Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Καλημέρα,

τα δικά μου τα παιδιά έχουν ξυπνήσει από τις 07.00, ίσως επειδή μπαίνει το φως της μέρας στο δωμάτιό τους, γιατί έχω τα στορ λίγο ανοιχτά για να μπαίνει αέρας, ίσως ζεσταίνονται, δεν ξέρω....τώρα που το σχολείο είναι κλειστό για 2 μέρες αντί να κοιμηθούνε λίγο πιο πολύ αυτά ξυπνούν νωρίτερα!!!!! :angry:

Νατασσούλα μπράβο πάντα τέτοια...να κοιμάτε σερί η Έλενα....εσύ όμως γιατί ξυπνάς?!

είχα κάνει και εγώ ραβανί μια φορά, βγήκε πολύ ωραίο, αλλά πολλές θερμίδες .... ποιός θα το έτρωγε αόλο το ταψί! έτσι το έδωσα στον άντρα μου να το φάνε στην δουλειά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κουκλες!!!!!!

Τι κανετε;;;;

Τρισ ο αποθηλασμος παει κατα...δ....ου...

Βελτιωση καμια..εξακολουθει να θηλαζει.

ΠΟλεων ερχετε τριβετε τραβαει την μπλουζα και δειχνει με το δαχτυλο την κρεβατοκαμαρα...κοινως στρωσου μανδαμ...πειναω!!!!

σημερα τη νυχτα ηταν ανυποφορος...ασε που ενω με ειχε συνηθησει να μην κανει τσισα το βραδυ τις τελευταιες τρεις νυχτες ειναι φουλ η πανα και τον αλλαζω μια φορα

καλημερα κουκλες!

τικανετε?

εχω ξυπνησει απο τις 7:30 και η Μαρια-Ιωαννα κοιμαται ακομα! ;););););););););););););););););););)

μμμμμμ προλαβαινω να ανοιξω το επομενο τρενακι πριν φυγω?

βγηκα για δουλειες!

σημερα θα παω σ εμια φιλη στον Μαραθωνα μαζι με την κορη μου φυσικα!

οταν πηγαινω σπιτι της νοιωθω περιεργα...αλλα νοιωθω οτι πρεπει να παω!

νομιζω οτι ο γιος της ειναι εκει.....(σκοτωθηκε σε τροχαιο)!

ηταν το τελιωτικο χτυπημα για εκεινη!

την γνωρισα πριν απο 13χρ ...1 χρ. πριν ειχε αυτοκτονησει ο αντρας της μπροστα στα 4 παιδια της....τα μεγαλωσε μονη της.... η "μεγαλη" της κορη εμπλεξε με ναρκωτικα και καταφερε να ξεφυγει μακρια πο την Αθηνα φυσικα.... πανω που ολα κυλουσαν ηρεμα συμβαινει το τροχαιο....σκοτωνεται ο γιος της και η αλλη της κορη μενει στο νοσοκομειο 1 χρονο....μετα το τροχαιο παθαινει μικροεγκεφαλκα,

τωρα εδω και 5 μηνες χαμογελα ειναι εγγυος 5 μηνων, περιμενει κοριτσακι....ισως σε αυτο το σπιτι μπει λιγο χαρα!

η φιλη μου (η μαμα-μελλουσα γιαγια) ειναι μολις 43ετων αλλα αν την δεις νομιζεις οτι ειναι 60!

θα μαζεψω να της παω μερικα πραγμετακια για το μωρο

αν εχετε κατι και δεν το θελετε θα ηταν ευχαριστο!

ισως δεν αθ επρεπε να το αναφερω αλλα νομιζω οτι εχεουμε μεγαλη καρδια!

αν παλι θεωρηθει ατιμο η προσβλητικο συγνωμη!

φιλα σε ολες!

καλημερα και απο εμενα!!

