Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σήμερα το σάιτ κολλάει πολύ!!!

διακοπή νερού? διακοπή ρεύματος? τι είναι αυτό?

εδώ δεν έχουμε τίποτα!!!

στην χώρα όμως της οργάνωσης κ.λπ. κ.λπ. συνέβη το εξής:

τις τελευταίες μέρες έχουμε 39 βαθμούς, κάυσωνα, και το ICE (ιντερσιτιεχπρεσσ)....(σαν το δικό μας τρενάκι καλή ώρα!!! :laugh: )

έχει κλιματιστικό το οποίο, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 32 βαθμοί, αυτό σβήνει!!!! :ohmy: , με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αέρας από πουθενά αφού τα παράθυρα δεν ανοίγουν!!!! και ταξίδευε ένα σχολείο και ένας μαθητής λυποθήμησε από την ζέστη, σάλος έγινε.....κατηγορήθηκε ο οδηγός, ο οποίος έλαβε μήνυμα στην κονσόλα του ότι το κλιματιστικό θα σβήσει και έπρεπε να σταματήσει το τρένο και να ανοίξει τις πόρτες ώστε ο κόσμος να πάρει αέρα!!!! αλλά ο ίδιος ταξίδεψε 70χλμ χωρίς καθόλου αέρα!!!

βέβαια τον πάνε στα δικαστήρια αυτόν, όλον τον οργανισμό αλλά και αυτούς που ρύθμισαν το κλιματιστικό!!!

το ρύθμισαν έτσι ώστε να σβήνει γιατί αν δεν σβήσει τότε τα ηλεκτρονικά μέρη του τρένου σβήνουν!!! μπάχαλο δηλαδή!!! :S

τώρα αντικαθιστούν κάθε βαγόνι με νέο κλιματιστικό!!!!

οι δε επιστήμονες που ρύθμισαν τα κλιματιστικά είπαν ότι δεν φαντάστηκαν ότι μετά από 20 χρόνια η θερμοκρασία στην χώρα θα ανέβαινε τόσο πολύ!!!! :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi έγραψε:

σήμερα το σάιτ κολλάει πολύ!!!

διακοπή νερού? διακοπή ρεύματος? τι είναι αυτό?

εδώ δεν έχουμε τίποτα!!!

στην χώρα όμως της οργάνωσης κ.λπ. κ.λπ. συνέβη το εξής:

τις τελευταίες μέρες έχουμε 39 βαθμούς, κάυσωνα, και το ICE (ιντερσιτιεχπρεσσ)....(σαν το δικό μας τρενάκι καλή ώρα!!! :laugh: )

έχει κλιματιστικό το οποίο, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 32 βαθμοί, αυτό σβήνει!!!! :ohmy: , με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αέρας από πουθενά αφού τα παράθυρα δεν ανοίγουν!!!! και ταξίδευε ένα σχολείο και ένας μαθητής λυποθήμησε από την ζέστη, σάλος έγινε.....κατηγορήθηκε ο οδηγός, ο οποίος έλαβε μήνυμα στην κονσόλα του ότι το κλιματιστικό θα σβήσει και έπρεπε να σταματήσει το τρένο και να ανοίξει τις πόρτες ώστε ο κόσμος να πάρει αέρα!!!! αλλά ο ίδιος ταξίδεψε 70χλμ χωρίς καθόλου αέρα!!!

βέβαια τον πάνε στα δικαστήρια αυτόν, όλον τον οργανισμό αλλά και αυτούς που ρύθμισαν το κλιματιστικό!!!

το ρύθμισαν έτσι ώστε να σβήνει γιατί αν δεν σβήσει τότε τα ηλεκτρονικά μέρη του τρένου σβήνουν!!! μπάχαλο δηλαδή!!! :S

τώρα αντικαθιστούν κάθε βαγόνι με νέο κλιματιστικό!!!!

οι δε επιστήμονες που ρύθμισαν τα κλιματιστικά είπαν ότι δεν φαντάστηκαν ότι μετά από 20 χρόνια η θερμοκρασία στην χώρα θα ανέβαινε τόσο πολύ!!!! :S[/quot

έλα βρε αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα εδώ και δεν τρέχει απολύτως τίποτα.

Αν παραπονεθείς κιόλας ότι δε νιώθεις καλά μέσα σε μέσο μαζικής μεταφοράς θα σου πούνε κιόλας ας πρόσεχες να μην ανέβαινες

xaxaxax Αργη ...πολυ μου αρεσε αυτο!!!

