Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

θα συμφωνήσω με την Φρανίτα (τι έγινε με την θεία?)

εγώ θα ήμουν επιφυλακτική και θα απομακρυνόμουν λίγο γιατί ίσως να φοβόμουν μην κάνει και κανένα κακό στο παιδί μου επειδή η ίδια δεν έχει και ζηλεύει.....α τέτοιες "φίλες" πραγματικά δεν θα ήθελα με τίποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφροδιτούλα,επειδή σχολάω θα απαντήσω σύντομα για τη φίλη σου.

Γιατί εφόσον την γνωρίζεις χρόνια ξέρεις πολύ καλα οτι πρόκειται για φίλη σου.

Σε ζηλευει,αλλα οχι κακοπροαιρετα θα έλεγα.

Είναι πολύ πληγωμένη και απογοητευμένη πισευω γιατί θέλω κάτι που τόσο ευκολα εχεις αποκτήσει.

Νομίζω πως τα σημερινά της λόγια βγήκαν από πίκρα και λύπη.

Να ξέρεις την μεγαλύτερη επίθεση και συνήθως λεκτική,δεχόμαστε απο τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους και αυτή μάλλον είναι εφόσον λατρευει και το Μανώλη.

Πες της τι σε πείραξε και δείξτης για αλλη μια φορα πως τη νιώθεις και επιθυμείς το καλύτερο γι αυτην,χρειάζεται τη βοήθεια σου,δε νομίζω πως είναι κακία,είναι αδυναμία!!

Φιλάκια!

αυτο πιστευω και εγω ευη .

απλα σημερα ιδικα με πηραξε ,αν ηταν αλη μερα δεν θα το εδεινα σημασια ,γυρνουσαμε απο χοριακη και ξερει οτι μπορει να υπαρχει 1% πηθανοτητες να ειμαι (δεν το πιστευω απλα εκανα για να ειμαι σιγουρη )

Αφροδίτη μου εύχομαι να είσαι έγκυος......εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και πολλές φορές από την επιθυμία μας να αποκτήσουμε κάτι που κάποιος άλλος έχει, μπορεί να προκαλέσουμε κακό (άθελά μας!).....μην της ξανακάνεις κουβέντα για την επιθυμία σου για 2ο!!!

άστο αφού την πληγώνει.....

Αχ Αφροδιτάκι μου κι εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυούλα.....Να διαψεύσεις τα τεστ εγκυμοσύνης...Μήπως έχει γίνει αργά η συλληψη;;;;Εμένα στην Ιωάννα μου, έκανα ένα τεστ βγήκε αρνητικό και μετά από 2 μέρες ξαναέκανα και ήμουν...Μακάρι να έχει γίνει λάθος...

όταν πάρεις τα αποτελέσματα της χοριακής να μας ενημερώσεις!!!!!!

όσο για τη φίλη σου, όταν πονάμε, λέμε κουβέντες που δεν εννοούμε...Βέβαια ήταν βαριά η κουβέντα σας...Εγώ θα της απαντούσα αν ήμουν στη θέση σου για να καταλάβω τις προθέσεις της...

κοριτσακια μου καλημερα....χθες ειχα πολυυυυυυυυυυυυυ δυσκολη μερα!!!!

πηγαμε στην παιδιατρο μας και....την ειχαν παρει για κατι επειγον και ελειπε!!

φαγαμε την ζεστη και τελικα πηγαμε λαικη χαχαχα

ο σπυρος τσακισε μια λουκανικοπιτα,το μεσημερι εφαγε μουσακα(δεν του αρεσε πολυ αλλα εφαγε μελιτζανα)και το απογευμα αδειασε το κουτι με τα δημητριακα!!!!!!

φτου φτου μην τον ματιασω ολο μαμ και μαμ ειναι το πουλακι μου.

βεβαια εχουμε ενα θεμα τρομερης προσκολλησης σεμενα.

σε σημειο να θελω να βγω στην αυλη και ο μικρος να κοπαναει την πορτα για να βγει να ερθει κοντα μου,να μην μπορω να παω τουαλετα κτλ.

σαυτο το θεμα τα εχω παρει με τον αντρα μου που μου λεει οτι δεν μπορει να κανει κατι γιατι λεει το παιδι θελει εμενα!!!!!

εεεε και τι να κανω ρε κοριτσια???? πουθενα δεν με αφηνει να παω!!

ουτε να μιλησω με κανεναν,ουτε στο τηλεφωνο καν!!!!!