βικυ πολλυ καλη η κινηση σου

ευχομαι να πανε ολα καλα πλεον για την φιλη σου,το εχει πολυ αναγκη νομιζω

εγω ειμαι αρκετα χαλια ψυχολογικα αυτες τις μερες...η κολλητη μου-νονα του σπυρου εχει καρκινο του μαστου και τον τελευταιο μηνα εχει επιδεινωθει πολυ...μετα απο 10 χρονια αρχιζει πλεον και της γινεται πολλυ επιθετικος αφου στα γεννεθλια του μικρου δεν μπορεσε να ερθει τελικα...

Καλημέρα στο τρενάκι!!

Ανέβηκα μόνο για μία στάση! :blink: :silly:

Μου λείψατε και είπα να μάθω τα νέα σας, τελικά έπεσε δουλειά και δεν πρόλαβα να σας διαβάσω... :blush::blush:

Ελπίζω όλες οι εγκυούλες να είστε καλά, χωρίς καούρες, ζαλάδες και τα συναφή!

Παναγιώτα, λόβι, θούλη τα φιλιά μου!

Πρέπει να είστε και άλλες, αλλά στάνταρ δεν το έχω μάθει! :unsure::unsure:

Εμείς είμαστε μια χαρά! Αποφασίσαμε να κάνουμε τον Θρησκευτικό γάμο τον Μάιο που έρχεται. Λογικά θα είμαι έγκυος μέχρι τότε, αλλά οικονομικά δε μας παίρνει να τον κάνουμε νωρίτερα!

Διακοπούλες πήγατε;

Εμείς φέτος γιοκ! Καλά θα παρουμε άδεια και θα πάμε στα χωριά μας που είναι παραθαλάσσια, αλλά όπως και να'χει το νησάκι θα μας λείψει...

Σεσ, Πέμπι, μπεμπούλα, Άργι, Νατασσούλα και όποια άλλη ξεχνάω :blush:

πολλά φιλιά! :kiss::kiss::kiss:

Ιζάκη έχεις πμ

Βικύ καλά έκανες και το αναφέρεις, φυσικά και δεν είναι προσβλητικό

Δυστυχώς τα μωρουδιακά τα έχω δώσει όλα, αλλά όταν μαζέψω τα καλοκαιρινά πολύ ευχαρίστως να σου τα στείλω :)

Αναστασία λυπάμαι πολύ για την κουμπάρα σου :(:(

Επέμβαση δεν μπορεί να κάνει?

Χρύσα μπορεί λόγω ζέστης να πίνει πιο πολλά υγρά γιαυτό να γεμίζει η πάνα το βράδυ

Μπεμπου κουραγιο...ξερω οτι ειναι δυσκολα αυτα..απο προσωπικη πειρα!!!

Σισιω..καλωςτηνα την περδικα!!!

φιλια στο Χαριλινακη.

Και εμεις μαλλον διακοπες γιοκ..αλλα θα δουμε

Σισσιώ που χάθηκες????????

Δεν σου λείψαμε :P:P:P

Το Χαριλινάκι καλά είναι? να μου την φιλήσεις

Διακοπές και εμείς μια από τα ίδια, στο χωριό θα πάμε

ευτυχώς βέβαια έχει θάλασσα κοντά ;)

Γιώτα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Βίκυ τι κρίμα για την φίλη σου, είναι δυνατόν ακόμη να είναι "όρθια" ύστερα από τόση ατυχία.....σαν σενάριο Φώσκολου ακούγεται.....ελπίζω από δω και πέρα να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.....

Αναστασία-μπεμπούλης δλδ είχε πριν 10 χρόνια έκανε αφαίερση, θεραπεία και ξαναεμφανίστηκε? γιατί αυτό δενν είναι σύνηθες!!!

περαστικά της......

Γιώτα πότε μετακομίζετε εσύ και η γαλανομάτα κόρη σου στη Χίο?

Η μονάδα του άντρα σου είναι καλή? ή "άστα να πάνε"!!!!

Σισσιώ έγραψε:

Διακοπούλες πήγατε;

Εμείς φέτος γιοκ! Καλά θα παρουμε άδεια και θα πάμε στα χωριά μας που είναι παραθαλάσσια, αλλά όπως και να'χει το νησάκι θα μας λείψει...

