Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια τι κανετε?????

εμεις σημερα θα κοψουμε την τουρτα του σπυρου μιας και οι νονες δυστυχως δουλευαν χθες το απογευμα

εχω ετοιμασιες και τρεεεεεεεχωωωωωωωωωωωωω

τα φιλια μου σε οοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια...

τι κάνετε?

θα ήθελα λίγο να σας κάνω μια ερώτηση εσάς που ξέρετε από μητρικο γαλατάκι αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε μια απορία....

έχω παρατηρήσει από γουλιές που μου κάνει ο μικρός πάνω μου ότι το γάλα μου βάφει τα ρούχα μερικές φορές. Σας έχει τύχει?

παίζει ρόλο τι έχω φάει λέτε? μήπως ξέρετε πως καθαρίζει?

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ...εύχομαι καλή μέρα να έχετε κα να περνάτε καλά με τα παιδάκια σας...

Γεια σας!!!

Τι κανετε;;;Γυρισα!!!!!

Ελπιζω να ειστε καλά!!!

Εγω μια χαρα.Περασαμε πολυ καλα.

Τωρα όμως εφυγε η μανα μου και τα κεφαλια μέσα.

Φιλακια σε όλες σας!!!!Φιλακια στις εγκυουλες!!!!

Αυριο εχω γιατρό.

Οποτε εχω χρονο θα μπαινω.

Κόννα δηλ. με το πλυσιμο δε φευγει;;;Δε μου εχει τυχει πάντως.

Καλημέρα κορίτσια!

Αrgi, καλή Κυριακή κ σε σένα!

Κonna , ούτε σε εμένα έτυχε ποτέ να βαψει ρούχο

από το μητρικό γάλα!

Κ πλένω πάντα στους 40• c...

Panagiota καλώς επέστρεψες...

Μπεμπούλης, να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ στα γενέθλια

του Σπυράκου!!!

Αφόρητη ζέστη σήμερα

κ δυστυχώς δεν πάμε παραλία σήμερα...

Ας ετοιμαστούμε για κανάν καφέ...!

Κσλησπερα κουκλες μου!!!!

Τι κανετε;;; ολες ορμηξατε στις παραλιες;;;;

εγω τωρα εμεινα λιγο μονη

εφηγαν ολο οι καλεσμενοι και νυσταζω...θα παω να την πεσω μαζι με τον μικρο

Περασαμε πολυ ωραια χτες στον γαμο...αλλαμεφυγα νωρις γιατι φυσικα ο μικρος ενω κοιμηθηκε- φυσικα θηλαζοντας- μεσα στο αμαξι...ξυπνησε και βαρεσε μια περιποιημενηυ κριση ιστεριας

Εφηγα και πηγα στην μαμα μου - μφοβομουν ολομοναχη στο σπιτι μας- και η μαμα επιτελους καταλαβε πως δεν υπερβαλλω οταν της λεω πως ο μικρος δεν κοιμαται τα βραδια

Ειναι απυρετος απο την Παρασκευη το μεσημερη...σηνεχιζουμε βεβεια την αντιβιωση μεχρι την Πεμπτη αλλα εξακολουθει να μην τρερωει φαγητο..συνεχεια θηλαζει....οποτε ο αποθηλασμος εχει μπει σε βαθεια καταψυξη

Αμ μου λεγατε περισυ τετοια εποχη πως θα κοντευει 14 μηνων...και ακομα θα θηλαζουμε...θα ειχα ξεκαρδιστει στα γελια!!!!!!

Αυτα τα νεα μας

φιλια σε ολες..και φυσικα σας περιμενω μεσα στην ευδομαδα οποτε θελετε για καφεδακι.

Χρύσα μου ησασταν αρρωστοι;;;Τώρα καλυτερα;;

Αναστασια μου να σου ζήσει ο Σπυρακος σου. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Ειχα μιση ωρα μονη μου και πήγα να κατσω στο λαπτοπ ολο χαρα και δεν ειχα συνδεση :angry::angry::angry:

Τωρα γυρισανε. :S

Wellcome Back Παναγιωτα!!!!