χθες το απογευμα εκανα μπανιο με τον σπυρο μεσα να τραβαει την κουρτινα και να μου κανει ΤΣΑΑΑΑΑΑ

του ειπα του αντρα μου να περναει καθε μερα αρκετο χρονο με τον μικρο και με εχει γραψει κανονικα!!! τα νευρα μου

Καλημέρα,Αφροδιτη η Φρανιτα τοποθετηθηκε τοσο ορθα που με εκφραζει απολυτα..

Φρανι απο προχθες θελω να σχολιασω κ το ξεχνώ...τελικα οι μερες χωρίς το Γιωργο περνούν πιο ήρεμα απ'οτι νόμιζα ,μπραβο σου παντως που αντεχεις με το μικρό μονη σου! τι κριμα μως που χανει τοσες στιγμες απο το υιο του,ειμαι σιγουρη οτι του λειπετε πολύ!

Νατασουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Αναστασια μα καλα δεν μπορουσαν να σας ενημερωσουν?

θα διαβασω κ τα υπολοιπα κ θα επανελθω!

Καλημέρα κορίτσια, Αναστασία....,

εμείς είχαμε μια καλή νύχτα αφού η κοπελούδα μας δεν ξύπνησε καθόλου, ή μάλλονν την άκουσα μια φορά αλλά μέχρι να σηκωθώ είχε σταματήσει!

μάλλον θα σκέφτηκε: "ας κοιμηθεί και η μαμά μου λίγο, αύριο βράδυ πάλι!!!" :silly:

έκανα τυροπιτάκια για να πάρει ο Λουκάς μαζί και σε λίγο θα ετοιμαστούμε για το σχολείο!!!!

μπράβο Στον Σπύρο που τρώει τόσο πολύ! η δικιά μου γιατί δεν τρώει? και αν φάει καμμιά μπουκιά της λέω χίλια μπράβο!!!! και χτυπάω παλαμάκια και έτσι συνεχίζει!!!!

Καλή σας μέρα και πάλι...... :kiss:

Καλημέρα σας!

Καταρχάς Αφροδίτη δεν είσαι η μόνη που είχες τέτοιο σκηνικό με φίλη. Κι εγώ στο παρελθόν είχα ακούσει κάτι γιατί έκανα το ένα μωρό κοντά στο άλλο κλπ. Μη δίνεις σημασία τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει η Φρανίτα.

Εγώ τι να πρωτοπώ..

Για το τεστ στα Αγγλικά που τα είδα όλα και δυσκολέυτηκα πολύ (πάτωσα θα έλεγα)και ήμουν τοοοοόσο κουρασμένη..

ΠΟυ ψάχνουμε ψάχνουμε σπίτι και δυσκολευόμαστε να βρούμε στην περιοχή που το θέλουμε??

Α! Σ-Κ είμασταν στα ΚΑΑΥ στο Βόλο. Πρώτη φορά πήγαμε και είναι μια χαρά για τα παιδιά :laugh: Η θάλλασα μπροστά, το σπίτι άνετο και καθαρό, ωραίο φαγητό και χωρίς κόπο! Αν έχεις μικρά παιδιά είναι πολύ καλή λύση τελικά..

Αναστασία μια χαρά ο Σπυράκος!

Η μικρή χθες έφαγε πίτσα και σήμερα το πρωι λύσσαξε για νερό. Φώναζε "νεό νεό νεό"! Ήπιε ένα ποτήρι και συνέχισε τον ύπνο της

καλημέρα Αργκι μου ,τι καλα να ειχα αδεια να ερχομουν να βολταραμε ,τα deichmans υπαρχουν ακόμη?και λιγο c&a και dm? αχ.......

Αφροδιτη στο λεω απο την καρδιά μου,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ,πραγματικα πιστευω οτι δεν μενεις εγγυος γτ εχεις αγχωθεί!!

καρδοκαηκε το καϋμενο ! χαχαχαχα καλημέρα Μαρια Ιωάννα!!!! τα ΚΑΑΥ γ τα παιδαι ειναι τελεια! ααα δεν σας ειπα θυμαστε που ειμασταν επιλαχοντες?τους φιλους μας που ηταν πιο μετα απο εμας τους καλέσαν,εμας οχι γτ πήρε μεταθεση ο Γ! δηλ αμα δεν ηταν η μεταθεση θα πηγαίναμε,δεν πειραζει εγω θα παω νησάκι! χαχαχαχαχαχα

Καλημερα κουκλες!!!!

Τι κανετε;;;;

Αναστασια απαραδεκτοι..δεν μπορουσαν να σας ενημερωσουν;;;

Αφρο θα συμφωνησω με την Φρανι...

