Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

lena mou kalh arxh sto kainourgio spiti .

mhn sfougariseis gia 2-3 meres na piasei kala to farmako .

pantos kalitera tha htan na mhn mpenate mesa thn idia mera :dry:

exw kanei 9 metakomiseis mesa se 11 xronia .ax apo thn mia den tha antexa alh ,apo tn alh me eksitarh to psaksimo spitiou kai h allagh .distixos h eutixos twra pia den tha ksana metakomisoume .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!

Οπως σας ειπα και η Νατασα εχουμε αμυγδαλιτιδα

Ο λαιμος ειναι χαλια, εχει πληγη...πρεπει να την εχει εδω και μια ευδομαδα περιπου...το καημενουλι μου Χτες ειχε 39.8 πηρετο, σημερα παλη 39 και κατι...ευτυχως μας εδοσε αλλο αντιπυρετικο και φυσικα αντιβιωση και τουλαχιστια την ωρα ειναι απυρετος

Αυτα τα νεα μας

Γωγω..πλακα μου κανεις...ειναι δυνατον ρε συ..απιστυετο..

παλη καλα που σας εκοψε

Φιλακια σε ολες..παω να να φτιαξω νυχια και να αποτριχιθω σαν ανθρωποσ

Cesi, τα διάβαζα τα νέα σας...

Δόξα τον Θεό που δεν ήταν κάτι από το χτύπημα

στο μπομπιράκι σου κ είναι λοίμωξη...

Περαστικα στην αμυγδαλίτιδα σας κ ελπίζω

να συνεχίσετε απύρετοι!

Μαιμουδάκι, με το καλό η μετακόμιση

κ η απεντόμοση...! Μπλιαξ κατσαριδάκια!

Αφροδίτη μου, σχεδόν κάθε χρόνο μετακόμιζες;

Πως το έκανες αυτό; Εισαι ...μεταφορεας;;; Χαχαχαχα

Χαρα στο κουράγιο σου πάντως!!! Απίστευτο!!!

Νατασούλα, καλά να περάσετε στο χωριό...

Καβάλα, Χαλκιδική , υπέροχοι προορισμοί κορίτσια!

Αααα, δεν είπα! Καλορίζικο κ το 15ό τρενάκι σας!

Υπνο κ ξεκούραση σας - μας εύχομαι!

Φιλιά σε όόόλα τα λατρεμένα βρεφάκια μας,

τα παιδάκια σας κ τα εμβρυάκια σας!!!

τι κανετε? εμεις πακεταρουμε σιγα σιγα... ετοιμασα τα χειμωνιατικα σημερα ,οχι μπουφν ομως γτ μου ειπαν οτι εκει δεν εχει πολυ κρυο..σιδερωσα 5 πλυντηρια κ μου εμεινα 2 που περιμενω να στεγνωσουν ...η μικρη κοιμηθηκε επιτελους,παραλιγο να ριξει το γιουροπρο στο κεφαλι της ,φωναξα οταν την ειδα και ετρεξα κ αυτη απο τον ενθουσιασμο της το τραβουσε πιο δυνατα,πηγα κ ηρθα ,ετσι κ επεφτε στο κεφαλι της θα την αφηνε στον τοπο...

εχει πλακα...η καθε μια γραφει τα δικα της και καμμια δεν απαντααει σε καμμια...

αλήθεια έκανε καμμία απογραφή?

Συμπεθερούλα μοθ με το καλό να μπείτε στο καινούριο σας σπιτάκι και μετά την απολύμανση να σας βγει super ι βατραχο-φωλίτσα σας... :laugh: :laugh: :laugh:

Αφρο κι εγώ θέλω να μετακομίσω..Να βάψω από την αρχή τοίχους, να φτιάξω το δωμάτιο της Ιωάννας....όμως δεν έχουμε βρει σπίτι ακόμα...όχι ότι ψάχνουμε βέβαια... :laugh: :laugh:

Χρύσα μου περαστικά στο αντράκι σου...Να γίνει σύντομα καλά και να φάει πολλά πολλά παγωτά... :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

αχ αχ ολες κοιμαστε?

καλα κανετε!

οπως λεει και η γιωτα η κε μια γραφει οτι θελει!

εεεε καλοκαιρι εχουμε λιγη ανεμελια καλο κανει!

Γιωτα εγω δεν εχω απογραφει...αλλα πρεπει!

τι χαζο και αυτο?

νομιζω οτι πισω απο αυτο κρυβεται μειωση μισθων...μακαρι να βγω ψευτρα!

Χρυσα περαστικα στο μωρακι σου!

θα περασει!

κουραγιο σε αυτες που μετακομιζουν!

μπεμπουλα φιλια στην μικη σου!

δεν της εχεις δωματιο τωρα?

Αφροδιτη μου διακοπες?

θα πατε?

χθες ειχα την τελευται νυχτα!

ΣΚ ρεπο και μετα αδεια!

ειμαι στεναχωρημενη.....ανακαλυψα μια τεραστια γρατζουνια(εσκεμενη) στο τουτου μου!

