Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

οτανλετε βανιλια τι εννοειται? :dry:

αργι αληθεια υπαρχει τετοιο μηχανημα????

απιστευτο!!!!!!!!!!

βενι οχι δε τρωει...πιπιλαει νομιζω..

κ σημερα ειδα μια πληγη στη ακρη τις γλωσσας..ισως αυτο τον ενοχλει..αλλα μονο το βραδυ?

ντοματα εδωσα κ δε ετσουξε..

περιμενουμε πιτσες :whistle::whistle::whistle::whistle:

κερναω για τα γενεθλιααααα B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια του εξπρες ηρθα κι εγω!!!!!!!!

εμενα η δικια μου μεχρι πριν λιγο καιρο κοιμοταν ωραια-ωραια ολο το βραδυ και τωρα απο τη νυστα μου δε θυμαμαι ποσες φορες σηκωνομαι για να τη θηλασω.... :silly: υποψιαζομαι δοντια και ζεστη.... :unsure: αντε,καλους μας υπνους!!!!!! :laugh:

Γειά σας κορίτσια,

Ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας.Ξεκινάω εντατικές προσπάθειες αύξησης της παραγωγής γάλακτος και προβλέπονται τρελλά ξενύχτια....

thouli έγραψε:

οτανλετε βανιλια τι εννοειται? :dry:

αργι αληθεια υπαρχει τετοιο μηχανημα????

απιστευτο!!!!!!!!!!

βενι οχι δε τρωει...πιπιλαει νομιζω..

κ σημερα ειδα μια πληγη στη ακρη τις γλωσσας..ισως αυτο τον ενοχλει..αλλα μονο το βραδυ?

ντοματα εδωσα κ δε ετσουξε..

περιμενουμε πιτσες :whistle::whistle::whistle::whistle:

κερναω για τα γενεθλιααααα B)

μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ καλα που θα παμε για μπανιο αυριο και το εκλεισα λιγο γιατι εχω φαει τον αγλεωρα!!! εκανα αυτα τα παπουτσακια με κολοκυθακια σημερα δοκιμαστε το πολυ ελαφρυ και νοστιμο!!http://glykoapospiti.blogspot.com/search/label/λαχανικά%20φούρνου

εκλεισε το τροκτικο το μαθατε.. :(:( κριμα...

λοιπον αργι γελαωωωωωω :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τι μετρησεις καλε μου λες??????χαχαχαχαχαχαχα να΄σαι καλα!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εμενα η παιδιατρος μο υειχε πει ισα ισα να ειναι το παπουτσι για να στηριζεται :blink::ohmy::huh::huh::side::S

grousi εδω εμενα ξυπναει που δεν ξυπνουσε απο 12 μηνων..και δεν θηλαζει..αστα μαλλον ζεσταινονται ή διψανε..

vivianka καλη προσπαθεια!

να σας πω τι σκαρφιστηκα σημερα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καταρχην ηπιε γαλα εφαγε αυγο, μισο κουλουρι και μετα φρουτοκρεμα δεν ηθελε..μου ζητησε μονος του μιση μπανανα..ε,λεω δεν πειραζει..ερχεται η ωρα του φαγητουυυυυ

ειχα κατσικακι με πατατουλα, μελιτζανα κολοκυθι..το αλεθω τρωει μια τιποτα μετα..

να γυρναει στο σπιτι και να φωναζει μαμ μαμ του δινω πατατα κομματακια τιποτα..(τοτε εφγα το κεικ απ οτα σκουπιδια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

μου εδειχνε την κρεμα αλλα δεν του εδινα να φαει τιο φαγητο!

μετα απο λιγο τον βλεπω τσιμπαει πατατα!!!!κομματια!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αφου εφαγε λιγο(καμια μιση πατατα κια λιγο κολοκυθι)στααματαει!

και τι εκανα?????? εκοβα βουκιτσα κολουρι το βουταγα στο ζουμι απο το φαγητο, εβαζα και λιγη πατατα η κολοκυθ κια το εκκλεινα..το νομιζε σκετ και το ετρωγε!! προφανως του αρεσε γιατι εφαγε μισο κουλουρι ετσι και στις τελευταιες εβαζα και κατσικακι!!!!!!! :):):):):)

2-3 μην φανταστειτε αλλα κατι εγινε.

μετα το απογευμα αντι κρεμα εδωσα το αλεσμενο φαγακι και ολα καλα!!!

μετα εφγε και καρπουζι και κρεμα για βραδυ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αυτα!!!!!!!

