Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

230.000

με οικόπεδο 180-190τμ και 120 το σπίτι

στην τιμή είναι όλα όλα όλα

και ο κήπος με αυτόματο σύστημα άρδευσης

Είναι πολλά αλλά οι τιμές που βλέπω σε διάφορα διαμερίσματα και σπίτια που ούτε καν πλησιάζουν στα πρότυπα του σπιτιού αυτού είναι μεγάλες.

πχ για ένα διαμέρισμα σε περιοχή που δεν μου άρεσε και με έπιασε κατάθλιψη μόλις μπήκα ήθελε ο άλλος 200.000

Κορίτσια να σας το δείξω??? δείτε το βιντεάκι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!! Μπήκα να διαβάσω λίγα νεάκια και έπεσα πάνω στα γενέθλιά σου Θούλη;;

Να είσαι ευτυχισμένη και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς!

ΜαριαΙοάννα σε ποια περιοχή την είδατε τη μεζονέτα;;

Σαυρογιώτα μια χαρά σε βρίσκω. Και νικε παπουτσάκι 17 € μια χαρά!

Τι καλημέρες μου σε όλες!

Αχ ΜαρίαΙωάννα μου μην ξίνεις πληγές αγάπη μου....Τη Δευτέρα είδαμε κι εμείς μια μεζονέταααααααααα......Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...Στη γειτονιά μας, ένα στενάκι δίπλα από το σπίτι μας, 200τμ, με τεράστια μπαλκόνια, κηπάκια μπρος πίσω, τι να σας λέω..Το ερωτεύτηκα.... :blush::blush::blush:

Πάμε και στην τιμή;;;;Κρατηθείτε!!!!!!460.000 ευρώ... :blink::blink::blink: Βέβαια, αυτός τη διαπραγματεύεται την τιμή...Αλλά πόσο να πέσει ρε κορίτσια;;Και να θέλαμε να το αγοράσουμε, θα μας έδινε η τράπεζα τόσο μεγάλο δάνειο;;;;Μισθωτοί είμαστε... :(:( Δεν ξέρω για τις άλλες πόλεις, αλλά Αθήνα είναι απλησίαστα...Στην περιοχή που μένουμε πηγαίνει περίπου 3.000 ευρώ το τετραγωνικό...Αυτός τη μεζονέτα και φθηνά την έδινε... :laugh: :laugh: :laugh:

Γιωτάκι 17 ευρώ τα Nike??????Πλάκα κάνεις...Από κατάστημα της Nike τα πήρες ή σε μαγαζί συνοικιακό;;;; :ohmy::ohmy::ohmy:

Argi μου... :kiss::kiss::kiss:

Ρε κορίτσια εγώ σταμάτησα το άλεσμα στην Ιωάννα 9 μηνών..Από τότε τα τρώει κανονικά τα φαγητά...Και παρόλο που είχα ακούσει ότι τον πρώτο μήνα μπορεί να χάσουν μέχρι και 2 κιλά, εμένα πήρε... :laugh: :laugh: Απλώς δεν είχε πάρει πολύ...

Τώρα μίλησα με τη μαμά και την πεθερά και μου λέγανε ότι δεν πολυτρώει η μικρή...Ούτε το μεσημεριανό της...Γενικά έχει "ρίξει ταχύτητες"...Λέτε να έγινε θαύμα;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Κι επειδή με κοροιδεύετε κιόλας, ναι κυρίες μου σήμερα ξύπνημα χαράματα... :angry::angry::angry: Από τις 8!!! :ohmy::ohmy: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Είμαστε με ένα αυτοκίνητο αυτές τις μέρες και ο άντρας μου έπρεπε να πάει νωρίς στη δουλειά σήμερα...Και με ξύπνησε να τον πάω... :angry::angry::angry:

Νατασούλα μην ανησυχείς...όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!Απλώς θα γίνει μοντέλο η κουκλάρα σου!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Καλημερα!!!!!

Τι μου κανετε;;;

Αρτζ περαστικα..

Θου χρονια πολλα και απο εδω..τελειος ο ντοντος στην φωτο

Κοριτσια να φιλια μου..εχω λιγη δουλιτσα αλλα θα επανελθω

ΜαρίαΙοαννα μια χαρά τιμή!

Εμείς αγοράσαμε το διαμέρισμα μας 200.000,00 € το 2007 στο κέντρο της Αθήνας. Με 220.000,00 € μπορούσαμε να αγοράσουμε μαιζονέτα κοντά στο Γέρακα στις προδιαγραφές που περιγράφεις, αλλά ο άντρα μου προτίμησε να είμαστε κοντά στη μαμα μου και στις δουλειές μας. Τώρα μου φαίνεται πως καλά κάναμε. Αργότερα θα δείξει...

