Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Εμένα και τα 2 μου παιδιά γεννήθηκαν με ελάχιστο μαλλί, (χνούδι θα έλεγα) το οποίο έπεσε μετά από μερικούς μήνες και άρχισαν να βγαίνουν τα κανονικά μαλλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φιλεναδίτσες μου καλημέρα.....

Τι μου κάνετε;;;Έγω χθες δεν πρόλαβα να μπω...Είχα τρελή δουλειά, ήρθα 10.30 το πρωί και έφυγα 9.30 το βράδυ... :blink::blink::angry::angry:

Χθες το πρωί έκλαιγα με μεύρο δάκρυ γιατί το κοριτσάκι μου έφυγε...Πήγε στο χωριό με τους παππούδες να κάνει μπανάκια... :(:(

Τελικά μπάνιο δεν έκανε...Τους έπαιρνα κάθε τόσο και τους έλεγα μα καλά δε θα πάτε για μπάνιο το κορίτσι;;;;;Και το απόγευμα μου λένε η μικρή έκανε πυρετό, αλλά δε στο είπαμε να μην ανησυχήσεις... :angry::angry::angry: Εφριξα...Τους λέω πόσο πυρετό δηλαδή;;;Μου λένε 37,2... :S:S Και την είχαν πάει ήδη σε παιδίατρο, η οποία τους είπε ότι η Ιωάννα είναι περδίκι...Δεν έχει τίποτα..Μόνο λίγο ερεθισμένο λαιμό...Πυρετό φυσικά δεν ξαναέκανε...

Της μίλησα στο τηλέφωνο και μου έλεγε μαμάααααα..Μαμμά μου μααααα...Και μου έστελενε φιλάκια...Έλιωσα!!!!Μου λείπει τρελά..Το βράδυ κοιμήθηκα αγκαλιά με το φανελάκι της και τη μύριζα... :blush::blush:

Αναστασία μου καλημέρα..Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να τον πας το Σπυράκο στην παιδίατρο...

Γιωτάκι εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τους νέους γονείς..Εμείς πλέον είμαστε "έμπειρες" και την έχουμε πάθει, γι'αυτό μάθαμε... :angry::angry: Οι νέοι γονείς είναι ευάλωτοι, ανησυχούν, δεν ξέρουν τι να κάνουν..Εγώ τους καταλαβαίνω... :blush::blush:

Μην πέσετε τώρα να με φάτε, επειδή τους δικαιολογώ... :laugh: :laugh: :laugh:

Αφροδιτάκι μου πότε ξεκίνησε αυτή την ιστορία ο Μανωλάκης;;;;

Λέτε να κόψει και η δικιά μου τα φαγητά που καταβροχθίζει ότι βρεθεί μπροστά της;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Εμεένα ρε κορίτσια όλα τα τρώει..ό,τι και να της δώσω...Δεν έχουμε τέτοια θέματα..Μόνο για πορτοκάλι δεν τρελαίνεται.. :dry::dry:

MariaIoanna μου υπομονή κοπέλα μου..Το σπίτι των ονείρων σου δεν το βρίσκεις από τη μια στιγμή στην άλλη...

Κικιτσάκι να σου ζήσει το μπουμπούκι σου...Υπομονή και θα στρώσετε με τους θηλασμούς...Είναι μικρουλάκι ακόμα...

Παπάκι μου τι κάνει το σποράκι σου;;;Ο Χουχουλίνος;;;; :kiss::kiss:

Argi εμένα η μικρή γεννήθηκε με καταστανό μαλλί και 2,5-3 μηνών είχε κατά τόπους καράφλες.. :blink::blink: Τελικά της έπεσαν και από 6 μηνών άρχισε και έβγαζε κανονικό μαλλί πιο ανοιχτό σε χρώμα και τώρα έχουμε αυτές τις υπέροχες μαλλούρες... :laugh: :laugh:

Νατασούλα χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου..Να τον χαίρεσαι!!!!Όσο για τις θηλές σου, τι να σου πω εγώ η ανίδεη από θηλασμό;;; :(:(:(

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι..Πριν 2 εβδομάδες έκανε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς..Λέτε τα δεκατάκια που έκανε χθες να είναι από αυτό;;;Επίσης έβγαλε και ένα σπυράκι στο μάγουλο που δε μου έμοιαζε για κουνούπι.... :dry::dry::dry: Τι λέτε κι εσείς;;;;

Φιλάκια πολλά!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Αφρο εγω "ξεφλουδιζω" τις πατατες με το ξεφλουδιστηρι τις σκουπιζω πολυ καλα με χαρτι κουζινας για να εινα στεγνες..αμα εχω και θελλω ψεκαστηρι τις ψεκαζω με λιγο ελαιολαδο.

