Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No 13

Recommended Posts

vaster έγραψε:

που στε καλε;;;σημερα δεν παει καλα το μαμμυ!

Όντως Βάσω μου δεν πάει καλά σήμερα.. ευτυχώς κάνω αντιγραφή όσα γράφω και δεν μου έχουν σπάσει τα νεύρα ακόμα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γελίζ, "ο καιρός γαρ εγγύς" :woohoo: Έχω καλό προαίσθημα ;)

elpidaki83 έγραψε:

Κυο η Αλκμήνη λες να ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο??

Νομίζω ότι και να εμπεδωθεί, δε σημαίνει απαραίτητα πως γεννάς άμεσα. Η Αλκμήνη σε δυο εβδομάδες έρχεται έτσι κι αλλιώς, οπότε το καλό που της θέλω να μείνει μέσα :P:P

kuo28 έγραψε:

Γελίζ, "ο καιρός γαρ εγγύς" :woohoo: Έχω καλό προαίσθημα ;)

elpidaki83 έγραψε:

Νομίζω ότι και να εμπεδωθεί, δε σημαίνει απαραίτητα πως γεννάς άμεσα. Η Αλκμήνη σε δυο εβδομάδες έρχεται έτσι κι αλλιώς, οπότε το καλό που της θέλω να μείνει μέσα :P:P[/quote:15sdbsjo]

Εξήγεισε του παιδιού πως έχουν τα πράγματα να ξέρει...δεν είμαστε για αιφνίδιους τοκετούς τώρα βρε Αλκμηνάκι....

elpidaki83 έγραψε:

Τα έχει παίξει εντελώς το μάμμυ...

Γελίζ μου τι υπέροχα νέα??Και δεν μας τα έχεις πει να χαρούμε κι εμείς μαζί σου???Αντε με το καλό να έρθει ο Οκτώμβρης και να έρθει το

σποράκι σου!! Ας είναι κι ένα βρε! Εκεί θα κολλήσουμε τώρα?? :kiss::kiss::kiss:

Κυο η Αλκμήνη λες να ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο??

Ευχαριστώ πολύ Ελπιδάκι μου, και εγώ την Τετάρτη το έμαθα, και βέβαια ας είναι και ένα βρέ!! απλά καλοέμαθα εγώ τώρα απο την πρώτη φορά με τα διδυμάκια...

soupitsa πηγα για το επιδομα κυοφοριας το οποιο βεβαια δεν μου εδωσαν διοτι η αδεια ξεκιναει την αλλη εβδομαδα (παρολο που συναδελφος η οποια το πηρε νωριτερα μου ειπε να παω) και μιας και ημουν στο ικα πηγα να ρωτησω τι εγινε με την ενσταση που ειχα κανει για την τροφοβλαστη και ειχα περασει απο επιτροπη πριν 1-1,5 μηνα...

η υπαλληλος λοιπον μου ειπε οτι εχει εγκριθει, μου το εδειξε κιολας αλλα δεν μου εδινε την αποφαση :angry: θα μου την ταχυδρομησει λεει!!!!

μα αφου ειμαι εδω της ελεγ :angry: γιατι να μην την παρω???????

ασε....

kuo ειναι καλουλικο το περιοδικο αλλα το λεω γιατι εχει δειγματα απο το baby planet το απορρυπαντικο και σκονη και υγρο οποτε μπορουμε να το δοκιμασουμε ;) και εχει και καραβακι με φτυαρακια και φορμες κοχυλια :P για την παραλια :P

του χρονου αυτα :P:P:P:P:P

3 ευρω εχει..

γιελιζ με το καλο ο οκτωβρης να βγει καρπερος μηνας!!!!

τωρα οσο για το κολπο των διδυμων... τι να πω....

για μενα ηταν μη αναμενομενο αλλα να σε φυσηξω οσο θες :P:P:P

να σε φυσηξουν και τα μωρακια μου :woohoo:

Καλημέρα κοπελίτσες μου - αν και αργά ! Ελπίζω να είστε όλες καλά ! Μόλις γύρισα σπίτι... :blink::blink::blink: πω πωωωωωωωω τι ταλαιπωρία απ το πρωί, άσε που δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά.Απ τις 5 είμαι στο πόδι. Ξεκίνησα το πρωί πηγαίνοντας πρώτα στο ΙΚΑ, να πω την αλήθεια μου τελείωσα σχετικά νωρίς.Όλα καλά κ πληρώθηκα κιόλας :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μετά έπρεπε να πάω στο φαρμακοποιό μου να πάρω κάτι φάρμακα που δεν είχε χθες κ να πάω κ στο γιατρό μου στο ΙΚΑ να μου γράψει μία γνωμάτευση και δεν είχε έρθει ήταν άρρωστος :angry:

