Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

evipapa έγραψε:

πατάω σε ένα σκουριασμένο σύρμα και κόβω το πόδι μου.

Γ@μ@ την τρέα μου,το έπλυνα με σαπούνι και έριξα τόνους καθαρό οινόπνευμα,δεν υπήρχε τίποτα άλλο...!

μήπως πρέπει να κάνει αντιτετανικό? είσαι και έγκυος, επιτρέπεται? :ohmy:

τι μου θύμισες: εγώ ήμουν στο λεοφωρείο με τον γιο μου - στο καρότσι- στη μέση που επιτρέπονται τα καρότσια, ξεκινά το λεοφωρείο και σταματά ξαφνικά γιατί από τα δεξιά έβγαινε από το υπόγειο πάρκινγκ αυτοκίνητο...απότέλεσμα: έπεσα πάνω στο καρότσι και το καρότσι στο πλάι, ευτυχώς όλα καλά, μόνο εγώ είχα ένα ελαφρύ σοκ....πάω σπίτι και πάμε με τον άντρα μου στην αστυνομία να αναφέρουμε το συμβάν, ήρθε σπίτι εκπρόσωπος του λεοφωρείου και με ρώτησε αν έπαθα τίποτα και θα πληρώσουν για κάθε ιατρική εξέταση που ίσως χρειαστεί!!! βέβαια ήθελαν και την δική μου ιστορία, πώς πραγματικά έγιναν τα πράγματα, για τις ασφάλειες περισσότερο!!!!!

αν ήμουν έγκυος μάλλον θα πλήρωναν για ψυχική ωδίνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευη τι να σου πω...ηταν η τυχερη σου μερα!!!

Αχ ο οδηγος του 31 μου ελειψε παααααρα πολυ!!!

εξειαρετικα χωνευτικη και ληποδιαλλιτικη διαδρομη.

Ακομα τα θυμαμαι..

ναι πιστεψε με στοχο βαζει τις λακουβες...στο υπογραφω!!!

Με το σκουριασμενο ..μηπως θα επρεπε να πας για αντιτεττανικο....δεν ξερω κι'ολας αν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη

Εγω αυριο εχω μανικιουρ πεντικιου ...και καφε με τις φιλες μου..η μια ειναι η αισθητικος!!!!!

Ναι εχεις απολυτο δικιο...πληρωνεις εναν καφε...και γλυτωνεις και την ψυχοθεραπεια.

Παιδια δεν ξερω..στις 6 θα ειμαι στην παιδιατρο και βλεπουμε.

Αργη επεσε προχτες, ηταν με τη μαμα μου και τον αδελφο μου, η μαμα σφουγγαρησε το πατωμα γιατι ο μικρος ετρωγε μπανανα και νεκρατινι και πασαλειψε το πατομα..για να μην γλυστησει και πεσει..ο αδελφος μου ξεχασε οτι το πατομα ηταν ακομα υγο..ο μικρος δεν φορουσε και καλτσακι η παντοφλιτσα αντιολισθιτικη του ξεφυγε πηγε στα φρεσκοσουγγαρισμενα γλυστησε και εκανε γκτουπ., επειδη χτυπησε στο πισω μερος του κεφαλιου- και η παιδιατρος μας ειπε να τον προσεχουμε για τετοια χτιπιματα τον πηγαμε Ιπποκρατειο του εκανα ακτινογραφια ειπαν οτι ειναι ΟΚ..αλλα αμα ειναι καποιο αιματωμα η οιδημα δεν φαινετε αμεσως.

δεν μας ειπαν για πυρετο μας ειπαν να προσεξουμε αμα το παιδι ειναι νωθρο...που μονο νωθρο δεν ειναι, αμα κανει εμετο η σπασμους αν ζαληστει, λυποθυμησει κλπ, να τον ξαναπαμε σε εφημερευον.