ευτυχώς που έχει θάλασσα, πολύ καλό αυτό.....νησάκι την επόμενη χρονιά μην ανησυχείς......άλλωστε καλά μπορείς να περάσεις ακόμη και αν δεν πας σε νησάκι.... ;)

γιωτα ναι οκ με την απογραφη!

στις 1:30 ΤΗ ΝΥΧΤΑ!

την τελευται σελιδα- ενοτητα την αφαιρεσαν!

δεν ειμαι σιγουρη για τον βαθμο που εχω και δηλωσα αλλα οκ!

σημερα ελπιζω να κανω της μαμας μου!

γενικα μπαχαλο!

Μπεμπουλης περαστικα στην κουμπαρα!

επιθεση και αυτη!

να φυγει και να μην παιει αλλου.......!

κοριτσια ευχαριστω απο μερους της αν και δεν ξερει τιποτα η φιλη μου!

τελικα εχουμε καρδια στο τρενακι!

ααααααα και προς αποφυγη παρεξηγησεων τα παντα μπορουν να διασταυρωθουν- ελεχθουν!!!!!

Βικυ αν και οποιος καει στον χυλο ( βρωμης) φυσαει και το γιαουρτι..εν τουτοις στο τρενακι κρουσματα κακοπιστιας δεν ειχαμε...τουλαχιστον ακομα....

Μακαρη οπως ειπε να μπει λιγη χαρα στο σπιτι αυτων των ανθρωπων

Βίκυ μακάρι απο εδω και στο εξής η φιλη σου να παίρνει μόνο χαρές.

Δυστυχώς άλλα μωρουδιακά δεν έχω.

Αναστασία την έχουμε γνωρίσει τη νονά του Σπυρακου μου φαίνεται έ;

Εύχομαι και ελπίζω να το ξεπεράσει.

Γιώτα τα φιλιά μου! Το σύστημα της απογραφής είναι κλειδωμένο. Απογράφονται μόνο όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε 2 σήμερα και μάλιστα έχουν και συγκεκριμένες ώρες απογραφής αναλογά με το προτελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Εγώ θα απογραφω άυριο. Λήγω σε 3!!

Κοριτσάκια καλημέρααααααααααααααααα......

Pebi μου πολύ λυπάμαι για τη φίλη σου...Κρίμα η γυναίκα..έχει ταλαιπωρηθεί πολύ..Και η απώλεια του παιδιού της δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία... :(:(:(

Μπεμπούλης μου κρίμα για τη φιλενάδα σου...Δεν μπορεί να κάνει κάτι;;;;Απ'ότι κατάλαβα είναι παλιά ιστορία με τον καρκίνο, απλώς τώρα της έκανε μετάσταση ε;;; :dry::dry::dry: Μακάρι να πάνε όλα καλά....

Νατασούλα μου πολύ χαίρομαι που ξεκουράστηκες..Η μικρούλα σου απ'ότι φαίνεται, "στρώνει"... ;);)

Θουλάκι μου τι κάνεις;;;;;; :kiss::kiss:

Argi μου τα κουκλάκια σου πρωινά πρωινά βλέπω....

Σαβρογιωτάκι μου τι άγχος σε έχει πιάσει καλέ με την απογραφή;;;;όπως λέτε κι εσείς οι Θεσσαλονικείς χαλαράααααααααααααααα.... :laugh: :laugh: :laugh:

Τρις μου τι κάνεις;;;;Το κουκλάκι σου;;;;;

Σισσιώ μου......Τι κάνει η θεά σου;;;;Μα πόσο όμορφο είναι αυτό το κορίτσι;;;;Ακούω γάμους...Η ώρα η καλή....Και το σημαντικότερο...Ακούω εγκυμοσύνες!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου....

Κορίτσια σήμερα ξύπνησα από τις 7.40 από τη ζέστη μεσα στα νεύρα...Πόσο δύσκολο είναι να ξυπνάς τόσο πρωί;;;; :blink::blink::dry::dry: Δεν έχω συνηθίσει...

