Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πωπω...τι παιδικη χαρα απο αλλον πλανιτη ειναι αυτη...

εμεις εχουμε μια στο περιπου..αλλα καμια σχεση

Αχχχχ

Μπορω να σας πω πως το μονο ισος που μου λειπει απο την ζωη μου στη Ρωσια ειναι τα παρκα..τα δεντρα το πρασινο..οι τεχνιτες λημνες στο κεντρο της μοσχας

Και να φανταστειτε πως και εδω που μενουμε εχουμε αρκετο πρασινο σε σχεση με αλλες περιοχες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι ωραια αργι!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχουμε και εμεις εδω ενα παρκο πολυ ωραιο αλλα οι κουνιες καμια σχεση με αυτο που βλεπω!!

χρυσα δεν ξερω αν τον πειραζανε λιγοτερο ή οχι..με την απορια θα μεινω :laugh:

ειμαι τρελη απ οχαρα!!! ο μικρος και σημερα εφαγε κομματια και πολυ λιγο αλεσμενο!!!!

και ναι εφαγε και κοτοπουλο κοματακια!!!!!! βασικα ακομα τρωει λιγο λιγο ολη μερα..πειραζει? :S

γεια σας τελειες μανουλες :P:P:P

τι κανετε?

εμεισ καλα..

χθες παλι καλα ξυπνησε 2 φορες..αλλα γμτ οταν ξυπναει κανει να κοιμηθει μιαμιση ωρα,..κ μετα χανω κ γω το υπνο μου :angry:

να πω για το γιο γιο οτι τον βαζω εγω απο 8 μηνων..

οχι για να κανει τσισα..προς θεου..αλλα να μαθει να καθετε..

με λενε αλλες δε καθετε.κ ρωταω ποσο χρ ειναι

κ λεει 2.5 :blink:

ε ναιπου να κατσει τωρα..

εμενα με με το πε η παθερα μου να τον βζω απο μικρο..

ειναι 17 μηνων κ αν δει το γιογιο κανει τσσσσσσσσσ

καθετε ανετα ασχετα που σπανια κανει..

ξερει τη χρηση του..

μηπως ειμαι τελεια μανα? :P :silly:

η πεθερα μου στη κορη της σε ηλικια 18 μηνψν μονο βραδυ φορουσε πανα

αφρο γιατι μισεις το παρλιαρο?

βενετια καλη παιδικη εχεις κοντα σου :)

αργι τελεια η φωτο..να χα μαι κ μεις..

γιωτινι καλα?

φρα ποτε φευγεις/.?

σες καφε ποτε//

μαριμαρι τα φιλια μου...

αυριο παω γιατρο να δω το σπορακι μου ;)

Θου καλη επιτυχια αυριο!!!!

Να μας πεις νεα!!

καφε εκτος αυτου του Σαββατου που θα φυγουμε ολη μερα Χαλκιδικη και αυριο που θα παω στην κουμπαρα μου οποτε θες μεσα ειμαι

Εγω ξερω γιατι η Αφρο μισει τον Παρλιαρο..μεταξυ μας..και εγω με αυτα που φτιαχνει..χαχαχαχα

καλησπερα μανουλες! B)

τοσες μερες δεν εχω προλαβει να μπω να σας ευχαριστησω για το καλοσορισμα. τρεχω καθε μερα στο νοσοκομειο γιατι η μπεμπα μου επαθε ουρολοιμωξη και θα βγουμε μαλλον την αλλη δευτερα. ολα πανε τελεια μεχρι τωρα και σημερα την εβγαλαν και απο τη θερμοκοιτιδα και την πηρα και στην αγκαλιτσα μου μετα απο 5 μερες! :) και τωρα κανουμε μαραθωνιες αντλησεις με το θηλαστρο (η τελευταια κρατησε 2 ωρες :S )..μεχρι στιγμης δεν εχω δει να μειωνεται η παραγωγη μου και χερομαι πολυ γι αυτο. :cheer: αλλα κοριτσια ξερετε τι φοβαμαι..μηπως εχει ξεχασει μετα απο τοσες μερες η μπεμπα μου να θηλαζει..εχω αγχωθει λιγο με αυτο το θεμα..εσεις τι πιστευετε?? μηπως εχει συνηθησει το μπιμπερο και μετα δεν θελει στηθος :(:dry: της δινουν ξενο γαλα στο νοσοκομειο γιατι το δικο μου για να της το δωσουν πρεπει να το εξετασουν..και οι εξετασεις αυτες παιρνουν 10 μερες..εγω τους το πηγαινω το γαλα μου παντως σε περιπτωση που χρειαστει να νοσηλευτει πανω απο 10 μερες η μπεμπα μου και αν δεν το χρησιμοποιησουν θα το εχει παστεριωση ουτως ή αλλως και θα μου το δωσουν πισω.