Απο τη μια λεω...ΟΚ δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα..ειναι λιγο μαραμενο βεβεια..αλλα οχι νωθρο...απο την αλλη ξερετε αμα σου μπει το μικροβιο..

Τεσπα..ασ μη το συζηταω αλλο..οσο το αναλυω τοσο χειροτερο για την ψυχολογια μου.

Αφρο ηθελα να σου πω οτι και του Χριστοφορου ειναι η αγαπημενη του σηνηθεια..οπου δει ρουχα να παιζει...ειδηκοτητα του να βγαζει τα ρουχα απο το πλυντηριο...και απο τη λεκανι..και απο τα νουλαπια

ευη περαστικα σου!

τιποτα αλλο να μηνσυμβει!

Χρυσα κυκλοφορει ιωσουλα με 5 ημερο πυρετο αλλα οχι ολο το 24ωρο

εμβολιο ποτε κανατε?

δε νομιζω να ειναι απο το πεσιμο!

θα εδειχνε κι αλλα σημαδια!

θελω να παω να δω ενα συναδελφο που ειναι στο νοσοκομειο και δεν μπορω!

τον εχω στο μυαλο μου 2 μετρα αντρα να μην υπολογιζει τιποτα και τωρα δεν μπορει να περπατησει! :(:(:(:(:(:(:(:(

δεν εχει κανεναν στον κοσμο!

Αφροδιτη το εχει κανει και εμενα αυτο!

υπομονη!

μη μαλωσεις το μανωλιο μας!

φιλια σε ολες οσες ξεχασα!

izaki ποσο ειναι?

εκανες και δερματοαντιδραση!

χρυσα δεν ειχα προσεξει οτι ειχε πυρετο πριν το χτυπημα... δε θα εχει σχεση το ενα με το αλλο τοτε. καλα ετσι ειναι, αν σου μπει η υπονοια και μονο τοτε το μυαλο τα συνδεει ολα μεταξυ τους

χαχαχααχα αργη πολυ ωραια ιστορια που ειναι αληθινη γιατι δεν ειναι στην ελλαδα!!! χαχαχα εδω δεν παιζει με τιποτα τετοιο σεναριο!

ευη πολυ ωραια περασες

αντιτετανικο εχεις κανει??? κραταει η 5 η 10 χρονια ο εμβολιασμος, δεν ειμαι σιγουρη

ιζακι μεχρι 7 μηνων κοιμοταν μονος του στο κρεβατι του χωρις κουνημα χωρις τιποτα 9 ωρες σερι

σημερα η κουνια του ειναι διακοσμητικη!!

Ιζάκη το έτσι είναι σε αυτήν την ηλικία πήγαινε στα αποτελέσματα των ραστ τεστ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βέβαια και για τον ύπνο η αλήθεια είναι ότι η Έλενα από 2 μέχρι έξι μηνών κοιμόταν σερί 6ωρο το βράδυ μετά άρχισε να ξυπνάει. Ελπίζω εσένα να συνεχίσει να κοιμάται σερί όλο το βράδυ :)

Λένα εννοείται ότι θα πιούμε καφέ και στο βαταχόσπιτο αλλά μέχρι να ετοιμαστεί αν βρείτε καθόλου χρόνο κερνάμε εμείς καφέ :)

Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να σε πάρω το απόγευμα τηλ γιατί και χθές το είπα αλλά :blush::blush:

Εύη ποιος σε μάτιαξε πρωϊ-πρωϊ????

Φόρα κανένα φυλαχτό :)

Τόσο ωραία εγκυούλα όλο και κάποιος θα σε ματιάξει :kiss:

νατασουλα μου μεχρι το σαββατο δε μπορω με την καμια... μεχρι να μεταφερθουν τα πραγματα δε μπορω, αγχωνομαι...

μπορουμε να βρεθουμε η δευτερα η τεταρτη, ο τολης σας εχει κατασυμπαθησει!!! χαχααχα!!