Σε ποια περιοχή ρώτησα;;

Μπεμπούλα 460.000,00 €?!?!?!?!?!?!? Έπαθα ένα μικροεγκεφαλικό να ξέρεις!! χαχαχα Τα φιλιά μου!

πωπω ντοπη μου ! ΘΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!1 ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 25!!! περαστικα κ στον ντοντακο!η φωτο τελεια φιλεναδα!

ΓΩΓΩ 17 ευρω απο τα ιντερσπορτ! τωρα σκεφτομαι μηπως επρεπε να παρω 23 αντι γ 22... αλλα εχουν αρκετη διαφορα απο το 21 ...απλα επειδη γενικα τα αθλητικα μου φαινονται πιο φαρδιά...αχ μηπως να παρω 23?

maria-iwanna katapliktiko fenete !!!!

thouli opos egrapsa kai sto fb XRONIA SOU POLLA ,PANTA EUTIXISMENH KAI NA SE XERONTE OI ANTRES SOU .

o mikros eixe polu anisixo upno akoma kai mazi mou ,malon eblepe efialtes ....oposkai egw :dry:

ax den mporw na blepw teteia spitia ......ena toso da mikro spitaki exoume

Μαρία Ιωάννα μου είναι απλά υπέροχο...Αν έχετε τη δυνατότητα να το αγοράστε, να το πάρετε...Ρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές;;;;;Πάρα πολύ καλές...Που τόσα λεφτά που ζητάνε σε εμάς;;;;Αλλά δεν θέλω να αλλάξω περιοχή... :(:(

Γιωτάκι πήρατε σπίτι με 130.000;;;;Super τιμή!!!

όσο για τα παπούτσια της μικρής να πας να τα αλλάξεις...Μέχρι να έρθει ο χειμώνας θα μεγαλώσει το πόδι της...Να μη σου πω να πάρεις και 24..Καλύτερα λίγο μεγάλα παρά μικρά....

Σισσίνι μου είδες λεφτά που ζητάνε;;;Και ο συγκεκριμένος λίγα ζήτησε... :dry::dry::dry::dry:

χαχαχαχ..Μαρια Ιωαννα τελειο ειναι...

ειστε μουρλες

Το σπιτι της μαμα μου τωρα εχει αξια 300.000..και ειναι ενα διαμερισμα στην περιοχη της Γιωτας λιγο πιο κατω...

Εγω θα κατευω απο το τρενακι..μαζευτηκατε εδω ολες οι υψιλου επιπεδου...χαχαχαχαχα...μεζονετες ακουω...εξοχικα ακουω...ρε Αφρο και Γιωτα..εμεις ειμαστε φτοχαδακια...αλλα εχουμε πλουσια αισθηματα!!!!!!

χαχαχαχα

Κοριτσια νυσταζω...πειναω....ψηνομαι.....θελω επειγοντως διακοπες!!!!

Σήμερα η νηπιαγωγός μου είπε ότι ο Λουκάς από τις 1 Αυγ θεωρείται παιδί νηπιαγωγείου!!!! πολύ συγκινήθηκα! πώς μεγάλωσε έτσι, πώς πέρασαν τα χρόνια!!!!

Νατασσούλα δεν τον πήγαμε στον γιατρό τελικά γιατί άρχισαν ν υποχωρούν οι φυσσαλίδες, μάλιστα σαν έσπασαν και μειώθηκαν......!

ΜαρίαΙωάννα δλδ είναι λίγο πριν την Τερψιθέα δεξιά!!

δεν κατάλαβα έχουν γίνει ή ακόμη είναι στο σχεδιασμό?

ωραίο είναι βέβαια για την Λάρισα πιστεύω ότι είναι ακριβό!!!

έχω λίγο τάσεις εμετού και θέλω να φτιάξω και το σπίτι, έχουμε επισκέψεις κάτι φίλους αύριο με τα παιδιά τους, πώς θα τα κάνω δεν ξέρω!!!

Χρύσα και εγώ θέλω διακοπές σε θαλάσσια περιοχή, τόσο πολύ θέλω που το ονειρεύομαι το βράδυ!!!!

Αρτζ..ξερεις ποσο μου λειπει η Θαλασσα.

περυση δεν εκανα ουτε ενα μπανιο...

μου λειπουν τα παιδικα μου χρονια που τα περνουσαμε στην Τορωνη στο δευτερο ποδι σε κατι φιλους των δικων μου...φρεσκοψαρεμενο ψαρακι ψημενο στη σχαρα, σαλατα χωριατικη απο τον μπαχτσε..ολη μερα ψυσημο στην θαλασσα..και το βραδακι θερινο σινεμα...η κανενα παρτακι παιδικο σε καποιο σπιτι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...