Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Argi έγραψε:

pebii έγραψε:

τώρα το κατάλαβα τι εννοείς!!!! και αναρρωτιώμουν πού αναφέρεσαι!!!!!

δεν το αμφισβήτησα, προς Θεού, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ κακή τύχη, δυστυχώς, κζαι της φίλης σου της έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα!!!! :( κρίμα....[/quote:d8d0qd4u]

οχι οχ δεν εηταν κατι προσωπικο!

απλα τον τελευταιο καιρο στο μαμμυ εισεβαλαν κακοβουλα ατομα και το διευκρινισα!

αλλωστε στο τρενακι δεν υπαρχει τετοια υπονοια!

νομιζω ολες γνρισζομαστε αρκετα καλα ωστε να μην αμφιβαλουμε!

και ξαναλεω ειστε ολες φοβερες!

συγχαρητηρια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και από μένα κορίτσια. Είμαι στη Χαλκιδική και απότι το κόβω ούτε εγώ θα απογραφώ. Μα τι ζώα είναι αυτά ρε παιδάκι μου. Αφού δεν είναι για τίποτα ας βάζανε μεγαλύτερο όριο σε κάθε ΑΦΜ.

Παναγιώτα εγώ πήρα προστατευτικά από το ΙΚΕΑ καιγια το τραπέζι καιγια τα ντουλάπια. Σκυλιά βγήκαν. Του jumbo είναι μάπα αν βάλει λίγη δύναμη το μικρό.

Γεια σας κορίτσια,

κι εγώ απογράφομαι αύριο

χτες πήγαμε παιδίατρο είμαστε 9 κιλά :woohoo: :woohoo:

Πάιρνει κανονικά όσο βάρος και ύψος είναι να πάρει όλα καλά!

Χτες με τη συνέντευξη του Μεταπτυχιακού αγχώθηκα λίγο:dry:

Με κοιτούσανε λίγο έτσι :huh: που θέλω να κάνω και Μεταπ. με δουλειά και 2 μωρά :blink: και σκέφτομαι κι εγώ τι πάω να κάνω?? Που πάω να μπλέξω??? :ohmy:

Στο τέλος βέβαια μου είπανε ότι εκτιμούνε πολύ τα άτομα που ξεκινούνε μεταπτ. συνειδητά και κάτω από δυσκολίες (εργασία, οικογένεια κλπ)

Τέλος πάντων θα δούμε

Φιλιά σε όλες :kiss:

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Σκαστή γραφω.

Το μωρο ειναι κατω στην πεθερα και σε λιγο θα ερθει.

Και ναι!!!!Θα γεμισει το σπιτι μας τσ@yτσ@yνια όλων των μεγεθων!!! :silly: :silly:

Εχουμε αγορακι!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια διαβαζω τα νεα σας απλως δεν προλαβαινω να απαντησω.

Σας φιλώ όλες σας!!!!

Panayiota έγραψε:

Και ναι!!!!Θα γεμισει το σπιτι μας τσ@yτσ@yνια όλων των μεγεθων!!! :silly: :silly:

Εχουμε αγορακι!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!

και άλλο αγοράκι? και άλλη αγορομάνα?!!! και άλλο τσουτσούνι!!

άντε με το καλό.....οι άντρες σου θα σε προσέχουν!!! :woohoo:

τσουτσουνοχρονια ειναι? να προλαβω να γκαστρωθω!!!!!!! γ την πεθερα μου ρε γμτ!χαχχαχαχαχα να κανω ενα σχολιο....

1) η εξουσια ειναι γλυκιά..

2) ας μην το γραψω καλυτερα γτ μας διαβαζουν κ τριτοι ...Χρυσα με πιανεις ?

Γιωτα σε πιανω και σε αφινω...εγω παιδι μου πιανω πουλια στον αερα...χαχαχαχα

Λοιπον τερμα γιατι θα αναγκαστω να με λογοκρινω...χιχιχιχιιχιχ

Λοιπον κουκλες πεμπτη καφε σπιτι μου ετσι;;;; οσο ειναι ακομα καθαρο και τακτοποιημενο!!!!!