ποση ηλιθιοτητα μπορει να υπαρχει?

τι σου φταιει το αυτοκινητακι?

εχω μια υποψια αλλα οχι αποδειξεις!

θα φταιω αν γινω κακια?

σημερα παλι μπανιο!

εχυμε 2 μερες παμε Ψαθα ....υπεροχα!

Μπεμπουλης σε περιμενουμε!

και οποια αλλη θελει και μπορει!

φιλια παω για υπνο!!!!!!!!!!!!

Pebi μου εννοείται ότι έχει δωμάτιο και πολύ ωραίοα μάλιστα... :laugh: :laugh: :laugh:

Απλώς το ψιλοβαρέθηκα!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και τώρα που έχει μεγαλώσει ΄λίγο θέλω να το ξανα-αλλάξω...Να αλλάξω θέμα κλπ... :laugh: :laugh: :laugh:

Αχ τέλεια είναι στην Ψάθα...Κάνε καμιά βουτιά και για εμάς που βράζουμε.... :angry::angry:

Ο άντρας μου δουλεύει πάλι... :angry:

Καλημέρα,

και εμείς ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα αφού η μικρή ξύπνησε από τις 07.00, έκλαψε λίγο, δεν πήγα, σταμάτησε και μετά ξεκίνησε το παιχνίδι στην κούνια της με όλα τα κουκλάκια και τις κούκλες που έχει και άρχισε την πάρλα και έχει και την μίνι, που αν της πατήσεις το στομάχι μιλάει και τραγουδάει και το πατούσε συνέχεια!!!!

πού να συνεχίσεις τον ύπνο σου, αυτό κτάτησε κανένα δίωρο, ώσπου βαρέθηκε και μας φώναζε!!!! :woohoo:

σήμερα έχουμε πάρα πολύ ζέστη και χωρίς κλιματιστικό!!!!

εδώ σπάνια κάποιος να έχει κλιματιστικό!!!!

ευτυχώς αυτό το σπίτι είναι λίγο δροσερό!!!!

μάλλον θα μετακομίσουμε στο υπόγειο που έχει δροσιά!!! :silly:

Γιώτα τι σπίτι βρήκατε στην Χίο? Ωραίο? έχει θέα στη θάλασσα?

Καλό Σάββατο και καλά μπάνια..... :kiss:

καλη

μερα..

ειμαι δουλεια.. :x

ακομα 3 ωρες :silly:

αργι 2 ωρες επαιζε μονη της?πλακα κανεις?

γιωτα αδειασε το σπιτι?

κανονισε να σε δω πριν φυγεις...

βικυ δηλ απο σημερα διακοπες?

ευχομαι να λιωσεις στο υπνο :S λεμε τωρα...

γωγω τη καλημερα μου

μαριμαρι ολα καλα?

Θούλη 2 ώρες έπαιζε και ο γιος δίπλα κοιμόταν!!!!

έτσι επωφεληθήκαμε της κατάστασης και σηκωθήκαμε και φάγαμε πρωινό μόνοι μας (οι γονείς!) :woohoo: , στην ησυχία μας!!!! :silly:

καλή δουλειά και καλό και δροσερό Σάββατο!!!

εμείς δεν έχουμε θάλασσα να πάμε!!!! :(

έχουμε πισίνα κοντά μας αλλά είναι γεμάτη και ο άντρας μου δεν θέλει!!! :angry:

θεα στη θαλασσα?χαχαχαχαχα μπαααααααα.... οικοδομες βλεπει αλλα εχει ενα υπεροχο αερακι μονιμως,αιρκοντισιον δεν χρειαζεται καθολου!!!!!! κοριτσια ξερει καμμια ποτε ανοιγει γ αιτησεις το ανοικτο πανεπιστήμιο?νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βαλω ξανα καποιες προτεραιοτητες για τη Γιωτα...

Thouli μου

είμαι καλά, ευχαριστώ!

Πολύ καλά! Φροντίζει το βρεφάκι μου γί´αυτο

που μονίμως είναι με το χαμόγελο στο στόμα!!!

Σχολας εσύ σε λίγο, ε; Τελεια! Καλό σ/κ!

Αrgi, που μένεις; Εκτός;

Το χωρίς ac μου έκανε εντύπωση

κ το περιστατικό με το λεωφορείο

που ακούστηκε σαν ανέκδοτο...

Αφροδίτη τα φιλιά μου...

....κ σε όλες σας φιλιά!!!

savropinguinos έγραψε:

κοριτσια ξερει καμμια ποτε ανοιγει γ αιτησεις το ανοικτο πανεπιστήμιο?...

Γιώτα, όσον αφορά στο ΕΑΠ: η ΕΕ αποφάσισε να μην αναγνωρίζει τα πτυχία του ΕΑΠ και ήδη στην Γερμανία ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν υποβαθμίσει τα πτυχία των εργαζομένων που προέρχονται από το ΕΑΠ, το οποίο σημαίνει και οικονομική υποβάμιση του υπαλλήλου!, δλδ όσοι έχουνν πτυχίο ΕΑΠ είναι σαν να μην έχουν!!!