ρεσυ με τη διαιτα τι κανεις? την κανεις ακομα?

Βρε Νατασσούλα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....με υποχρεώνεις... :blush:

Λετε για το αντιτετανικό?Εκανα πριν φ10 χρόνια και βάλε...

Το σκέφτηκα και εγώ αλλα μήπως υπερβάλω?

Ενταξει έτρεξε αίμα αλλα δεν είναι πια και τόσο βαθυ...

τι να πω ρε κορίτσια,δεν ξέρω!

ευη μου τι να σου πω.. απλα η σκουρια ειναι επικινδυνη οπως και να το κανουμε.. δε θυμαμαι και ποση ακριβως διαρκεια εχει το αντιτετανικο..

Η μικρη ειναι 3 μηνων....καναμε μονο αιματολογικες για γαλακτοκομικα, αυγο, ψαρι, φραουλα, μπανανα. Και ολες αρνητικες, αλλα το αιμα συνεχιζεται και σιγουρα δεν ειναι ραγαδα γιατι της εβαλα και μια μπατονετα στον ποπο και βγηκε καθαρη. Καπου διαβασα οτι ετσι βλεπεις αν εχει ραγαδα. Αλλα και να μην το εκανα σωστα και να ειχε, ποσες εβδομαδες πια θα ετρεχε αιμα απο την ραγαδα? Σιγουρα ειναι αλλεργια. Ασε που και κληρονομικα να το παρεις, ειχε να μοιαξει το παιδι. Εμεναααα!!! Φουλ στις αλλεργιες απο γεννησιμιου μου και μεχρι τα 25 που κοπηκαν ολες μαχαιρι απο μονες τους!

Σεσιλια, το παιδι ειναι νωθρο απο την ιωσουλα....να μην ανησυχεις...γνωμη μου!!!

Ευη...τυχερη μεσα στην ατυχια σου! Σε ματιαξαν σιγουρα...για να λενε και τα κοριτσια που σε ειδαν απο κοντα για την ομορφια σου, σιγουρα ειναι ματι!!

Αργη....συμφωνω με την Λενα....αυτα μονο στο εξωτερικο. Στην Ελλαδα μην σου πω οτι αν τους παμε στα δικαστηρια στο τελος θα βγουν και θυματα οι θητες και θα τους πληρωνουμε και απο πανω....χαχαχα

Αληθεια...σε τι τιμες κλεινουν τα ξενοδοχεια στην χαλκιδικη απο τον τοπο σου?? Γιατι εδω ειναι φωτια για τους Ελληνες!!

Maimoudaki έγραψε:

νατασουλα μου μεχρι το σαββατο δε μπορω με την καμια... μεχρι να μεταφερθουν τα πραγματα δε μπορω, αγχωνομαι...

μπορουμε να βρεθουμε η δευτερα η τεταρτη, ο τολης σας εχει κατασυμπαθησει!!! χαχααχα!!

ρεσυ με τη διαιτα τι κανεις? την κανεις ακομα?

Αμοιβαία τα αισθήματα :):):):)

Θα κανονίσουμε για Δευτέρα ή Τετάρτη

Με τι δίαιτα συνεχίζουμε κανοπνικά, στις 15 κλείνω 2 μήνες

Εσείς?

Ιζακι εμενα παντως με το που εκοψα τα παντα παρουσιασε θεαματιβη βελτιωση ως προς το δερματικο σκελος..οχι αμεσως εκανε περιπου ενα διμηνο να καθαρησει πολυ καλα γιατι ειχε γινει χαλια το παιδι..

Αρτζ..αμα γινοταν αυτο στην Ελλαδα θα σου εκαναν αυτοι μισηση για νατισυμβατικη συμπεριφορα επιβατη..μα να βαλεις καροτσι σε λεοφωρειο..απαραδεκτη!!!!

