Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Ναι υναι το POrto Carras Sithonia Νομιζα μηλουσες γι'αυτο...και γυι'αυτο ειπα πως ειναι και πολυ καλη η τιμη

Κοιτα εξερταται.

ενας συναδελφος εκλεισε 2-8/08 στο Atrium στο πευκοχωρι 660 για 4 ατομα 2 ενηληκες και 2 παιδια 2& 4 ετων με ημιδιατροφη

Κοιτα αυτες τις μερες που ασχολουμαι οι τιμες εχουν πεσει αρκετα..αλλα θελλει ψαξημο πολυ.

Βεβεια οχι τοσο οσο θα επρεπε γιατι περιν 2-3 χρονια ηταν απλησιαστα

Ακομα θυμαμαι το ξενοδοχειο στο Πηλιο- βεβεια μας το ειχε πληρωσει η κουμπαρα μου αλλα 145 ευρω ηταν παρα πολλα...και δεν αξιζε το δοματιο αυτα τα λευτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

natasoyla ο γιατρος μου εχει παλιο υπερηχο..

οποτε δε μπορουμε να το κανουμε..θα σας βαλω φωτο απο το τελευταιο υπερηχο το βραδυ αν θυμηθω...

ξερετε κανενα αλλο κεντρο εκτος την ψαρρα?

εγω εκανα β΄ επιπεδου στο γενεσσις και η γιατρος ητανε πολυ ψειρας. οποτε φανταζομαι το ιδιο και στην αυχενικη. καντο παντως καλυτερα μεσα στις μερες που σου ειπε για και εμενα οταν ητανε η β' επιπεδου θα ελειπε και του ειχα πει αμα ειναι να τον περιμενω και μου ειπε αποκλειεται θα πας στο γενεσσις.(εκανε κια ο ιδιος) αμα θες και ο τωρινος μου γιατρος κανει αυχενικη ειναι κεντρο.

λετε να παρω στο γεννεσις? :dry:

ποτε θα φυγουν οι αναγουλες?κουρατηκα να εχω...μολις εφαγα κολοκυθακια γεμιστα μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμ

κ με ερχετε να τα βγαλω :x

Τον ειχα γιατρο πριν μεινω εγκυος και αν και ειναι νεο παιδι και δεν τον ηξερα καθολου ως μαιευτηρα, τον εμπιστευτικα και συνεχισα μαζι του και στην εγκυμοσυνη. Εμεινα ευχαριστημενη!

Μπήκα να σας γράψω νέα κοριτσάκια....Αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα χοληστερίνη...Είμαστε παρμένοι εντελώς, ο άντρας μου μόνο που δεν έβρισε τον παιδίατρο μας..Να σας πω την ιστορία από την αρχή...

Πήγαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα...

Κακή χοληστερίνη:102 με φ.τ μέχρι 130..Τέλεια δηλαδή!!! (Στην προηγούμενη μέτρηση πριν 1,5 ήνα είχε 147)..'Επεσε

Καλή χοληστερινή:43 με φτ. γύρω στο 55...Μέτρια δηλαδή..Κάτω από το όριο (όσο και την προηγούμενη φορά)

Τρυγλικερίδια:51 ..Τέλεια! Όσο και την προηγούμενη φορά...

Και πάμε τώρα στο ψητό...Ολική χοληστερόλη: 258 :S:S:S:S:S Από 203 την προηγούμενη φορά και δυσιολογική τιμή το 170!!!!!

Αθηρωματικός δείκτης:Που προκύπτει από την ολική χοληστερόλη και την καλή 6 με όριο το 3....

ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ... :S:S:S

Κλάματα κλπ...Πήραμε τον παιδίατρο, μας είπε διατροφή και να θέλετε επισκεφτείτε κάποιον πιο ειδικό...Γυρίζουμε τον κόσμο ανάποδα βρίσκουμε την μοναδική γιατρό, καθηγήτρια πανεπιστημίου που ασχολείται με παιδική χοληστερίνη...Μας είπε ραντεβού διαθέσιμο Νοέμβριο, αλλά να την πάρουμε και το απόγευμα μήπως μπορεί να μας δει πιο γρήγορα...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ....

Παίρνουμε καθηγητές καρδιολογίας (κορυφή στο είδος τους) που γνωρίζει ο άντρας μου λόγω δουλειάς μας λένε μην ανησυχείτε, από τα 3 χρόνια και μετά φαίνεται και μας παρέπεμψαν και οι 2 στη γιατρό που ήδη είχαμε βρει...