Τις βαζ σε ενα ταψι στρωμενο με λαδοκολλα διπλα διπλα..να μην ακουμπαει η μια την αλλη και τις ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 200 βαθμους..προσοχη ο φουρνος πρεπει να καιει γιατι αλλιως γινονατι λιγο νιανια.

Μολις ροδησουν τις βγαζεις και αμα παλη θελεις ριχνεις λιιιιγο αλατακι η και ριγανη..εμενα μου αρεσουν σκετα

καλημερα!!!!!!!!1

αθλιο βραδυ..ο μικρος δε ξανα ανεβασε πυρετο..αλλα ολο το βραδυ ξυπνουσε κ εκλαιγε..μακαρι να ειναι δοντια..

μετα ειχε κ μυξες..

νιωθω λες κ κοιμηθηκα μονο το μισο βραδυ.. :(

νατασουλα πως τη παλευεισ κ θηλαζεις?

σες δινεισ κ στο μικρο πατατακια?αν δε βαλεις λαδι πως ειναι?

γωγω αντε αν ξεκουραστεις ρε...

αφρο σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ

θυμασαι εμενα που κλαιγομουνα που δε ετρωγε?ε μεχρι 14 μηνων δε ετρωγε με τιποτα απο μενα..φρικη....

αναστασια ποσο καιρο εχεις να το ζυγισεις'΄??

παπακι δινεις τηγανιτες πατατες?κανει?

εγω λεω σημερα να του κανω κουλουρακια αλμυρα με καροτο,μιαμμμμ

αργι κ μεις δε ειχαμε πολλα μαλλια οταν γεννηθηκαμε..

μαρια υπομονη..ξερω τα θελεις ολα στο λεπτο να γινουν.

κικιτσα καλως ηρθες..να σου ζησει

απο το πρωι το σκεφτομαι..

VENI ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ(ΧΑΧΑ)

ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ..

να χαιρεσε το φιλιππακο σου

κανα κοματι τουρτα παιζει?

Καλημέρα και απο μας!!!!

Τι ζέστη ειναι αυτη ρε κοριτσια!!!! :whistle::whistle::whistle::whistle:

Αφρο :laugh: :laugh: :laugh: Οχι απο το παραθυρο βρε συ.

Πάντως και ο δικος μου μισα αλεσμενα μισα οχι.Σαν το παπακι.

Αφρο εγω του δινω στανταρ ωρες να φαει απλως φροντιζω τις αλλες ωρες να μη βλεπει φαγητο. :unsure::unsure: (δηλ. δεν τρωω ουτε εγω ουτε ο Γιώργος)

Θουλι πώς ειστε σημερα;;;Ρε και εγω δινω τηγ. πατ.Τις τζακιζει.

Αργυρουλα ουτε εμενα επεσε το μαλλι.Αντιθετα μεγαλωσε και φουντωσε και αν δεν τον κουρευω καθε τοσο γίνετε σα μπούφος. :silly: :silly: :silly:

Χρυσα τι ωραιες συνταγουλες.Μιαμ μιαμ.Εγω εχω την τεφαλ την ακτιφραι και σωθηκα.Και διαιτα, και μυρωδιές καθόλου.

Γωγουλα κουραγιο βρε.Ναι ο πυρετος παιζει να ειναι απο το εμβολιο.

Γιωτα μου καλα εισαι σήμερα;;;;

Νατασουλα πώς περασατε χθες;;;

Σήμερα του καναμε εξετασεις :S:S:S Ηθελε και Αμκα...Ετρεχε ο αντρας μου πρωι πρωι.Το απογευμα θα παρουμε τα αποτελεσματα.

Θουλι μια χαρα ειναι οι πατατες και χωρις λαδι..εγω καμια φορα - εχω ψεκαστηρα- το ψεκαζω αφου τις βγαλω..κοιτα εμας μας φαινονται λιγο ανωστα αλλα ο μικρος τις τρωει..εχει φαση γιατι παιρνει με τα χερακια απο το πιατακι και κρατσ κρατ τα τραγανιζει..τα μισα βεβεια ειναι κατω..αλλα δεν πειραζει.

