Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Φρανι γέλασα πολύ με τον Καρατζαφέρη.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πωπωπωπω...Φαντάζομαι ενθουσιασμό ο Δανός και πώς θα τον κοιτάς εσύ όταν το θαυμάζει..Κάπως έτσι... :dry::dry::dry::dry:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κρίμα μωρέ να το "σκοτώσεις"....Αντε να το λιώσεις και φτιάξε κανένα κόσμημα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειχα μιλησει με την προεδρο του παιδικου χωριου εδω στην Θεσσαλονικι γιατι τωρα που η πεθερα μου κανονιζει το υπογειο μαζευτηκαν παρα πολλα απιστευτα παιχνιδια- κυριως λουτρινα- τα οποια ειναι μεν χισημοποιημενα λλα σε πολυ καλη κατασταση...

ηθελα να τα δοσω σε αυτους και αυτη μου το συστησε...

τους πηρα τηλ. και μου ειπαν πως δεχονται ρουχα και παιχνιδια για παιδια αλλα και ενηληκες γυναικες..

δεν ξερω γιατι η πεθερα μου μαζεψε και πολλα ρουχα κυριως δικα της τα οποια ειναι ραμενα απο αυτην και ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση και ειναι κριμα.

Καλα αμα κοιμοταν ο μικρος..εγω θα κοιμομουν μαζι του!!!!!

Αντε να δω...πηρα τον αντρα μου τηλ και του ειπα να μου πιε ημερομηνιες ΤΩΡΑ...γιατι με επρηξε...το καλοκαιρι κοντευει να τελειωσει και εμεις ακομα δεν ξερουμε ποτε θα φυγουμε και που θα παμε..γκρρρρρρ!!!!!

Θελλω πολυ να σας δω...

δεν ξερω πως θα το κανονισουμε..δεν θελλω να γινει συναντηση επισημη και να μαζευτει κοσμος που δεν ξερω η που δεν μιλαω..θελλω να δω συγκεκριμενα ατομα, να προλαβω να μηλισω μαζι τους, να δω τα ζουζουνια τους..και να μη μιλαω μονο για παιδια...

Γιωτα μαντεψε..μολις μου εφεραν ενα Φραπουτσινο καραμελα...χιχιχιιχιχιχιχι

Φρανι τελειως ειναι..εμας πρινα πο κανα 2*3 βρομαδες ηταν 77 εκατοστα και 10700...αυτο το εμβολιο θα το κανουμε τον Αυγουστο στις 26 περιπου...οποτε και θα μας ζυγησει και μετρησει ξανα

Ργω νομιζω πως παντα ηταν καλα ο Σεμπ...ειναι Βικινκγ.....το θυμαμαι ακομα αυτο που ελεγες...χαχαχ

ναι καπως ετσι θα το κανουμε...

Αφρο καλα θα κανεις..εγω θα ειχα κοψει φλεβες

Franita έγραψε:

..Η δανεζα πεθερα μου μου ειχε κανει δωρο γεννεθλιων..Ξερετε τι?? Ενα χαρτη της Κρητης σε κορνιζα κ μαλιστα μου ειπε οτι το αγορασε στις διακοπες της κ δεν ειχε τι να το κανει κ μου το εδωσε :woohoo: ..Στο γαμο μας εφεραν ενα fondu (μου αρεσε αυτο)..Εγω στα δωρα γινομαι πολυ ψευτρα :S ..:

χαχαχα μάλλον ήθελε να σου πει σε περίπτωση που πας Κρήτη πάρε τον χάρτη μην χαθείς!!! :woohoo:

ο πεθερός μου μια φορά μου έστειλε email τα ελληνικά νησιά με ελληνική μουσική!!!!

λες και δεν τα ξέρω τα ελλ. νησιά!!!! θα έπρπε να τα κρατήσει εκείνος μήπως και τα μάθει...

το Fondu μου αρέσει και μένα....

μόλις έβαλα την μικρή για ύπνο, πήγαμε βόλτα, κούνιες, έτρεξε κ.λπ., κουράστηκα!!!

πάω για ύπνο, απομάκρυνα τηλέφωνα, χαμήλωσα κουδούνι....δεν αίσθάνομαι καλά, έχω ναυτία και αναγούλες.....ΟΧΙ δεν είμαι έγκυος!