Argi έγραψε:

Αφροδίτη όταν πάτε να αγοράσετε παπούτσια - παιδικά εννοώ - στο μαγαζί δεν σας μετράνε το πόδι? :huh:

εμείς όταν πηγαίνουμε, τα παιδιά ανεβαίνουν σε ένα ηλεκτρ. σαν ζυγαριά είναι και μέσω κομπιούτερ το μετράνε ακριβώς, έτσι πέρνουμε πάντα το σωστό νούμερο, πάντως από ότι θυμάμαι η πωλήτρια μας έχει πει ότι θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μισό δάχτυλο κενό από το μεγάλο δάχτυλο προς την αρχή του παπουτσιού!! (μάλλον δεν το περιέγραψα καλά, ελπίζω να κατάλαβες!!!) και είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να είναι ούτε μεγάλο ούτε μικρό, και τα 2 είναι κακό για το πόδι του παιδιού!!!

:

καλε τι ηλεκτρονικες ζυγαριες ακουω!!!μηπως ζεις σε αλλη διασταση ? :laugh: :laugh: :laugh:

ακριβος αυτο ξερω και εγω γιαυτο λεω οτι δεν μεγαλωσε το ποδι του .οταν πηραμε τα πεδιλακια που φοραει ηταν ενα δαχτυλακι και τωρα εχει ερθει στα κανονικα του .μαλλον ηταν αναμεσα απο 20 και 21 τοτε και τωρα του καθετε μια χαρα στο ποδι .

Καλημερα!!!!!

Η θαλασσα χαλια χτες, ειχε κημα αερα ηταν βρομηκα..αρων αρων μαζευτηκαμε

Ο μικρος την νυχτα ξυπνησε κατα τις 1 για ανεξηγητο λογο και ουρλιαζε...δενηθελε ουτε στο κρεβατι του, ουτε στο δικο μας, ουτε αγκαλια, ουτε βυζι ουτε νερο τιποτα...μετα πολλα του εδοσα λιγο δροσερο γαλα, το ηπιε και ηρεμησε..παντως γαλα δεν ηθελε..

Δεν ξερω γιατι τον παιρναμε αγκαλια και αυτος τεντονοτας και εκλαιγε.

Τον πηγε η πεθερα μου να κοινωνησει..και εγω θα μαγειρεψω, εχω να βαλλω ΤΑ τρελλα πλυντηρια, να σφουγγαρισω και να μαγειρεψω...και δεν εχω ωρεξη να κανω τιποτα απο ολα αυτα.

Την καλημερα μου σε ολες..καλωσοριζω τα νεα μελη.,.,.παω να κανω καφε να ξυπνησω

Σημερα εχει γεννεθλεια η Νονα μας...θα παμε κατα το απογευματακι

φρανιτα μονο στον κοσμο σου δεν ζεις κοριτσι μου!!!!!

τα ιδια με εσενα εχω σκευτει κι εγω απειρες φορες και αναρωτιεμαι ποσες 'τελειες' μαμαδες υπαρχουν!!!

μαμαδες που δεν φωναζουν,που δεν βαριουνται που τα εχουν ολα στην εντελεια!!!

ποσες φορες μου εχει τυχει να βαριεμαι να μαγειρεψω!!! ευτυχως που πλεον ο μικρος τρωει οτι και εμεις και εχω γλυτωσει τα διπλα μαγειρεματα

οσον αφορα το καυτο θεμα του γιογιο....εγω τον εβαλα αρχες ιουνιου..τα πηγαιναμε καλα και ξαφνικα δεν το ηθελε.

προσπαθησα αλλα ματαια οποτε αφαιρεση πανας απο του χρονου!!!

σιγα δεν εγινε και τιποτα...η μηπως θα μου τον πουν καθυστερημενο???

εκτος αυτου εμενα ακομη δεν μιλαει...λεει κακα και τσια(οταν βλεπει την τουαλετα) αλλα δεν εχει μαθει ακομη να τα ελεγχει και αντιδρα πολυ.

οποτε μου φαινεται εξωφρενικα παραξενο ενα βρεφος 8 μηνων να ελεγχει την κυστη του και να στο λεει κιολας

αχ ναι ποσο δικιο εχεις????

εχω ειμαι μαμα που μαθαινει απο τα λαθη της!!

καμια μας δεν γεννηθηκε μανα!!

και στην τελικη ποια δεν εχει φωναξει,ποια δεν εχει δωσει ετοιματζιδικο φαγητο,ποια δεν εχει βαρεθει-κουραστει να παιξει με το παιδι της??????????????

αυτοι που θα μας επιβεβαιωσουν ως μαναδες ειναι τα ιδια μας τα παιδια και κανενας αλλος!!!

α περαστικα στον σεμπ!!

εμεις σημερα ειμαστε καλυτερα(του εκανα μασκα χθες και τωρα δεν εχει καταροη ουτε βηχα)

αλλα η γκρινια γκρινια!!

