Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα...

Χθες το απόγευμα μιλήσαμε με τη γιατρό που σας έλεγα, τη μοναδική που έχει εξειδίκευση σε παιδκή χοληστερίνη και μεταβολικά νοσήματα, η οποία είναι και στο Παίδων...Μας είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο η ολική χοληστερόλη, έχουν κάνει λάθος και είναι εντός του φυσιολογικού..Όσο πρέπει δηλαδή να είναι..Ωστόσο τελικά θα μας δεχτεί αντί 17 Νοεμβρίου που είχε διαθέσιμο ραντεβού :dry::dry::dry: την άλλη Κυριακή...Μας καθησύχασε, απλώς μας είπε επειδή υπάρχει κληρονομικότητα να κάνουμε μια σχετικά καλή διατροφή στη μικρή και αργότερα να κάνει και DNA ο Γιώργος για να δουμε ακριβώς τον τύπο χοληστερίνης που έχει...Αυτά!!!Η μικρή λογικά δεν έχει πρόβλημα ή ακόμα κι αν έχει με τη διατροφή πουν της έκανα για ένα περίπου μήνα ρυθμίστηκε απόλυτα...Πάντως είναι νωρίς ακόμα για να πούμε με βεβαιότητα αν υπάρχει θέμα με τη χοληστερίνη ή όχι....

Σήμερα το πρωί την πήγαμε στο ίδιο κέντρο που την είχαμε πάει την πρώτη φορά αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να της κάνουν αιμοληψία..Ήταν μια άσχετη που την τρύπησε στο ίδιο σημείο που την τρύπησαν και χθες στο Ιασώ και φυσικά δεν έδωσε αίμα..Μετά νευρίασε και δεν καθόταν..

Έτσι τις αναβάλαμε για τη Δευτέρα..Θα έρθουν στο σπίτι για να της πάρουν αίμα...Βέβαια η ειδική γιατρός μας είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να την ξανατρυπήσουμε, αλλά θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..Γι'αυτό θα τις επαναλάβουμε...

Κορίτσια είμαστε έξω φρενών...Όταν πάρουμε τα αποτελέσματα των επαναληπτικών και αν είναι όλα καλά, θα πάμε στο Ιασώ και θα το κάνουμε "πουτάνα".. :angry::angry::angry: Με συγχωρείτε για την έκφραση...Αλλά ρε κορίτσια άμα βλέπατε τι έλεγαν δίπλα στα λάθος αποτελέσματα...Στην ολική χοληστερίνη και στον αθηρωματικό δείκτη έγραφαν δίπλα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ... :ohmy::ohmy::ohmy:

Τα είδαμε όλα...

Όσο για το θέμα ύπνου, την Ιωάννα μου από 40 ημερών τη βάζω στην κούνια της, της δίνω την πιπίλα της, το αρκουδάκι της, μουσικούλα και κοιμάται μόνη της...

Φιλάκια σε όλες σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια μου!!!

βρε μπεμπουλα τι παθατε κι εσεις!!!! απο λαθος διαγνωσεις ουουουου αλλο τιποτα εμενα μου ελεγαν πολυ ασχημα πραγματα για τον μικρο μου ευτυχως που παντα επαιρνα 2η γνωμη γιατι αλλιως θα ειχα τρελαθει

edw eimai kai egw .

oxi den protimw kanena alo oxima :P

skeytime ti na parw ston aderfo mou gia to mwro pou erxete .

tous exw parei rouxalakia kai thelw kai kati alo .

rilax tha tous parei mia filh tous ,ta basika ta piran kai polla tous danisa .

καλημερα!!!

Μπεμποουλα στο ιασω? Σοβαρα? Ρε τι ηλιθιοι! Και πανακριβοι και πανασχετοι! :angry:

Παω να μαγειρεψω τωρα που κοιμηθηκε το χανιμπαλ γιατι την βγαζουμε ολη μερα στο μπαλκονι και δεν τον αφηνω μονο του.. Θα επανελθω.

Καλε τα βραδακια τι κανετε ολες και σας ψαχνω? Καμια δεν μπαινει? Οταν μπορω εγω... Αντε τα λεμε!!!

και εγώ θα είχα τρελαθεί αν έβλεπα τέτοιο σχόλιο δίπλα από τις εξετάσεις!!!! :angry:

τελικά ναι πρέπει να παίρνουμε και 2η γνώμη και ναι πρέπει να τα ψάχνουμε όλα λίγο πιο πολύ!!!!

Αφρο ρώτα τους τι τους λείπει ακόμη και πράξε ανάλογα!!!

