Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

elpidaki83 έγραψε:

Καλησπέρα ομορφιές!

Ουφφφ...τα έχω παίξει σήμερα,από το πρωί όλο κάτι κάνω...Σκούπισμα,ξεσκόνισμα,πλύσιμο μπάνιο,πλυντήρια,μαγείρεμα,πήγα και πήρα μια απλώστρα και μόλις τελείωσα με το σιδέρωμα(κάτω απ΄το ερκοντισιον φυσικά)....μα τι έπαθα???Και φυσικά μετά απ'όλα αυτά έπαθα μια ωραιότατη σύσπαση :angry:

Είχα κανονίσει να βγούμε και μια βολτούλα το βράδυ αλλά λέω να του το ακυρώσω τελικά....

Τεσπά,παώ πάνω να φάω παγωμένο καρπουζάκι που μου έκοψε η πεθερά μου....

:kiss::kiss::kiss: Σε όλες σας!!!

ΑΜΑΝ ΡΕ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ..ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ????? :S:S:S

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

koritsares mou glikes molis mpika spiti :dry:

eimai ptwma, ti deutera tha prepei na ksana anevw

ta neakia sas de ta eida akoma ektos apo tin super koilitsa tis ntoras mas :woohoo: :woohoo: :woohoo:

loipon sta neakia mas twra, giname epitelous 2200 kai kati psila :woohoo: :woohoo: :woohoo:

eimaste psiles to mirieo osto mas antistixei stin 36 evdomada :)

o plakountas mou exei grade 2 kai o traxilos einai 30mm :woohoo:

o giatros mou eipe oti tha gennisw polu eukola :) kai mou sinestise gia akoma poio sigouri eukolia na perpataw kai na kanw polu sex :P

malakia pali den eida :dry: ti na pw mporei na exei na kanei i lipsi

de peirazei ap' oti fainete tha diapistwsw apo konta ama exei polu sintoma ;)

paw na dw neakia kai epanerxomai :kiss::kiss::kiss:

Μπράβο Αγγελικούλα μου! Όλα σούπερ βλέπω :) Μαλλάκια ούτε εμείς έχουμε δει. Το πολύ πολύ να έχουμε φαλακρές μπεμπούλες :P Είναι άποψη, κοίτα:

natalie-portman.jpg

Γελίζ μου :kiss: Τι κάνει το γατουλίνι;!

Κατερινάκι, κι εγώ σκεφτόμουν να κατέβω αύριο το απόγευμα για... ρόμπα :woohoo: αλλά θα εξαρτηθεί από καιρό/διάθεση. Εσύ πώς αντέχεις ακόμα βρε θηρίο; Εδώ τις τελευταίες μέρες... δεν τραβάει καθόλου!

Ελπιδάκι, χαλλλαράααα ρε συ, που λένε και στο Βορρά! Τι έχετε πάθει καλέ όλες; Έχετε βαλθεί να τα κάνετε όλα λαμπίκο μόνες σας;! :ohmy:

Καληνύχτα σε όλες :kiss:

Γεια σας,κοπελίτσες όμορφες!Ήρθα κι εγώ στην παρέα.Δεν μπορώ να δροσιστώ με τίποτα.Με βαράει η ζέστη κατακέφαλα.Δεν ήξερα ότι με το πολύ σεξ γεννάς πιο εύκολα.Εγώ νόμιζα ότι δεν επιτρέπεται.Δεν είχα ρωτήσει και το γιατρό για να είμαι ειλικρινής.Τι μαθαίνει κανείς.

Αγγελικούλα,η μπουμπου σου έγινε μπουλουκα :P

Όντως ρε Kuo πολύ κρίση καθαριότητας.Εγώ πάλι ιδίως με αυτή τη ζέστη δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Μέχρι να σηκώσω το ένα πόδι έχει μυρίσει το άλλο. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕΣ??ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΗ!!

ΚUAKO..ΑΝ ΘΕς ΑΥΡΙΟ CALL ME..!ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ..ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ!!Η ΦΥΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...!!!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΒ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ!!ΑΠΟ ΤΙΣ 1930 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ!ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΞΑΝΑΕΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ! :):):)

Κοριτσάκια μου να μαι κ γω πάλι.

Σημείωση: τα νυχάκια εγώ τα έφτιαξα και δεν είναι ακρυλικά...τα δικά μου είναι ! ! !

Εγώ αύριο 12:00 έχω ραντεβού για να δω τη μπουμπού μου και θα σας πω περισσότερα νεάκια.

