Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

thalia7 έγραψε:

cer'8 (σεροτο )λεγονται κ εχουν σχετικα καλη μυρωδια ειναι φυτικα απο ριζες τριανταφυλλιας κ κατι αλλα

κ καθε βραδυ κολλαω ενα στο κρεββατι της μικρης,αλλα κ μεις αν παμε καπου ,με δεντρα κ βλαστηση κολλαμε στα ρουχα μας

απλα πρεπει πριν τα κολλησετε να τα πατησετε να βγει το εκχυλισμα να ποτισει το χαρτακι

μάλλον αυτά θα εννοεί και η αδελφή μου τελικά!!!

κάνουν δουλειά μου είπε!!!

Γιώτα η 1η εβδομάδα θα είναι δύσκολη.....δεν μπορείτε να κάνετε skype με κάμερα να βλέπεστε κιόλας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

i love skype

τελικα αυτα τα τσεροτα ειχα..

φιλεναδογιωτουλα μουυυυυυυυ :kiss::kiss::kiss::kiss:

ανατριχιασα ετσι πως τα πες... :(:(:(

περα απο τις ιντερνετ φιλες θα σου λειψουν οι κανονικες? :S

σαν τον κλεφτη μπαινω κ εγω να γραψω δειλα δειλά..!! :laugh: :laugh: :laugh:

Παναγιωτα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου!ενα ακομη μικρο γλυκο αντρακι θα σε ανακηρυξει γυναικα της ζωης του!! ;););):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Μαρακι κ εγω ειμαι σιγουρη πως οταν με το καλο κανω δεετερο μωρακι,θα ειναι αγορακι παλι!!α!κ αυτο με την ημερα της ωορηξιας δεν πιανει παντα!εγω εκανα σκανδαλιες :silly: :silly: :P:P:lol::lol::lol: ,5 ΗΜΕΡΕς ΠΡΙΝ,κ ομως εχω αγορακι!! ;);)

Χρυσα μη χανεις την ελπιδα!εμεις αποθηλασαμε μεσα στην ημερα μετα απο προσπαθεια 3 ημερων!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΑΛΛΑ πολλη κουρασηηηηηηηηη!οποτε πηγιανε κ πηγιανει να τραβξηει την μπλουζα..τσουπ!παιχνιδι κ δραστηριοτητες!ξεπατωθηκα!φυσικα το βραδυ δεν εχω κουραγιο για βραδινο αποθηλασμο κ ετσι θηλαζουμε 3 φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας,κ τελος!!κ το βραδυ κοιμαται μετα το γαλα του ,που το πινει στο μπιμπερο,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΛΛΑ ξαναλεω,πολλη κουραση το θεμα αποθηλασμου :S !

ειμαστε 11.500 κ 82 εκ.!!ασχετο,αλλα χαρηκα,πηραμε 6 ποντους σε εναμιση μηνα!, κ το λεω! :silly: :silly: :silly:

Γιωτα μου δε σε γνωρισα απο κοντα,αλλα συγκινηθηκα με οσα εγραψες..ευχομαι γρηγορα να σμιξετε ολη η οικογενεια στη Χιο! :kiss::kiss::kiss:

Νατασουλα θα πατε Καβαλα;;πηγαμε αμμολοφους την Κυριακη κ ηταν υπεροχα!

εμενα αυτα τα αυτοκολλητα για τα κουνουπια,του κορρε ειχα,δεν εκαναν τιποτα! :angry::angry:

σπιτι βαζω ταμπλετα στο σαλονι κ υγρο αντικουνουπικο στην κρεβατοκαμαρα κ μια χαρα!

να δω στο καμπιγκ τί θα κανω,που φευγουμε την αλλη εβδομαδα.. :dry::dry: !

Ευη κ εγω εδω κ λιγες ημερες δινω δελτα αντβανς γιαουρτακι σκετο,αν κ δε τα πολυσυμπαθω,επειδη το τρωει ευκολα οταν ειμαστε εξω κ δε τον κυνηγαω!αυτο να ειναι μονο κ μικρο το κακο! ;);):)

Μπεμπουλη=Αναστασια,να πας οπωσδηποτε στο δημαρχο!να τον πιεσεις,να του μιλησεις,μη το αφηνεις ετσι!

κοριτσια,εμενα αν κ το ΑΦΜ μου ληγει σε 7,εκανα απογραφη τη Δευτερα το βραδυ,μετα τις 12,κ τη δεχτηκε το συστημα!

φιλια σε ολες!καλους κ αδιασπαστους υπνους! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Κοριτσαρες μου, δεν αντεχα αλλο μακρια σας!

Εννοειται πως δεν μπορω να σας παρακολουθησω!

Κανενα συνταραχτικο νεο?

Οι εγκυουλες καλα?

Ζουζουνες μου καληνυχτα!

νυσταααζω!

Φιλακια!