οχι γιατι ολοι κατηγορουν την Ελλαδα..τελικα παντου υπαρχει ενας μηθος..δεν ειναι inverter τα κλιματιστικα σας!!!!!>

Αφρο - Παναγιωτα wellcome back..μας λειψατε

Εγω υδρονω..τετοια σαουνα!!!!!!

Χτες λοιπον πηγαμε για μπανιο..

Ο μικρος ξετρελαθηκε!!!!!

ητανε μεσα στη θαλασσα, επεζε με την αμμο, εφαγε αμμο..εγω τον πασαλειψα με αντιηλικο..δεν ηθελε να φοραει καπελακι..γεννικα ηταν αλλο μωρο

στο αμαξι στο πηγενε ητα σουζα, στον γυρισμο κοιμηθηκε..την νυχτα ομως δεν μου εκανε την χαρη..κλαψ κλαψ

Ρε κοριτσια εσεις οταν πατε με τα παιδια τι παιρνετε μαζι σας

γιατι εγω περα απο τα βασικα, μπλουζακι πανες, πετσετα αντηλιακο, καπελακι..και ενα σετ κουβαδακια και ξηρα τροφη και νερο...δεν πηρα μαζι μου κατι...πειτε ιδεες

Κοριτσια σας διαβασα οσο πιο γρηγορα γινοτανε!!!

Νατασα χαρηκα που διαβασα νεα σου!!!Εννοειται οτι αν θες συμπεθεριαζουμε. Με τα χιλια!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Κοριτσια μου λειπετε αλλα με τον μικρο δε μπορω να κανω τιποτα.Ο αντρας μου δεν τον κραταει για να κατσω στο λαπτοπ και οταν κοιμαται ο μικρος εγω ειμαι κομματια. :S

Θουλιτσα εχουν βελτιωθει καθολου τα παραγματα με τις αναγουλες;;;;

Γωγουλα νομιζω οτι πρεπει να ακολουθησεις τη συμβουλη της Σες(για το γιο)!!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια και εμεις πολλα εξοδα.ΚΑι να πεις οτι εγω χαλαω τιποτα.Ολο σπιτι ειμαι και ρουχα μονο εγκυμοσυνης πήρα. :ohmy::ohmy:

Μαρια Ιωαννα καλη επιτυχια με το μαστερ!!!!

Γιώτα τελικα με τη Χιο τι έγινε;;;;;

Αργυρουλα το ειπανε οι ειδησεις εδω.Εφτασε λεει 50 βαθμους κελσιου η θερμοκρασια .Θεος φυλάξοι!!!!

Αφροδιτουλα :kiss::kiss::kiss:

Νατασουλα,Χρυσα,Αναστασία,Φραν,Βενι,Σισσιώ,Βίκυ (ξεχναω καποια;;;)τα φιλια μου!!!!!!!

Χρυσα και εγω αυτα παιρνω + μωρομαντηλα.

Και ο δικος μου τρωει αμμο,πετρες και επειδη δε θελει με τιποτα καπελο του πήρα μπαντανα και του σφιγγω την κεφαλα. :unsure::unsure:

Ρε κοριτσια πολυ κοντοι ειμαστε.80 ποντοι!!!Ρεβυθουλιδες. :blush:

Χρύσα τι άλλο να πάρεις δηλαδή για μία ή δύο ώρες που πάς?!!

αυτά είναι αρκετά βασικά το νερό είναι πολύ σημαντικό!!

Χαμός έγινε κάθε μέρα είναι στις ειδήσεις και να θέλεις να το ξεχάσεις δεν μπορείς!!! :laugh:

Παναγιώτα μην ανησυχείς έχει μέλλον, άλλωστε λένε ότι οι ψηλοί δεν έχουν μυαλό!!!! ;):P

αύριο βάζουμε το ξύλινο σπιτάκι στον κήπο, επιτέλους!!!

η μικρή μόλις κοιμήθηκε αφού με ταλαιπώρησε το βράδυ!!!

ΜαρίαΙωάννα σε έχω φίλη στο FB ή δεν είσαι?

Παναγιωτα...ωραια ιδεα η μπαντανα..γιατι και εμεις κεφαλα εχουμε!!!!!!!

θα παω να παρω σημερα πριν παμε!!!!