Η Ιωάννα ξύπνησε κατά τις 8.10 και περιμέναμε να έρθουν σπίτι για την αιμοληψία και δεν της έδωσα γάλα..Και η ψυχούλα μου κάθισε, έπαιξε και μετά πήγαινε στην κουζίνα, σήκωνε τα ποδαράκια της, έβλεπε τα μπιμπερό της και μου φώναζε...."Γάγαααααααα μαμά..Γάγαααααα"...Τελικά ήρθε ο τύπος κατλα τις 9+ της πήρε αίμα, έκλαψε ελάχιστα και ήπιε γάλα και στο καπάκι φυσικό χυμό πορτοκάλι...

Μου πήρε αίμα και εμένα για να δω λίγο το σίδηρό μου γιατί τις τελευταίες ημέρες ζαλίζομαι πάάάάάάάρα πολύ....

Επίσης εξαιτίας των ζαλάδων είπα στον άντρα μου να μου πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης..Αν και την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν αδιάθετη και δεν κάνουμε και ελεύθερα..Το έκανα....Φυσικά βγήκε αρνητικό...

Αλλά να σας πω κάτι;;; :blush::blush::blush: Αν και δε θέλω ακόμα 2ο παιδάκι, ήθελα βαθιά μέσα μου να δω +....Αλλά πως να δω;;;Με τον κρίνο;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δεν ξέρω κορίτσια..Πλέον έχω αρχίσει και σκέφτομαι για 2ο.... :blush::blush::blush: Αλλά συνεχώς το τρενάρω..

Αλλά να σας πω την αλήθεια νομίζω ότι στη Χαλκιδική δε θα τη γλιτώσω... :laugh: :laugh: Καταρχήν ανεβαίνουμε 30 Αυγούστου...Την ημέρα που έχουμε επέτειο γάμου 2 χρόνια...Δεύτερον θα είμαστε χαλαροί και μόνοι μας...Τρίτον ο άντρας μου πάνω σε συζητήσεις μου το πετάει....Αυτα!!!!!!!!

καλα ουτε και αυτο ειναι σωστο!

αν ο αλλος θελει να απει διακοπες που θα βρει ιντερνετ οεο?

εγω ληγω σε 4 αλλα ευτυχως προλαβα!

μιας και την παρασκευη αναχωρω!

φυσικα οχι με το μεγαλο επειδομα που πηρα!

αυτο εγινε ..πουφ...καπνος!

ευχομαι πολλα χρονια να μπει χαρα σε εκεινο το σπιτι!

τωρα με τοσες ευχες ελπιζω να γινει!

ειστε αξιολογες ολες!

φυσικα και το τρενακι δεν εχει κακοβουλα στοιχεια!

Γωγω σου εκανα add στο φεισ!!!

Καλα αποτελεσματα να εχεις και στις δικες σου και στην μικρης της εξετασεις

Μια χαρα..βουρ στο ψητο..η Βορεια ελλαδα εινα καρπερη...χιχιχιχιιχ

pebii έγραψε:

ααααααα και προς αποφυγη παρεξηγησεων τα παντα μπορουν να διασταυρωθουν- ελεχθουν!!!!!

τώρα το κατάλαβα τι εννοείς!!!! και αναρρωτιώμουν πού αναφέρεσαι!!!!!

δεν το αμφισβήτησα, προς Θεού, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ κακή τύχη, δυστυχώς, κζαι της φίλης σου της έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα!!!! :( κρίμα....

Γωγώ μου βγήκε βρώμα οτι αν δε απογραφουμε θα υπάρξει παύση πληρωμών, γι'αυτό μας έχει πιάσει όοοοολους πανικός!

Αλήθεια εμείς είμαστε φίλες στο φέις;

Χαχαχαχαχαχαχαχα...

Χρύσα με έκανες χθες το βράδυ κι εγώ ψαχνόμουν...Δεν ήξερα ποια είσαι... :laugh: :laugh: :laugh: Καλέ είσαι κούκλα εσύ..Φτου σου...Μα να είμαστε όλες τόσο όμορφες;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σισσιώ δεν πρέπει να είμαστε φίλες... :(:(:( Σου στέλνω pm να με βρεις να με κάνεις....

Φιλάκια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...