Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Αργυρω τα πηρα εναμιση νουμερο μεγαλυτερα,ειναι ασπρα κ φοριουνται ολες τις εποχες οποτε κ το Σεπτεμβρη να την κανουν θα τα βαλει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν έχω καρότσι ρε γ@μ@τ@

είναι στο αμάξι του Ηλία και είναι Ασβεστοχώρι

τι ώρα θα πάτε?

Γωγώ πάρε το ελικόπτερό σου και έλα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ν δε εχει πυρετο γιατι να τον παω?

ασε που σχολαω 8...γμτ...

κ γω θελω ν ΣΑς ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τη τυχη μου...

μα ποτε θα σταματησουν αυτες οι αναγουλες..ελεοςςςς

Θουλίτσα Χρόνια σου Πολλά, να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και με το καλό να γενήσεις, τα καλύτερα σου εύχομαι!

Α, ξέχασα να σου πω, την ίδια μέρα έχουμε γενέθλια!!!! :):):)

πάω να κάνω δουλίτσες γιατί περιμένουμε 2-3 καλούς φίλους το βράδυ, να πιούμε ένα κρασάκι στην υγειά μου, κλείνω τα 28 σήμερα!

κορίσια καλό καφέ,

τα φιλιά μου σε όλες σας....

ποπάκι Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα και σε σένα, πάντα γερή να είσαι ό,τι επιθυμείς!

28?! υπάρχουν αυτές οι ηλικίες?!!! χαχαχαχα

καλά να περάσεις σήμερα.... :kiss:

kalimera koritsia

rwinh prwinh egw .

xthes pigame mia bolta kai otan girisame spiti stis 6 o mikros kserathike ston upno .....meri twra stis 7 to prwi .oxi oti den ksipnouse ana 2 -3 wres alla den hthele na ksipnisei tis prwtes wres mono na piei nero .....kaimeta ksipnouse to bradi pali gia nero kai gala .

re koritsia den katalabenw kati .o dikosmou den exei allaksei noumero sta papoutsia ....akoma 21 foraei .tora malista to pianei kala kala me to podi tou mesa .esas pws allazoun toso grigora noumera ?egw kserw otito papoutsi prepei na einai oso to podi oute megalitero oute mikrotero .

popaki mou xronia polla koritsaki mou na ta xiliaseis .

καλημερα και απο εμενα!!

εμεις δεν ειμαστε καλα..ειχα τον μικρο 2 μερες στην μαμα μου και χθες που πηγα να τον παρω τον ειδα με βηχα,μυξες λιγο ζεστουλη και με πολυ κλαμα-γκρινια

δεν ξερω αν ειναι απο δοντι..την δευτερα θα παμε παιδιατρο και θα δουμε

αλλα απο οτι μου ειπε η μαμα μου χθες ηταν απο το πρωι νευρικος και γκρινιαζε μεχρι να παμε να τον παρουμε.

χθες περασαμε μια κολαση κοριτσια!!!!!!!!!!

επιασε φωτια στον λοφο πανω απο το σπιτι μας και τρεχαμε πανικοβλητοι μιας και φυσαγε πολυ!!!

η πυροσβεστικη ηρθε πολυ γρηγορα αλλα λογω του οτι φυσαγε μας ειπαν να παρουμε τα αυτοκινητα μακρια και να βρεξουμε τα σπιτια μας για παν ενδεχομενο!!!

τι σοκ ηταν αυτο!!!

και το κακο ειναι οτι γυρο απο το σπιτι μου υπαρχουν οικοπεδα που ειναι γεματα ξεροχορτα που ποτε δεν καθαριζουν(εχω παει στον δημο απειρες φορες)και τρεμω καθε καλοκαιρι

αφροδιτακι μου κι εμενα φοραει το 22 και απο οτι εχω καταλαβει το νουμερο του μεγαλωνε ανα χρονο αυτο αν αλλαξει πιο μετα δεν ξερω αλλα και δεν μπορω να το καταλαβω πιο νωρις μιας και εμενα φοραει ενα ζευγαρι παπουτσια χειμωνα-καλοκαιρι

θουλη και ποπακι χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!

Αναστασια τι λαχταρα ειναι αυτη που περασες..απαπαπαπαπ...εγω θα ειχα παθει πανικο.