Ο Ντοντος;;;

Ρε συ μα γιατι ξυπνανε και κλαινε;;;;...ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω..εμενα καθετε..κλαψουριζε..και ξαναξερενεται...

Ρε μπας και βλεπουν εφιαλτες;;; απο πια ηληκια και μετα βλεπουν εφιαλτες..

παντως δεν κλαιει τρομαγμενος..καθετε οκλαδων και κλαψουριζει...αν και χτες σε καποια φαση εκλεγε με νευρα...

Παναγιωτα εγω εχω μια τηγανα- δωρο γαμου- η οποια ψηνει χωρις λαδια κλπ..αλλα τα κρετα τα ψηνω στην γκριλιερα...ευτο με βολευει να κανω κανενα κρεας με κρασι η μπυρα γιατι ειναι βαθυ!!!!

Ναι ασε με το ΑΜΚΑ πολυ τρεξημο..θυμαμαι...2 φορες ειχα κλησει ραντευου για να γραψω εμβολια

tha pw kai kati pou kanoume kai maresei polu .

ton pianoume to xeraki kai kanoume boltes etsi .

pame esti ston fourno perpatontas kai girname kai trelenete apo thn xara tou .mas dinei ta xerakia tou euxaristos na ta pianoume kai na perpatame .

tha sas pw kai kati asteio .proxthes eixame paei se ena panigiri .kapoia stigmh perpatouse me ton mpampa tou mprosta kai egw eixa minei polu pisw na koitazw kati biblia .

tou leei o kwstas "katse na broume thn mama emeine pisw"

girnaei o mikros to kefali pisw kai den me blepei kanei ena aaaaa kai epistrofh na erthei na me brei pou eimai .

χαχαχχαχα το γλυκουλι μου!!!

Βρε ακαρδι μανα..αυτο το παιδι θες να πεταξεις παο το παραθυρο!!!!!!

κακαουργα!!!!!

Ζουζουνακι μου ομορφο χαδιαρικο!!!!

Θουλάκι λογικά δόντια θα είναι...Γιατί δεν παίρνεις να του βάλεις λίγη κρεμούλα Mundisal;;;Εμένα με έχει σώσει αυτή...Μυρίζει ούζο, την απλώνεις στα ουλάκια και το ανακουφίζει..Ο παιδίατρος μου την πρότεινε...Depon για δόντια δεν της έδωσα ποτέ...

Κορίτσια μου είπε η μαμά μου ότι η μικρή ξύπνησε κατά τις 6 το πρωί, κάθισε στο πουδάκι της, έκλαιγε και φώναζε "Μαμμάααααααα...Μαμμάααααα μου..Μπαμπάααααααα...." :(:(:( Και τις λένε τι θέλεις αγάπη μου....Και αυτή απάντησε "Μαμά μου, μπαμπά μου...." :(:( Η ψυχούλα μου!!!!Το βλαστάρι μου.... :(:( Και μετά φώναξε "Χαγαααααα γάγααααα"... :laugh: :laugh: :laugh: Δηλαδή, "Χαρά γάλα"... :laugh: :laugh: Χαρά είναι η πεθερά μου... :laugh: :laugh: Της έδωσαν γάλα και κοιμήθηκε μέχρι τις 10.30 το πρωί... :dry::dry: Βέβαια τα άκουσαν οι κυρίες, γιατί δε θέλω να τη μάθουν να ξυπνάει για γαλά τη νύχτα...΄Έχει να πιει γάλα τη νύχτα από 40 ημερών..Τώρα στους 15 μήνες θα μου ξυπνάει τη νύχτα;;;; :dry::dry::dry:

Θουλάκι μου δε θέλω να ξεκουραστώ...Θέλω το νινί μου!!!!!!!

ρε αφροδιτη ειναι τελειος..στο χω ξαναπει...

παναγιωτα απο κιλα πως πας?λαλαλαλ

α δινεις τηγ πατατες?μαλιστα...

σες εφιαλτες βλεπουν απο μωρα...

να σε ρωτησω αν τισ βαλω χωρις λαδι ποση ωρα κανουν?

τρωγονται μονο εκεινη τη στιγμη?

τι χρωμα να παρουν?

Afro θεός ο Μανωλάκης...Η ψυχούλα μου!!!!