Πάω ν΄απογραφώ στη λίστα για τους δημόσιους υπαλλήλους κ επανέρχομαι !

Αγγελικούλα μου σούπερ σας βρίσκω μαμά και κόρη Μπράβο σας!!!

Κατερίνα μου ο γάτος έχει θέμα αυτές τις μέρες με τη ζέστη (είναι μαύρος και τραβάει τον ήλιο :P ) σαν ζαλισμένος είναι έξω... τον λυπήθηκα και απο προχθές τον παίρνω μέσα μαζί με το καλάθι του και τον βάζω λίγο πιο εκεί απο το σημείο που χτυπάει το κλιματιστικό!!! αμα τον δείς πως κάνει :laugh: :laugh: :laugh: πολύ του αρέσει, όλη μέρα ρίχνει κάτι ύπνους ξαπλωμένος ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα!!και είναι σαν να είναι σε κώμα!!! έχει πολύ γέλιο!! ούτε για τουαλέτα δεν θέλει να βγεί!! βγαίνει μόνο όταν νυχτώσει!!!

Ο Άσαντ πως τα πάει με την ζέστη?

Καληνύχτα,Κατρίνα!Λαμπρινή πας να απογραφείς ε;Εγώ ευτυχώς το έκανα Δευτέρα πρωι-πρωι πριν μπλοκάρει το σύστημα.Οπότε ξεμπέρδεψα.Ο άντρας μου μένει τώρα,αλλά σαν κλασικός άντρας το αναβάλλει συνεχώς.Λαμπρινή με τι ασχολείσαι ακριβώς;Αν θες απαντάς

Συγχαρητήρια Αγγελική για τα καλά νέα!!Μια χαρά η κοράκλα!Ο γιατρός σου έκανε σήμερα καλή εντύπωση??

Diosa, τι τυχερό γατάκι που έχεις... Στα πούπουλα ζει μαζί σας! Το καημενούλι με τη ζέστη πρέπει όντως να υποφέρει...

Ντόρα, σούπερ η κοιλίτσα (αχ, και μένα έχει αρχίσει να πετάγεται ο αφαλός :blush:)

Κατρίνα, και εγώ ήθελα να ανέβω κέντρο αύριο (ήθελα να πάω για πεντικιούρ στο Hondos και για κανένα νυχτικάκι...) αλλά αυτές οι κωλοσυσπάσεις μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Σήμερα ήμουν καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν έκανα απολύτως τίποτα: έλιωσα στο κρεβάτι όλη μέρα... Τελικά δεν θα φύγουμε αύριο διακοπές :( αλλά υπάρχει περίπτωση να φύγουμε την Κυριακή για πιο λίγες μέρες αν είμαι καλύτερα (τι να κάνω που μου έχει κολλήσει ότι θέλω να αλλάξω παραστάσεις!!)

koritsakia mou telika de diavasa tpt :blush::blush::blush:

piga efaga kai twra nani mou giati sernomai aurio prwi uposxomai :blush:

sas euxaristw polu polu oles katerinosoupitsa mou allou ekana to doppler me ton akatanomasto tha ta poume ti deutera

kalinyxta filenaditses mou filakia polla polla se oles :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καληνύχτα,Αγγελικούλα!Καλή ξεκούραση!

soupitsa,κι εγώ έλεγα να πάω στα Hondos για νυχτικάκια και πιτζαμάκια για το μαιευτήριο,αλλά τελικά πήγα σε ένα εδώ στην περιοχή μου,που είχε 50%.Μια χαρά ήταν.Τα ψώνισα και το ευχαριστήθηκα.

Soupitsaaaaaa μου εσένα πολύ καιρό έχω να σου μιλήσω.. όλα καλά??

Σε καταλαβαίνω που θες να αλλάξεις παραστάσεις ελπίζω να τα καταφέρεις να φύγεις έστω και μερικές μέρες,αν πιστεύεις ότι θα σου κάνει καλό!!!