Πως περασατε;;;;;

ειχαμε ενα θεματακι εμεις με μια αμυγδαλιτιδα αλλα μεχρι η αχριστη να το παρω χαμπαρη το παιδι εγινε χαλια

ειχε φτασει να κανει πυρετο πανω απο 39

Αυτες τις ημερες το σκεφτομουν και ελεγα πως εγω σαν παιδιν ταλαιπορουμουν πολυ απο αμυγδαλες..ελπιζω να μη μου μοιασει- και σε αυτο- το παιδι μου

Αυριο- επειδη σημερα δεν εχω πολλα κεφια για θαψημο θα σας πω και μια κακια για τον γαμο..που κατα τα αλλα ηταν πολυ ωραιος...φυσικα ο δικος μου ηταν καλυτερος...χιχιχιχιιχ..οχι αυτο δεν ειναι κακια..αυτο ειναι διαπιστωση αλλων...ακομα και της πεθερας μου!!!!

Παντως οτι και να πω ηταν κουκλα

Αναστασία μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου...Να τα εκατοστήσει ο Σπυράκος...

Παναγιώτα μου καλωσορίσατε!!!!!Να πω καλό χειμώνα από τώρα;;; :dry::dry:

Χρύσα μου περαστικά στο αστεράκι σου...Καλέ ποιος παντρεύτηκε;;;;Και τί κακία θα πεις;;;;;Πεθαίνω για κουτσομπολιό... :laugh: :laugh:

Εμείς καλά, η Ιωάννα καλά, σήμερα της έφτιαξα σωλομό ψητό και βλήτα και τα τσάκισε... :P:P:P Αύριο ή μεθάυριο θα της πάρουν πάλι αιμαάκι για να δούμε τι γίνεται τελικά με τη χοληστερίνη...

Σήμερα όλη μέρα σπίτι, ο άντρας μου δουλειά... :(:(

Αλλά Σ/Κ δεν προλαβαίνω να σας γράψω γιατί είμαι όοοοοοοοοοολη μέρα με την ταρζανίτσα...

Α!!!!!Χθες στο μπάνιο δεν έκλαψε καθόλου... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ελπίζω να κάνει το ίδιο και σήμερα και να ήταν απλώς μια φάση που πέρασε... :dry:

καλησπερα...

παναγιωτα καλησπερα...

ευχομαι αυριο να μας πει τι κανει το μωρακι σου...

τι κανετε κοριτσια?

εμεις ολα καλα...

δε καναμε μπανιο αλλα εκανε μπανιο στη πισινα που εχει ο παππους..παιρνει 2,5 τονους νερο..

καλο βραδυ...σας φιλωω

Κοριτσακια μου ομορφα σας ευχαριστω για το καλωςορισμα!!! :kiss::kiss::kiss:

Γωγουλα μου οχι απο τωρα καλο χειμωνα.Εχουμε ακομη!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρυσα μου σιδερενιος βρε.Περιμενω τα κουτσομπολια!!!!

Θουλιτσαααααααα καλε ο Νιάρχος ειναι ο πεθερός;;;;;;;;Ακου πισινα!!!!Τουλαχιστον κανετε καμια βουτια και εσείς;;;;

Πολυ μαπα το παιχνιδι ρε γμτ.Στο 70 ουτε ενε γκολ!!!! :unsure::unsure:

Σας στελνω τα φιλιά μου.Καλο βραδυ να εχουμε!!!!

Οντως..και ποσες κιτρινες καρτες!!!!

οπως καταλαβα θα κατσουν μεχρι και τα πεναλτι...ναι αμα καταλαβατε ολοι μαζευτικαν εδω...γκρρρρρ..αμα δεν ημουν τοσο κουρασμενη και δε νυσταζα δεν θα με ενιαζε..αλλα θελλω να μπει γκολ επειγοντως,,,,,δε με νοιαζει ποιος θα το βαλλει.

Να πω μια κακια γιατι θα σκασω...χιχιχι

ο αντρας της κουνιαδας μου μολις μετανιωσε που πηρε τηλεωραση 40 ιντσων...εμ χρυσε μου αμα θες να εισαι ψωνιθο..πρεπει να διαθετεις και το αναλογο σαλονι...χιχιχιχιχι

κοριτσια μου τι κανετε????

εμεις ειμαστε καλα, προσ το παρον μενουμε στο πατρικο μου.. σημερα φαγαμε για βραδυ με τον μικρο κινεζικο!! το τσακισε ο κυριος!!! ειχε πολυ πλακα!!

