Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλε τρελες ειστε???????

τοοοοοσες σελιδες?

σεσ :kiss: ευχαριστω που με θυμηθηκες..κ γω θελω καφε μαζι σας..αλλα οχι αυτη τη δευτερα,,εχω γιατρο

ακομα ενα κουραστικο βραδυ

ο μικροσ μεχρι 39,1..ολο γκρινια..

τον παω παιδικο χωρις πυρετο..

με παιρνουν μετ απο μια ωρα με λεει 39,3.

εφυγα απο τη δουλει(αφου εκανα μια βαφη)κ τωρα σπιτι..δε εχει τωρα αλλα να δουμε το βραδυ

εγω λεω δοντια αλλα μαζι κ ιωση μαλλον

τωρα κοιμαται

ελπιζω κανα 2 ωρο..λεμε τωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θούλη περαστικά......,

ξάπλωσα λίγο κοιμήθηκα και είδα ένα όνειρο πολύ κουραστικό, συνεχίζω να είμαι κορασμένη και να μην μπορώ να κάνω τίποτα!

Χρύσα το γκουγκλ μεταφραστής είναι!

Θουλάκι μου περαστικά στο Ντοντάκι...

Ο παιδίατρός μας έχει πει ότι μέχρι 37,9 μπορεί να είναι δόντια...Από 38 και πάνω δεν είναι...Δεν ξέρω τι να σου πω...Μήπως να τον πας στον παιδίατρο σας να τον δει;;;;

Φιλάκια!!!!!

φιλάκια πολλά κι απο εμένα,

σας αποθύμησα πολυ!

Θούλη περαστικά στον Ντοντο.

πήγαμε διακοπές στη Θάσο μια εβδομάδα, περάσαμε πολύ όμορφα, τώρα τρέχω και δε φτάνω, δουλειές στο σπίτι και εκτός, θα σας διαβάσω το βράδυ μάλλον,

φιλιά κι απο τον Χρηστάκη!!!!

Θούλη το είδα το πρωί...Σοκαρίστηκα και εξοργίστηκα!!!!!Τόσο με τους γονείς που -υποτίθεται- δεν το πήραν χαμπάρι όσο και με την κόρη τους...Είναι 18 χρονών...Δεν είναι κοριτσάκι...Μόνο το μωράκι που χάθηκε λυπάμαι.... :(:(:(:(

Θου το ειδα..και λοιπηθηκα παρα μα παρα πολυ..

Ρε συ...μηπως το θερμομετρο στον σταθμο ειναι χαλασμενο;;;;

περαστικα σας ρε..να πας να τον δει γιατρος γιατι εμενα οταν τον πηγα με την Αμυγδαλιτιδα ηταν ηδη χαλια και μου ειπε πως κοικλοφορει ιωση..δεν τον λιγακι αμα ανοιγει το στομα του.

ΟΚ οχι αυτη..αλλα την αλλη δευτερα θα παμε για καφε...δεν ξερω τιποτα..η παρε τον Ντοντο και τον συζηγο και ελατε το ΣΚ...

Aurore έγραψε:

Ρε συ Παπακι, το πετυχες τελικα το μωρακι! Σαν χτες θυμαμαι που ειχες απογοητευτει με το τι πρεπει να κανεις για να μεινεις εγκυος θηλαζοντας που σου ειπε η Πατσουρου. Τελικα ειναι οντως τοσο ευκολο οσο λενε οι υπολοιποι;

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακουσα τις οδηγίες της Πατσούρου τις εφάρμοσα 3 μέρες και μετά νευρίασα. Αν είναι να πιάσω παιδί έτσι να μου λείπει. Οπότε το άφησα. Είπα και στον άντρα μου να το αφήσουμε για χειμώνα, να περάσουμε ένα καλοκαίρι free, αλλά εγώ το πα εγώ το άκουσα. Στην 3 ελεύθερη φορά χωρίς να το κυνηγάμε ήρθε!!!!!!!!!!! Σοκαρίστηκα γιατί δεν το περίμενα. Ούτε καν γόνιμες μέρες ήταν. Τελείως άσχετο. Και επειδή τον Νίκο τον πιάσαμε με την πρώτη ήμουν πεπεισμένη ότι στο δεύτερο θα παιδευτώ γιατί μια φορά γίνονται αυτά και καλά!!!!!