τωρα ειναι με τον μπαμπα και μπορω να γραψω λιγο

τουαλετα δεν με αφηνει να παω καθολου(μαλλον θα χρειαστω παμπερς)

αφου χθες που τον πηγε ο μπαμπας του στις κουνιες για 2 ωρες να πω την αμαρτια μου ημουν τοσο χαρουμενη που ημουν μονη μου....2 ωρες μονο για μενα

Καλημέρα κορίτσια!

Franita είσαι τυχερή!

Βρέθηκε μία από αυτές που ..κράζεις να σου απαντήσει!

Franita έγραψε:

Καλημερα..Σημερα θελω να σχολιασω κατι κ ελπιζω να μην με παρεξηγησετε.Ειμαι κ λιγο κουρασμενη, ο μικρος εκανε το Priorix τη Δευτερα, κ ειναι απο χτες με πυρετο 38.5, γκρινια, ανορεξια, κ πονους στο λαιμο..Δεν ανησυχω, ειναι οι αναμενομενες παρενεργειες, σε 2 μερες θα εχουν περασει..

Γρήγορα περαστικά στο μικρούλη σου...

ΣΤο σχολιο τωρα..Τις τελευταιες μερες εκανα μια περιηγηση σε διαφορα θεματα εδω στο μαμμυ κυριως..Λοιπον διαβασα καποια πραγματα κ δεν ηξερα αν επρεπε να γελασω η να εκνευριστω..Οκ ολες μανες ειμαστε κ θεωρουμε τα παιδια μας τα πιο εξυπνα..αλλα...διαβαζω, "ο δικος μου απο 8.5 μηνων καθεται στο γιογιο¨", "εμενα απο 6 μηνων εκοψε να τα κανει πανω της", μετα στο θεμα της διατροφης "ααα εγω φτιαχνω γιαουρτια στο παιδι μου, φτιαχνω κεικ, φτιαχνω ψωμι, δε δινω ΤΙΠΟΤΑ εμποριου, μα τι μανες ειναι αυτες που τα δινουν αυτα", "εμενα δε ζηταει, εχει καταλαβει ποια ειναι τα δικα του" κ διαφορα αλλα τετοια ωραια...

Πράγματι είναι ωραία!

Και επειδή κάποιες φράσεις είναι και δικές μου,

θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάτι απ'ολα αυτά

(γιο γιο, υγιεινή διατροφή, να φτιάξεις γιαούρτι...)

και ύστερα γελάς...!

Κ αναρωτιεμαι...ο κοσμος των μαμαδων ειναι οντως τοσο ανταγωνιστικος κ η καθεμια θελει να δειξει ΤΟΣΟ πολυ ποσο σωστα μεγαλωνει το παιδι της? Ετσι ειναι κ στη ζωη, η μονο στα φορουμ? ΡΩταω γιατι δεν εχω φιλες με παιδια κ ετσι δεν ξερω τι λενε οι μαμαδες...

Το βρίσκω απαίσιο να ειρωνεύεσαι εδώ, διάφορα θέματα που έχουν ανοιχθεί σχολιαστεί συζητηθεί στο mammy, απλά και μόνο επειδή σου είναι "ξένα"... Δεν λέγεται ανταγωνισμός αυτό που διαβάζεις αλλά ...ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

Αναρωτιεμαι ακομα, πως γινεται ολες οι μαμαδες να εχουν απειρο χρονο να εκπαιδευουν τα παιδια τους στο γιογιο απο τον 6ο μηνα (εχουν κανει ρεκορ διοτι η επιστημη λεει οτι το παιδι απο τον 18ο μηνα ειναι ωριμο για γιογιο), να φτιαχνουν, παγωτα, γλυκα, γιαουρτια,ψωμια, τελεια φαγητα, να εχουν πεντακαθαρο σπιτι κ να μπαινουν κ με τις ωρες στο ιντερνετ κ να γραφουν...ααα κ φυσικα να αφιερωνουν πολυ χρονο κ στο παιδι τους...

Αν υπάρχει θέληση νομίζω είναι όλα εφικτά!

Προσωπικά πιστεύω τα καταφέρνω πολύ καλά...!

Τελικα λοιπον ειμαι η μονη που δινει τα "καταραμενα" γιαουρτια advance στο παιδι της? που δεν ξερει να μαγειρευει (πλην τα νεροβραστα του Σεμπ, τα οποια αλεθω ακομα), που δινει (ναι...) κρεμες εμποριου στο μικρο πολυ συχνα, που δινει τηγανητες πατατες (οχι τοσο συχνα)...που δεν εχει πεντακαθαρο σπιτι (δεν κανω δουλειες, βαριεμαι), κ που ναι το ομολογω..ισως δεν περναω τοσο ποιοτικο χρονο με το γιο μου γιατι βαριεμαι να παιζω μαζι του κ προτιμω να βγαινουμε εξω..κ ειδικα τελευταια που ασχολουμαι με ενα πολυ σημαντικο project δεν ειχαν τοσο χρονο για το Σεμπ κ με τη δουλεια (στην οποια θελω διακαως να επιστρεψω) θα γινει ακομα λιγοτερος ο χρονος μου...Μηπως τελικα εγω ζω στον κοσμο μου?