οσον αφορα το ανοιχτο πανεπιστημιο, εγω εκανα μια φορα αιτηση περσυ και με δεχτηκαν σε ενα μεταπτυχιακο. αλλα δεν το εκανα γιατι εμαθα αυτο που ελεγε η αργη. εχουν σταματησει να τα δεχονται. οποιος το κανει θα το κανει για καθαρα δικη του χρηση, να διευρυνει τους οριζοντες του!

κοννα ουτε εμενα μου εχει τυχει αυτο

χρυσα ελπιζω να βολεψει να τα πουμε μεσα στην εβδομαδα.. ειμαστε ανω κατω, θελω να τελειωνουμε να παμε σπιτι μας να μεινουμε.. αυριο θα ερθει αυτος για την απολυμανση.. αχ ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην ξαναδω ουτε μια σιχαμενη.. σημερα αδειασαμε ολο το παλιο το σπιτι, το σκουπισαμε κιολας κ με επιασε μια μελαγχολια... εκει περασαμε την πρωτη μας νυχτα με τον χουλιγκαν, εκει εκανε τα πρωτα του βηματα, εκει περασαμε ωρες παιχνιδιου... αχ το βατραχακι μου θελω να ειναι παντα ευτυχισμενο!! επισης χτες εσπασα τον μεγαλο καθρεφτη που ειχαμε στην κρεβατοκαμαρα.. λετε να με κατατρεχει 7 χρονια γκαντεμια???

τα φιλια μου σε ολες θουλαρα, γιωτα, συμπεθερα, νατασουλα και σε ολες τις κοριτσαρες!

καλησπερα

μολις τελειωσα τα πιο χαλια μπισκοτα του κοσμου!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αντε λενα με το καλο η μετακομιση!! :)

ημουνα χαλια εχθες..ειχα πυρετο 38.6 και κρυωναααααα και ριγοςςςςςς και αναγουλα σας λεω χαλια!! ολη μερα ξαπλα!! το βραδυ συνηλθα αλλα καθε τοσο ντεπον και καραμελες λαιμου γιατι και ο λαιμος χαλια!!! ουφφ τι χαλια να εισαι αρρωστος!!! :(:(:(:(:(:(

τι αλλο βρε κοριτσια δεν διαβασα και πολλα! :blush:

α! χρυσα να σας ζησουνε!!!!! :):)

ρε κοριτσια..ο μικρος περναει φαση..πειναω δεν θελω να φαω γκρινιαζω για μαμ τρωω μια κουταλια δεν θελω αλλο δεν θελω αλεσμενο δεν θελω κομματια δεν θελω κρεμα δεν θελω φρουτο κτλ κτλ

ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

τι να κανω?? να επιμεινω στα κομματια και οσο τρωει? εχουμε και θεμα βαρους...

να δινω πρωτα αλεσμενο και αμα δεν τρωει τοτε κομματια(που και παλι δεν ειναι σιγουρο πως θα φαει..)

βασικα το θεμα του ειναι τα πιανει με το χερι..μακαρονια με το χερι..αυγοφετα...κανα φρουτο αλλα λιγο..κορν φλεικς...πατατες...ΨΩΜΙ...ψωμι..ψωμι..μπισκοτα κεικ

σημερα να φανταστειτε εκανα σαν μπιφτεκακια την ψαροσουπα κια εφγε το μισο αλλα τουλαχιστον εφαγε..εχθες καθολου.. :(

τι να κανω? η πλακα ειναι οτι τον κιμα τον φτυνει.. κια οτι δν θελει κουταλι..

θα σκασω!!!!!!!!!!!

αντε καλη εβδομαδα να εχουμε και οποια ξερει ας μου πει..

α!! καλε ξεχασα..ρε γωγω τρομαρα!!!!!!! καλε ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!

αντε αφου ειναι καλα... :)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Καλη εβδομαδα!!!!

Λένα καλη αρχη στο νεο σας σπιτακι.Μη στενοχωριεσαι βρε.Εκει θα κανει νεα κατορθωματα ο Αναστασης.

Βένι εγω ειμαι η πλεον αναρμοδια να σε συμβουλεψω σε τετοια θεμετα.

Ο δικος μου κανει οτι και ο δικος σου.

Ενω ο χαζος τρωει πια κανονικα-μασουλαει, τα δικα μας φαφητα ουτε να τα φτυσει.