Εύη πήγαινε σε ένα φασρμακείο και θα σου πούν αν χρειάζεται αντιτετανικό

Χρύσα εγώ ΣΚ δεν μπορώ, πηγαίνουμε Καβάλα :(

Εσείς δεν πηγαίνετε για κανένα μπανάκι?

Παρασκευη....πεμπτη..οποτε θελετε..δεν εχω προβλημα

Λεμε να παμε..ακομα δεν εχουμε παει

δεν ειχαμε χρονο καθολου...αλλα σας διαβεβειαονω πως το δικο μου το παιδι θα ειναι απο αυτα που τσιροπανε και τα ακουει ολη η παραλια..οποτε αμα πατε κατα καλληκρατεια μερια..και ακουσετε τιποτα ουρλιαχτα και τσιριδες..ναι εμεις θα ειμαστε

Θελω και εγω μπανακιιιιιι!!!!! Εκανα ονειρα για τις διακοπες μας αλλα ακυρωθηκαν. Κατι εγινε στην δουλεια του αντρα μου και μαλλον δεν θα του δωσουν αδεια το καλοκαιρι. Δεν υπαρχει αντικαταστατης πια.

Βρε παιδια...η μπεμπα περα απο το αιμα στα κακα δεν μου εμφανισε κατι αλλο. ΘΑ εμφανισει αργοτερα λετε , αν φαω κατι που την πειραζει? Δεν μπορω να καταλαβω τι σοι αλλεργια ειναι αυτη χωρις συμπτωματα. Και εγω πως θα ξερω τι να φαω και τι οχι??

αχ διακοπες... ο αντρας μου δε θα παρει αδεια.. δεν εχει βεβαια και καιρο που βρηκε δουλεια, γιαυτο ας κατσουμε στη θεσσαλονικη μεστη ζεσταρα να γουσταρουμε!!! χαχαχαχα!!

κ εμεις συνεχιζουμε, αν και δε χανω αλλο πλεον.. εχω κολλησει στα -4.5 κιλα. 2 μηνες παντως!! μπραβο νατασα!!

ιζακι αυτο με τις αλλεργιες δεν ξερω καθολου να σε βοηθησω. εμενα τον πειραζαν καποια φρουτα και γεμιζε σπυρια και συγκαιγονταν σαν τρελος. δεν ειχε αιμα δηλαδη..

Ιζακη αμα πας στο θεμα...Μωρο με αλλεργια τι τρωει η μαμα..θα δεις οτι υπαρχουν πολλα μωρακια με τα δικα σας συμπτοματα.

Θα βρεις απαντησεις γιατι τα κοριτσια το αντιμετωπιζουν καιρο.

Εμενα παλη δεν εκανε τιποτα με αιματακια η βλεννη στα κακα...μονο δερματικα.

Εμας βεβεια εδειξε αλλεγια 3ου βαθμου και 2ου στο πορτοκαλη και στην φραουλα..πορτοκαλη και φραουλα δεν τρωμε

εμεις πλεων εχουμε βαθμου 1..και τρωμε τα παντα

να μαι κ εγω...

καλοριζικο,..μακαρι απο σημερα ολοι να κοιμουνται..

:angry::angry::angry::angry::angry: εγραψα ενα κατεβατο κ με πεταξε..δε εχω χρονο να σας σχολιασω :(

ο μικρος χθες που πηγαμε για μπανιο εκανε θαυματα.

θυμαστε που σας ελεγα οτι στη περιοχη γυρω απο το πουλακι του ειναι κοκκινο με σπυρακια..ε σημερα το κοιταω σχεδον εφυγε :cheer:

αλλα εχει εδω κ μερες πισω στο πωπο που ειναι κοκκινο με σπιθουρια..

εχει το σχημα της κερκυρας(νησι) :silly:

κ δε λεει αν φυγει..σα ερπης ειναι :S

μα τι να ναι? :(

χθες ο μικρος 1 ωρα κ ενα τεταρτο δηλ(4-5.15 ηταν στο κρεβατι μας κ επαιζε με τα ποδια του κτλ..ελεος..μα τοσο πολυ να μη εχει σχεση με τον υπνο?