Αφρο και εγω δεν ξερω πως αλλαζουν..αλλα το 20 που φορουσε αρχες καλοκαιριου δεν του κανει πια, πηραμε πεδιλακια 21 και ηδη του ειναι μικρα οποτε του ξαναπηρα πεδιλακια 22.

Δεν ξερω εγω τα μετραω με την σολα...το 22 να φανταστεις καθετε στο ποδι του ισα ισα.

Αλλα πιστευω ειναι και στο καλουπι του παπουτσιου γιατι κατι Πουμα αθλιτικα που μας εφεραν δωρο 22 νουμερο του ειναι μεγαλουτσικα...αλλα ο δικςο μου εχει και μεγαλο κουντεπιε..

Σημερα βαριεμαι...περιμενω τον αντρα μου να γυρησει απο την δουλεια για να παμε - επιτελους- σαν οικογεννεια για μπανιο

anastasaki mou xathikame !!!

pw pw tromara pou pirate !!!!

to eoume pathei auto sto patriko mou .mesanixta mas balane fotia thn platforma me to trifili pou eixame dipla apo to spiti ston dromo .eutios mas fonaksan oi gitones kai pirame thn pirosbestikh alios tha eperne fotia kai to spiti ......

skoupisa kai sfougarisa .....prepei na mathw tiflo sistima twra pou lipoun 7 pliktra ....kai ta 7 se gramata :angry::angry::angry::angry:

sigoura einai analoga to papoutsi .ta baftistika mas einai megala kai as einai 21 .

ta pedila mas omos pou ta bazoume sinexia einai mia xara akribos sto podi tou pia .

na pw thn alithia den tou exw parei polla papoutsia 2 pedila exei kai 3 ximoniatika .

to ena zeugari pedila mas kanei mia xara kai to alo pou einai to idio noumero alla diaforetiko desimo sto podi mas bgenei otan perpatame polu :angry:

Αχ παιδια..ειμαι μια πανευτυχης μαμα..

Εδω και μια ωρα περιπου καθετε και παιζει μονος του...

ξυνησε ηπιε γαλα..χ...ε τον εκανα ντους τον αλλαξα..και ειναι σουζα...καθετε και παιζει...πωπωππω...τρελλα...λετε να φταιει που πηγαμε χτες να τον γραψουμε στον παιδικο...σαν να προσπαθει να μου πειι...μαμα..κοιτα τι καλο παιδακι ειμαι

einai xortatos .exese ekane mpanio kai drosistike ......eutixismenos twra paizei .

apo edw kai pera na to perimeneis auto .

koritsia exw ena thema .ti mporw na balw mesa sto gala tou mikrou ga na allaksei geush gia na topiei ?tou edosa ligo gala sogias na dokimasw an tou aresei h vanilia kai tou arese .....

fusika den tha ou dosw gala sogia ,mia dokimh ekana ,alla ti mporw na kanw gia thn geush sto kanoniko gala ....kati pou na epitrepete fusika .

Αχ μακαρι αφρο..απο το στομα σου και στου Τζεφ το αυτη!!!

Τωρα καθετε στο μπαλκονι και παιζει με τα μανταλακια!!!

Βαλτου και εσυ βανηλια...η καποιο φρουτο πολτο..

παντως εγω τωρα που του δινω το γαλα πιο δροσερο...τσακιζε εως και 330 γραμμ..δηλαδη ολο το μπιμπερο...το ποτηρακι δεν μας φτανει πια..πρεπει να παρω μεγαλυτερο..και φυσικα θελει και βυζι

μολις τελειωσα με την περιποιηση του σπυρου

μανικιουρ-πεντικιουρ,καθαρισμο μυτης,μπανιο,ντυσιμο

αχ το μωρο μου εχει εναν βηχα ξηρο σαν γερου ανθρωπου...εφαγε το αυγουλακι του και τιποτε αλλο...τωρα θα παει ο αντρας μου να παρει το σπρει για τον βηχα γιατι μας εχει τελειωσει να του κανω 2 ψεκασμους με την μασκα.

εχει πολυ γκρινια και ειδα οτι τελικα εσκασαν οι κατω κυνοδοντες αντε 4 δοντια εμειναν οι τελευταιοι τραπεζιτες και τελος!!

