚΙαι γιατίσε μερικές βγαίνει και σε άλλες όχι?

Κατρίνακαλά μιλάμε είσαι πολύ κ@λ#φαρδυ...μεταφορικά φυσικά :blush: επιτέλους έκανες την δουλειά σου στο ΙΚΑ χωρίς να σε ζαλίζουν!!! :side:

Μπέλλα άσε τα παγωτά κατά μέρος ( είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα :P:P )διότι μας βλέπω το τελευταίο δίμηνο να παίρνουμε όσα κιλά δεν πήραμε τους περασμένους 7 μήνες :unsure::unsure:

Λαμπρινή εγώ σε έχω βάλει στην λίστα μου,εδώ και καιρόοοοοοοοο ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...