Αμάν ρε Γιωτάκι, δεν τις μπορώ αυτές τις σκηνές ούτε καν όταν φεύγω για τη δουλειά. Άντε να περάσει γρήγορα ο καιρός.

Θούλη δεν έχω λιγούρες. Αυτό το είχα απο τη μέρα που γεννήθηκα. Με μια λιγούρα είμαι :angry::angry::angry:

Αναστασία εγώ με το που έμεινα έγγυος ο μικρός σεληνιάστηκε και θυμήθηκε τα παλιά. Ξυπνάει 1223 φορές μες τη νύχτα για θηλασμό λες και είναι νεογέννητο. Και τη μέρα άλλο τόσο. ΑΑαααα... :S:S

Καλημερα ομορφες!!!!

Σηκωθηκα πρωι πρωι να μαγειρεψω για το Νικολα και μετα θα φυγουμε για θαλασσα.

Γιωτα μου με το καλο να φυγετε και εσεις.Μη στενοχωριεσαι. :kiss:

Ρε Νατασουλα Παρασκευιατικα δουλεια και αυτοι οι αχρειοι;;;; :angry:

Θουλι και Θαλεια τι γελιο εριξα με τα τσιροτα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ιουλια μπραβο για τον αποθηλασμο!!!Ρε συ βγαζεις με θηλαστρο;;; :ohmy::ohmy:

Πάντως μη νομιζετε οτι αμα αποθηλασουν θα κοιμηθειτε.Απο 11 μηνων αποθηλασα και τωρα κοντευει 16 και στανταρ ξυπναει 2 με 3 φορες.

Ευτυχως τωρα πηγαινει και ο αντρας μου και το πρωι τους βρισκω στο ημιδιπλο να κοιμουνται μαζι. :lol::lol::lol:

Χρυσα εγω εχω διαβασει και στανταρ θα το ξερεις και εσυ οτι γυρω στον 8ο μηνα που βγαινει πρωτογαλα αποθηλαζουν γιατι δεν τους αρεσει.

Θα μας πουν και τα κοριτσια.

Σας φιλώ όλες σας.Καλο Σαββατο!!!!!

Αγαπη μου που εισαι εσυ;;;;; :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σε εψαχνα βρε τρελό!!!!Καλ ειμαστε κοριτσακι μου.

Ο μικρος τα σπάει όλα.

Στο γυναικολογο ειχα παει τη Δευτερα και μου ειπε οτι και το 2ο θα ειναι αγορακι!!!!! :woohoo: :woohoo:

Πότε θα τα πουμε μωρε;;;

Ευχομαι να ειστε καλα με τον Αγγελο, να περασετε ωραιο καλοκαιρακι.

Σε φιλώ.

Πάω να κανω καμια δουλεια. :angry: Μπλιαχ......

καλημερουδια!!ξυπνησα πρωι πρωι κ αντι να κανω καμια δουλεια,σερφαρω!! :P:P:P:P

Παναγιωτα μου τί κανεις;;;ολα καλά;;η κοιλιτσα;;μπανακι ακουω!μμμμμμμμμ!εμεις το απογευμα,μολις γυρισει ο μπαμπας μας απο τη δουλεια! :)

βρε δε βγαζω πλεον με θηλαστρο!το σιχαθηκα το θηλαστρο! :angry::angry::angry: του δινω ολυμπος βιολογικο ή καμια φορα delta advance,μονο το βραδυ πριν κοιμηθει ομως!τη νυχτα θηλαζω,το πρωι φυσικα θηλαζω,εε!την υπολοιπη ημερα αποθηλαζουμε κ τρωμε φρουτα,φαγακι κ παιιιιιιιιιιιιιιιιιιζουμε για να μη ζηταμε μεμε! ;);) :laugh:

δεν αποθηλαζω τοσο για να κοιμηθει,αυτο το εχω παρει αποφαση οτι ΔΕΝ,οσο επειδη κουραστικα να βγαινω εξω κ να εχω το αγχος ποτε θα θηλασει,που θα ειμαι,τί θα κανω,να μην εχει ΚΑΝΕΝΑ προγραμμα σε ωρες φαγητου..εεε..φτανει!τουλ.τωρα στρωσαμε ημερησιο προγραμμα!

σας φιλω!την καλημερα μου σε ολες! :kiss::kiss::kiss:

χαχαχα αγορομανουλα!!! τελεια πολυ χαρηκα θα εχεις δυο κουκλους τωρα!!!!

εγω χαθηκα οπως ειχα προαναγγειλει κ τωρα επεστρεψα στη βαση μου...εδω δηλαδη! τα παμε πολυπολυπολυ καλα!

αντε οποτε θες να κανονισουμε καφεδακι!!! να προσεχεις,φιλια πολλα!!!