καλημερα!!!!!!!!1

μου φαινετε ο μικρος μα δουλευει..

χθε κυπνουσε ανα 2 ωρο..ε οχι κ αν παω παλι πισω..δε εχει..απο σημερα αν ξυπναει θα τον αφησω κ λιγο να κλαψει..

ε δε γινετε εκει που ξυπνουσε μονο 2 φορες το βραδυ τωρα ανα 2 ωρο..

σε που παλι στο κρεβατι μας κοιμαται..ααααααα δε θελω πισωγυρισμτα

:angry::angry:

κοριτσια σε σας καθονται να τα αλλαξετε παμπερσ να του κοψετε νυχια κτλ?

εμενα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ποπακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

χιλιοχρονη..παντα εψαχνα να βρω μια να εχει ιδια ημερομηνια με μενα γενεθλια κ ολοι με λεγαν η ξαδερφη του μπαντζανακι μου,η γειτονισσα κτλ

βρε καημο που εχω κ γω ε? :P:P

αφρο ποια γραμματα λοιπουν?

κ εμνα δε μεγαλωσε το νουμερο εδω κ 2 μηνες,,,

σες μπανιο ακουω?τελεια...τον βουτας το τζεφ ολοκληρο?εγω σε καθε μπανιο..καθαριζει η μυτη τελεια..

αναστασια τιποτα με καμια δουλεια? :dry:

μπαααα θουλη μου τιποτα!!!!

ειναι και καλοκαιρι και ειναι ακομη πιο νεκρα τα πραγματα..

κι εγω τον βουταω ολοκληρο στην θαλασσα του κανω τουλαχιστον 2 γρηγορες βουτιες και σημερα ηθελα να τον παω αλλα το φοβαμαι με τον βηχα και τις μυξες που εχει!!

θουλη πολυ ωραια η φωτο που εβαλες εχει ενα βλεμα...παπαπαπα

καλησπερα!παλι εδω,παλι θα βρασουμε στο ζουμι μας :angry::angry::angry::angry::angry:

αφροδιτη αφου θες με γευση βανιλια γιατι δεν παιρνεις τα παιδικα?φρεσκο τυπου αντβανς?αυτα εχουνε τετοια γευση, καλυτερα μην δωσεις βανιλια σκονη γιατι ωμη πικριζει.

ποπακι χρονια πολλα και σε εσενα :)

μαρθουλα πως περασατε??

ρε συ γιατι ο θοδωρακος? μηπως κατι τον απασχολει? ξυπναει για φαι δηλαδη?

εμεις τελικα πινουμε υποαλλεργικο γαλα και τρωμε και κρεμα γιατι περιοριστηκανε οι επιλογες οσο να΄ναι..την κρεμα την λατρεψε ο μικρος ειναι σαν φαριν λακτε..αντε λλεω οτι δεν εφαγες οταν επρεπε φατα τωρα :laugh: :laugh: :angry:

αλλα πολυ τζιντζας ρε γμτ! κοκκαλα πιανω!!!!!

αχουυυυυυυυυυυ με φωναξε μολις τωρα οκωστας!!! πηγε ο μικρος ανοιξε τα σκυπιδια κα ετρωγε κατι κεκακια που πεταξα πριν απ οτο ψυγειο μπλιαξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

ε το φαι δεντο τρωει τα κεικ απο τα σκουπιδια μια χαρα!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::S:S:S:S:S:S:S:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ελπιζω ναμ ην ητανε χαλασμενα..ητανε 1 1/2 βδομαδα στο ψυγειο :dry::dry::dry::dry:

xaxaxax Βενη παθανα στο γελιο!!!!!

Θου οχι δεν τον βουταω...φοβαμαι πολυ μη μου παθει ωτιτιδα..ξερεις τωρα....κομπλεξικια εντελως εγω...αλλα βλεπω οτι ο μικρος θελει βουιτες

Χτες τον εγραψα στον παιδικο...23/8 ξεκιναει δοκιμαστικα

Βενη τελικα πινετε το Humana η αλλο...

ετοιμαζω την τσαντα της Θαλασσας..αμα παρω κανενα αυγο λετε να χαλασει;;;;

γιτι μεσημεριανο δεν ηθελε να φαει το σκατουλι....

