Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

χαχαχαχ..Παναγιωτα εχεις δικο...χαχαχα..το παρατηρησα και εγω..

Λοιπον να απαντησω σε οσα ξερω..εγω νομιζω πως εσχει κλεισει..δεν ξερω.θα ρωτισω την παιδιατρο

Για αιματοκριτη..τι να πω..πρεπει να ειναι καλο..εγω εχω 28..Χολιστερινη...παλη δεν ξερω...

Αλλα χαιρομαι που ειναι ΟΚ ο θυριοειδης σας.

Νομιζω παντως πως ολα ειναι σχετικα..μια αποκληση +-5 ...;;;

Θα δουμε τα αποτελεσματα του Τριπλεξ απο σεπτεμβρη..και εγω ειμαι της αποψης να τα βγαλει..αλλα αντε να πας κοντρα στην Κυρα Σιμελα..να την παρω και στο λαιμο μου..τι θα κανω χωρις την γκρινια και την μουρμουρα της...ποιος θα με λεει μετα πως ειναι ακαματα ανοικοκυρευτη βρομιαρα..χαχαχα...

Υπομονη..ελπιζω τα δεκατα να περασουν συντομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για ποια μελη λετε?δεν σας επιασα...χρειαζομαι καφεδακι ,εναν βεντι καραμελ μακιατο....κακυοργα Χρυσα δεν δουλευει κ το τσατ....ας με πει καποια γτ θα κανω μπουμ...

Γιωτα θα εντοπισω και θα σε πω...μη τα λεμε ολα δημοσια..χαχαχα

Αφρο εγω σου λεω για το γνωστο θεματακι..θυμασαι πριν καιρο που συζητουσαμε..που δεν εχουν να αγορασουν ρουχα στα παιδια τους..αλλα πανακριβα μωρομαντηλα εχουν...και που το ρημα θελλω και χρειαζομαι ειναι τα μονα που ξερουν!!!

Εστειλα πμ και στην Αναστασια..μπας και ξεστραβωθει!!!

Και εγω θελλω βεντι..καραμελ..φραπουτσινο ομως

να ξερετε παντως οτι το τρενακι το διαβαζουν..και μη επιβαινοντες..και να ξερετε επισης οτι με αυτα που λεμε μετα θα μας ξεκατινιαζουν...μπορει να μας φιαγραψουν και απο φιλες στο φεισ...εγω σας τα λεω...θα με θυμηθειτε!!!!!

και ελεγα γτ ειχα φαγουρα,φυσικα και μας διαβαζουν,και εγω διαβαζω πλεον τα υπολοιπα θεματα.....εγραψα τπτ που να μην υφισταται?επειτα εμενα αυτη η εντυπωση μου εχει δωθεί ,ας κανουν και αυτοι δημοσιευσεις και ας με διαψευσουν ,στην παρεα μας χωρανε χιλιοι καλοι!

Καλε εγω χωρις πλακα εχω δοσει πραγματα στα γυφτακια...

αλλα ρε σεις ..εχει ενα κοριτσακι το οποιο ειναι τοσο ομορο..δηλαδη αμα το πλυνεις το χτενησεις το ντισεις...ειναι κουκλιτσα ζωγραφιστη

Φρανιτακι πανω κατω αυτο λενε και τα κοριτσια...δεν ειναι κακο να μπαινει σε διαφορα σαιτ...ουτε μεπμτο..καλα κανεις..βρισκεις ιδεες και λυσεις..και παρεακι..οποτε ΟΚ...

Και οσο για τοθεματακι που ξεκινησα σκευτεσαι αυτο ακριβως που σκεφτομαι.ξερεις εμενα μου εχουν δοσει παρα πολλα ρουχα..αλαλ φιλες μου...ατομα που ξερω και που μου τα εχουν προτεινει..κει μερικες φορες απλα φερει.

Ειναι πραγματα σχεδον καινουρια...ΑΛΛΑ εχω δοσει απιστευτα πολλα πραγματα..ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι...να δινω πραγματα..ειναι γεννεοδωρη..η μαμα μου λεει οτι ειμαι κοροηδο..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Απλα εκνευριζομαο που συνεχεια τα ιδια ατομα ειναι ολο απαιτησεις...καθηστε ρε παιδια...τι θελετε να μεγαλωσετε ενα παιδι με π[ολυτελεια και να μην ξοδευτειτε..χαλαρωστε λιγο.

Δεν ειναι κακο να ζητας κατι..ειδικα αμα καποιος χει την διαθεση να σου το δοσει..αλαλ να κλαιγεσε συνεχει ελεηστε τον φτωχο με το ταδε πανακριβο..αλλα ισος και αχριστο πραγμα ειναι too much κατ'εμε.