Εμεις ειμαστε 77 ποντους ξαπλωμενοι...σηγα μην ειστε κοντουληδες..μια χαρα κουκλακι ειανι ο κουμπαρος..αλλιως δεν θα φτανει ο Χριστοφορος να τους αλλαξει τα στεφανα!!!!!!

Παρεπιπτοντος και η κουνιαδα μου και ο αντρας της ειναι πρωτο μποι..κοινος ολιγος μετριου αναστηματος..και ο κουμπαρος τοςυ ηταν 2,02...ειχε φαση γιατι ηταν ενα σκαλοπατη κατω...χιχιχιχι

Τουλαχιστον εγω ειμαι κοντουλα..και η κουμπαρα μου ειναι στο υψος μου..χαχαχ

Ρς κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα, η κουμπαρα μου εχει γεννεθλεια 25/07..γινετε 18!!!

περισυ δεν την πηρα τιποτα και δεν πηγαμε γιατι

ο μικρος ειχε τις ωτιτιδες κλπ...

καμια ιδεα;;;

θελλω να της παρω κατι ομορφο και χρσημο..γιατι εχει ενα αρκετα σοβαρουτσικο προβλημα υγειας και οσο να ναι...

αρωματα μπιζου κλπ δεν παιζει γιατι της τα παιρνω Χριστουγεννα.

Ελεγα να της παρω κανενα σετακι νυχτικια με ρομπα, ενα σεξι κομματι...αλλα και παλη..πειτε καμια ιδεα

γεια σου Παναγιώτα,ολα καλα με τη Χιο ,βρηκαμε σπιτι νοικιασαμε, οΓ φευγει σημερα,Δευτερα ξεκιναει κανονικα δουλεια,εγω περιμενω τη μεταθεση μου ,οταν ερθει με το καλο θα ακολουθησουμε εγω κ η μικρή.

Cesilia έγραψε:

Ελεγα να της παρω κανενα σετακι νυχτικια με ρομπα, ενα σεξι κομματι...αλλα και παλη..πειτε καμια ιδεα

νομίζω ότι αυτό το αγοράζουν άντρες προς τις γυναίκες και όχι γυναίκες προς γυναίκες!!!!

εγώ συνήθως κάνω δώρα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του εορτάζοντα...έχει κάποιο χόμπι? διαβάζει βιβλία? με τι ασχολείται? ποιά τα ενδιαφέροντά της?

Δεν ασχολειτε με κατι συγκεκριμενο.

Της αρεσε να μαγειρευει καποιο διαστημα και της πηρα μια σειρα του Τσελεμεντε πολυ καλη..νομιζω προπερσι

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει και πολυ χρονο γιατι πρεπει να κανει συνεχεια ασκησεις , γυμναστικη κλπ - συγκεκριμεν απραγματα- επειδη εχδει σκληρινση κατα πλακας.

Βιβλια δεν πολυδιαβαζει, οταν ηταν τελευταια φορα στο νοσοκομειο της πηγα καποια απο αυτα που εχω , της αρεσαν πολυ αλλα να αγορασω βιβλιο γι δωρο και δη λογοτεχνικο δεν ειναι γι'αυτην..καποιο λευκομα η συλλογη παλη..δεν εχει δικο της σπιτι να πω θα κοσμησει καποια βιβλιοθηκη κλπ

οταν λεμε σεξι καλε οχι κανενα κοκκινο με φουντιτσες κλπ..χαχα..θα ειχ επολυ πλακα.

Θυμαμαι περισυ τα Χριστιουγεννα της ειχα παρει ενα νυστικακι Gui Laroche με παντοφλακια Vicktoria's Secret το νυχτικακη ηταν στιλ Homewear οποτε ελεγα παλη κατι τετοιο

Αμα εμενε μονη της σε δικο της σπιτι κλπ θα μπορουσα να της παρω κενενα ωραιο σετ σεντονια, κανενε κουβερλι, κουβερτα καλη, καποιο διακοσμιτικο...καποιο σετ κουζινας κατι ρε παιδι μου..αλλα με περιοριζει αρκετα

Φυσικα Ο Χριστοφορος θα παρει στη νονα του ενα ωραιο μπουκετο λουλουδια

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο :)

Φρανίτα λυπάμαι πολύ για την θεία σου :)

Ο γιός της είναι απλά απαράδεκτος που δέχεται τέτοια συμπεριφορά :angry:

Χρύσα κι εγώ αυτά παίρνω στην θάλασσα

Για την κουμπάρα σου γιατί δεν παίρνεις κανένα ρολόι?