ρε κικιτσα κριμα..

ποσες μερες ειναι μεσα?

εδω κ τρεις μερες να μη το βαλεις ξεχνανε,,

θα παιδευτεις λιγο..

δε μπορεις να πας να το θηλαζεις/'?????

thouli μη μου λες τετοια θα σκασω :(:(:( δεν επιτρεπεται αν δεν τελειωσουν οι εξετασεις και δουν οτι ειναι ενταξει το γαλα μου :( ειναι μεσα απο την τεταρτη...5 μερες δηλαδη, αρα με αυτα που λες εχει ηδη ξεχασει να θηλαζει...την πρωτη μερα που πηγα να τη δω γκρινιαζε και της εδωσε πιπιλα η νοσοκομα και προσπαθουσε να θηλασει το καημενο μου..και προχθες που πηγα με το που της μιλησα γυρισε στο πλαι και πιπιλουσε τα χειλακια οπως οταν ηθελε να φαει...χθες κοιμοτανε και δεν με αφησαν ουτε τα παραθυρακια της θερμοκοιτιδας να ανοιξω να τη χαιδεψω..σημερα μου την εδωσαν ταισμενη και εγω απλα την εκανα να ρεφτει και μετα απο λιγο κοιμηθηκε στην αγκαλια μου...

κοριτσαρες μου τι κανετε???

εμεις μια χαρα, μεχρι μεθαυριο θα εχουμε μπει στο σπιτακι μας επιτελους!!!!! θα ειμαστε πολυ κοντινα γειτονακια με τη σαυρογιωτα!!!!

σημερα ο μικρος κοπανησε το κεφαλι του στο τραπεζακι κ εχει ενα πελωριο μπλε καρουμπαλο.. παθαμε μεγαλη πλακα...

κικιτσα περαστικα σασ αλλα αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω!! οτι περιμενεις να δουν αν ειναι ενταξει το γαλα σου. να ξεμπερδεψετε γρηγορα

κοριτσια απο βδομαδα θα ειμαι ολη δικια σας για οσους καφεδες θελετε!!!!! εκτος αν με ξεχασατε τοσο καιρο και δε με θελετε αλλο!!! και εννοειται οτι θα ερθετε για καφε στο βατραχοσπιτακι μας!!!

καλο βραδυ ομορφιες μου!!!

αυτο παλι με την εξεταση του γαλατος πρωτη φορα το ακουω.... εδωπροωρα γεννιουνται κ βαζουν τις μαμαδες να αντλουν για να το δωσουν με το σωληνακι ,κ δη σε ουρολοιμωξη που κολαει το θεμα με το γαλα?

Μαρθα κ η Κων μολις ειδε το γιογιο πρωτη φορα σε ηλικια πριν απο 15 μερες εκατσε επανω κ εκανε τσσσ και χωρις να της εχω δειξει....μα εχω το τελειο μωρό! χαχααχαχαχαχα ,Λενα μολις ειστε ετοιμοι δωσε το συνθημα ,θα ερθω με τα κοριτσια γ καφε!

πλησιαζουν οι σελιδες ,ποια θα ανοιξει το επομενο?λειπει κ η Εβι , να κανω μια προταση? νομιζω οτι η Νατασουλα δεν εχει ανοιξει ποτέ,τι λέτε?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Πόπη Χρόνια Πολλά κορίτσι μου

Πολύχρονη και ευτυχισμένη

να χαίρεσαι την οικογένιεά σου

και να σε χαίρονται κι αυτοί :)

Λένα, τελειώνετε επιτέλους??????