Εφερα η θεια μου 4 κοτοπουλα απο το χωριο..ευτυχως μαδημενα...τα χωρισα σε μεριδες και τα εβαλα σε καταψυξη..ευτυχως γιατι ειχαν μινει μονο κατι φτερουγες και λαιμοι..για ζωμο...και τα αυγα απο εκει ειναι

Του εβαλα και ενα καλαμποκι βρασμενο..παλη μεκρουστα αμου θα το φαει αλλα χαλαλι του...

Α ρε κορίτσια τρώνε βλέπω τα παιδάκια σας. Ο χουχου το αυγό το έτρωγε και τώρα ξερνάει μόνο που το μυρίζει. Τόσες κότες έχουμε και τζάμπα τα αυγά. Θα ξεκινήσω να τα πουλάω μου φαίνεται. Καραβιολογικά από αλανιάρες κότες θα χ...τω στο τάληρο. :laugh: :laugh:

Μάρθα περαστικά βρε. Καλοκαιριάτικα που θυμήθηκε να αδιαθετίσει. Πάντως ρώτησα χτες την Πατσούτου γιατί ξυπνάει και ο δικός μου συνέχεια και μου είπε ότι εκεί γύρω στην ηλικία των 20 μηνών το ξαναθυμούνται και συπεριφέρονται σαν νεογέννητα στο θηλασμό. Εμένα μέχει ξετινάξει το τερατάκι. Α!ΠΗΤ έχω 6 Μαρτίου. Εσύ βλέπω υδροχοάκι ε? Και γ@..ω τα παιδιά είναι οι υδροχόοι (ο άντρας μου και ο γιος μου και οι μισοί μου φίλοι)

Ρε σεσ δλδ το μικρό δεν παίζει μόνο του? Αυτό το ακούω και από φίλες μου. Μη με βρίσεις αλλά εγώ κάνω μπάνιο και με κλειστή πόρτα ενώ είναι έξω ο μικρός και παίζει!!! Τόσο χάφτας είναι που κάθεται με τις ώρες και παίζει με ένα πράμα. :laugh: :laugh: Αν το δεύτερο δε βγει έτσι θα μου φανεί παράξενο!!!

πηγα σε αλλο γιατρο και μου ειπε πως ειναι ακαταλληλο και μου εδωσε το αλμιρον πεπτι.

για 2 μηνες και βλεπουε μου ειπε. αν η αναπτυξη συνεχισει κανονικα οπως πριν σημαινει πως δεν τον πειραζει σε κατι η αλλεργια οποτε επανερχομαστε στα φυσιολογικα.

καλυτερα μην παρεις αυγο εκτος και ενα εχεις ψυγειακι μαζι σου. καλα να περασετε!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

οι καλεσμένοι μας μόλις τώρα έφυγαν και κοίμησα την μικρή, δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι γιατί είμασταν έξω, παιχνίδι αρκετό και κατά τις 19.00 άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολη επειδή ήταν κουρασμένη!!!, έτσι 19.30 έπεσε για ύπνο!!!!

Αφροδίτη όταν πάτε να αγοράσετε παπούτσια - παιδικά εννοώ - στο μαγαζί δεν σας μετράνε το πόδι? :huh:

εμείς όταν πηγαίνουμε, τα παιδιά ανεβαίνουν σε ένα ηλεκτρ. σαν ζυγαριά είναι και μέσω κομπιούτερ το μετράνε ακριβώς, έτσι πέρνουμε πάντα το σωστό νούμερο, πάντως από ότι θυμάμαι η πωλήτρια μας έχει πει ότι θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μισό δάχτυλο κενό από το μεγάλο δάχτυλο προς την αρχή του παπουτσιού!! (μάλλον δεν το περιέγραψα καλά, ελπίζω να κατάλαβες!!!) και είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να είναι ούτε μεγάλο ούτε μικρό, και τα 2 είναι κακό για το πόδι του παιδιού!!!

Θούλη ελπίζω να αλλάξει ο Ντόντος πριν έρθει το αδελφάκι!!!!

δεν θυμάμαι άλλα για να σχολιάσω.....

α Βένι και η δικιά μας ανοίγει τα σκουπίδια και ψάχνει σαν ρακοσυλλέκτης!!! :S

Καλό βράδυ και διαρκείς ύπνους...... :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...