Παναγιώτα μια χαρά μου φαίνεται το ύψος

Εμείς είμαστε 77εκ

ΜαρίαΙωάννα καλή επιτυχία με το τεστάκι :)

Αφροδίτη προσπάθησε να μην αγχώνεσαι με την περίοδο γιατί μπορεί να είναι και ψυχολογικό ;)

Πως περάσατε με την πεθερά?

Πήγατε καμιά βολτίτσα?

Αργυρώ ελπίζω να κοιμηθεί κανένα 3ωρο η Ρέα να ξεκουραστείς κι εσύ :)

Βίκυ καλά να περάσετε :)

Γιώτα γιατί τόσες ώρες χωρίς νερό? από βλάβη?

καλημερουδια!!!!!!

τι αθλιο βραδυ...

μα απο πια μπαινουν τα κουνουπια?

σιτες εχουμε..κ οτνα απλωνω ρουχα σβηνω φωτα..

δε γινετε θα παω να παρω ταμπλετες

ξυπνησε γκαριζοντας κ ξινοντας τον..

ουτε μεμε δε ηθελε..

καμια40 τσιμπηματα εχει ρε παιδια :(:(:(:(:(

το γιαβρι μου

μες το βραδυ ψαχναμε κουνουπια..

ποοσο πολυ νυσταζω...

φρανιτα δε ξες ποσο στεναχωρεθηκα..αλλα η νυφη κ πολυ σκλυλα

ποσο πολυ μπορει αν γινει μια αθλια γυναικα τοοοοσο σκυλα.

που να τα βρει μπροστα της

κ φυσικα καλα εκανες κ τη εβρισες.

αν μπορεισ να ξαναπας ρε..

παναγιωτα 2.5 μερες χωρισ νερο?πως ειχατε αντεξει??? :ohmy:

αργι απαραδεκτο να μη εχουν inverter :angry:

νατασουλα αδεια ποτε παιρνεις?

γωγουλιη ιωαννα ολα καλα?

σες κ γω αυτΑ περνω..φρουτα παντα..μα τι φρουτα κατεβαζει..

αφροοοοοοοοοοοοοοοο :(:(:(

τι να πω :(

μαριαιωαννα καλη επιτυχια..εγω εψαχνα σπιτι οταν ειμουν εγκυος..φρικη καλοκαιρι ειχα κ αναγουλες

παναγιωτα εφυγε η μαμα κ δε εχει βοηθεια'? :(:kiss::kiss:

αναστασια πιεσε κατασταση..δε ηξερα οτι κ οι δυο σας ειστε ανεργοι ρε :(:(

Νατασουλα καλη ιδεα!!! δεν το σκευτηκα καθολου

Της εχω παρει ενα καλο σαν δωρι στη βαφτηση....τωρα θα της παρω εν απιο καθημερινο!!

να εισαι καλα..γιατι ρολογια φοραει και θα το χαρει πιστευω

Μάρθα 1-15 Αυγούστου παίρνω άδεια

Για τα κουνούπια μπορείς να τον αλείφεις με τις φυτικές κρέμες που τα απωθούν. Εγώ έχω σωθεί με αυτές γιατί στο χωριό έχουμε πάρα πολλά

Όταν τον τσιμπήσουν και μετά τι βάζεις fenistil?

Αναστασία να μην το αφήσεις το θέμα με τον παιδικό

Να πας οπωσδήποτε να πιάσεις τν Δήμαρχο και να το απαιτήσεις :angry:

Χρύσα στο πρότεινα γιατί κι εγώ σκεφτόμουν τί να πάρω στην βαφτιστικιά μου που τελείωσε φέτος το Λύκειο και κατέληξα σε ρολόι

οχι νατασουλα..δε εχω ουτε φενιστιλ..

να μη βαλω ταμπλετα?

θα παρω κ αλοιφη.αλλα νομιζα οτι η αλοιφη που λετε ειναι σα τι φενιστιλ σε φυτικη..