μην της κακιωνεις...θα δειξει στην πορεια

Εμεις χτες πηγαμε για μπανιο..ο μικρος αλωνηζε αναξελεγκτα..τρελαινετε με αμμο και νερο

Γυρησαμε και λιγο πριν το Παπαγεωργιου μας επιασε η μπορα..ρε κοριτσια..τι τελειο θεαμα ειναι να βλεπεις την βροχη απο ψιλα....ανεπαναληπτο...

Γυρησαμε σπιτι και ο μικρος αρπαξε ενα κοκκαλο απο την μεσημεριανη μπριζολα της μαμα ςμου..και γυρηζε γυμνος μεσα στο σαλονι τραγανιζοντας το κοκκαλο..παιδια πεθανα στα γελια...γιατι στο αλλο χερι κρατουσε ντοματουλα!!!

Μετα τον καναμε μπανιο με τη μανα μου..και ουρλιαζε..δεν ηθελε να βγει

Περιττον να σας πω πως την νυχτα ΔΕΝ κοιμηθηκε

Μερικες φορες δεν ξερω τι ειναι καλυτερο..να αποθηλασω η οχι..γιατι τωρα του δινω μεμε και ξανακοιμαται...για λιγο...μετα τι θα κανω;;;;

Παντως Ιουλια εμενα πλεων δεν θελει κουνημα..πινει το γαλα του, κανει μερικες τουμπες- για καμια ωρα- στο κρεβατι μεχρι να βρει την θεση που τον βολευει και κοιμαται

savropinguinos έγραψε:

καλημέρα Αργκι μου ,τι καλα να ειχα αδεια να ερχομουν να βολταραμε ,τα deichmans υπαρχουν ακόμη?και λιγο c&a και dm? αχ.......

!

ακόμη υπάρχουν στα C&A δεν πάω, μόνο αν είναι να αγοράσω κανένα φανελάκι ή πυτζαμούλα παιδική!!! πηγαίνουν πολλοί Τούρκοι και δεν γουστράρω (ρίχνουν πολύ την ποιότητα του μαγαζιού!) κάτι σαν γύφτικο δλδ!!!!

Χρύσα δεν έβγαλες καμμιά φωτό? αυτές οι στιγμές είναι πολύ καλές!!!

ΜαρίαΙωάννα η Λάρισα είναι μικρή όπου και να πας χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να φτάσεις.....εγώ θα διάλεγα Τερψιθέα, έχουν χτιστεί ωραία καινούργια σπίτια!!!

Argi έγραψε:

ΜαρίαΙωάννα η Λάρισα είναι μικρή όπου και να πας χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να φτάσεις.....εγώ θα διάλεγα Τερψιθέα, έχουν χτιστεί ωραία καινούργια σπίτια!!!

Σήμερα θα πάμε να δούμε κάποιες μεζονέτες που γίνονται στην Τερψιθέα στα πλαίσια οικοδομικού συγκροτήματος αν και το έχω αποκλείσει να μετακομίσω εκεί. Τη γνώμη μου για το κέντρο απόκεντρο της Λάρισας δεν την αλλάζω και ξέρω ότι μόνο εκεί θέλω να πάμε :laugh:

Αρζ..παντα..μα παντα οταν θελλω να βγαλω φωτο τον μικρο ειτε η μανα μου..ειτε ο ανταρς μου καπου εχουν καταχωνιασει τη μηχανη

πχ προσφατα ο μικρος ηταν στην βιβλιοθηκη..φτανει ηδη στο 4ο ραφι...και κατεβασε απο εκει ενα Ιταλο ελληνικο λεξικο, ενα λευκομα με τα εργα του Νταλι..και την Βιβλο του σεξ απο το κοσμοπολιταν...τη δε βιβλο χρωμματος ροχ την ξεφυληζε κι'ολας...και εσκησε μια σελλιδα την οποια μασουλησε..οση ωρα εψαχνα την κ@#$%^&* μηχανη και εβριζα τον Οδυσσεα..οχι τιποτε αλλο..οταν μεγαλωσει θα του του τα λεω..και δεν θα με πιστευει

savropinguinos έγραψε:

Αφροδιτη στο λεω απο την καρδιά μου,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ,πραγματικα πιστευω οτι δεν μενεις εγγυος γτ εχεις αγχωθεί!!

Δεν κανω χοριακες ετσι στα ξεκουδουνα .εχω 7 μερες καθυστεριση ,τωρα ξερω οτι δεν ειμαι σιγουρα και πιθανοτατα δεν εκανα ουτε ωοριξια αυτον τον μηνα λογο θηλασμου .