Άντε να προλάβουμε να πιούμε καφεδάκι πριν φύγουμε διακοπές ;)

Κίκιτσα περαστικά στην μικρή σου, εύχομαι γρήγορα να πάτε σπίτι σας :)

Γιατί κάνουν εξετάσεις στο γάλα σου? τι σχέση μπορεί να έχει με την

ουρολοίμωξη??? :dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Το γάλα που πηγαίνεις τι το κάνουν? στην κατάψυξη το φυλάνε?

Αφού δεν της το δίνουν γιατί δεν κάνεις τράπεζα στο σπίτι σου?

Είναι κρίμα να πετιέται το γάλα που με τόσο κόπο μαζεύεις ;)

Εμείς πήγαμε Καβάλα κάναμε τα μπανάκια μας και περάσαμε υπέροχα

Η μικρή τρελάθηκε στην θάλασσα ιδίως το Σάββατο ήταν υπέροχη

το νερό χλιαρό και δεν ήθελε να βγεί. Αλλά δεν μπαίνει με

τίποτα σε σωσίβιο, θέλει να την έχω αγκαλιά. Τα δικά σας

τι κάνουν στην θάλασσα?

Η πληγή στο στήθος δεν λέει να κλείσει. Από το Σάββατο βλέπω ότι

μαζεύει και πυόν. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα που πίνει από εκεί??

Γιώτα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Αν συμφωνούν και τα κορίτσια πολύ ευχαρίστως να ανοίξω το επόμενο

Μακάρι να σας φέρω τύχη :)

Καλημερα!!!!!

Εγω δεν εχω προβλμα..να ανοιξει οποια θελει το τρενακι..αρκει να κοιμηθει επιτελους το ζουζουνι μου!!!!

Τα φιλια μου...παω να κανω καφε και επανερχομαι!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Νατασσούλα αν ανοίξεις τρενάκι ή όποια άλλη να μας το πείτε!!!! χαχαχα

Κικίτσα και εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό με την εξέταση μητρικού γάλακτος!!!

δεν νομίζω η μικρή να ξέχασε να θηλάζει αυτό γ'ινεται ενστικτοδώς!!!

περαστικά......

Γιώτα και έχεις τέλειο μωρό και τέλεια μαμά είσαι!!!! :P

ρε Θούλη για να μάθει να κάθεται γενικά, τον έβαλες στο γιο γιο?!!! :ohmy: , εγώ γιατί τα έβαλα στον καναπέ?!!

πάντως το έχω διαβάσει και εγώ αυτό που είπε η Φρανίτα ότι δλδ μετά τους 18 μήνες και καλύτερα 2,5 ετών πρέπει να αρχίζει η προσπάθεια απαλλαγής από την πάνα!

Ο άντρας μου κάτι έφαγε τον πείραξε και έκανε εμετό όλο το βράδυ και πάλι δεν κοιμήθηκα καλά.....δεν πήγε δουλειά και η γιατρός του έδωσε 3 μέρες αναρρ. άδεια!, έτσι έχω 2 μωράκια στο σπίτι: το μπουμπούκι και τον άντρα μου!!!! :silly:

σας ευχαριστω κοριτσια! :)

ειλικρινα δεν ξερω ετσι μου ειπε απο την 'τραπεζα μητρικου γαλακτος'..οτι το εξεταζουν το γαλα. το απογευμα που θα παω θα ρωτησω τη νοσοκομα μηπως με αφησει να θηλασω. μου τη σπαει που της δινουν ξενο γαλα..χθες που ρεφτηκε το μωρο βρομαγε απιστευτα η αναπνοη της :( με το δικο μου γαλατακι δεν μυριζε το στοματακι της οταν ρεβοτανε. τους πηγαινω γαλα γιατι το σαββατο ειναι 10 μερες..που σημαιναι οτι μετα θα μπορουν να της δινουν απο το δικο μου γαλα..εστω και για μια μερα προτιμω να της δωσουν το δικο μου παρα ξενο.