Οπως; επισης που δεν προλαβαινεις να πεις πως θελεις να δοσεις κατι τσουπ ολο τα ιδια και τα ιδια ατομα..εγω εγω εγω...

ισος να υπαρχει καποιος ο οποιος το εχει αναγκη..ισος να ξαρει καποιος καποιον που να το εχει αναγκη.

Προσφατα πραγματικα εδοσα ενα τσουβαλι παιχνιδια και πραγματα που δεν χρειαζομουν στα γυφτακια που μενουν εδω διπλα...χαρηκαν..χωρις πλακα

Φρανίτα τι κάνει η θεία?

η ΡΕΑ έχει ξαπλώσει στο πάτωμα και κλαίει εδώ΄και μία ώρα δεν μπορώ να την κάνω καλά!!!!, βόλτα δεν έχω το κουράγιο να πάμε, είμαι πολύ κουρασμένη!!!! :(

+φωνω!μονο που εγω δηλωσα συμμετοχή !!!!!!!! δεν θα με χαλουσε ενα τετοιο μπανακι αν κ δεν το χρειαζομαι πραγματικα!γτ εχουμε ηδη ,μπορει ομως να το κανω δωρο!

Παναγιώτα μου κι εγώ ήξερα ότι το όριο για χοληστερίνη είναι 170....όμως η ειδιή αυτή γιατρός στην παιδική χοληστερίνη μου είπε ότι κανονικά πρέπει να είναι 150-160... :dry::dry::dry:

Αιματοκρίτης νομίζω το φυσιολογικό είναι πάνω από 37...Η Ιωάννα μου είχε 37...

Aφρο μου όταν εγώ αποφάσισα ότι θα συγκατοικήσω με τον Γιώργο, δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα από το παλίο νοικοκυριό...Αφενός δεν ήταν του γούστου μου και αφετέρου θέλαμε να τα βάλουμε όλα καινούρια και όπως μας αρέσουν....Δεν κατάλαβα γιατί είναι αγένεια... :angry::angry:

Επομένως ξαπόστειλα όλα τα έπιπλα, ποτήρια, πιάτα, κουβέρτες, σεντόνια, κουρτίνες....Το βάψαμε με τα χρώματα που θέλαμε, πήραμε καινούρια έπιπλα, καινούρια ηλεκτρικά, καινούρια σεντόνια, καινούρια πιάτα, καινούριες κουρτίνες...Κράτησα μόνο κάτι μαχαιροπίρουνα που ήταν καλά, αλλά πήγα και πήρα άλλα πιο γουστόζικα από τα ΙΚΕΑ... :laugh: :laugh:

Επίσης κράτησα τις κατσατόλες που ήταν καλές και ένα πάπλωμα... :laugh: :laugh: Τους έχω ξεκαθαρίσει ότι λόγο στο σπίτι μου και στο παιδί μου έχω ΜΟΝΟ εγώ και ο άντρας μου...Τέλος!! :angry::angry:

Όσο για πράγματα για το παιδί, τους λέω ανοιχτά ότι δε μου αρέσουν..Γιατί να τα κρατήσω και να τα καταχωνιάσω και να μην το φορέσει το παιδί;;;;;

Κι εμένα στη γιορτή και στα γενέθλια μου λεφτά μου δίνουν να πάρω ό,τι θέλω...Φέτος που ήταν εδώ η πεθερούλα μου, είχαμε πάει έξω στα μαγαζιά και μου άρεσε ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι παπούτσια και μου τα πήρε αυτή.... :laugh: :laugh: :laugh: Όχι, δεν έχω παράπονο..Μου ψωνίζει συνέχεια...Και όταν δε γιορτάζω... :laugh: :laugh: Καλά ξέρετε τι έχει ακούσει η άμοιρη η πεθερά μου όταν βγάζει βόλτα το παιδι και της φοράει αταίριαστα ρούχα;;;; :blink::blink::blink: Της λέω καλά πώς την έχεις ντύσει έτσι σαν γυφτάκι;;;Σου κολλάνε αυτά τα ρούχα μεταξύ τους;;;;Αν δεν μπορείς να τα συνδυάσεις, να με ρωτάς...Κι έτσι με παίρνει τηλ και με ρωτάει, πάει αυτό με εκείνο να της τα φορέσω;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γιωτάκι και Χρύσα κι εμένα μου τη σπάει αυτό που γίνεται...Γι'αυττό εγώ μπαίνω μόνο στο τρενάκι μας και σπάνια απαντάω σε άλλα θέματα...