Εμένα ρε κορίτσια δε θέλει να την πιάνω από το χέρι...Όσες φορές βγαίνουμε έξω χωρίς καρότσι, μου αφήνει το χέρι και φεύγει...Πάει όπου θέλει αυτή...Γυρίζει πίσω κλπ...Και αμα την πιάσω πάλι να τα πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση νευριάζει και ουρλιάζει... :dry::dry:

όμως έχει τρελή πλάκα όταν της παίρνουμε μαζί το καροτσάκι που σπρώχνει αυτή...Τρέχει, το σπρώχνει, το γυρίζει.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και φυσικά δεν θέλει κούκλα μέσα...Το θέλει άδειο... :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ τηγανιτές πατάτες δεν της δίνω...Ελάχιστες φορές της έχω δώσει επειδή μπορεί να βλέπει εμάς και να ζηλεύει....

Για το ΑΜΚΑ το ξέρω κι εγώ..Μας ζήτησαν κι εμάς και της βγάλαμε... :angry::angry:

Παναγιώτα μου καλά αποτελέσματα!!!!!!

δεν ξερω..εμενα κανουν γυρω στα 15-20 λεπτα...εξερταται απο την αποδοτηκοτητα του φουρνου..αμα δεις πως ργουν βαλτα στο γκριλ...θελλει ομως οταν τα βαλεις μεσα να ειναι καυτος ο φουρνος και να μην ακουμπαιε το ενα πατατακι το αλλο..

αμα τα κρατησεις σε αεροστεργως κλεισμενο κουτι κρατανε μια- δυο μερες..αλλιως οπως με ολες τις πατατες παιρνουν πολυ γρηγορα υγρασια..και δεν ειναι τοσο τραγανα,

εγω τα φινω να γινουν χρυσαφι ανοιχτα..στη μανα μου αρεσουν πολυ πιο ροδοκοκκινα

Αυτες τις μερες θελλω να κανω και πατατα ψητη με την φλουδα της...για να παρω μαζι μας στη θαλασσα για να φαει ο μικρος..γιατι χτες το καλαμποκι και το ροδακινο εφαγαν απειρες βουτεσ την Θαλασσα

α να σου πω για το εμβολιο της Ανεμοβλογιας,πυρετο δεν κανει,μπορει να κανει στις 8 ημέρες εξανθηματα,το καναμε εχθες κ ρωτησα...

χαχαχα Αφροδίτη έτσι είναι, δεν τους αρέσει το καρότσι αλλά το πρόβλημα είναι ότι τραβάνε κατ΄εκεί που θέλουν αυτά και άντε να τα πιάσεις...εμείς πηγαίνουμε πάντα με το καρότσι βόλτα στη συνοικία μας γιατί η επιστροφή έχει πολύ ανηφόρα και δεν θέλω να την κουβαλώ!!!! αλλά όταν φτάνουμε στον πεζόδρομο την αφήνω κάτω και πάει όπου εκείνη θέλει με προτίμηση τις κούνιες-αλογάκια που έχουν, και κάτι αυτοκίνητα (με χρήματα) που έχουν έξω από τα μαγαζιά!!!

Παναγιώτα ευτυχώς και ο δικός σου τα ίδια με τα δικά μου (για τα μαλλάκια μιλώ!)

Γωγώ είναι πολύ μικρούλα και της λείπετε!!!! καλέ ουζάκι τις δίνεις για αυτό κοιμάται η κυρία??? :woohoo: :laugh: :laugh: πές τα μας όλα!!!!

Θούλη περαστικά....

όπως είπα και το πρωί ο Λουκάς πάει εδκρομή με το σχολείο του σήμερα στον ζωολογικό κήπο στην διπλανή πόλη-Κολωνία.....,όταν πήγαμε σχολείο έβαζαν στα παιδάκια, στα μπλουζάκια τους - και στον δικό μου- ένα αυτοκόλλητο με το όνομα του παιδιού και το κινητό τηλέφωνο της νηπιαγωγού και την άκουσα που έλεγε στον γιο μου: "σε περίπτωση που χαθείς είναι γραμμένο το όνομά σου και το τηλέφ. μου" :ohmy: μια τρομάρα την πήρα!!!!! και όλο σκέφτομαι, πλάκα να τον χάσουν!!!! :S:ohmy::blink::(:angry:

ΞΕΧΑΣΑ ...

ζυγιση εχθες 17 μηνών 9700 ,η ζυγαρια μου πεφτει μεσα! εβαλε 400 γρ! κ 2 ποντους ,συνολο 83... αμα συνεχισει ετσι τον Δεκεμβρη θα κανουμε προκληση...