Λέω μια γρηγορη καλημερα και φευγω!!!!

Θα τα πουμε σε καμια βδομαδα.

Αν κανονιστει κατι απο 30 και μετα είμαι μέσα.

Θουλίτσα μου Χρονια πολλα και απο εδω!!!!

ΝΑ εισαι καλα κουκλαρα μου και όλα να πάνε μια χαρα!!!

Με το καλο το μωρακι σας!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα,

Μάρθα Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!

Πολύχρονη κι ευτυχισμένη

να χαίρεσαι την οικογένειά σου

και με το καλό να υποδεχτείς και το νέο μέλος

Χθες πήγαμε παιδίατρο,

η Έλενα έβαλε 4εκ αλλά έχασε 250γρ :(

Είναι 9250 και 81εκ

Μου είπε να κάνουμε γενική και καλλιέργεια ούρων

αλλά να μην ανησυχώ και μάλλον είναι τυχαίο

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, το θέμα είναι ότι τρώει

λιγότερο βέβαια τώρα που δεν τρώει αλεσμένα αλλά τρώει

Παναγιώτα καλά να περάσετε :)

Πόπη καλώς ήρθατε :kiss:

Να ζήσεις Θουλάκι και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις (που είσαι ήδη μεγάλη, αλλά τέλοσπάντων... :P )με άσπρα μαλλιά (θα τα βάφεις)....Παντού να σκορπίσεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε "ΝΑ ΜΙΑ ΣΟΦΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ" (που την είδαν καλέ;;;; :blink::blink:).... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κοριτσάρα μου χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!!!Να είσαι πολύχρωμη κι εντοιχισμένη που λέει και ο αντρούλης μου....Να σε χαίρονται οι άντρες σου και με το καλό η αδερφούλα (;;;;;;;) του Ντόντου..... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Παναγιώτα καλές διακοπές....Να ξεκουραστείς όσο μπορείς:kiss::kiss:

Νατασούλα μου μη στενοχωριέσαι καλή μου....Μια χαρούλα είναι η μικρή...Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι είναι αδυνατούλα, αλλά εντάξει....

Τελικά ξέρεις τι διαπιστώνω...ότι εγώ τρελαίνομαι που η Ιωάννα μου

τρώει,παίρνει βάρος και φοβάμαι μη γίνει χοντρή και άλλες μανούλες ανησυχούν που τα παιδάκια τους δεν παίρνουν βάρος ή χάνουν... :(:(

Οι εξετάξεις τι μπορεί να δείξουν δηλαδή ρε κοριτσάκι μου;;;

Πόπη welcomeback!!!!!!!

Καλημέρα....,

Θούλη Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα, να τα εκατοστήσεις με το κάλό να έρθει αι το 4ο μέλος της οικογένειας (να δεις που έχεις κοριτσάκι!!! έχω διαίσθηση ;) !!!)

πολύ ωραίος ο Ντόντος στην φωτό....

Γωγώ καλημέρα,

πως και τόσο νωρίς ξύπνια? :P:P:P

τις εξετάσεις θα τις κάνουμε επειδή είπα εγώ στην παιδίατρο ότι δεν ουρεί πολύ και το πρωϊ που ξυπνάει η πάνα σχεδόν πάντα είναι στεγνή και για προληπτικούς λόγους για να μου φύγει εμένα το άγχος επείδη ο γιός μου είχε στένωση πυελοουρητηρικής συμβολής και εγχειρήστηκε. Θα κάνουμε κι έναν υπέρυχο νεφρών για να είμαστε σίγουροι

Παναγιώτα καλές διακοπές.....

Νατασσούλα, μην ανησυχείς είναι και καλοκαίρι και μάλλον τρώνε λιγότερο από την ζέστη....βέβαια και αεγώ ανησυχώ γιατί η μικρή δεν τρώει το φαγητό της, όταν σταματήσαμε τα αλεσμένα σαφώς και στο πιάτο ήταν λιγότερη ποσότητα αλλά το άδειαζε, τώρα το μισό και αυτό με δυσκολία!!!