Γιώτα μου κι άλλον άντρα;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά θα σφάζονται παλικάρια στην ποδιά σου.... :woohoo: :woohoo:

Η θα τους σφάξεις εσύ και τους τρεις αν δε σε βοηθάνε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν θέλω τώρα το μυστικόοοοοοοο....Πες μου....Αν και πάντα έλεγα ότι δε θέλω ΠΟΤΕ να κάνω γιο, τελικά θέλω.......Περιμένω τη συνταγή...Να την πω στον άντρα μου....

Συμπεθερούλα μου γλυκιά εσύ που θες κόρη θα σου πω εγώ το μυστικό... ;);) :laugh: :laugh: :P:P

Άλλη μια αγορομάνα στο τρενάκι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παναγιώτα με το καλό :)

Λένα όλα καλά με την μετακόμιση?

Έχεις τελικά ινερνετ?

Άντε και στο καινούργιο σπίτι εύχομαι να σας κάτσει κοριτσάκι

αφού το θέλετε :)

Χρύσα τι ώρα την Πέμπτη?

mpempoula16 έγραψε:

Λοιπόν θέλω τώρα το μυστικόοοοοοοο....Πες μου....Αν και πάντα έλεγα ότι δε θέλω ΠΟΤΕ να κάνω γιο, τελικά θέλω.......Περιμένω τη συνταγή...Να την πω στον άντρα μου....

εγώ σου είχα πει την συνταγή στο προηγούμενο τρενάκι!!! ;):P

εσύ δεν την διάβασες!!!

νατασουλαααααααααα σε πεθυμησα πολυυυυυυ

τα εχουμε μεταφερει τα πραγματα χτες απολυμανθηκαμε και μας ειπε αυτος να περιμενουμε μια μερα για να πεθανουν μερικες

οποτε αυριο παλι για δουλειες...

πω πω γινεται χαμος εχω χασει το μπουσουλα!! δεν ξερω που ειναι τι κιβωτια σακουλες ρουχα και βλεπεις που και που καμια κατσαριδα να κοβει βολτες

τωρα μενουμε στο πατρικο μου γιαυτο εχω ιντερνετ.. εμεις σε 1-1.5 μηνα. αλλαξαμε τη φορθνετ βαλαμε χολ.. να βοηθησουμε κ λιγο το συζυγο χαχαχαχα!!

τελικα θα παρει αδεια ο τολης για 6 μερες!!!! γιουπι!!!!!!!!!

αντε να δουμε για το κοριτσακι.. μακαρι

Μετα τις 6 οτι ωρα θελετε.

να τονισω πως κερναω καφε Ελληνικο η Φραπε...και παγωτο...τιποτε αλλο.

αΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΟΝΑ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ!!!!!

savropinguinos έγραψε:

Σισιώ κ εγώ σε 3 ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Σαυρογιωτάκι το νου σου αυριο είναι η μεγάλη μέρα!! Φακελωνόμαστε! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπες απο σήμερα να προετοιμαστεις και να δεις ποιες ώρες πρέπει να απογραφεις!

Μόλις με ενημέρωσαν οτι αυριο θα παραστώ σε μία σύσκεψη στο Υπ. Οικονομίας.

Πότε θα απογραφώ μου λέτε;;;

Κορίτσια με το ΑΦΜ το 3 βοήθεια!!! Μάλλον θα πρέπει η μετα τις 12:00 το βράδυ ή πριν τις 7:00 το πρωί. γκρρρρρρρρρρ!!!!

Παναγιώτα συγχαρητήρια με το καλό να έρθει και ο δεύτερος γιος!

Αντε να κάνω και γω ένα αγοράκι, να δω πώς είναι τέλος πάντων...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...