Και εγώ δεν ξέρω να μαγειρεύω αλλά προσπαθώ!

...Δεν το κάνω και θέμα!

Για τα υπόλοιπα υπαρξιακά σου, προσωπικά δεν ξέρω να απαντήσω...

Γιατί δεν ανοίγεις ένα σχετικό θέμα να σου απαντήσουν κορίτσια στην ίδια ...διασταση με σένα και να μπορείτε να ανταλλασεται απόψεις , ουτώς ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείσαι με εμάς που μισούμε τις κρεμες εμπορίου;

Και πάλι καλημέρα!

xaxaxax Τρελες...

Εγω θα μπω να κανω τον δικηγορο του διαβολου!!!

Εγω...για την ακριβεια ο πεθερος μου- φτιαχνω γιαουρτια...εμ τι να κανω.. ο Τζεφ εχει ιδιετερες προτιμησεις του αρεσει το γιαουρτι του κουκακι...και εκει που θα εδινα 1,17 για ενα βαζακι..με 1.60 που εχει το γαλα του εχω 6 βαζακια.

Επισης δεν του αρεσουν- δεν του αρεσαν ποτε οι κρεμες και τα γλυκα γιαουρτια..του εχω δοσει..μου τα εχει φτυσει στα μουτρα.

Τα γυφτακια που μενουν διπλα στο γραφειο που δουλευω με εχουν ανακυριζει χρυση νεραιδα..εχουν φαει ολα αυτα που ο Χριστοφορος αρνειτε να φαει.

Επισης μου εχει φτυσει στα μουτρα τα βαζακια με το φαη..ακομα και τα βιολογικα τα οποια χρυσοπληρωσα...φυσικα τα τσακισαν τα γλυκουτσικα γυφτακια..και μου ευχηθηκαν στην υγεια μου.

Επισης να πω οτι πλεων σπανια μαγειρευω για τον μικρο ξεχωριστα..του αρεσει να τρωει μονος του απο τα πιατα μας..και απο το να μη φαει καθολου...προτιμω να φαει μαγειρεμενο λαδι και εστω και λιγο αλατι.

Προχτες που τον εγραψα στον παιδικο τους εκανε τρομερη εντυπωση.

Για γιογιο ουτε να το σκευτομαι...δεν εχει δειξει δειγματα ετοιμοτητας..πηστευω πως οταν θα ερθει η ωρα του θα το κανει μονος του οπως εκανε και με αλλα πραγματα.

Τωρα τι να πω..εχει μαμαδες που απλα ασχολουνται με τα παιδια τους..μην ξεχναμε οτι εμεις..εγω τουλαχιστον- μεγαλωσαμε με κρεμες των μαμαδων μας που και αυτες δουλευαν και μαλιστα ισος περισσοτερο απο οσο εμας τωρα αλλα μας εφτιαχναν φαγητα και μαλιστα φαγητα περιπλοκα οχι αυτα που φτιαχνω εγω ΠΧ που πεταω ολα τα υλικα σε μια κατσαρολα και περιμενω να ψηθουν...

Εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να τροω οχι φαριν λακτε αλλα ρυζογαλο.

Στη τελικη ο καθενας μεγαλωνει το παιδι του οπως θελει και αμα θελει να του δινει ετοιμα καλα θα κανει..και αν δεν θελει παλη καλα θα κανει.

Ξερω ενα παιδακι το οποιο μεγαλωσε με τα Frutapura και με τα βαζακια Nutricia, μια χαρα ειναι υγεστατο.

Μπορει και τα παιδια των λεγομενων "τελειων" μαμαδων να μη γουσταρουν να φανε ετοιμα..τι να κανουμε κατι πρεπει να τα ταιζοουν και αυτες!!!

χαχαχαα

Φρανι εμεις το Πριοριξ θα το κανουμε τον Αυγουστο..λιγες μερες πριν παμε στον παιδικο..και ομολογω οτι με εκανες να ανισυχω...

Απ'οσο θυμαμαι ο Σεμπ δεν εκανε πυτερο στα περισσοτερα εμβολια.

Επισης - αντε γιατι εκενα για πολυ ωρα τον δικηγορο του ακατονομαστου- μη δινετε βαση σε πολλα που γραφονται εδω μεσα...σας διαβεβειαονω με το χερι στην καρδια...και μαλιστα το ειχα αναδερει πριν πολλα πολλα πολλα δρομολογια του τρενου πως οι περισσοτερες μαμαδες υπερβαλλουν πολλλλλυυυυυ στα κατορθωματα αλλα και στην συμπεριφορα των παιδιω τους.