θΟΥΛΗ εγω του εχω παρει και του βαζω κατι εντομοαποθυτικα αυτοκολλητα του Κορρε , επισης ειναι πολυ καλα και τα MFREE που εχει σπρει και ειξαι φυτικα χωρις χημικα

Αλλιως αμα δεν θελεις φενιστιλ εχει η φριζιντερμ το Crilen και σαν εντομοαποθυτικο αλλα και για τα τσιμπιματα

Η παιδίατρος μου είπε ότι μπορώ να βάλω ταμπλέτα αλλά όχι στο δωμάτιο που κοιμάται το μωρό.

Η κρέμα που σου λέω είναι για να μην τσιμπάνε τα κουνούπια, σαν το autan αλλά φυτική και δεν μυρίζει χάλια :x

Θούλη οι ταμπλέτες δεν είνα υγιεινές και κυρίως για παιδιά, η αδελφή μου βάζει ένα αυτοκόλλητο στην κούνια και δεν πλησιάζουν τα κουνούπια! όταν την ρώτησα τι αυτοκόλλητο είναι αυτό με "κορόϊδεψε" γιατί δεν το ήξερα "εδώ όλοι το ξέρουν" μου είπε!!!

natasoula έγραψε:

Αργυρώ ελπίζω να κοιμηθεί κανένα 3ωρο η Ρέα να ξεκουραστείς κι εσύ :)

:S

να ξεκουραστώ? η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο δικό μου λεξιλόγιο....σπάνια την βρίσκω!!!

μέχρι τώρα - που κοιμάται - έχω σιδερώσει 4 πλυντήρια, άπλωσα 2 το ένα στέγνωσε και θα το σιδερώσω τώρα, έβαλα άλλα 2 πλυντήρια αλλά τα έβαλα στο στεγνωτήριο και επίσης έχω να μαγειρέψω - αν και θα πάμε έξω για φαγητό το βραδάκι - αλλά τα παιδιά τι θα φάνε το μεσημέρι?! έτσι θα κάνω μπιφτέκια που είναι και εύκολο!!!

δεν μπροώ να καταλάβω πώς μαζεύονται τόσα άπλυτα!!!

και ω ναι μόλις τώρα ξύπνησε το μπουμπούκι!!!! :ohmy:

Χρύσα καλό το ρολόι αλλά μπορείς να της πάρεις και κάτι για την γυμναστική της!!!

Αρζτ καλο κουραγιο!!!

Ψαχνω τωρα στο oroloi.gr εχει ωραια, σκεφτικα να της παρω ενα σπορτιφ χρονογραφο, εχει μερικους σε καλη τιμη..με ενα σμπαρο δυο τριγωνια

Αργυρώ κακώς δεν ξεκουράζεσαι όταν κοιμούνται τα παιδιά

Οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν ;)

Τα λέω σ'εσένα να τα ακούω κι εγώ :whistle::whistle::whistle::whistle:

Εγώ όλη την βδομάδα τελειωνα το μαγείρεμα στις 12 το βράδυ :(

Τα αυτοκόλλητα ούτε εγώ τα ξέρω :dry::blink:

αν παρω ταμπλετα θα μπει στη κουζινα..

λετε να παρω μονο τη αλοιφη?

τη φυτικη κ να τη βαζω πριν κοιμηθει?

εχω κατι αυτοκολλητα που τα χω απο περισι που ηταν μωρο .

λενε μυριζουν κερασι αλλα βρωμανε εντονα :dry:

TZA!!!!

Τελευταία και καταιδρωμένη.....

Τι μου κάνετε?

Τις τελευταίες μέρες σας διάβαζα στα γρήγορα αλλα είχα τόση δουλεια που ήταν αδύνατο να γράψω κάτι...

Το κλιματιστικό δουλευει κια εμένα ο ιδρώτας μου τρέχει :angry::angry:

Για τα κουνούπια εγώ του βάζω αυτα που ανέφερε η Χρύσα της frezyderm.

το ένα λέγεται όντως crilen και το αλλο δεν θυμάμαι ρε σεις...

Εντομοαπωθητικο και για μετα το τσίμπηκα η κρεμούλα είναι πολλή αποτελεσματική...

Στη θάλασσα παίρνουμε μια από τα ίδια συν φρούτα ή γιαουρτάκι ή επιδόρπιο γιαουρτιού( μη με μαλώσετε αλλα αρχισε να διαλεγει τι θα φαει και πολλες φορες του δίνω και πράγματα που δεν υποστηρίζω γιατί τον λυπάμαι)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...