Ευτυχώς ασχολήθηκε ο αδερφός μου σήμερα με το γιο μου και αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο, οπότε πριν φύγουν με πήγαν κ μένα στο Αιγάλεω στο μετρό για να πάω στο Αλεξάνδρας για τον υπέρηχο.Εγώ πλήρωσα 8,οο για απλό υπέρηχο και αυτοί στο τέλος μου παν ότι μου έκαναν το Doppler για να μην ταλαιπωρηθώ και ξανάρχομαι σε καμιά βδομάδα... τι ωραία :cheer::cheer::cheer:

Αχ τι ωραία που δα τη μπουμπούκα μου.

Αισίως είμαστε 2008 gr και όλο ζωντάνια.

Πλακούντας: grade 1.

Οι εξετάσεις αίματος,ούρων,ζακχάρου είναι τέλειες!

Πόσο χαίρομαι!!!

Πάω να φάω κάτι και να ξαπλώσω κανα μισάωρο και θα επανέλθω... :kiss::kiss::kiss:

kuo28 έγραψε:

soupitsa έγραψε:

Γιατί αυτό το 15ήμερο; Μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι να γεννήσει κάποια κοπέλα και 3 και 4 εβδομάδες νωρίτερα; Το πολύ πολύ να ζητήσουν χαρτί γιατρού, που να αιτιολογεί τη διαφορά. Δεν έχω ΙΚΑ αλλά ισχύουν τα ίδια more or less (ρώτησα προχτές στο ταμείο μας).

Για τα περαιτέρω σου έστειλα στο FB :P

Βασιλικούλα, δεν το ξέρω το Mommy. Έχει κάτι συγκεκριμένο ή είναι γενικά καλο;

Μπέλλα, λες να είναι αυτό; Δεν θα έβλεπα την κοιλιά πιο χαμηλά; :dry:

Σταυρούλα, bon appetit![/quote:3tm9kopw]

εχεις δικιο θα πρεπε να ''πεσει''η κοιλια,εγω θυμαμαι αυτον τον πονο που λες στην 1η εγκυμοσυνη,ειναι απο το βαρος του μωρου και γενικα προετοιμαζεται η περιοχη''ανοιγει''για τον τοκετο,αφου θυμαμαι οτι αισθανομουν οπως λες,σαν να εφαγα κλωτσια! :blink: ,το σωμα σου δεν ξερει οτι απο αλλη εξοδο θα βγει η μπουμπου! :P

λαμπρινη ολα καλα!!! μπραβο!!! αντε μπηκες κι εσυ σε προγραμμα..

βρε κοριτσια εμενα προχθες στο ντοπλερ δεν μου ειπε τιποτα για τον πλακουντα :blink:

γιατι?????

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια μου. Χαιρομαι που ολα κυλανε ομορφα για ολες μας και ετοιμαζομαστε να κρατησουμε τα ζουζουνακια μας αγκαλιτσα μας.

Λοιπον,χθες καναμε το ντοπλερ και ολα ειναι τελεια. Ο πριγκιππας μας εφτασε τα δυο κιλα,μεγαλωσε ο γλυκουλης μου :):):) Μετα πηγα με τη μαμα μου και ψωνισα ντχτικακια και εσωρουχα για το νοσοκομειο, ετοιμαζομαι σιγα-σιγα. Σημερα τελειωσα και με τη δουλεια και αισθανομαι πολυ αναλαφρη,επιτελους θα ασχοληθω με τις ετοιμασιες μου ανενοχλητη :):P:kiss:

LabriniB έγραψε:

Ναι σιγά σιγά μπαίνω κ γω ......

Μπορεί να μην σου πε, αλλά το χαρτί που σου δωσαν μπορεί να το γράφει!

μονο τη θεση του γραφει... "προσθιος υψηλος" τιποτε αλλο.. :unsure:

απορω!!!! εκτος εαν δεν ειπε τιποτα γιατι το ειδε οκ...

οταν ανεβαινει η τιμη του πλακουντα τι του εχει συμβει???

Ελανάκι και Λαμπρινή μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!! :kiss::kiss::kiss:

Βασιλική είναι τα στάδια ωρίμανσης του πλακούντα,ο οποίος ξεκινάει από grade 0 και φτάνει στο 3,οπου είναι και η γηραιότερη κατάστασή του.

elpidaki83 έγραψε:

[

Βασιλική είναι τα στάδια ωρίμανσης του πλακούντα,ο οποίος ξεκινάει από grade 0 και φτάνει στο 3,οπου είναι και η γηραιότερη κατάστασή του.