Μη τις κακιωνετε/....μπορει να μην εχουν που να περιφανευτουν...μην ξεχνατε πως η υπερτατη ευτυχια της Ελληνιδας μανας ειναι να δει το παιδι της να ειναι - και αν δεν ειναι να το νακανουν ΑΥΤΕΣ να ειναι- το καλυτερο ομορφοτερο εξυπνοτερο πιο επιτυχημενο απο ολα τα παιδια της οικουμενης!!!!

Αυτα...παω να σφουγγαριω την κρεβατοκαμαρα...οσο η πεθερα κανει βολτα τον μικρο

δεν υπαρχουν τελειες μαμαδες αλλα διαφορετικων χαρακτιρων μαμαδες .

δεν γινετε κανενας διαγωνισμος .

και εχω νιωθω ωρες ωρες καποιες ενοχες προς τον μικρο μου που δεν ειναι ο χαρακτιρας μου τετειος που θα κατσει να του κανει "κεκακια" αλλα ειναι περιστασιακες γιατι ξερω οτι κανω οτι μπορω καλυτερο αλλα δεν νιοθω κανεναν ανταγωνισμο προ τα κοριτσια που μπορουνε και τα κανουν .

εδω ειμαστε για να ανταλλασσουμε εμπειριες και αποψεις δεν υπαρχει ανταγωνισμος .

Εω προσωπικα προτιμω να διαβασω το βιβλιο μου απο το να συμμαζεψω -φτιαξω κατι στην κουζινα -σιδερωσω κτλ.

προτιμω την ψυχικη μου υγεια να χαλαρωσω να κανω κατι που μου αρεσει πολυ απο το να ασχολουμαι ολη μερα με το σπιτι και το μωρο .....αλλιως θα με δειτε στις ειδησεις . :silly: :woohoo: :blush:

Σοβαρα ρε συ Φρανι...πολυ ταλαιπωρια..

Ασε και εμεις μεσα στις ζεστες θα το κανουμε..

Πολυ το σκεφτομαι απο τωρα...

περαστικα ρε συ...αχ τι θα κανω..εγω ειμαι και τρελη πανικοβαλομαι.

Ασε που σημερα ειχα και τιψεις...ο μικρος πριν αρχισει την υστερια με ειχε βγαλει απο τα ρουχα μου..ειπα τον αντρα μου οτι με πρηξανε αυτος και ο γιος του και οτι δεν αντεχω αλλο..ε μενα μαλλον ο μικρος ειπε να με εκδικιθει.

Αφρο εγω το εχω πει παρα πολες φορες..οτι αν ημουν μονη με ενα μωρο στο σπιτι συνεχεια...θα σας μηλουσα απο το Δαφνι.....

Τι διαβαζεις;;;;

εγω βαρεθηκα να διαβαζω ολο τα ιδια..λεω του αντρα μου πως σαν ερθει το εκκαθαριστικο με την επιστροφη φορου..θα στον Ιανο!!!

Μιας κ το αναφέραμε

Cesi δεν βάζεις την συνταγή από το γιαούρτι

κ από το κεικ φρούτων, που χρωστας,

στο άλλο θέμα;;;

Ούτε εγώ κάνω πολλές δουλειές,

πληρώνω κυρία μια στο τόσο κ κάνει αρκετά,

επίσης δεν είναι «τέλειο» το μωρό μου

γιατί ξυπνάει 852 φορές την νύχτα για μεμε

κ αν και 11 μηνών θηλάζει κ κάθε 1-2 ώρες την μέρα...

Τρεφομαστε με μ@λ@κίες γιατί δεν ξέρω μα μαγειρευω καλά

κ αρκετές φορές έχω βγει από τα ρούχα μου

που δεν κάθεται ΛΕΠΤΟ μόνος του

αλλά ....με το να γκρινιάζω για όόόόλα αυτά

δεν ξέρω ποια μανούλα θα μπορούσα να βοηθήσω.......

......Σε αντίθεση με τα «κατορθώματα» (βλέπε: μη αλεσμενα,

γιο γιο, εκπαιδευτικά παιχνίδια κτλ) που μέσα από διάφορες

συζητήσεις με άλλα κορίτσια , μπορώ να δώσω μια συμβουλή (ίσως)

με την εμπειρία μου κ μόνο!!!

Τώρα, μαμά που να έχει πει πως τα καταφέρνει

σε οοοοοοοολα τέλεια, δεν έχω πετύχει , στο mammy τουλάχιστον....