επισης σημερα την πηγαν οι γονεις μου ΑΧΕΠΑ γ τεστ ιδρώτα, ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!! δοξα το θεο δεν εχει κυστική ίνωση!

den exei problimame to karotsi ,kathete kai ekei me megalh xara kai eutixos akoma paei opou ton pame den dialegei monos tou dromo xaxaxa alla xeraki aplonei .

mono sto panigiri mas trabouse se oti tou arese idika se kati anamistirakia kai paramithia .

Argi όχι καλέ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Η αγαπούλα μου κοιμάται όλη νύχτα από 40 ημερών...Αυτή την αλοιφούλα της την έβαλα στους 7-8 μήνες.....Και όχι συχνά..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν ξέρω ρε κορίτσια...Είναι υπναρού γενικά...Έχει πάρει από τη μαμά και τον μπαμπά που λατρεύουν τον ύπνο..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γιωτάκι 6 το πρωί ξυπνάτε;;;;;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Εμείς κατά τις 9....Σήμερα που ήμασταν μόνοι μας με τον άντρα μου ξυπνήσαμε 10!!!!Περιττό να σου πω ότι πεταχτήκαμε από το κρεβάτι και τρέχαμε πανικόβλητοι να ετοιμαστούμε για να φτάσουμε εγκαίρως στη δουλειά.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γιατί της κάνατε τεστ ιδρώτα;;;Φοβόσασταν κυστική ίνωση;;;;;Αχ πολύ χαίρομαι ρε Γιωτάκι που βγήκε αρνητικό....Δεν ξέρεις πόσο δύσκολη είναι αυτή η ασθενεια...Έχει ο πρώτος μου ξάδερφος και πριν μείνω έγκυος πήγα κι έκανα τεστ DNA για να δω αν είμαι φορέας...Ευτυχώς δεν ήμουν!!!!

Καλησπέρα κοριτσούδια μου! :)

Τι κάνετε? Σας διάβασα λίγο βιαστικά και ανακατεμένα, γιατί ταυτόχρονα βάζω πλυντήρια, βγάζω πλυντήρια, απλώνω πλυντήρια, διπλώνω πλυντήρια, σιδερώνω πλυντήρια!!! :laugh:

Γυρίσαμε από μία εβδομάδα στην θαλασσίτσα, ήταν πάρα πολύ ωραία!!! B) Κάναμε κάθε μέρα μπανάκι, η μικρή καταευχαριστήθηκε τη θάλασσα, μαυρίσαμε, ξεκουραστήκαμε ακούγωντας το κύμα!!!!

Γωγούλα, κάναμε κι εμείς πριν 10 μέρες το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και μας είπε η παιδίατρος ότι πιθανόν να κάνει πυρετό στις 15 μέρες. Ο καθένας τα δικά του!! Συμπεραίνω ότι πιθανότατα όλα είναι πιθανά. Άλλωστε μετά μου είπε ότι δεν είναι κανόνας, μπορεί και στις 10 μέρες, μπορεί και καθόλου, μπορεί και λίγο, μπορεί και υψηλό πυρετό!!! Αναλόγως το παιδάκι!!! Μακάρι να ισχύει αυτό που λέει η Γιώτα και να διαφύγαμε κι εμείς κι εσείς τον κίνδυνο! ;)

Παναγιωτούλα, τι κάνει το γαμπρουδάκι μου? Είσαστε καλά? Η κοιλίτσα φουσκώνει? Να μου τα φιλήσεις τα νινάκια!!! :kiss:

Μαρθούλι, περαστικά στον Θοδωράκο μωρέ!! Το πουλάκι μου!!! Προβλέπω να τα περνάμε κι εμείς τα ίδια, το χειμώνα, ΑΝ μας πάρουν στο σταθμό! :S

Cesilia, φιλιά στο κουμπαράκι μου!!! :kiss:

Γιώτα, Αφροδίτη, Argi, natasoula κι όποια μανούλα ξέχασα, τα φιλιά μου!!! :kiss:

savropinguinos έγραψε:

ΞΕΧΑΣΑ ...

ζυγιση εχθες 17 μηνών 9700 ,η ζυγαρια μου πεφτει μεσα! εβαλε 400 γρ! κ 2 ποντους ,συνολο 83... αμα συνεχισει ετσι τον Δεκεμβρη θα κανουμε προκληση...

είναι λίγο αδυνατούλα!!!

τι εννοείς "πρόκληση"? :dry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...