κι εμενα γιατι δεν μου ειπε τιποτα?????? :blink::blink::blink::blink:

kuo28 έγραψε:

Γεια σας κοριτσάρες, τι κάνετε;

Λαμπρινή, τα νύχια είναι υπέροχα. Επαγγελματικό αποτέλεσμα, όχι αστεία! Τα καταφέρατε με την απογραφή; Η μαμά μου ακόμη παλεύει...

Γελίζ :laugh: πάρε στο γατούλη ένα από αυτά τα ομπρελάκια-καπέλα

umbrella.jpg

να βρει την υγειά του :P Κι ο δικός μας έτσι κάθεται, ανάποδα με ανοιχτά τα πόδια ( :ohmy: ) μπροστά στο a/c! Βλέπω η λίστα που έχεις στην υπογραφή σου κοκκινίζει σιγά σιγά. Με το καλό να έρθει και η σειρά σου καλό μου, εύχομαι από την καρδιά μου :kiss:

Κατερινοσουπίτσα, είσαι κάπως καλύτερα σήμερα; Κρίμα που δε θα φύγετε για κανονικές διακοπές ρε γμτ. Μακάρι να τα καταφέρετε έστω και για λίγο...

Μήτση, σου το ξαναείπα πιο πίσω, αλλά μάλλον δεν το είδες. Οι μέρες δεν μειώνονται. Είναι 56 από την ΠΗΤ που έχεις δηλώσει, όχι από τη μέρα που θα γεννήσεις. Δε χάνεις μέρες!

Σταυρούλα, κι εδώ ακριβώς τα ίδια. Και τα σπιθουράκια και το "κάψιμο" (σε όλη την κοιλιά). Όπως το είπες: Bepanthol, υπομονή και κρύα μπανάκια!

JennyBill όοοοχι, γιατί το λες αυτό; Ποιος πονάει; Ποιος νιώθει βάρος;;

oldlady.jpg

Κι εσείς χάλια ύπνο ε; Κορίτσια, από τις 5.30 όρθια είμαι. Εκτός από τη ζέστη και τα %^*&^κουνούπια, είχα και το μεγάλο κουνούπι δίπλα μου να ροχαλίζει :S Με είχε κολλήσει στην... πάνω δεξιά γωνία του κρεβατιού και δεν μπορούσα να τον σπρώξω πιο εκεί με τίποτα! Οπότε λέω ας σηκωθώ. Πήγα και ρύθμισα όλες μου τις εκκρεμότητες γιατί με έχει πιάσει ένας ψιλο-τρόμος.

Ρε κορίτσια, νιώθω σαν να έχω φάει κλωτσιά στο......... Στα κόκκαλα από μέσα, λες κι έκανα σπαγκάτο. Το έχει καμια άλλη; :S

καλημερα κοριτσακια μουουοουουουουουου....αυτο ακριβως εχω παθει κ εγω ποναει απιστευτα η μεση μου αλλα κ ολα τα κοκκαλα απο την μεση κ κατω δεν μπορω να κατσω ουτε βα σηκωθω ακομα ποναω απο κατω στον κολπο νιωθω σαν να ανοιγει κ τα κοκαλα που εχει εκει στον κολπο με πονανε :blink::blink::blink: λες κ εκανα σεξ ενα μηνα ασταματητα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ....τι ειπα τωρα????ο πεινασμενος καραβελια ονειρευεται... :woohoo: :woohoo: επισης πονανε οι πατουσες μου τοσο που δεν μπορω ουτε να περπατησω ουτε να σταθω ορθια με λιγα λογια ειμαι για αποσυρση... :S:S:S

vasiliki76 έγραψε:

ντορα εχουμε τα ιδια συμπτωματα ακριβως!! :woohoo:

βρε λες να μας κανουν τιποτα οι αντρες μας τα βραδια οταν κοιμομαστε?? :blink::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μπαααααααααα εδω δεν μας κανουν στον ξυπνιο στον υπνο θα μας κανουνε???? :(:(:(

foufou έγραψε:

Αναστασία,τέλειο το φορεματάκι!