Κάποιες προτιμούν το μουρμουρητό για τα δύσκολα

της μητρότητας κ κάποιες άλλες ζουν για τις στιγμές

που το μωρό τους ...τους ανταμοιβει με κατορθώματα!!!

Ανηκω στις ...δευτερες!

Καλό μεσημέρι express-o-κόριτσα!

Υγ: όσο αφορά στο μεγάλο θέμα «εκπαίδευση τουαλέτας»

έχω να πω μόνο πως μέχρι πριν λίγα χρόνια

-στην προ-pampers εποχή- , μέτα τους 18 μήνες

κανένα μωρό δεν φορούσε πάνα...

Όπως κ εμείς όταν είμασταν μικρές...

Τωρα μαλιστα...

παιδικο αρχιζουμε δοκιμαστικα 23/8....θα παρω τηλ την παιδιατρο αμα ειοναι η να κανουμε νωριτερα το εμβολιο η να αργησουμε στον παιδικο..

Αχ!!!

Θα συνελθει πιστευω ο Σεμπ...

μετα τη Δανια που σας βρισκουμε;;;;

Παντως ο Σεμπ ειναι ευπροσαρμοστο παιδι....

τον δινω σαν παραδειγμα στον αντρα μου που φοβαται μη παθει τιποτα ο γιος του το κακολαθημενο απο τα ταξιδια που σχεδιαζω να κανεω τον Σεπτεμβρη..

Δεν καταλαβαινει πως αμα το παιδι δεν ψηθει απο μικρο στις μετακινησεις θα ειναι το ιδιο μη πω περισσοτερο δυσκολο μα μεγαλωσει..

και εγω ειμαι ταξιδιαρικο πουλι...θελλω να γυρισω ολο τον κοσμο( καλα καλα οχι ομον εστω καποια μερη) με τον γιο μου.

Σαν μεγαλωσει θα με εχει γραμενη και θα θελει να εξερευνησει μονος του τον κοσμο

μαριμαρι..συνταγη για κεικ εβαλα..μη περιμενεις να δεις καμια περιπλοκη συνταγη..ειπαμε ειμαι τεμπελα...ο αντρας μου ακομα παραπονιεται..παλια λεει του εφτιαχνα γαριδες σαγανακι, γαριδες με μπαβετε μυροπιλαφα, παστιτσια, κινεζικα..κλπ κλπ..."φαγητα" τωρα το μενου μας εχει συρρηκνωθει πολυυυυυ!!

Για γιαουρτι θα σου ρωτισω τον πεθερο μου..δεν ειναι δυσκολο να φτιαχτει απλα θελει προετοιμασια.

Αυτος το φτιαχνει με γιαουρτι σαν μαγια αλλα νομιζω οτι υπαρχει συνταγη να το φτιαξεις και με κανονικη μαγια...δεν ξερω..την απλη θα τον ρωτησω και θα σας τη δοσω

Αυτος το βαζει κατευθειαν στα βαζακια και τα εχω ετοιμα για μεταφορα..πολυ βολικο..αλλα αμα θες φτιαξτο σε ενα μεγαλο ταπερ καιπαρε απο εκει.

καλε καθετε και παιζει ισυχα ισυχα..πωπω..ρε σεις εσιαξε..εστω και λιγο..επρεπε να περιμενω 14 νημες για να εχω και εγω ενα απο εκεινα τα ανεξαρτητα μωρα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Φτου φτου να μην τον ματιαξω..βεβεια παει η κουνουπιερα και εχει πεταξει τα μισα τουβλακια στο -βρομικο- μπαλκονι..αλλα χ...α

Το ψαρι του ψηνετε στον ατμο...γιατι εμεις σημερα θα φαμε τηγανητες πατατες...τον βλεπω αντι για την γλωσσα να τρωει πατατες..χαχαχα

Frani den ksero se poia diastasi zoun oi upoloipes ma ego kai esu sigoura zoume ston idio kosmo...tin apopsi mou ti gnorizoun oi files pou pinoume kafe...VENI,CECILIA,NATASOULA,THOULI K LOVIE ego den eimai oute tou biologikou ,antithetos mexri k guro exo dosei sto paidi,ama thelei kapoia na me sxoliasei arnitika os pros afto i apantisi einai panta mia ,koumanto sto paidi sou.... k to pistevo afto i kathe mia kanei oti thelei g to diko tis paidi ,ego tha kano afto pou thelo ego!teleia den eimai ,eimai mama pou exo ftaseise simeio sta neura mou na tin po k kolopaido...nai den to perifanevomai ma to paradexomai... k prosopika sou anagnorizo to megethos tis upomononis sou pou moni me ton antra sou makria antapekserxesai stis upoxreoseis sou,ego eimai mono 10 imeres moni k ta exo idi ftusei...