κοιλίτσα έχει και δεν ξέρω πώς την έκανε!!!!

για τον Λουκά ανησυχώ περισσότερο......

η 'Ελενα είναι ψηλή, το "έδωσε" μπόι όπως λένε ;)

εγώ χθες βράδυ είχα ρίγος, φορούσα ζακέτα!! και σκεπαστηκα με κουβερτούλα!!!!, πιστεύω ήταν εξαιτίας του ότι δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ....ευτυχώς χθες η ΡΕΑ αποφάσισε να κοιμηθεί και έτσι ξεκουράστηκα και είμαι καλά τώρα!!!

καλημέρα!!!

Μάρθα γενέθλια?? πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

natasoula νομίζω πως είναι τυχαίο για τα κιλά. Να τις κάνεις όμως τις εξετάσεις να ηρέμήσεις :)

Χτες πήγαμε και είδαμε μια μεζονέτα :blush::blush:

ααααχ αααααχ αχ :):):)

Argi,mpempoula, Panayota και σε όλα τα κορίτσια ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑ!! :kiss:

Αργυρώ με σταναχωρεί μόνο το γεγονός ότι έχασε, το να μην βάλει δεν με πειράζει. Η παιδίατρος βέβαια ήταν πολύ καθησυχαστική και μου είπε ότι το παιδί φαίνεται μια χαρά είναι δραστήρια κλπ οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Με τον Λουκά τι έγινε με τις φουσκάλες στο χέρι?

ΜαρίαΙωάννα για πες λεπτομέρειες για την μεζονέτα...

Αααχχχ κήπος και γκαζόν γύρω γύρω παντού τεράστιες μπαλκονόπορτες να μπαίνει φως πολύ φως ρε παιδιά. Ωραία άνετα υπνοδωμάτια στον πάνω όροφο και κατοικήσιμο υπόγειο έτοιμο, βαμμένο περιποιημένο..

Ρε κορίτσια μας φαντάστηκα εκεί μέσα.. Έβαλα με το μυαλό μου τα ωραία μας επιπλάκια μέσα, και μη γελάτε, αλλά μέχρι τους γάμους των κοριτσιών μου σκέφτηκα σε αυτό το σπίτι..χεχε

καλημέρα!!! τι κάνετε ,η Ελενα καλα θα ειναι ,για υπερηχο συζητησατε? αχ κοριτσια εχθες ηρθε (πρωτη φορα στους 17 μήνες) κ κρατησε τη μικρη ,πήγα για καφέ με μια φίλη μόνη μου! κ φυσικα αγορασα στη μικρη ενα ζευγαρι αθλητικα για το Χειμώνα ,17 ευρώ ΝΙΚΕ βρε παιδιά?τσάμπα!ακούς Βένι?χαχαχαχαχα οταν γυρισα την ειχαν κανει μπάνιο κ με περιμενε γ να πιει γαλα, ενώ οσο έλειπα ηταν πολύ καλή ,μόλις με είδε δεν ξεκολουσε απο επανω μου,η κακουργα η μανα το παρατησα!

savropinguinos έγραψε:

καλημέρα!!! τι κάνετε ,η Ελενα καλα θα ειναι ,για υπερηχο συζητησατε? αχ κοριτσια εχθες ηρθε (πρωτη φορα στους 17 μήνες) κ κρατησε τη μικρη ,πήγα για καφέ με μια φίλη μόνη μου! κ φυσικα αγορασα στη μικρη ενα ζευγαρι αθλητικα για το Χειμώνα ,17 ευρώ ΝΙΚΕ βρε παιδιά?τσάμπα!ακούς Βένι?χαχαχαχαχα οταν γυρισα την ειχαν κανει μπάνιο κ με περιμενε γ να πιει γαλα, ενώ οσο έλειπα ηταν πολύ καλή ,μόλις με είδε δεν ξεκολουσε απο επανω μου,η κακουργα η μανα το παρατησα!

ποιος ήρθε καικράτησε τη μικρή???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...