Ντοράκι,ο άντρας μου δουλεύει εκτός Αθηνών.Έχω βοήθεια τη μαμά μου,όμως ευτυχώς.Και σήμερα να μη βρεθούμε σίγουρα κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία.Πότε έχεις ΠΗΤ και που θα γεννήσεις;Εσύ Βασιλική;

foufou μου 27-29/09 μου λενε κ θα γεννησω στο ελενα...

vasiliki θα σου στειλω το κινητο μου επειδη εγω μετα τις 12 αυγουστου θα πηγενω συνεχεια στο ελενα να με βλεπει ο γιατρος μου αν ειναι κ εχεις μπει να ερθω να σε δω... ;););)

Ntora26 έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μπαααααααααα εδω δεν μας κανουν στον ξυπνιο στον υπνο θα μας κανουνε???? :(:(:([/quote:3t84j1ev]

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

εγω τωρα πια δεν θελω ετσι κι αλλιως.... :blush::blush::blush:

εγω θα παω τωρα τη δευτερα, ελειπε ο δικος μου διακοπες και εχει καιρο να με δει!! νομιζω πως θα εχουμε και ενα πλανο τη δευτερα...

εσυ ποτε πηγαινεις?? τι μερες εξεταζει ο δικος σου?? ο λασκαρης δεν μου ειπες??

κατερινα φουφου στο ελενα θα γεννησω!!

Κορίτσια κάνω παρέμβαση για να ενημερώσω για τον διαγωνισμό που κληρώνουμε 9 μπανάκια flexibath. Σε 6 μέρες λήγει , οπότε όσες δεν λάβατε συμμετοχή μπορείτε να το κάνετε τώρα. ;) Δείτε εδώ..

http://mammyland.com/index.php?option=c ... &id=456469

Καλή επιυχία!!!! :)

Γιουλι μου να περασετε τελεια στην Χαλκιδικη!!!!κανε καμια βουτιτσα και για μας!

Αγγελικουλα ευχαριστω πολυ!!!!!

Κατερινα(φουφου), προσεχε την πιεση σου και τρωγε οσο μπορεις αλμυρα.και γω ειχα προβλημα πλακωθηκα στα αλμυρα κια την εχω ανεβασει.

Κατερινα(κυο) υπομονη με τον υπνο.. σε 2 εβδομαδες θα γεννησεις και θα ηρεμησεις!!!!μετα θα αρχισουν αλλα ξενυχτια αλλα ευχαριστα ειναι αυτα!

ο πονος που νιωθεις οπως σου ειπαν και αλλα κοριτσια ειναι φυσιολογικος.προετοιμαζεται το σωμα σου.

Κατερινα (σουπιτσα) ευχαριστω πολυυ!!να προσεχεις στη βολτουλα σου!!

Γιελιζ μου σε καταλαβαινω!και γω το ιδιο θα εκανα :P τελεια!απολαυσε την διαμονη σου εκει οσο μπορεις!!!με το καλοοοοοοοο κιολας!!χαρηκα πολυ!!!αντε να χαρουμε και εμεις με σενα οπως χαιρεσαι και εσυ τοσο καιρο με εμας! :kiss:

Λαμπρινη μου σε καλη μερια!! :lol::lol:

μπραβο για τα νεακια σας!!!κουκλι το νινι σου!!!ξερεις και την ημερομηνια..με το καλοοοο!!!! (μονο εγω αγνοω την τυχη μου :angry: )

Βασιλικη μου δεν το αναφερουν παντα οι γιατροι.αν ειναι επικινδυνα γερασμενος ο πλακουντας τοτε θα σου το αναφερε σιγουρα.

Ελενα μπραβο κοπελα μου για τ'αποτελεσματα σας!μεγεια τα πραγματακια σας!!!

κοριτσακια μου πηγα στη μαια σημερα οπως σας ειχα πει.. :blush::blink::huh::P;):):lol::lol::lol:

ειμαστε μια χαρα..κατεβηκαμε αρκετα μας ειπε η μαια..η πιεση μου ανεβηκε στο 11/6,5(γιουπι!!!) , η κοιλια μου μεγαλωσε κατα 1 εκατοστο.τη ρωτησα τι να κανω για να γεννησω νωριτερα και μου ειπε πως το καλυτερο για το σωμα και τη μπεμπα μου ειναι να περιμενω να λειτουργησει η φυση..πω πω λεω!!!! :angry: αν περιμενω τη φυση..την εκατσα..σιγα να μην περιμενω!θα ξεκινησω με τον αντουλη μου περπατημα σημερα.. και αναλογως θα δω αν θα προχωρησω σε αλλες μεθοδους.. :blush::lol::lol::lol::lol:

φιλακια πολλααα! :kiss::kiss::kiss:

vasiliki76 έγραψε:

ντορα εγω τη δευτερα θα ειμαι εκει κατα τις 8.00 το πρωι, εσυ τι ωρα θα πας???

:blink::blink: δεν ξερω ακομα αλλα δεν νομιζω τοσο πρωι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...