Κικιτσα το μωρο σου ειναι μικρο και μπορει να παθει συγχηση θηλων..αλλα αυτο φτιαχνετε.

Ο δικςο μου απο 3 μηνων επινε δικο μου γαλα απο μπουκαλι και μια χαρα θηλαζε και θηλαζει

Καλημέρα κορίτσια...

Φράνι σκέφτομαι κι εγώ ακριβώς τα ίδια πράγματα....Δεν είμαι ούτε εγώ η τέλεια μαμά, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι μου, γιατί μου τις κάνει η πεθερά μου, δε θήλασα το κορίτσι μου παρά μόνο για 2 μήνες και της έχω δώσει κι εγώ κατά καιρούς μαλακίες να φάει....

Στο μόνο που μπορώ να περηφανευτώ είναι ότι το μωρό μου κοιμάται σερί από 40 ημερών... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Το πρώτο πράγμα που της έδωσα μετά το γάλα της ήταν βανίλια ρυζάλευρο της Nutricia, δεν έφτιαχνα κρέμα με γάλα δικό μου, όπως έχω διαβάσει ότι κάνουν μερικές από εδώ μέσα, πράγμα που βρίσκω πραγματικά γελοίο...

Της έχω δώσει μπισκοτάκια Nutricia, της έχω φτιάξει όμως 3-4 φορές και υγιεινά δικά μου κουλουράκια, επί 3-4 μήνες έτρωγε γιαούρτι του εμπορίου Advance...Της έχω δώσει γύρο, πίτσα, κρέπα, βάφλα.....Ασχολούμαι μαζί της μόλις 4 ώρες την ημέρα γιατί δουλεύω πολύ, πολλές φορές βαριέμαι να παίξω μαζί της, της έχω φωνάζει αρκετές φορές, την έχω βάλει τιμωρία, την έχω αφήσει να κλάψει......Κι όμως νομίζω ότι το δέσιμό μας είναι τέτοιο που 24 ώρες το 24ωρο να περνούσαμε μαζί, τέτοιο δέσιμο δε θα το είχαμε.....

ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ...ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ, ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΓΚΙΧΤΟ....ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΥΓΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ....

Στο γιο γιο επιχείρησα να τη βάλω το ΣΚ, δεν καθόταν, της φόρεσα βρακάκι και τα έκανε στο πάτωμα τα τσίσα...Δε με απασοχλεί....Του χρόνου θα μάθει...Τα κακά τα λέει, αφού τα κάνει...

Κατά τ'άλλα πήγα το Σκ στο χωριό που είναι η μικρή με τους παππούδες της, είδα ένα ΑΛΛΟ παιδί..Έκλαιγε, γκρίνιαζε και δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου..Μετά από καβγά με τον πεθερό μου για ποιο λόγο είναι το παιδί μου έτσι, μου αποκάλυψαν ότι η μικρή επί 3 μέρες είχε πυρετό που έφτασε μέχρι 39,2!! :ohmy::ohmy::ohmy: Η μικρή μου ήταν άρρωστη και δε μουν είχαν πει τίποτα...Την πήγαιναν κάθε μέρα στο γιατρό...Τη μέρα που πήγα εγώ δεν είχε τίποτα...Αλλά ως η SUPER MAMA ( :laugh: :laugh: ) κατάλαβα αμέσως ότι κάτι συμβαίνει.... :dry::dry: Επίσης εξαιτίας του τόσο υψηλού πυρετού, το κορμάκι της και η μουρίτσα της είχαν γεμίσει σπυράκια, αλλά έφυγαν...Πήγαμε θάλασσα, κάναμε μπανάκια, κάναμε αγκαλίτσες στο κρεβάτι, κοιμηθήκαμε μαζί, παίξαμε..Πάντως, κορίτσια χωρίς πλάκα φαινόταν ότι της είχα λείψει...Ήταν μονίμως κολλημένη πάνω μου...

Δε θυμάμαι τι άλλο να σχολιάσω.... :blush::blush:

Κικίτσα περαστικά στο κοριτσάκι σου...

Frani μου και στο Seb περαστικούλια...

Φιλάκια πολλά!!