Αυριο εχω παιδ. και θα τη ρωτησω.Να του δινω απο το δικο μας και οσο τρωει;;;;;;;; :dry::dry:

Μπαινω μεσα και παιρνει το ματι μου "θηλασμός και ενοχές" .Αιντε πάλι.

Σεβομαι τη Λένα καθως και ολα τα κοριτσια που εχω γνωρισει εδω μεσα αλλιώς θα εριχνα κανα μπινελικι.Ειμαι σιγουρη οτι επιτηδες το εβαλε το θεμα. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ρε κοριτσια στις διακοπες επειδη εβλεπε που χλαπακιαζαμε παγωτα εφαγε και αυτος. :blush::blush::blush:

Και τωρα οποτε βλεπει κατι που μοιαζει με παγωτο αρχιζει τον εξαψαλμο.Και οτι ελεγα οτι δε θα του δινω γλυκά.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

τελικά δεν πήγαμε θάλασσα, ο Μιχάλης την Παρασκευή το βράδυ ανέβασε 39 πυρετό ενώ έπαιρνε αντιβίωση για το αυτί του και με το αντιπυρετικό δεν έπεφτε κάτω από 38 και τον πονούσε η κοιλιά του. Φοβήθηκα μην είναι καμιά σκωληκοειδήτη και τον πήγανε η μαμά μου στο νοσοκομείο. Του κάνανε εξετάσεις αίματος του βγάλανε και ακτινογραφία, ευτυχώς όλα καλά κάποια ίωση μας είπανε. Από το Σάββατο ευτυχώς είναι απύρετος και διάθεση στα ύψη.

Παναγιώτα καλώς ήρθατε. Ελπίζω να περάσατε καλά και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας :)

Αφροδίτη λες να βγούμε και συγγενείς :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρύσα να σας ζήσουνε! άντε περιμένουμε και τα κουτσομπολιά :P

Κόννα ούτε εμένα μου έχει τύχει :dry:

Βενετία δεν μπορώ να σε βοηθήσω κι εμένα μια από τα ίδια κάνει ;)

Μάρθα 170 για αυχενική και PAP-A μια χαρά είναι

Τα φιλιά μου σε όλο το τρενάκι :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα είμαι σπίτι και με τα 2 πιτσιρίκια γιατί το σχολείοτου Λουκά είναι κλειστό σήμερα και αύριο και από τώρα έχει αρχίσει η γκρίνια εις διπλούν!!!! :laugh: , δεν πειράζει όμως!!!!

τι να σας πω πολύ ζέστη έχουμε!!! έχει φτάσει 39 το θερμόμετρο και στην κρεββατοκάμαρα έχουμε 30!!!!, χθες βράδυ έβρεξε, δρόσισε έξω, ανοίξαμε όλα τα παράθυρα διάπλατα και η θερμοκρασία στην κρεββ. πήγε 28,9!!!!

τέλος πάντων εμένα μου αρέσει η ζέστη!!! :silly:

Χρύσα ερώτηση: βλέπω στο προφίλ σου ότι σε έχει συντονιστή, σε ποιό θέμα είσαι συντονιστής? σε θέμα θηλασμού?

Βενετία και η δικιά μου έτσι είναι χθες είχα κοτόπουλο και δεν το έφαγε έτσι το έβαλα στο μπλέντερ και το έκανα τοστ, το έκοψα κομματάκια και έτσι έφαγε!!!!

έκανα και πουτίγκα και δεν την έφαγε, ίσως επειδή ήταν απασχολημένη με την πισινούλα που έχουμε στον κήπο!!!!

και τα δικά μου ρούχα δεν έβαψαν ποτέ από το γάλα, πρώτη φορά το ακούω αυτό! δλδ αν τρως φράουλα το γάλα θα είναι κόκκινο?!!! :blink:

Νατασσούλα, περαστικά στον Μηχαλιώ, καλοκαιριάτικα γιατί να έχουμε ιώσεις?!

Λένα 7 χρόνια γκαντεμιάς δεν είναι πολλά!!!! :laugh: :laugh: :silly:

Καλημερα!!

Ειμαι συντονοστης στις ενωτητες Θηλασμος & διατροφη του παιδιου , και Μωρακια στην ιδια ηληκια με μας.

Οτι περιεργο βλεπετε σε θεματα αυτων των ενωτητων ενημερωστε με για να προχορω σε αναλογες ενοτητες

Στα δικα μας..ειμαστε καλα..μονο λιγη βραχναδα μας εμεινε.