σιγά σιγά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες......

Το ΕΑΠ χρηματοδοτείται από την ΕΕ και από το κράτος.....και αυτό που εγώ δεν έχω καταλάβει είναι γιατί οι φοιτητές πρέπει να πληρώνουν αφού ήδη το πανεπιστήμιο δέχεται χρήματα από αλλού, αυτό είναι και το μέγιστο θέμα και για αυτό ο σύλλογος φοιτητών του Ευρωπαϊκόύ Πολιτισμού έκανε μήνυση και πήγε το ΕΑΠ στα δικαστήρια και από φαίνεται θα κερδίσει ο σύλλογος!!!

marimari στην Βόννη της Γερμανίας μένω.....

pebii έγραψε:

Γιωτα εγω δεν εχω απογραφει...αλλα πρεπει!

τι χαζο και αυτο?

νομιζω οτι πισω απο αυτο κρυβεται μειωση μισθων...

Pebii δεν κρύβεται μείωση μισθών . Τους μισθούς τους κόβουν και φανερά δεν ντρέπονται.

Δυστυχώς λόγω της απογραφής και του κομφουζίου που θα προκληθει καποιοι θα σταματήσουν να πληρώνονται για κανένα 3μηνο και βάλε από Σεπτέβριο. Αυτό θα συμβεί :(

ti kanete? γυρισαμε απο θαλασσα!

αχεμπιστευτικα την αδελφη μου και αλλαξαμε δρομο.... και φυσικα ηταν λαθος....οδηγουσα 2 ωρες!

αλλα μετα δεν μου χαλουσε χατηρι γαι τιποτα!

MariaIoanna αν κανουμε 3 μηνες να πληρωθουμε , θα κανει και η τραπεζα αλλους τοσους να πληρωθει...!

μπεμουλα γιατι να αλλαξει ςθεμα στο δωματιο τι εχεις?

βαλε φωτο να δουμε!

εγω αθ της αλλαξω θεμα οταν τη βαλωσ ε κρεβατι....αργουμε ακομα πιστευω!

σημερα μονη... ο μπαμπας θα βγει....!

εγω αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποτε σημερα δεν μαγειρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η Μαρια- ιωαννα εχει γινει αραπινα!!!!!!!

σε λιγο δεν αθ ξεχωριζει απο τ απαιδακια της περιοχης..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

sobara Argi?se vrisko polu enimeromeni ,mprabo!

Maria Ioanna exo apografika exthes kai telika milontas me mia sunadelfo mou eipe oti to apogeuma irthan dieukriniseis g tin apografi,opote kapoia pragmata ta egrapsa lathos ,kai ante pali apo tin arxi na ksanaapografo,mou eipe episis oti tha sustathoun epitropes stis upiresies g na boithisoun ton kosmo na apografei gia aftous pou den kseroun apo pc.... gt tis dieukriniseis tis steilane meta to anoigma tis vasis? dil eprepe na perimeno teleytaia mera pou exo prothesmia ?panta tis telefteas stigmis o ellinas!se osous eipa oti apigrafika oloi me eipan apo tora?eoume kairo!feettaaaaaa......

savropinguinos έγραψε:

θεα στη θαλασσα?χαχαχαχαχα μπαααααααα.... οικοδομες βλεπει αλλα εχει ενα υπεροχο αερακι μονιμως,αιρκοντισιον δεν χρειαζεται καθολου!!!!!! κοριτσια ξερει καμμια ποτε ανοιγει γ αιτησεις το ανοικτο πανεπιστήμιο?νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βαλω ξανα καποιες προτεραιοτητες για τη Γιωτα...

Κοντά στο Νοέμβρη γίνονται αιτήσεις

Έχω κανει ουουουου αλλά τζίφος!

Ξεκινάω άλλο το Σεπτέμβρη τελικά σε συνεργασία με ένα Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

παλαιοτερα εκανα αλλες 2 φορες μα τιποτα,και εγω θελω αλλα τωα που φευγουμε...ασε που παντα με τη δουλεια ειχα προβλημα με την παρακολουθηση μαθηματων,για προπτυχιακο ενδιαφερομαι....και τελευταια ολο κ πιο πολυ γτ ακουω διαφορα απο τον περιγυρο

savropinguinos έγραψε:

παλαιοτερα εκανα αλλες 2 φορες μα τιποτα,και εγω θελω αλλα τωα που φευγουμε...ασε που παντα με τη δουλεια ειχα προβλημα με την παρακολουθηση μαθηματων,για προπτυχιακο ενδιαφερομαι....και τελευταια ολο κ πιο πολυ γτ ακουω διαφορα απο τον περιγυρο

Να κάνεις αίτηση φέτος. Θα προσπαθήσω να στο θυμίσω κι εγώ γιατί το παρακολουθώ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...