Όσο για τον γάτο μόνο στα πούπουλα...?? εγώ τέτοια γούστα δεν βγάζω!!! όλη μέρα ξάπλα, φαί, νερό, όλα στα πόδια του... και τώρα έχει και κλιματιστικό!!! Αλλά τον λυπήθηκα μωρέ τα είχε φτύσει με τη ζέστη!! ζαβλακωμένος τελείως!!!αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν το καημένο!! :P:P

Κατρίνα μου καληνύχτα και καλή ξεκούραση καλή μου!!

foufou έγραψε:

Καληνύχτα,Κατρίνα!Λαμπρινή πας να απογραφείς ε;Εγώ ευτυχώς το έκανα Δευτέρα πρωι-πρωι πριν μπλοκάρει το σύστημα.Οπότε ξεμπέρδεψα.Ο άντρας μου μένει τώρα,αλλά σαν κλασικός άντρας το αναβάλλει συνεχώς.Λαμπρινή με τι ασχολείσαι ακριβώς;Αν θες απαντάς

Είμαι εποχική (9 χρόνια τώρα) οδηγός στην Πυροσβεστική και δουλεύω στην Αίγινα.

Κατρινα μου ευχαριστω πολυ!προσπαθω να την καλοπιασω αλλα εκει,πεισμα!

Γιελιζ μου,λες ε?το πηρα αποφαση θα τον εμπιστευτω αυτον τον τροπο :P:blush: ευχαριστω πολυ!!!!!!!!ποτε θα πας να δεις τον αντρουλη σου??τι τυχερο το γατι σου.

Αγγελικη αστερακι το κοριτσακι σου!!!!!μπραβο για τα καλα σας αποτελεσματα!πλησιαζει ο καιρος και για σας!

κατερινακι(σουπιτσα) αν δεν εισαι αρκετα καλυτερα για να μην πω εντελως καλα μην το κουνας απο το σπιτι σου,μην εχεις ντράβαλα.χρειαζεται προσοχη...δωσε καμια συσπαση και κατα δω... :silly: :lol::lol:

καληνυχτα στα κοριτσακια που νυσταξαν!!!!! :kiss::kiss::kiss: πολλα!

soupitsa diosa foufoy ti kanete mesa akoma??? :P

egv pav na th pesv!!!

σουπιτσα να σου πω την αληθεια εμενα με καιει που προφανως θα γεννησω πριν τις 8 σεπτεμβρη κ ετσι μειωνονται οι 56 μερες...ετσι δεν ειναι???(ασχετο απλα το ανεφερα το πρωι κ απο τοτε δεν ξαναμπηκα)

Αναστασία μου Δευτέρα πρώτα ο θεός θα πάω στον αντρούλη μου!! και όπως είπαμε μην το σκέφτεσαι!!ΒΟΥΡ!!

mitsi μου θα σε ακολουθήσω και γώ στο 'πάω να τη πέσω'... άρχισαν να κλείνουν τα μάτια μου!!

Καληνύχτα όμορφες κοιλίτσες!!! Ονειρα γλυκα και καλή ξεκούραση σε όλες!!Αύριο πάλι!! Φιλάκιαααα!!!

Γιελιζ μου λες ε? :D:D :D :D :D οκ λοιπον!!!θα το ξεκινησω το αθλημα..χαχαχαχαχαχαχα !!! με το καλο κοπελα μου να πας να του κανεις αγκαλιτσες γλυκες!!!θα κα8ισεις καιρο?μολογααα!!!!χαχαχαχαχα!!!

καληνυχτα κοριτσακια μου!

και γω σε λιγο θα την πεσω!!!μακιαααααααα!!!

Καλήμέρα κοιλίτσες μου,

πως είμαστε σήμερα???

εγώ βγήκα πρωί πρωί να περπατήσω λίγο,ήρθα σπίτι έκανα ένα ντουζάκι και τώρα πίνω καφεδάκι. Οι επισκέπτες μου ακόμα κοιμούνται ;)

οπότε μπορώ να διαβάσω τα νεάκια σας!

Καλά Ντόρα η κοιλίτσα σου είναι σούπερ,πολύ cute. Να ρωτήσω βρε κορίτσια ο αφαλός βγαίνει σε όλες τις εγκυμονούσες ή ΄΄οχι.

ΚΙαι γιατίσε μερικές βγαίνει και σε άλλες όχι?

Κατρίνακαλά μιλάμε είσαι πολύ κ@λ#φαρδυ...μεταφορικά φυσικά :blush: επιτέλους έκανες την δουλειά σου στο ΙΚΑ χωρίς να σε ζαλίζουν!!! :side:

Μπέλλα άσε τα παγωτά κατά μέρος ( είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα :P:P )διότι μας βλέπω το τελευταίο δίμηνο να παίρνουμε όσα κιλά δεν πήραμε τους περασμένους 7 μήνες :unsure::unsure:

Λαμπρινή εγώ σε έχω βάλει στην λίστα μου,εδώ και καιρόοοοοοοοο ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
    • Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...