1) θα το σκοτωνα και θα ετρωγα τα λεφτα σε μαμακιες ,ετσι γ να ξεσκασω!!!

2) Χρυσα σε μισώ!

3) Αφροδιτη εγω θα ημουν ηδη στο χωριο!!! να παρει κ καθαρο αερα ο Μανωλιος να τον χαρουν κ οι παππουδες,αληθεια πώς ειναι να κανουν παιδακια τα αδερφια σας?εμενα ο Γ λεει οτι δεν θα παντρευτει ποτέ!οτι θα βγαινει στα μπουζουκια με την Κωνσταντινα .η οποια θα του φαει ολα τα λεφτά!

πιστευω οτι ο καθε λαος εχει κ την φυσιολογια του ,οποτε Φρανι ο Σεμπ μπορει να μην ακολουθει σων και καλα τις Ελληνικες καμπύλες αναπτυξης καθοτι μπορει να μοιαζει του μπαμπα!Αν και προσωπικα κραταω το Ελληνάρας που ειχες πει καποτε!χαχαχαχαχα κορμαρα ειναι το αγορι σου ,και ομορφο πολύ ,αχ ποια θα στο κλέψει!εμενα με πονεί η μέση μου απο την καθιστική εργασία.Χρύσα μπορείς γ καφεδακι ανευ παιδιών σήμερα?ισως καταφερει να την κρατήσει η μαμα μου..

Χρύσα και Frani να σας πω...Όταν κατέβει η Χρύσα Αθήνα θέλετε να κανονίσουμε μια συνάντηση εμείς οι τρεις, η Αφροδίτη και η Παναγιώτα;;;;;Τι λέτε;;;;; :blush::blush::blush:

Κι εγώ δε θέλω να είναι και άγνωστες... :blush::blush:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φρανι μια χαρά είναι ο Σεμπ..Τι να πω κι εγώ με τη μοσχαρίτσα μου;;;; :blush::blush: 15 μηνών, 11.700 και 79 πόντους...Και είναι και κορίτσι.....Εμένα πάντως δε μου φαίνεται χοντρή..Απλώς ζουμερούλα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γιώτα εγώ θα ήθελα πολύ να κάνει ένα παιδάκι ο αδεφούλης μου, αλλά δεν το βλέπω σύντομα...Δεν είναι καν παντρεμένος... :(:(

Θα το λάτρευα..Θα το είχαόπως την Ιωάννα μου...

Ο αδερφούλης μου έχει τρελή αδυναμία στην Ιωάννα αν και ποτέ δεν του άρεσαν ιδιαίτερα τα μωρά...Την παίρνει συνέχεια, παίζουν, της μιλάει και κάθε φορά που τη βλέπει, της λέει "Τι έχω εγώ εδώ για την Ιωάννα;;;"Και δείχνει την τσέπη του...Και κάθε φορά της δίνει ένα 50ευρω..... :laugh: :laugh: :laugh: Αφού πλέον το έχει μάθει η Ιωάννα και με το που τον βλέπει, πιάνει κι αυτή την υποτιθέμενη τσέπη της και του γελάει... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι ειναι αυτα τα αλαμπουρνεζικα καλεεεεεε

Κοιτα Γωγω και εγω ετσι ελεγα..που θα βολευε ομως να βρεθουμε να ειναι φιλικο με τα παιδια αλλα να μπορουμε και εμεις να σταυροσουμεκαμια κουβεντα.

Θελλω να δω και την Βικυ.

Ρε Γιωτα πρεπει να παμε στην Θου πριν φυγει διακοπες..

ολο λεω θα παμε θα παμε..και ολο δεν παμε.

Να της πουμε δευτερα που θα ειναι ο μικρος σπιτι να ερθει και αυτη...εγω θα σχολασω- ελπιζω- κανονικα και να ερθει κα αυτη, να φερεις και την Κωνσταντινα.

Αμα εχει πολυ ζεστη θα τα βαλουμε στην πισινα.

Εγω εντωμεταξυ μαζεψα το παιχνιδοσπιτο για τον γαμο και δεν το ξαναεστησα..πρεπει να το στισω αλλα δεν εχω χωρο πια..εβαλα τους καναπεδες κανονικα

Παντως ομολογω πως φετος το καλοκαιρι αν και ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα με εξουν ξετιναξει..και ακομα ειναι νωρις....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...