ΙΙΙΙΙ τρελη...γυρο...τστστστ..ναι αλλα εγω εχω δοσει παγωτο...και καφε...χιχιχιχιχι...οποτε σε περναω!!!

Ηταν τουλαχιστον βιολογικος ο γυρος...;;;; γιατι αν δεν ηταν θα σε ωκαταγγειλω χαχαχαχα

Μολις γλυτωσα τα απανωτα εγκεφαλικα...ο μικρος επαιζε με την ηλεκτρικη....και τι νομιζετε οτο εβλε στο στομα του..το φισ...παλη καλα που ημουν εκει

Γιωτα ελα για καφε..βαριεμαι...ο Οδυσσεας θα αργισει και το σκατιαρικο δεν θελει να κοιμηθει!!!!

Επισης ξαναρχησε να μαδιεται,.,.γιατι;;;; τι θελει..αντα πριν ειχε το εκζεμα και ξυνοταν...τωρα γιατι;;;

καλημέρα κορίτσια,

τι να σας πω η μικρή κοιμήθηκε 15 ώρες σερί!!!! :woohoo: το πιστεύετε?

και Ο Λουκάκος βέβαια....αφού σηκωθήκαμε φάγαμε το πρωινό μας ήσυχα και μόνοι μας!!!! :woohoo:

η ΡΕΑ κοιμήθηκε από τις 19.30 μέχρι τις 10.30!!!! :woohoo:

απίστευτο!!!!

έχει ένα συνάδελφο ο άντρας μου που η κόρη του είπε σε ηλικία 6 μηνών την λέξη καρέκλα!!!! χαχαχα

και τώρα που είναι 3 και πάει παιδικό τα κάνει όλα καλύτερα από τα άλλα παιδάκια!!!!

κάθε παιδάκι έχει την δική του ανάπτυξη....μερικά αναπτύσσουν τον λόγο πιο γρήγορα άλλα την κίνηση κ.ο.κ.....επειδή έχω ήδη 2 παιδιά, προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια και έχω και πολλά ανήψια, μπορώ να ξεχωρίσω τι είναι υπερβολή και τι όχι!!!!

και προσωπικά δεν σχολιάζω κανέναν γονέα αν υπερηφανεύεται για το παιδί του ή όχι.....με αφήνει αδιάφορη.....και σίγουρα είναι ψέμματα όλα αυτά: χρόνος για δουλειές σπιτιού, χρόνος για παιχνίδι με το παιδί, χρόνος για σερφάρισμα, κ.λπ....πόσες ώρες έχει η ημέρα?!

όσο για την διατροφή ο γιος μου μέχρι και 3 ετών έτρωγε μόνο υγειηνά, αφού άρχισε τον παιδικό έχασα το παιχνίδι...βέβαια το 2ο μισό του 1ου χρόνου τράφηκε με βαζάκια (τα οποία είναι καλύτερα ελεγμένα από το κράτος, τουλάχιστον εδώ).....αντίθετα η μικρή έχει φάει και πατάτες τηγανιτές και γλυκά, δεν έφαγε βαζάκια.....ο Λουκάς δεν αρρώστησε τα πρώτα 3 χρόνια της ζωής του και η ΡΕΑ όταν αρρώστησε ήταν μόνο για μία μέρα!!!

α ξέχασα να σας πω: η ΡΕΑ 10 μηνών είπε "μαμά έλα!!!" χαχαχαχαχα

αλήθεια αυτό!!!

κοριτσια τι κανετε???

εγω ακομη περιμενω να γινει το φαγητο και εχω λιωσει απο την ζεστη στην κουζινα

ο σπυρακος μου πλεον κοιμαται χωρις νανουρισμα(ειχε κοψει το βραδυνο..παει και το μεσημεριανο)

αχχχχχχχχ ενα ενα χανονται ολα αυτα τα τρυφερα που ειχαμε οσο μεγαλωνει

πηγαμε για μπανακι!!! τελεια σε μπαρακι με μουσικουλα ξαφεδακι!!!! τελεια!!αλλος ανθρωπος γυρισα!!!!!!!!!!! :):):):):):):) εχω και φιλους που τρελαινοντα να παιζουνε μετον μικρο οποτε ξενοιασα!!!!!!

φρανιτα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος..και εγω οτι μπορω κανω αλλα δεν τρελαινομαι κιολας!!!!!!!!! και βασικα πιστευω πως εχουμε τα παιδια μας για μεγαλυτερα απο οτι ειναι..

ξερεις ποσες φορες γυρναω κουρασμενη απ οτην δουλεια και δεν εχω ορεξη για βολτες και παιχνιδια και τσαντιζομαι αμα δεν κοιμηθει νωρις? ανθρωποι ειμαστε με διαφορετικα ορια ο καθενας..