Δεν εχω σταθερο κυκλο Γιωτα μου για να ξερω τι γινετε και για την ακριβεια πριν ενα μηνα ηταν η πρωτη μου περιοδος .Δεν εχω αγχωθει οπως λες ,ουτε στο πρωτο δεν ειχα αγχωθει αλλα οταν βλεπεις καποια πραγματα και εχεις και καθυστεριση πρεπει να κανεις χοριακη για να εισαι σιγουρη .Η πρωτη χοριακη στην ζωη μου ηταν η χθεσινη και αυτο γιατι δεν ξερω πια τι κυκλο εχω και αν το τεστ που εκανα πριν καποιες μερες ηταν εγκυρο η οχι .

και δεν θελω να αναλυσω τι νιωθω καθε μηνα στο σωμα μου στην προσπαθεια του να κανει ωοριξια γιατι οσες δεν το εχουν νιωσει θα το περασουν για φαντασια .

Cesilia έγραψε:

..και την Βιβλο του σεξ απο το κοσμοπολιταν...τη δε βιβλο χρωμματος ροχ την ξεφυληζε κι'ολας...και εσκησε μια σελλιδα την οποια μασουλησε..

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

από τώρα να μαθαίνει το παιδί!!!! :laugh:

έτσι είναι οι άντρες, νομίζω, δεν ενδιαφέρονται (εκτός από τον πεθερό μου που καταγράφει όλα με μια μηχανή!!!!) να βγάζουν φωτό.....αν δεν έβγαζα εγώ δεν θα είχαμε καμμιά φωτό των παιδιών!!!

Ρε συ δεν ειναι μονο αυτο...παντα ειναι καπου καταχωνιασμενη..

Αφου εχουμε πει ενα εκκατομυριο φορες οτι η μηχανη ειναι στο γραφειο...διπλα στον Η/Υ- ο οποιος παλη ειναι τεζα- αλλα δεν ειναι ποτε μα ποτε εκει.

Συνηθως βγαζει φωτο και την αφινει ειτε κατω στην ποεθερα μου, ειτε στην κρεβατοκαμαρα..πισω απο διακοσμιτικα, ειτε στο παιδικο πισω απο τα αρκουδακια...αρκει να μη τι βρισκω οταν τη χρειαζομαι..ξερεις ποσες απιστευτες φασεις εχω χασει ετσι..ειναι στιγμε ςπου θελλω να τον μαδησω

Αφροδιτη προς θεου δεν ειπα οτι εισαι καταφαντασιαν εγγυος,ξερω τι θα πει να εχεις ηλιθια συμπτωματα,καθε μηνα εχω συμπτωματα εγκυμοσύνης,και αυτο το παθαινω σε καθε κυκλο μετα την εγκυμοσύνη ,κοινώς οι ορμόνες εχουν γινει μπουρδελο ,οσο για το ν κυκλο σου θα σου ελεγα να μιλησεις με καποιο γυναικολογο ...

Καλημέρααααααααααααααα.......

Μου λείψατε βρε βυζοξενύχτισσες!!!!....

Τι κάνετε?

Οι εγκυούλες καλά?

Εχω μείνει στις εγκυούλες Παναγιώτα, Λόβι, Ποντικάκι και πρόσφατα έμαθα οτι είναι και η Θούληηηηηηη.......

Πως πάτε κοριτσάκια?

Τα μωράκια σας τί κάνουν?

Δεν προλαβαίνω να γράφω γιατι δουλεύω αρκετές ώρες και γενικότερα έγιναν κάποιες ανακατατάξεις στη ζωή μου.

¨Ολα καλά όμως....

Η μικρή δοκιμαστικά ξεκίνησε παιδικό...απο Σεπτέμβρη εντατικά!

Όταν την αφήνω κλαίει για λιγο και μετά σταματάει.

Απο ενοχές και τύψεις άλλο τίποτα η μανούλα....

Αφροδίτη διάβασα πως θέλεις να μείνεις εγκυούλα!

Στο εύχομαι ολόψυχα!

όσο για τη φίλη σου να την προσέχεις γιατι η κουβέντα που είπε κρύβει πολλά!

Πρόσφατα την έπαθα απο φίλη-φίδι και γι' αυτό στο γράφω!

Αυτό που σου είπε ήταν ένα μήνυμα και ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψή σου γι' αυτή.

Η Ελένη η Ροδίτισσα τί κάνει?

Σεσίλια καλά?

Φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες... σας σκεύτομαι και μου λείπετε πολύ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...