Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Επιτέλους ανοίγει την σελ 82

Όταν πατάω την 81 με πηγαίνει στην 1

Μήπως με θάβετε και δεν θέλετε να τα διαβάσω :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια σήμερα πάω στο χωριό να δω την αγαπουλίτσα μου τη μικρή...Μιλάμε στο τηλέφωνο όμως...Ακούω τη φωνούλα της γλυκιά....

Μου λέει μαμάάάάάά...μαμαάάάά μου...Της απάνταω εγώ...Καρδούλα μου...Τι κάνεις;;;Καααααααα μου λέει.... :laugh: :laugh: :laugh: Τί ήπιες αγάπη μου;;;Γάααααα....Πώς κανει ο λύκος;;;Ουυυυυυυυ...Το σκυλάκι;;;Βαβ βαβ....Η γατούλα;;;;Νια...Και μετά βαριέται και τρέχει να κάνει σκανταλιές.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Α έτσι!!!!!!!

γιαυτό σε κάναμε συντονίστρια? :P:P:P:P:P:P

Έχω 5 πληντύρια για σίδερο και ήθελα να τα κάνω σήμερα το απόγευμα

αλλά ο Ηλίας θα αργήσει να σχολάσει, πριν της 9 μου είπε δεν θα έρθει

Μήπως να πάμε κανένας παιδότοπο??????

χαχαχαχ Κουκουβα Κουκουβα!!!!!!!

Αχ ρε σεις κοριτσια ..ειμαστε τρελες και παλαβες για τα παιδια μας η μου φαινεται;;;

νατασουλα υπαρχει περιπτωση να εχει αυτο που ειπε ςμε την στενωση...τωρα με κανεις και ανισυχω...ειναι κληρονομικο κατι..γιατι ειπες πως ειχε και ο Μηχαλης

καλημερα!!!!!!!!!!1

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.. :kiss::kiss::kiss:

κ μενα καλε με πεταει στη 81 :P:P

τραγικο βραδυ..τριτοσε..

ο μικρος δε ανεβασε πυρετο αλλα 3 φορες ιδρωσε...μιλαμε μουσκεμααα

κ ολο γκρινια..μαλλον εχει αμυγδαλιτιδα..

ευχομαι σημερα να κοιμηθω καλυτερα..νομιζω θα πεσω κατω..

χθες το μεσιμερι που ημουν σπιτι κοιμηθηκα μια ωρα :)

νατασουλα σημερα θα πατε καβα΄λα?ο μιχαλακης καλα?

κ μενα εχασε 250 κ?

η θηλη σου καλα???

σαυρογιωτα λες να παρω κ γω αθλητικα?μεχρι ποτε ισχυει?

σεσ τι ακνει ο βυζοπιπιλας?

μαρια θα δω το βιντεο αλλη στιγμη

αφρο ολο σε μιλαω στο τσατ αλλα :( δε λειτουργει..σημερα παρασκευη :P

γωγωκα πως αντεχεις κ ξυπνησες 8 :P σημερα πας στη αφρατουλα ε?

αργι τι καλα που ξεκουραστηκεςςςςςςςςς

ποπακι ο χρηστακης καλα"?τα φιλια μουυυ :kiss::kiss::kiss:

παναγιωτα καλες βουτες :S λεμε τωρα

παπακι τελικα τη πητ σε εδωσε?αυτη που ελεγες? :dry:

5 πλυντήρια;;;;Έχω να σιδερώσω από τον Οκτώβρη που πήραμε την "εσωτερική"...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Όπου εσωτερική βλέπε πεθερά... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Για κάτι τέτοιες στιγμές λέω πόσο τυχερή είμαι που την έχω..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θουλη καλΟι εκπτωσεις υσχυουν μεχρι 23/08..πηρα και εγω...μη χασω..κατι παιδιλακια του μικρου..ΑΛΛΑ θα παω να παρω και αλλο ενα ζευγαρη αθλιτικα απο βδομαδα..Επιδομα αδειας θα μας βαλλουν Τεταρτη..ειναι πολυ καλε ςοι τιμες τους εκει σε ολα τα Αθηλητικα

Ο Βυζοπιπιλας βυζοπιπιλαει..ασε ...δεν αντεχω αλλο..χωρις πλακα κουραστικα..αλλα αυτος εκει....με φενεται θα βαλλω πιπερη

Παντως αμα εχει αμυγδαλιτιδα θελει αντιβιωση

νατασα αμα θες ελα σπιτι..απο τις 3 θα ειμαι εκει

ΜαρίαΙΟαννα σούπερ το σπίτι. Άντε με το καλό αν αποφασίσετε να το πάρετε.

Μαρθούλα κοπέλα μου χρόνια σου πολλά. Όλα καλά να πάνε. Αλήθεια που θα γεννήσεις πρώτα ο Θεός?

Παναγιώτα καλές διακοπές. Και γω έχω άδεια και στο εξοχικό είναι η μάνα μου. Πήγα 10 μέρες και γύρισα πίσω. Έπληξα μόνη μου χωρίς παρέα. Πιο πολύ για το μωρο κάθησα.