φρανιτα μου ξεχασα!προσωπικα δεν πολυσυμπαθω τα γιαουρτακια τυπου advance,δηλ.επιδορπια γιαουρτιου,επειδη τα θεωρω κενες θερμιδες!ασε που ειναι μεσα στα γλυκαντικα!ουτε κρεμες δινω,για τον ιδιο λογο κ γενικα δε τις θελω τις σκονες.. :dry::dry:

παρολοα αυτα,τα επιδορπια γιαουρτιου τα δινω που κ που για δικη μου ευκολια οταν ειμαι εξω..

εννοειται πως δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ασχημα!αυτη ηταν καθαρα η δικη μου αποψη κ προτιμηση βρε! :)

επισης,γιατι να δωσεις γαλα σκονη;;;;;;;;;;;;;;;πολυς κοπος!παρε φρεσκο ή καποιο βιολογικο υψηλης παστεριωσης! ;)

φιλακια κ καλες διακοπουλες! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

savropinguinos έγραψε:

γεια σου Παναγιώτα,ολα καλα με τη Χιο ,βρηκαμε σπιτι νοικιασαμε, οΓ φευγει σημερα,Δευτερα ξεκιναει κανονικα δουλεια,εγω περιμενω τη μεταθεση μου ,οταν ερθει με το καλο θα ακολουθησουμε εγω κ η μικρή.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝ ΠΑΣ ΧΙΟ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΧΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ.

Καλημέρα,

η μικρούλα μου αποθήλασε μόνη της, το πρωινό της το έκοψα εγώ (ούτε που την πείραξε) και το βραδινό μόνη της στους 19 μήνες!!!

τώρα ούτε που θυμάται τίποτα!!!!

τελικά χθες καμμιά ξεκούραση, αφού ήρθε ο Λουκάς από το σχολείο αρχίσαμε με τον άντρα μου και κόβαμε τους θάμνους για να βάλουμε το σπιτάκι....μας πήρε 2 ώρες να τους κόψουμε.....μιλάμε έγινα πτώμα και βέβαια δεν βγήκαμε έξω για φαγητό παρά παραγγείλαμε πίτσα και μπυρίτσα και πήγαμε νωρίς για ύπνο...αν και εγώ σηκώθημα μια φορά εξαιτίας της μικρής!!!!

σήμερα συνεχίζουμε το έργο, ήρθε ένας φίλος για βοήθεια και φτιάχνουν το έδαφος για να βάλουν το σπιτάκι!!!

τα παιδιά κατενθουσιασμένα που "βοηθούν"!!! έχουν πάρει φτυάρια και τους βοηθούν!!!!

καλό μπανάκι σε όσους πάνε σήμερα.....καλό Σάββατο..... :kiss:

α Γιώτα μια φορά που ο άντρας μου είχε πάει για 1 εβδομάδα Βερολίνο κάθε βραδάκι και πριν κοιμηθούν τα παιδιά κάναμε skype και έβλεπε και τα παιδιά......επομένως μην ανησυχείς η τεχνολογία είναι υπέρ σας!!!....ο άντρας σου πήγε ακτοπλοϊκώς? ε βέβαια θα πληρώσει ο στρατός αεροπορικό εισητήριο?!!!!

Ιουλία χάθηκες... :kiss:

καλημερααααααααααααα

τι κανετε?

βρε ελενη που χαθηκες?

ολα καλα η δουλεια?

η ζουζουνες?

ιουλια κ γω μονο βραδυ σχεδον θηλαζω..αλλα..σαββατοκυριακα κ το μεσιμερι για να κοιμηθει... :huh:

αργι οποτε μιλας για το κηπο σας ζηλευω..θλεω κ γω τοοοοοσο πολυ να ειχα κηπο...κερνας καφε? :P

φρα μια χαρα διακοπουλες ακουω...τελειαααα..

εμεις σημερα ειχαμε καλο βραδυ..μπορω να πω κοιμηθηκα..

ξυπνησε 2 φορες αλλα τελικη ωρα 9..κ ευτυχως σημερα στη δουλεια ηρθα αντι για 9 στις 10..οποτε κοιμηθηκα ;)

παναγιωτα :kiss::kiss:

Παναγιώτα να τα εκατοστήσεις , Χρόνια Πολλά, με το καλό το αντράκι.....

σου τα λέω και από δω!!!! :woohoo: :kiss:

Θούλη κερνάω καφέ και μπάρμπεκιου :woohoo: :kiss:

παναγιωτα εχεις γενεθλια??????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλε κ δε το λες??????????? :angry:

χρονια πολλααααααααααααααααααα

να χαιρεσαι τα αντρακια σου κ με το καλο να ερθει κ το ...3(βαζω κ τον αντρα σου) :P

αργι μπαρμπεκιου? :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

καλημερα κοριτσια τι κανετε καλε???

εμεις ειμαστε πολυ καλα αλλα σημερα δεν θα παμε για μπανιο γιατι ειμαι λιιιγο κουρασμενη και το μονο που θελω ειναι να κοιμηθω χαχαχα

παναγιωτα μου χρονια σου πολλα κοπελα μου!!!!

αφροδιτη...χαθηκαμε καλε τι κανει ο μανωλακης???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...