αλλά αν τους έχεις ήδη δώσει και άλλα και έχεις αγοράσει και ρούχα...τότε νομίζω ότι είναι αρκετά.....μόνο η αγάπη σου φτάνει!!! :P

Εγώ ανησυχώ για τον Λουκάκο μου: τον είδα τις προάλλες χωρίς μπλούζα (εντάξει δεν είναι η 1η φορά που τον βλέπω!!!) και έκανε μερικές κινήσεις και είδα όλα τα κόκαλά του και μου θύμισε παιδάκι της Αιθιοπίας!!! :ohmy:

είναι πολύ αδύνατος και μόνο εγώ ανησυχώ, ο γιατρός μας είπε ότι είναι στα φυσιολογικά!!!!

φυσιολογικό είναι ένα παιδί 5 ετών να είναι μόνο 16,5 κιλά? εμένα μου φαίνεται πως όχι.....και όταν γυρίζει από το σχολείο πάντα τρώει ένα πιάτο φαγητό που έχω μαγειρέψει!!! και μετά θα φάει πάλι ψωμί με τυρί και μήλο και γάλα (όλα αυτά μέσα σε 4 ώρες)....τι να τον κάνω!!!

ο άντρας μου λέει "αφού ο γιατρός είπε ότι είναι εντάξει"!!!!

μεσημεριανό τρώει στο σχολείο και μας είπαν ότι καμμιά φορά ζητά και 2ο πιάτο, πράγμα που δεν πιστεύω!!!

Αφρο μου εγώ που γέννησε ο ξαδερφός μου (η γυναίκα του δηλαδή :laugh: :laugh:) τους πήρα τα μπιμπερό της Avent που ήθελαν και της έδωσα και ζιπουνάκια που είχα στη μικρή (τα ουδέτερα φυσικά)... :laugh: :laugh: :laugh: Φαντάζεστε τον μπέμπαρο με ροζ φορμάκια;;;;

Ααααα..Και δε σας είπα...Ο Γιώργος μου τους πρότεινε να βαφτίσει τον μπεμπάκο και δέχτηκαν με μεγάλη χαρά... :P:P:P

Τρις μου αυτό λέω κι εγώ..έχουν τη φήμη, πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και τα αποτελέμστα είναι για το φρενοκομείο... :angry::angry::angry: Τα έχω πάρει τόσο πολύ που σκέφτομαι ότι αν κάνω 2ο παιδί θα πάω να το γεννήσω στο Έλενα.... :angry::angry::angry:

Argi όντως είναι αδύνατος ο μικρός σου, αλλά δεν είναι πρόβλημα...Υπάρχουν παιδάκια που δε βάζουν εύκολα βάρος...Μην ανησυχείς καλέ!! :laugh: :laugh: :laugh:

Μπεμπούλης μου φαντάζομαι τί θα έχεις περάσει κι εσύ....Με τους άσχετους όλους... :angry::angry:

Pebi μου εσύ που είσαι νοσηλεύτρια πες μου λίγο...Είναι δυνατόν οι άσχετες σήμερα να μην μπορούσαν να πάρουν αίμα στη μικρή;;;Πήγαν οι ηλίθιες και την τρύπησαν στην ίδια φλέβα;;;; :angry::angry::angry: Η πεθερά μου που ήταν επί 35 χρόνια και βάλε νοσηλέυτρια έμεινε όταν της το είπα...Μου λέει "που να ξέρουν κορίτσι μου...Στις σχολές κάνουν δοκιμές σε πορτοκάλια...." :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αφροδίτη γιατί δεν παίρνεις κάτι σε χρυσαφικό?

Κανένα ματάκι-φυλαχτό?

Να σας πώ και για την Χρύσα που μιλήσαμε χθες το βράδυ

μιας και δεν την βλέπω να μπαίνει σήμερα

πήγε τον μικό στην παιδίατρο και έχει αμυγδαλίτιδα τελικά

Αργυρώ και μένα λίγα μου φαίνονται τα κιλά

αλλά καλύτερα λίγα παρά πολλά

δεν βλέπεις τι γίνεται με την παιδική παχυσαρκία?

εγώ λέω καλύτερα να τα κυνηγάμε για να φάνε παρά για να μην φάνε

Kαλησπέρα σας!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Εγω στο γραφείο , μόνη , παλευω,ο μικρός στη μαμα μου σήμερα..

Γωγω,τι να πω με τις εξετάσεις και το Ιασω,ισως δεν πρέπει να είμαστε σίγουρη για κανένα διαγνωστικό κέντρο.

Καμια φορά τα συνοικιακα είναι άψογα και συνεπέστατα....