Λενα..και λοιπα κοριτισα την τεταρτη ειναι η τελευταια μερα που θα παρουμε αντιβιωση και μετα ειμαι ετοιμη να σας κερασω καφε..παγωτο..και γιαουρτι στα μωρα μας..χιχιχιχι

Βεβεια ο μικρος δεν τρωει καλα τελευταια..θηλαζει μανιοδως.

Οσα κοριτσια αποθηλασαν πρεπει να μας πουνε κολπα να ηρεμουμε τα μωρα χωρις στηθος γιαμπαρηγορια..αλλιως δεν προκειτε να αποθηλασω ποτε

Νυσταζω απιστευτα!!!!

Λοιπον να πω την κακι αμου γιατι θα σκασω...

Ολα ηταν υπεροχα στον γαμο με εξειαρεση καποιες λεπτομεριες που στεναχωρησαν την νυφη...πχ η καραφα ηταν λαθος, το ποτιρη ξεκολησε..το πεπλο μακρι- και ενυποσιακα ομορφο- ηταν με πλαστικη χτενουλα οποτε και αμεσως επεσε και τελικα ηταν χωρις πεπλο..

Και καθομουν και σκευτιομουν πως τους τυχαινουν πολλες αναποδιες ρε μπαιδι μου, τα επιπλα ερχονται ελλατωματικα- οσα εχουν παρει δηλαδη , το νυφικο ειχε ελλατωματα, τα παπουτσια ξεκολλησαν κλπ κλπ.

Και μετα - η κακιστρω- ειπα μεσα μου πως τοσα ψεμματα που μου εχουν πει, τοση κοροηδια ολο αυτον τον καιρο, τοση μεροληψια εις βαρος μου για να περναει καλα η κορη τους...υπαρχει θεια δικη τελικα.

Πραγματικα δεν της ευχηθηκα κακο ποτε, δεν με απασχολει τι κανουν τα πεθερικα μου τα λευτα τους αν θελλουν να δοσουν στην κορη τους τα παντα δεν ηθελ αποτε να μου δοσουν τιποτα και να κανουν τιποτα για μενα, θα ηθελα να με αφιναν ισυχη να ζω τη ζωη μου χωρις να επεμβαινουν και να με κοροηδευουν καταμουτρα..αλλα οταν εφτιαχνα το δικο μου σπιτι μου απαγορευαν τα παντα, ειναι ολο σποντες για διαφορα πραγματα, επενεβειναν στο γαμο μου- ευτυχως σε πολυ λιγα πραγματα ειχαν αποψη γιατι πληρωνε ο αντρας μου για ολα..ολα τους μυρηζαν ολα τους ξυνηζαν, τα δικα μου παπουτισ ατους φανικαν φτινιαρικα, το πεπλο επρεπε να παρω αλλο κλπ κλπ...ε ειμαι κακια τωρα που το σκεφτικα..οχι πειτε μου;;;;

κατα τα αλλα ομως ηταν πολυ ωραια, νυφη γαμρος πανεμορφοι..και της ειχα πε4ι πως ολα οσα ειναι λαθος μονο αυτη τα ξερει..και κανενας αλλος δεν θα το καταλαβει....αλλα ναι κατα γεννικη ομολογια ο δικος μου γαμος ηταν καλυτερος..χιχιχιιχ

Τα φιλια μουτ σε ολα τα κοριτσι ακαι τα μωρακια..νυσταζω αλλα πρεπει και να δουλεψω λιγο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Παναγιωτα καλως ηρθες!

Χρυσα οτι σχολιαζονται λουζονται!

ενοειται οτι ο δικος σου ηταν καλυτερος!

ησουν μια κουκλα!

προσπαθω να απογραφω και το συστημα με πετα εξω!

τα νευρα μου!

οι καταληκτικες ημερομηνιες τους ενοιαξαν μες στο κατακαλοκαιρο!

Βικυ καλο κουραγιο!!!

επρεπε να σας δοσουν ειδικο επιδομα υπομονης..εκτακτο γι ατην απογραφη

Παντως πιστευω πως οταν - με το καλο- βγουν τα αποτελεσματα της απογραφης..θα γελλαει και το παρδαλο κατσικι.

Εν τω μεταξυ παρατηρησα παλη κρουσμα επιθεσης στο μαμυ το ΣΚ..μα καλα..ειναι και χαζα τελειως..γραφουν τραβηγμενα πραγματα.