Ψάχναμε διάφορα στο ίντερνετ και σε κάποια φάση πατάει ο άντρας μου στο google τρόπος υπολογισμού ολικής χοληστερόλης...Τον βρήκαμε ελέγξαμε τις εξετάσεις της μικρής, απόκλιση 102 μονάδες...Όσο και η κακή χοληστερίνη της... :blink::blink::blink:

Κατεβάζουμε εξετάσεις μας παλιές από διάφορα μικροβιολογικα κέντρα,ακόμα και από πανεπιστημιακά νοσοκομεία, τα αποτελέσματα έβγαιναν ακριβώς με βάση τον τύπο αυτό...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑΝ..Παίρνουμε τηλ γιατρούς, μας είπαν δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση....Παίρνουμε στο Ιασώ μήπως έχει γίνει λάθος, μας τα μάσαγαν, το αποκλείουν οι μαλακές...Σιγά μην το παραδεχόντουσαν....Παίρνουμε τον παιδίατρο, τα χώνουμε για το Ιασώ, μας λέει ότι μπορεί να έχει γίνει λάθος...

Το αποτέλεσμα....Μιλήσαμε με μικροβιολόγο και μας είπε...

1.Η έχει γίνει λάθος

2.Η είχε πυρετό (που δεν είχε)

3.Η μπορεί να έχει θυροειδή που προκαλεί τη χοληστερίνη....

Αλλά το πιθανότερο είναι λάθος....

Και ρωτάω εγώ πως σε ένα τεράστιο ιδιωτικό μαιευτήριο που καθημερινά παερνάνε χιλιάδες έγκυες και παιδιά να γίνονται τέτοια λάθη;;;

Πώς είναι δυνατόν να έχει πέσει αρκετά η κακή χοληστερίνη, η καλή και τα τριγλυκερίδια να είναι στα ίδια επίπεδα και η ολική να έχει αυξηθεί;;;;;; :blink::blink::blink: ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΒΓΗΚΕ 258 ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 156...ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ..ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΚΑΙ Ο ΑΘΕΙΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 6 ΑΛΛΑ 3,6...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ......ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ...ΑΥΤΑ...

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;;;;ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ....

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ΟΧΙ;;;;ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ... :blush::blush::blush:

Φιλιά σε όλες!!! :kiss::kiss:

πω πω τι σοκ παθατε ρε γωγουλα..ελεος..

με τη ψυχολογια σας παιξαν..

να ναι καλα ο αντρας σου που το ψαξε τοσο...

να μου φιλησεις τη αφρατουλα...

πηρα το γιατρο κ λεει μεχρι 10 του μηνα πρεπει να γινει :S

Κοριτσάρες γειά σας!!

Γυρίσαμε από Πάνθεον.. Πήρα 3 μπλουζάκια (το ένα σέξι με την πλατη έξω :P ) και ο Χόρχε μου μαγιώ. Τώρα κοιμίζει την μικρή :)

Δευτέρα 6 το απόγευμα έχω συνέντευξη για το μεταπτυχιακό και είναι στα αγγλικά (Wish me luck)

Είδες τελικά Γωγώ?? Εμένα λάθος μου έκαναν στην Ιωάννα και μου είχαν βγάλει βαρβάτη ουρολοίμωξη και παρα λίγο να δώσω τζάμπα αντιβίωση στο παιδί :angry: Πάλι καλά μου κοψε και τις ξανακάναμε τις εξετάσεις και ήταν πεντακάθαρες :)

αληθεια πώς τα κοιμίζετε?εγω στο κρεβάτι μου η στην αγκαλια μου με μια τουφα μαλλια στη μύτη της... ποτε θα ερθει ο καιρος να την βαζω να κοιμαται μονη της?μου αρεσει που κανουμε αγκαλιτσες μα ωρες ωρες με κουραζεια πιστευτα.επισης το οτι εδω κ 3 μηες ξυπναει καθε βράδυ γ να ερθει στο κρεβατι μας...

savropinguinos έγραψε:

αληθεια πώς τα κοιμίζετε?εγω στο κρεβάτι μου η στην αγκαλια μου με μια τουφα μαλλια στη μύτη της... ποτε θα ερθει ο καιρος να την βαζω να κοιμαται μονη της?μου αρεσει που κανουμε αγκαλιτσες μα ωρες ωρες με κουραζεια πιστευτα.επισης το οτι εδω κ 3 μηες ξυπναει καθε βράδυ γ να ερθει στο κρεβατι μας...