Στο forum της Ολίβιας γράφτηκα κι εγώ αλλά δεν πολυαπαντάω... :dry::dry:

MariaIoanna το σπίτι είναι δύσκολη επιλογή...Δεν μπορείς να το βρεις από τη μια μέρα στην άλλη...Καλά τα πεθερικά σου δε σου μιλάνε;;;; :ohmy::ohmy::angry::angry::angry:

Πάμε τώρα στα δικά μας..Μου είπαν η μάνα μου και η πεθερά μου ότι η μικρή πάλι ξύπνησε τη νύχτα στις 4 και ήθελε να πάει στο κρεβάτι που κοιμόταν η μάνα μου....Ρε κορίτσια όταν δεν είμαστε σπίτι μας, πώς δεν ξυπνάει;;;Λέτε να παίζει ρόλο ότι κοιμάται με κάποιον άλλον στο ίδιο δωματιο;;;;

Η μάνα μου έχει ανησυχήσει γιατί λέει κοιμάται πολύ...Σήμερα ξύπνησε στις 11 το πρωί.... :laugh: :laugh: :laugh: Πήγαινε η μάνα μου να τη δει αν είναι καλά.... :laugh: :laugh: Και επειδή την πείραζε, η Ιωάννα μου γύριζε πλευρό και συνέχιζε τον ύπνο της... :laugh: :laugh: Λέτε να είναι ο καθαρός αέρας που την υπνωτίζει...Καλά κι εδώ κοιμάται, αλλά μέχρι τις 8-9...όχι μέχρι τις 11..Και άλλο ένα 4ωρο ύπνο το μεσημέρι.... :dry::dry:

Artz καλη βολτα

Βρε παιδια το θεμα δεν ειναι αυτο..καλα εκανε και εκανε η κοπελα..και δεν ειναι κακο να μπαινετε...σηγα καλε καλα κανετε..δεν ειναι απαγωρευτικο...και εγω εχω γραφτει...και στο παρεντσ εχω γραφτει..δηλαδη οπως ειπαν και τα κοριτσια επειδη ψωνιζουμε στον Μαρινοπουλο δεν θα ψωνιζουμε σε αλλα μαγαζια...

οσο για τα πραγματα...Αφφρο εμενα αυτη η ευγενεια με εφαγε..και τωρα βραζω στο ζουμι μου με μια απαισια κουζινα μπανιο..και ειναι αυτο μονημο θεμα αντιπαραθεσης με τον αντρα μου ..χωρις να θελλω..αν απο την αρχη ειχα ξεφρτωθει ολα οσα με ενωχλουν σε αυτο το σπιτι, η ακομα καλυτερα αν απο την αρχη ειχα παεινα μεινω σε αλλο σπιτι..θα ειμασταν πολυ πολυ καλυτερα

Προς θεου δεν εχω παραπονο...εχεις δικο οτι κανουν δεν το κανουνα πο κακια..ειναι αλλιως ο τροπος που το σκεφτονται..αλλα θα προτιμουσα να μη μου δινουν τιποτα και να μην ανακατευονται παρα να μου δινουν και μετα να εφευρισκω τροπους πλαγιους για να τα ξεφορτοθω

Εγώ που ακόμα δεν αξιώθηκα να έρθω σε καμία συνάντηση??? Όλο Σάββατο τις κάνετε ρε τσούπρες και το ΣΚ είναι ιερό και αφιερωμένο στην οικογένεια. Ο μικρός τότε βλέπει τον μπαμπά του γιατί τις καθημερινές σωθήκαμε!!! Άντε κάντε κανα meeting την άλλη βδομάδα που δε δουλεύω κιόλα να σας γνωρίσω επιτέλους!!!!!!!!

Παρεπιπτώντως πηγα χτες να δω αν έχω όντως μπεμπέ ή αν είναι ανεμογκάστρι :laugh: :laugh:

Ο υπέρηχος από την κοιλιά δεν έδειχνε πολλά και μου έκανε ενδοκολπικό. Τέρμα γαλαρία πήγε και έπιασε στασίδι το σπόρι γιαυτό δε φαινόταν. Ακούσαμε καρδιά και ολα ΟΚ. Να μου το θυμηθήτε. Πάλι αγόρι θα ναι!!!

eimai melos se polla foroum apo to gnostotato parents mexri kai se ena gia neraides !!!

exw mia esthish dikeou pou mporei gia polles na einai lanthasenh .

den mporw na mhn sindiasw kapoia gegonota metaksi tous ......

an pernousa (giamena milaw) thn pio eutixismenh periodo ths zwhs mou se ena meros kai mirazomouna ekei ta PANTA otan apofsiza na to dw pio zesta kai na kanw to diko mou meros kai kalousa tis files mou kai osoushthela den tha hthela me tipota na dw mesa sto spiti mou na disfimoun kai na miloun asxhma gia to meros pou me filoksenise thn pio eutixismenh periodo mou .

den tha epetrepa na ginei auto .

aythn einai mia esthish dikeou apo mena mporei na einai lathos gia kapoious alla etsi skeutome egw .