Παναγιωτα εχεις ενα δικιο..θα το παρακολουθω το θεμα και αμα ξεφυγει ξερεις..αμα μου ξεφυγει εμενα πλιζ ενημερωστε με

Παναγιώτα καλώς ήρθες, τέλειωσαν οι διακοπές σας? ή θα πάτε και αλλού?!

αχ εγώ περιμένω πώς και πώς τον Αυγ να κατεβούμε (Ελλάδα) να κάνουμε και κανένα μπανάκι!!!!... η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει η χώρα "μου" λίγο!!!! :dry:

το σίγουρο είναι ότι θα εκνευριστώ λίγο γιατί έχω και κάτι εκκρεμότητες με δημ. υπηρεσίες.......

εγώ κορίτσια, δεν ξέρω, μήπως είμαι και η μοναδική, που δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τον θηλασμό?! :blink:

ούτε τα παιδιά είχα όλη την ώρα στο στήθος, ούτε παιδεύτηκα καθόλου!!!!

ο γιος μου έφτιαξε πρόγραμμα μόνος του αμέσως (κάθε 4 ώρες) και η κόρη κάθε 2!!! δεν τα είχα ποτέ κολλημένα πάνω μου......εδώ διαβάζω ότι οι περισσότερες έχουν πρόβλημα!!!! :huh:

τι να πω δεν ξέρω!!!!

θα με βοηθουσε πολυ να μου πεις τι εκανεσ και τι δεν εκανες .

απο οτι θυμαμαι δεν κοιμοσουνα μαζι με τα μωρα ,ξυπνουσανε το βραδυ ? αναπηδουσες σε καθε κιχ τους να τα βαλεισ στο στηθος?

σε καθε ανησυχια τους την ημερα τα εβαζες στο στηθος ?κοιμοντουσαν πανω στο στηθος?

προσπαθω να βρω τι θα μπορουσα να ειχα κανει διαφορετικα .....

Κοριτσάκια καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!

Νατασούλα περαστικά στο αγοράκι σου...

Χρύσα όταν τρώγονται μαζί σου, όλη η γλωσσοφαγιά γυρίζει πίσω και πέφτει πάνω σου...Αλήθεια στο facebook είσαι να σε βρω να γίνουμε φίλες;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Παναγιώτα μου φιλάκια πολλά...

Βένι μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το φαγητό...Η δικιά μου πάντα τα έτρωγε ΟΛΑΑΑΑΑ....Ό,τι και να δει θέλει να το φάει....

Χθες που ήμασταν μόνες μας σπίτι, καθόμασταν στο μπαλκόνι και την έβλεπα ότι έπιανε κάτι από κάτω το πάτωμα και έβαζε το χέρι στο στόμα...Πάω κοντά της και τι να δω;;;;;Προσπαθούσε να πιάσει με το δαχτυλό της ένα μυρμήγκι για να το φάει.... :blink::blink: :silly: :silly: :laugh: :laugh:

Επίσης παραλίγο να την πλακώσει μια ηλεκτρική ψησταριά...Την έβαλα πάνω στην κουζίνα να φτιάξω το ψάρι της και πήγε τράβηξε το καλώδιο και την έριξε κάτω...Έπεσε μπροστά στα πόδια της... :ohmy::ohmy::ohmy: Στο τσακ τη γλίτωσε....Φυσικά έκανε πολύ θόρυβο όπως έπεσε και η μικρή έβαλε τα κλάματα...

Αύριο θα κάνουμε επαναληπτικές για χοληστερίνη...

Χθες το βράδυ πάλι ΔΕΝ έκλαψε στο μπάνιο.... :woohoo: :woohoo: Μάλλον φάση ήταν και πέρασε.... :P:P:P

Τι άλλα;;;Ξέχασα να σχολιάσω κάτι;;; :dry::dry:

Α!!!!!Συμπεθερούλα τα φιλιά μου..Μάζεψε τώρα για να έχεις ελεύθερο χρόνο όταν θα ανέβουμε... :silly: :silly:

Θουλάκι φιλιά στην κοιλίτσα και στο Ντόντο....

Pebi μου τις καλημέρες μου...

Καλέ τι έγινε πάλι;;;Τι θέμα είχαμε;;;;Τί έχασα;;;;; :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...