και ναι μερικες τα παρουσιαζουνε τοσο τελεια και τοσο αρμονικα και ιδανικα που λες ρε μηπως εγω ειμαι αχρηστη τελικα??? μηπως το δικο μου παιδι ειναι πισω????

μαριμαρι και εσυ τα παρουσαιζεις ολα τοσο τελεια που πολλες φορες σκεφτηκα μπραβο της που τα καταφερνει ολα τοσο καλα..αλλα δεν ηξερα πως παιρνεις γυναικα(που εγω δεν μπορω) πως ο μικρος σε κουραζει τοσο πολυ(δεν το λες ποτε) πως τρωτε μπιπ γιατι δεν προλαβαινεις..

λες μονο τα καλα και δημιουργεις λαθος εντυπωσεις ;)

και απευθυνομαι σε εσενα γιατι εσυ απαντησες στην φρανιτα λιγο θιγμενη :)

εγω να σας πω κατι?

φαγωθηκα να ταισω υγιεινα το παιδι μου και του εδινα φρεσκο απο 12μηνων..γιαουρτι αγελαδινο μεγαλιστικο και κρεμες με αγελαδινο φρεσκο γαλα...μαλλον ομως τελικα κακο του εκανα...ειχε αλλεργια σε οοοολα αυτα και εγω τον επιβαρυνα παραπανω....τι καλαταβα ρε κοριτσια??? τουλαχιστον αν εδινα τα ειδικα παιδικα θα ητανε λιγο πιο ελαφρυα, πιο..δεν ξερω τι πιο αλλα θα αρμοζανε στην ηλικια του...ετσι σκεφτομαι πλεον και αμα κανω δευτερο θα τα σκεφτω ολα αυτα τα μεγαλιστικα πολυυυυ καλα!! μωρα εχουμε οχι παιδια!

κανω ομως και κουλουρακια και μπισκοτα κια κεικ αλλα επειδη γουσταρω να μαγειρευω και οχι επειδη πρεπει να φαει σπιτικα.

μαγειρεψα καιτι φτερουγιες!!!!!!!!!!!!!μουρλιααααα με πιπερια κοκκινα και μαυρα ταχινι μουσταρδα καρυ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βενηηηηη Κακουργα...μνιαμμμμ.

εγω εφτιαξα του καλου μου αντι για πατατες τηγανιτες καλαμαρια με ρυζοτο...και δεν περισεε τιποτα!!!

Ο μικρος κοιμηθηκε 2 ωρες...τωρα βολταρει με τον μπαμπα του και πρεπει να τελειωσω τις δουλιες,....κλαψ κλαψ κλαψ....και να μαγειρεψω για αυριο.

Εμ βεβεια..να δω τι θα μας κανει το βραδυ ο κυριος

Ρε συ με ειπε η Γιωτα εφτιαξες τελεια πιτσα..πως την κανεις τη ζυμη..θελλω να φτιαξω σημερα

Ρε συ και παιδικα να του εδινες παλη θα παρουσιαζε αλλεργια.

Αυτα ειναι επιδορπια φτιαχνονται για να τα πινουν τα παιδια, εχουμ μεσα και ανθογαλα και διαφορα αλλα τετοια, εγω ειχα δοκιμασει το αντβανσ και αυτο με τη λιγοτερη λακτοζι...τζιφος δεν του αρεσαν, ωρες ωρες απορω αυτη την ξυνηλα..γιατι του κουκακι ειναι ξυνο..πως το τρωει;;;; εγω το γιαουρτι το μισω μπλιαξ

Επισης να καταθεσω οτι εχω παρει βιολογικα τυρια του μικρου..και φετα και σκληρο τυρι...ουτε να τα φτυσει...χτες ετρωγε γκουντα απο τα λιντλ κατω στην πεθερα μου.

Να πω επισης οτι σημερα εφαγε πολυ ψαρι...πολυ το φχαριστηθηκε...του εδινα βουκιτσες μια ψαρακι μια πατατα μια καροτακι..τσακισε σχεδον μισο φιλετο....

Cesilia έγραψε:

Αρτζ τυχερη.....

χαχαχαχα Χρύσα είναι 23 μηνών, έλεος δηλαδή, μέχριι πότε θα πρέπει να ξυπνάει?

ότανν ήταν στην ηλικία του Τζεφ ξυπνούσε συχνά......σήμερα πάλι δεν κοιμήθηκε μεσημέρι!!!! :angry: και εγώ πού να ξαπλώσω?! θα διαλύσει το σπίτι και κυρίως την κουζίνα, άσε που μπορεί να φάει από τα σκουπίδια!!!

θα σας βάλω και μια φωτό από μια παιδική χαρά που είναι στο κέντρο της πόλης και πήγαμε χθες!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...