Οσο για τη 2η γέννα στο Ελενα,θα διαβάσατε ή είδατε για το τι έγινε με μία επίτοκο που έχασε τη ζωή της....το μωράκι ζει και είναι καλα...

Δεν θέλω να επεκταθω,το διαβασα σήμερα και έφριξα....

Εμένα στο ΙΚΑ στις αιματολογικές μου έβγαλαν οριακό το ζάχαρο,πραγματικά σκέφτηκα να τις επαναλάβω έξω....

Κατα τα αλλα , το χτυπημα καλα μου φαίνεται!

Χθες παραδώσαμε τα κλειδιά του παλιού σπιτιού και όλο το αρχείο των λογαριασμών καθώς ερχόταν στο όνομα της ιδιοκτήτριας.

Μετα πήγαμε αστραπές στο supermarket και κατα τις 8 καταλήξαμε στο jumbo για χάζι και ψιλοψώνια....

Σήμερα θα φύγουμε για Χαλκιδική,έχω ετοιμάσει σχεδόν όλα τα πράγματα...

Να χαλαρώσουμε αλλα και να τελειώσουμε με το καθάρισμα-έγινε το μισο-αυτα!!

Θα ξαναμπώ αργότερα!

τους δανεισα (γιατι θα τα ξαναχριαστω) το καθισμα αυτοκινητου ,το πορτ μπεμπε ,θα τους δωσω και τον αποστειρωτη και καποια μπιμπερο .

ρουχα δεν εδωσα ουτε θα δωσω γιατι τα χρειαζομαι .Οσο νανε αν πολυ πλυθουν μετα δεν ειναι να ξανα φορεσεις .

θα τους εδεινα και το ριλαχ αλλα ειναι ενα βημα πριν παιθανει :laugh:

τουλαχιστον τους καλυψα στα μεγαλα εξοδα .....

ελεγα να τουσ παρω κατι παντος κανενα μαρσιπο η κανενα γυμναστηριο ....

evipapa έγραψε:

Οσο για τη 2η γέννα στο Ελενα,θα διαβάσατε ή είδατε για το τι έγινε με μία επίτοκο που έχασε τη ζωή της....το μωράκι ζει και είναι καλα...

Δεν θέλω να επεκταθω,το διαβασα σήμερα και έφριξα....

τι εγινε στο ελενα ????

στο Έλενα μία γυναίκα είχε αιμοραγία και οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν και την άνοιξαν, της αφαίρεσαν την σπλίνα για να δουν από πού προέρχεται η αιμοραγία!!!! και πέθανε!!!

Νατασσούλα πόσα κιλά είναι ο δικός σου?

καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εγω εκλεισα τελικα στο γεννεσις.για αυχενικη αρχες αυγουστου..

αυχενικη κ αιματολογικη 170 ε..καλα δε ειναι?μια χαρα...

χρυσα περαστικα..τζαμπα ανχωνοσουν..αυτο να ναι μονο :kiss:

αργι μονο 16.5 κιλα?αλλα αφου λεει ο γιατρος οκ θα ναι ολα καλα..

γωγω καντα ολα π@@τανα..κ γω μαζι σου!!!!!!11

αφρο εγω πηρα στη ανηψια μου καροτσι..

τρις τι ωρα μπαινεις?

εγω 11 την πεφτω για νανι//.δε αντεχω//

ευη καλα μπανια..αντε το αξιζεις..

μπεμπουλης τι τροπικο μαυρισμα εκανες αληθεια? :laugh:

εδω ειμαι και εγω!

Μπεμπουλα θα μπορουσε να παρει αιμα απο αλλη φλεβιτσα στο αλλο χερακι η στο ποδαρακι....σιγα το πολυ που χρειαζοταν...η ιδια φλεφα αν τρυπιθει δεν δινει ξανα απο το ιδιο σημειο...πιο πανω ναι αλλα εκει οχι..στα παιδακια ειναι πιο δυσκολο γιατι δε καθονται!

στεναχωρηθηκα για αυτο στο Ελενα αλλα αυτο βγηκε στην επικαιροτητα λογω δημοσιου...ξερετια ποσα γινονται στα ιδωτικα και καταληγουν στο ελενα?

οταν ηταν η μικρη στην μοναδα στο συνολο των ημερω εφεραν 4 μωρα απο ιασω και 1 απο μητερα!

θα δειξει η νεκροψια της κοπελας...κριμα γι ατο μωρο!

Αφροδιτη μου γιατι δεν κανεις μια τουρτα απο πανες?

η σεντονακια, πετσετουλες που θα χρειαστουν σιγουρα?