σας φιλω ολες..

στο προηγουμενο μην σας σχολιασα..τωρα δε μπορω :(:kiss:

izaki έγραψε:

Αργη....

Αληθεια...σε τι τιμες κλεινουν τα ξενοδοχεια στην χαλκιδικη απο τον τοπο σου?? Γιατι εδω ειναι φωτια για τους Ελληνες!!

χονδρικά ένα ξενοδοχείο στην Σιθωνία Χαλκιδικής 4*, all inclusive κοστίζει 500 ευρώ για μια εβδομάδα!!!!

δλδ εμάς 4 άτομα για μία εβδομάδα σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων μαζί με την πτήση και περιλαμβανομένων όλων θα μας στοιχίσει 2000 ευρώ!!

Θούλη θα στρώσει και η δικιά μου είχε μαλώσει με τον Μορφέα!!! :laugh: , τώρα έχουν κάλες σχέσεις!!!! :silly:

ο γιατρος με ειπε 5-10 αυγ να κανω τη αυχενικη..

εγω πηρα να κλεισω για 9 αυγ τη μερα που θα φυγουμε κ εχει μονο

1.15 κ κεινη τη μερα πεταμε για σαντορινη 6,30

κ φοβαμαι μη καθυστερησουν κ αργησω..

κ λεω να τη κανω τη εξεταση 16 οταν γυρισω..λετε να πειραζει?

θα ρωτησω φυσικα το γιατρο μου αλλα εσεις τι λετε? :dry:

Θου δεν ξερω.,...αμα αλλαζεις μηνα εκει κοντα..μπορει να καν πειραζει..

εγω εκανα την δικη μου αυχενικη μια μερα μετα αλλα μου ειπε οτι ειναι ΟΚ..ειναι και 6 ημερες..κοντα βδομαδα...δεν ξερω τι να σε πω

Αυτο με το κοκκιναδι στον πισινο το εκανε και ο δικςο μου, εγω τον αφινα χωρις πανα- οσο μπορουσα- του φορουσα βαμβακερο σορτσακι. Τον ξεπλενα σε καθε κατουρημα με σκετο νερακι και σε κακα με νερακι και υποαλλεργικο σαπουνακι , εβαζα και σουντοκριμ, καθαρησε σε 3-4 μερες εντελως.

Αυτο επειδηνωνετε απο την πανα, αμα μπορεις εχε τον γυμνουλι

Ασχετοπ Αρτζ αλλα το Συθωνια...ειναι πλεων 5αρη

Δεν ειναι βεβεια και κανενα φοβερο και τρομερο, προσφατα εκαναν ανακαινηση- ειχε δουλεψει ο αδελφος μου στην ανακαινηση- καμια σχεση με το Μελιτον..αλλα ειναι ωραιο και η Θαλασσα εκει καλη

Cesilia έγραψε:

Ασχετοπ Αρτζ αλλα το Συθωνια...ειναι πλεων 5αρη

Δεν ειναι βεβεια και κανενα φοβερο και τρομερο, προσφατα εκαναν ανακαινηση- ειχε δουλεψει ο αδελφος μου στην ανακαινηση- καμια σχεση με το Μελιτον..αλλα ειναι ωραιο και η Θαλασσα εκει καλη

λέγοντας Σιθωνία εννοώ το 2ο πόδι της Χαλκιδικής.....υπάρχει και ξενοδοχείο με αυτό το όνομα? δεν ξέρω :dry:

όμως ποιές οι τιμές από Ελλάδα για Χαλκιδική?

Μάρθα γιατί δεν παίρνεις και σε κανένα άλλο να ρωτήσεις?

Εμένα πάντως την αυχενική μου την έκανε ο γιατρός μου

μόνο για β επιπέδου πήγα στην Ψαρρά

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...