Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

pebii έγραψε:

τώρα το κατάλαβα τι εννοείς!!!! και αναρρωτιώμουν πού αναφέρεσαι!!!!!

δεν το αμφισβήτησα, προς Θεού, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ κακή τύχη, δυστυχώς, κζαι της φίλης σου της έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα!!!! :( κρίμα....[/quote:d8d0qd4u]

οχι οχ δεν εηταν κατι προσωπικο!

απλα τον τελευταιο καιρο στο μαμμυ εισεβαλαν κακοβουλα ατομα και το διευκρινισα!

αλλωστε στο τρενακι δεν υπαρχει τετοια υπονοια!

νομιζω ολες γνρισζομαστε αρκετα καλα ωστε να μην αμφιβαλουμε!

και ξαναλεω ειστε ολες φοβερες!

συγχαρητηρια!

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα κορίτσια. Είμαι στη Χαλκιδική και απότι το κόβω ούτε εγώ θα απογραφώ. Μα τι ζώα είναι αυτά ρε παιδάκι μου. Αφού δεν είναι για τίποτα ας βάζανε μεγαλύτερο όριο σε κάθε ΑΦΜ.

Παναγιώτα εγώ πήρα προστατευτικά από το ΙΚΕΑ καιγια το τραπέζι καιγια τα ντουλάπια. Σκυλιά βγήκαν. Του jumbo είναι μάπα αν βάλει λίγη δύναμη το μικρό.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

κι εγώ απογράφομαι αύριο

χτες πήγαμε παιδίατρο είμαστε 9 κιλά :woohoo: :woohoo:

Πάιρνει κανονικά όσο βάρος και ύψος είναι να πάρει όλα καλά!

Χτες με τη συνέντευξη του Μεταπτυχιακού αγχώθηκα λίγο:dry:

Με κοιτούσανε λίγο έτσι :huh: που θέλω να κάνω και Μεταπ. με δουλειά και 2 μωρά :blink: και σκέφτομαι κι εγώ τι πάω να κάνω?? Που πάω να μπλέξω??? :ohmy:

Στο τέλος βέβαια μου είπανε ότι εκτιμούνε πολύ τα άτομα που ξεκινούνε μεταπτ. συνειδητά και κάτω από δυσκολίες (εργασία, οικογένεια κλπ)

Τέλος πάντων θα δούμε

Φιλιά σε όλες :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Σκαστή γραφω.

Το μωρο ειναι κατω στην πεθερα και σε λιγο θα ερθει.

Και ναι!!!!Θα γεμισει το σπιτι μας τσ@yτσ@yνια όλων των μεγεθων!!! :silly: :silly:

Εχουμε αγορακι!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια διαβαζω τα νεα σας απλως δεν προλαβαινω να απαντησω.

Σας φιλώ όλες σας!!!!

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Και ναι!!!!Θα γεμισει το σπιτι μας τσ@yτσ@yνια όλων των μεγεθων!!! :silly: :silly:

Εχουμε αγορακι!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!

και άλλο αγοράκι? και άλλη αγορομάνα?!!! και άλλο τσουτσούνι!!

άντε με το καλό.....οι άντρες σου θα σε προσέχουν!!! :woohoo:

Δημοσίευση

τσουτσουνοχρονια ειναι? να προλαβω να γκαστρωθω!!!!!!! γ την πεθερα μου ρε γμτ!χαχχαχαχαχα να κανω ενα σχολιο....

1) η εξουσια ειναι γλυκιά..

2) ας μην το γραψω καλυτερα γτ μας διαβαζουν κ τριτοι ...Χρυσα με πιανεις ?

Δημοσίευση

Γιωτα σε πιανω και σε αφινω...εγω παιδι μου πιανω πουλια στον αερα...χαχαχαχα

Λοιπον τερμα γιατι θα αναγκαστω να με λογοκρινω...χιχιχιχιιχιχ

Λοιπον κουκλες πεμπτη καφε σπιτι μου ετσι;;;; οσο ειναι ακομα καθαρο και τακτοποιημενο!!!!!

Δημοσίευση

Γιώτα μου κι άλλον άντρα;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά θα σφάζονται παλικάρια στην ποδιά σου.... :woohoo: :woohoo:

Η θα τους σφάξεις εσύ και τους τρεις αν δε σε βοηθάνε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν θέλω τώρα το μυστικόοοοοοοο....Πες μου....Αν και πάντα έλεγα ότι δε θέλω ΠΟΤΕ να κάνω γιο, τελικά θέλω.......Περιμένω τη συνταγή...Να την πω στον άντρα μου....

Συμπεθερούλα μου γλυκιά εσύ που θες κόρη θα σου πω εγώ το μυστικό... ;);) :laugh: :laugh: :P:P

Δημοσίευση

Άλλη μια αγορομάνα στο τρενάκι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παναγιώτα με το καλό :)

Λένα όλα καλά με την μετακόμιση?

Έχεις τελικά ινερνετ?

Άντε και στο καινούργιο σπίτι εύχομαι να σας κάτσει κοριτσάκι

αφού το θέλετε :)

Χρύσα τι ώρα την Πέμπτη?

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Λοιπόν θέλω τώρα το μυστικόοοοοοοο....Πες μου....Αν και πάντα έλεγα ότι δε θέλω ΠΟΤΕ να κάνω γιο, τελικά θέλω.......Περιμένω τη συνταγή...Να την πω στον άντρα μου....

εγώ σου είχα πει την συνταγή στο προηγούμενο τρενάκι!!! ;):P

εσύ δεν την διάβασες!!!

Δημοσίευση

νατασουλαααααααααα σε πεθυμησα πολυυυυυυ

τα εχουμε μεταφερει τα πραγματα χτες απολυμανθηκαμε και μας ειπε αυτος να περιμενουμε μια μερα για να πεθανουν μερικες

οποτε αυριο παλι για δουλειες...

πω πω γινεται χαμος εχω χασει το μπουσουλα!! δεν ξερω που ειναι τι κιβωτια σακουλες ρουχα και βλεπεις που και που καμια κατσαριδα να κοβει βολτες

τωρα μενουμε στο πατρικο μου γιαυτο εχω ιντερνετ.. εμεις σε 1-1.5 μηνα. αλλαξαμε τη φορθνετ βαλαμε χολ.. να βοηθησουμε κ λιγο το συζυγο χαχαχαχα!!

τελικα θα παρει αδεια ο τολης για 6 μερες!!!! γιουπι!!!!!!!!!

αντε να δουμε για το κοριτσακι.. μακαρι

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Σισιώ κ εγώ σε 3 ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!

Σαυρογιωτάκι το νου σου αυριο είναι η μεγάλη μέρα!! Φακελωνόμαστε! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπες απο σήμερα να προετοιμαστεις και να δεις ποιες ώρες πρέπει να απογραφεις!

Δημοσίευση

Μόλις με ενημέρωσαν οτι αυριο θα παραστώ σε μία σύσκεψη στο Υπ. Οικονομίας.

Πότε θα απογραφώ μου λέτε;;;

Κορίτσια με το ΑΦΜ το 3 βοήθεια!!! Μάλλον θα πρέπει η μετα τις 12:00 το βράδυ ή πριν τις 7:00 το πρωί. γκρρρρρρρρρρ!!!!

Παναγιώτα συγχαρητήρια με το καλό να έρθει και ο δεύτερος γιος!

Αντε να κάνω και γω ένα αγοράκι, να δω πώς είναι τέλος πάντων...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...