Εμένα και οι δυο σε αυτή την ηλικία που είναι η Φαίδρα ήθελαν με το μπαμπά τους να τους πάιρνει αγκαλίτσα και να κοιμούνται στον ώμο του.

Η ιωάννα πλέον μόνη στο δωμάτιο της και πίνει μόνη το γάλα της με φωνάζει να το πάρω σβήνει φως και κοιμάται. Και η μικρη παίρνει ένα μαξιλάρι και βάζει τις γωνίες στο στόμα και τις ρουφάει :blink: . Αν δεν είναι ο Γιώργος εδώ κοιμάται μόνη.

Με λίγα λόγια εμένα δεν με θέλουν :S:huh::ohmy:

Καλημέρα κορίτσια,

Γωγώ μου εγώ σου είπα γιατί στο Ιασώ? επειδή κάποιο συμφέρον υπάρχει........δεν πειράζει όμως αφού η αφρατούλα σου ομορφούλα σου είναι μια χαρά, περασμένα τα υπόλοιπα.....απλά λίγη προσοχή και αλλαγή παιδιάτρου!!!!

να μου την φιλήσεις η καημενούλα ταλαιπωρήθηκε!!!!!

πάω να ετοιμάσω τα παιδιά γιατί σήμερα ο Λουκάς πάει εκδρομή και πρέπει να είναι νωρίτερα σχολείο!!!

καλημερα!

μπεμπουλα τι ηταν αυτο?

ξανακανε παλι εξετασεις στο παιδι!

αν εχει θυρεοειδη θα σου ειχαν απαντησει απο το ινστιτουτο υγεια του παιδιου!

λαμαβανεται δειγμα πριν φυγει το μωρο απο το μαιαευτηριο!

αν εγινε ληψη!

εγω δεν εμπιστευομαι ουτε την βιοιατρικη που εχει τοσο φημη!

σε γενικη ουρων του ανηψιου μου..(σημ. το ειχαν πλυνει εκεινοι το μωρο)εβγαλαν οτι εχει ουρολοιμωξη...εβγαλαν αντιβιογραμμα και τη επομενη που πηγαμε σε παλι βιοιατρικη εβγαλαν αλλα αποτελεσματα και αλλο αντιβιογραμμα!

το παιδι δνε ειχε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγινε χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μας ακουσε ολο το περιστερι....!

η αδελγη μου ηταν μαιευτηριο να γεννησει το 2ο μωρο!

Καλημέρα,

Γωγώ φαντάζομαι την αγωνία σας.

Όπως και να έχει όμως να ξαναάνετε για να βεβαιωθείτε 100%

Φιλιά στην κουκλιτσα σου

:kiss: :kiss: :kiss:

ΜαρίαΙωάννα καλή επιτυχία με το μεταπτυχιακό :)

Μάρθα αυχενική κάνουν σε όλες τις μαιευτικές κλινικές

και επίσης μεγάλη φήμη έχει και ο Αθανασιάδης που είναι

στην Αγ. Σοφίας

Γιώτα σουβλάκι και μπριζόλα η Κωνσταντίνα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ωραία γούστα έχει :P:P:P:P

τα δικά μου παιδιά κοιμούνται ως εξής: ο Λουκάς από 6 μηνών κοιμάται μόνος του δλδ τον έβαζα στην κούνια του και έφευγα και τώρα αφού πιεί γάλα, πλύνει δόντια, πάει στο κρεββάτι, κουβεντιάζουμε λίγο, φιλιώμαστε , φεύγω και κοιμάται.........η Ρεβέκκα Ανδρονίκη, αφού φάει το γιαουρτάκι της, πλύνει δόντια, την ετοιμάζω και καθόμαστε σε μια πολυθρονα με εκείνη αγκαλιά (στον ώμο), περιμένω 5 ή 10 λεπτά και την αφήνω στην κούνια της (κοιμάται ή όχι)....αν δεν κοιμάται, θα κοιμηθεί μόνη της!!!!

η στιγμή του ύπνου της μικρής, είναι ξεκούραση για μένα και το απολαμβάνω!!!

Χαμός με τις εξετάσεις, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουν πολύ σημασία και βγάζουν άλλα αντί άλλων!!!! :angry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...