Frani emeis edo epano eimaste parea ,pinoume kafedakia,pigainoume sta spitia kai ta mpoumpoukia mas einai kollitaria!!!!! tis agapo poly tis files mou ,sigoura piso apo ena pc den ginesai filos ma emeis pleon exoume gnoristei g ta kala!!!! k tin afro gnorisa k milisame k sto til!!! k evelpisto na gnoriso k tis upoloipes apo konta!

Φρανι δεν μπορεις να ταιριαξεις με ολους, δες τα διαφορα φορουν σαν ενα μικρο χωριο...με ποσα απο τα 1000 ατιομ αμπορεις να ταιριαξεις..

και με αλους μπορεις να ταιριαξεις πιο πολυ και με αλλους πιο λιγο..ετσι ειναι...

Για αλλα πραγματα συζητας με τους δε για αλλα με τους μεν

Μαρια ευτυχως ολα καλα..αντε με το καλο...χιχιχι το πετυχες το τσουτσουνι λες;;;;

Ρε συ Παπακι, το πετυχες τελικα το μωρακι! Σαν χτες θυμαμαι που ειχες απογοητευτει με το τι πρεπει να κανεις για να μεινεις εγκυος θηλαζοντας που σου ειπε η Πατσουρου. Τελικα ειναι οντως τοσο ευκολο οσο λενε οι υπολοιποι;

εμενα οι δικοι μου δεν πιστευουν στα δωρα....αρκει η αγάπη λενε!χαχαχαχαχαχααχα δεν θα με χαλουσε και κανα δωρακι που κ που,βεβαια η μανουλα μου οποτε ειναι εξω ολο κατι θα ψωνισει και γ μενα...οπως κανω κ εγω γ τη μικρη...η πεθερα μου αν παρει κατι θα ειναι στη γιορτη μου,περσι μου πηραν (ολες μαζι πεθερα κ κουνιαδες) μια μπλουζα καλη γ βραδυ ,παρα πολύ ωραία ! αλλα κ εγω δεν παιρνω δωρα οπότε..

χαχαχαχ Franitakiii μια απο τα ιδια..ασχετο αλα για φοντι εγω τρελαινομαι!!!!

Δε μου λες..Σεπτεμβρη- αρχες του μηνα- θα εισαι Αθηνα...γιατι κατα 90% θα κατευουμε τοτε..και θα ηθελα παρα πολυ να δω...τοπν Σεμπ..οχι εσενα..χαχαχα

Επισης για πες εσυ που ξερεις καποια πραγματα παραπανω σε αυτα τα θεματα το WIN Foundation ειναι ΟΚ οργανισμος;;;; γιατι εγω με τις ΜΚΟ δεν τα παω και πααααρα πολυ καλα

Θελλω να γραψω κατι εδω στο μαμι..αλλα και να κανω κατι

Εχεις δικιο..δεν εχει νοημα να παρελθοντολογουμε....ειναι απλα ενα φορουμ

Σαβρογιώτα εγώ θα προλάβω να σε γνωρίσω ή όταν θα ανέβουμε εμείς εσύ θα είσαι Χίο;;;;; :(:(:(

Σίγουρα δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους, όμως εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με πολλές κοπέλες από εδώ...Ασχέτως αν δεν της έχω γνωρίσει..Και μπορεί να μην μπήκα κι εγώ στο mammy για να βρω φίλες, όμως πιστέυω ότι έχω κάνει μερικές... :blush::blush:

Φράνι μου εσένα πότε θα σε γνωρίσω να παίξουν και τα συμνομίληκα παιδάκια μας;;; :blush::blush: Πού μένεις;;;

έριξα πολύ γέλιο με την πεθερά σου και τον ενθουσιασμό που δείχνεις... :laugh: :laugh:

Εγώ πάλι δεν μπορώ...Τα χώνω κανονικά.. :laugh: :laugh:

Μαρία συγχαρητήρια κι επίσημα για το σποράκι....

:kiss::kiss::kiss::kiss:

xaxaxax Φρανιιιι εγω θα το ειχα ηδη σκοτωσει...και θα κατεθετα τα λευτα τσον λογαριασμο του Χριστοφορου!!!!

και φυσικα θα ελεγα οτι το εκανε χιλια κομματακια ο μικρος..ηταν φριχτο my dear φριχτο....το εσπασε και γελουσε απο πανω...το πεταξα γιατι ετοιμαζοταν να το φαει και να κοπει.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...