Τελικά θα γίνω μια Κιλκισιώτισα και με τη βούλα. Εκεί που έλεγα ότι σε μια 5 ετία θα τον καταφέρω να γυρίσουμε Θεσσαλονίκη και θα τελειώσουμε το σπίτι που έχει ξεκινήσει η μάνα μου, τελικά θα πάμε στο δικό του που είναι σαν εξοχικό. ΡΕ παιδιά βλέπω τον Νίκο πως χαίρεται με τις κοτούλες και τα κουνελάκια και πως κυλιέται όλη μέρα στο χώμα και δε μου πάει η καρδιά να τον κλείσω στο διαμέρισμα. Οπότε ξεκινήσαμε εργασίες και σε καμιά 2ετία μας βλέπω να μετακομίζουμε.

ΑΤΙΜΟ ΚΙΛΚΙΣΤΑΝ ΜΕΦΑΓΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...... :S:S:S:S:S

Καλά πως αντέχετε και ξυπνάτε τόσο πρωί;;;;;;;;;Κουτουλάω.. :blink::blink:

Και με τον κουνιάδο μου θα ταξιδέψουμε αργά..Κατά τη 1 τη νύχτα θα φύγουμε και είναι 3,5-4 ώρες δρόμο..... :blink::blink: Πώς θα αντέξω;;;;

Χρύσα ναι μπορεί να είναι και κληρονομικό

Στον Μιχάλη το ξέραμε από τον υπέρηχο Β' επιπέδου

Στην Έλενα δεν έδειξε κάτι γιαυτό και δεν το ψάξαμε περισσότερο

Τώρα όμως μου μπήκε η ιδέα και θέλω να το ψάξω για να είμαι σίγουρη ;)

Θα μιλήσουμε το απογευμα αν είναι

Γωγώ δεν στέλνεις κι από εδώ την "εσωτερική" :P:P:P:P:P:P:P

Μάρθα πήγες τον Ντόντο στο γιατρό ή απλά υποψιάζεσαι αμυγδαλίτιδα?

Καβάλα αύριο θα πάμε, ο Μιχάλης μια χαρά είναι κάνει τα μπανάκια του

Η θηλή τα ίδια σκ@τ@ δεν βλέπω καμιά βελτίωση :(

Θα κανεις πετρα την καρδια σου!!!!

Ρε μαρια σηγα το Κιλκισταν ειναι πολυ κοντα με την Θεσσαλονικη..εμεις εχουμε συναδελφους που μενουν εκει..και καθε μερα ερχονται

αν εσυ νυσταζεις ρε γωγω εμεις πρεπει να μα στε πτωματα.χαχαχαχαμη μιλαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

παπακι πρωτα ο θεος γεννεσις..εκει που γεννησα κ τον ρεβυθουλη..

εσυ πητ/>//?

Καλά Θούλη όταν ήμουν έγκυος το πρώτο τρίμηνο δεν μπορείς να φανταστείς τι ύπνους έριχνα.....Κοιμόμουν από τις 9 το βράδυ και ξυπνούσα την άλλη μέρα κατά τις 10-11..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κουτούλαγα!!!!!!!Δεν άντεχα....Μετά από τον 7ο μήνα κοιμόμουν 5 το πρωί.... :blink::blink::blink:

Ρε συ μπορεί να κοιμάμαι συνήθως ως τις 9-9.30 αλλά σπάνια κοιμάμαι πριν τις 12.30.....Είμαι νυχτοπούλι εγώ... :laugh: :laugh: :laugh:

η 81 σελ.. είναι φωτιά και λαύρα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

όλο κατηγόριες μιλάμε για κάποιες του τρένου!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γιώτα πώς αγόρασες παπούτσάκια χωρίς να ξέρεις τι νούμερο θα έχει τον χειμώνα? δεν το έχω κάνει ποτέ.....μπορεί να είναι μικρά ή μεγάλα...και τα 2 είναι κακό!!!

ούτε ρούχα μελλοντικά δεν αγοράζω!!!

πρώτα έρχεται η εποχή, βλέπω την ανάπτυξη του παιδιού και μετά αγοράζω!!! εκπτώσεις θα ξαναέχει έτσι και αλλιώς!!

Βαριέμαι αφάνταστα.....

Κι εγώ βαριέμαιιιιιιι.... :(:(:( Και νυστάζω...Σας το είπα;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά έχω πολλή δουλειά ρε γαμώτο.... :angry::angry::angry:

Εμένα δε με προσκαλέιτε για καφεδάκι ε;;;;;; :(:(:( Καλά.... :angry::angry::angry:

καλημερα!!

τι κανετε? μαρθα πανε ρε συ τον ντοντο στον γιατρο να δεις τι εχει..πες μας..

κοριτσια εχετε γραψει παααααρα πολλα και δε προλαβαινω να τα δω ολα και σα ειδα δεν τα θυμαμαι καλα καλα!! :laugh: :laugh: :laugh:

νατασσα εχουμε κανονισει κεντρο με την γιωτα το απογευμα αμα ειναι παμε ολες μαζι και μετα καφεδακι στον παιδοτοπο στο κεντρο? :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...