εγω συνθως κανω πετσετες!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς την ιστορία για την κοπέλα δεν την ξέρω στο protothema και στο zougla που μπήκα,δεν αναφέρουν κάτι για σπλίνα αλλα οτι δεν καταφεραν να σταματήσουν την αιμοραγία-μάλλον δεν εντόπισαν από που ήταν - την ωρα του τοκετού...

Εννοείται οτι τέτοια γίνονται παντού ανεξαιρέτως!!!

Αφροδίτη,εμένα ο μάρσιπος μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα...αν βέβαια πιστευεις οτι θα το χρησιμοποιήσουν...

natasoula έγραψε:

Αργυρώ 22κιλά και 118εκ

μια χαρά είστε....ελπίζω μετά το καλοκαίρι, από Σεπ να φτιάξει, είδομεν!!!

ζύγισα χθες την μικρή και είναι 12,5 κιλά και έχουν 3 χρόνια διαφορά!!!!

εγώ στο τροκτικό την διάβασα της ιστορία του Έλενα και μάλιστα την επισύναψα στο fb......αυτό που λέει η Βίκυ είναι σωστό...πολλά γίνονται και στα ιδιωτικά και δεν μαθαίνονται και αν γίνει κάτι τα στέλνουν στα δημόσια!!!!

πάω να μαγειρέψω, μετά να πάρω τον Λουκά, θα ξυπνήσει και η μικρή ελπίζω να φάει!!!!

καλή Παρασκευή.......

α Χρύσα περαστικά στον Τζεφ.....

Αφρο μην σκας, ας γεννηθεί το μωρό και βλέπεις

αν χρειαστούν και κάτι άλλο τους παίρνεις ;)

Αργυρώ ο Μιχάλης μια χαρά είναι

Η Έλενα είναι μινιατούρα 9500κιλά και 77 εκ.

αλλά τρώει καλά οπότε δεν ανησυχώ

Σχολάω κι εγώ σε λίγο και δεν νομίζω να μπορέσω να μπώ

καθόλου ΣΚ γιατί θα πάμε Καβάλα :)

Καλό Σαβατοκύριακο σε όλες

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Εγώ δεν έχω ζήσει ποτέ στην Καβάλα αλλά μου αρέσει πολύ σαν πόλη.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσ/νικη αλλά αν είχα δουλειά εκεί θα μου άρεσε πολύ να μείνω

Ο μπαμπάς μου είναι από την Αυλή 20χλμ πριν την Καβάλα και έχουμε

σπίτι οπότε οι δικοί μου το καλοκαίρι μένουν εκεί και επειδή πέρνουν και τον Μιχάλη μαζί τους πηγαινοερχόμαστε κάθε ΣΚ και περνάμε τέλεια

Ελπίζω να έχει καλό καιρό να κάνουμε και κανένα μπανάκι στους αμμόλοφους

AFRODITH έγραψε:

twra thimithika ti hthela na sou pw xthes natasa kai se rwtousa poios einai apo kabala.

o antras mou einai apo ekei kai h pethera mou ekei menei .

perasa 7 uperoxa xronia sthn kabala kaikatestrepsa ta podia mou apo tis anifores :silly: :angry:

Δεν θα ανέβεις καθόλου Καβάλα το καλοκαίρι?

Αν έρθεις να κανονίσουμε να συναντηθούμε :)

natasoula έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

Δεν θα ανέβεις καθόλου Καβάλα το καλοκαίρι?

Αν έρθεις να κανονίσουμε να συναντηθούμε :)[/quote:3hyah9hh]

thelame alla den mporoume na aneboume ..... :(:(

thn kserw thn aulh ,exei soi ekei alla den tous kserw .....h sta dwmatia exei :dry: ....den thimame kala .

κοριτσια γεια σας τι κανετε

εμεις αυριο μετακομιζουμε και επικρατει ενα χαος

χτες και μεχρι την κυριακη θα κοιμομαστε στους γονεις μου με εκνευριζουν λιιιγο αλλα επειδη λειπω αρκετα στο αλλο σπιτι δεν τους ακουω συνεχεια κ περναει η μερα χααχα

σημερα εχει γενεθλια ο αδερφουλης μου κλεινει τα 24! το γλυκο μου το αγορι

εχω καταγχωθει... ηταν να ερθει χτες αυτος για την απολυμανση, θα ερθει αυριο.. δεν ξερω τι θα πρωτογινει αυριο... σημερα που πηγα βρηκα 6 ψοφιες σιχαμενες... που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω ελπιζω μετα την απολυμανση να ειναι ολα οκ

δεν εχω καθολου χρονο να σας διαβασω στελνω σε ολες τα φιλια μου και καλες ζεστες!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...