Παντως μου αρεσει αυτο...χιχιιχ...διαγωνισμος ποια ειναι η χειροτερη μαμα...χιχιιχ

εγω εχω δοσει στο παιδι μου σοκολατα γαλακτος..οχι κιντερ..εχω και αποδειξη....και παγωτο...χιχιχιχι

Γωγω..μηπςβ και εσεις ειχατε καμια αμυγδαλιτιδα

Λογικο ειναι ρε συ..ειναι πολ μικρουλα καομα για να την αφισεις τοσο καιρο μονη...φυσικα και της λειπεις..τη ζουζουνα μου!!!!

Χρύσα μου την πήγαιναν κάθε μέρα στην παιδίατρο..Εκείνη είπε ότι είναι είτε από το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς που είχε κάνει πριν 2 εβδομάδες ετε κάποια ίωση που είναι και το πιθανότερο.... :dry::dry: Τώρα είναι περδικάκι και να σας πω και κάτι κορίτσια;;;;;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ..... :laugh: :laugh: ΤΡΩΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΠΡΙΝ.. :dry::dry:

Δεν ξέρω αν φταίει ότι ήταν αρρωστούλα ή απλώς το κοριτσάκι μου άλλαξε, αλλά δεν έτρωγε...Αφήστε που ήθελε να τρώει μόνη της και για πρώτη φορά το επιχείρησα...

Περιττό να σας πω καρεκλάκι, ρούχα και πάτωμα πως έγιναν!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα έβαλες φώτος του μικρού στο fb;;;Είναι τέλειος....Τσουπωτούλης σαν την Ιωάννα μου... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η νύφη είναι η συνυφάδα σου;;;;;;

Φιλάκια πολλά!!!!

Φρανι σοβαρα..ακομα ταλαιπωρειται το καημενουλικο!!

Αχ το ζουζουνακι μου!!!

Να του δοσεις πολλα πολλα φιλακια!!!

Μακαρι να σου ερθουν ολα οπως τα θες!!!!

Και με την δουλεια αλλα και με τα εμβολια

Γωγω εβαλα..δεν εχει πολυ φαση!!!

Frani μου το έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι ταιριάζουμε πολύ εμείς... :laugh: :laugh: :laugh: Ειλικρινά, ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω νομίζω ότι είμαι είτε η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ του κόσμου είτε η εξαίρεση στον κανόνα...Όταν όμως βλέπω πώς κάνει η μικρή μου για μένα ξέρω ότι με αγαπάει και με θέλει παρά τα λάθη και τις ατέλειές μου..Εξάλλου, εγώ μαθαίνω μέσα από το κοριτσάκι μου και αυτή μέσα από μενα....

Ξέρεις τι είχα ακούσει όταν πριν από περίπου ένα χρόνο είχα προτείνει σε μια κοπέλα να αφήσει το μωρό της να κλάψει επειδή δεν κοιμόταν πουθενά αλλού πέρα από την αγκαλιά της;;;;;;; :blink::blink: Είχα αναφέρει μάλιστα ότι όταν τη βάλαμε στο δωμάτιο της την Ιωάννα 40 ημερών έκλαιγε επί 2 ώρες....Τι μου είπαν ότι είμαι άκαρδη μάνα, πως άφηνα το παιδί μου να κλαίει, τι ότι θα έχει ψυχολογικά προβλήματα όταν μεγαλώσει, τι ότι κοιμάται επειδή φοβάται μήπως την παρατήσω;;;;;; :dry::dry::dry::blink::blink: Από το ένα αυτί μπήκαν από το άλλο βγήκαν.... :angry::angry::angry:

Εμένα το παιδί μου από τότε κοιμάται μόνο του στην κούνια του χωρίς κουνήματα και κανακέματα...Και πραγματικά λυπάμαι τις μαμάδες που βλέπω και δεινοπαθούν να τα κοιμίσουν στην αγκαλιά τους...αλλά δεν κατακρίνω καμία...Η κάθε μια μαμά κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για το παιδί της...

Να πας τον Σεμπ στο γιατρό...Μην τον αφήσεις άλλο!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...