Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

savropinguinos έγραψε:

η μικρη χτυπησε το κεφαλι της στη γωνια του τραπεζιου ,ουρλιαζε απο το κλάμα ,η ψυχουλα μου...

το πουλακι μου!!!!!!!!!!!!!

θα κανει μελανια..βαλε βουτηρο...

να μου το φιλησεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαναράκι μου, κάλα σου είπαν για το βούτηρο, λένε πως πιάνει.

Αν σε παρηγορεί εμένα 2φορές έχει σκίσει το χειλάκι της σε γωνία τραπεζιού ,στη μία είχε & τζάμι... άσε δε θέλω να το θυμάμαι, να λιποθυμήσω κόντευα.

Φιλιά :)

Καλημέρα,

σήμερα έχει πολλή ζέστη, άπνοια από το πρωϊ

ελπίζω να συνεχίσει και το ΣΚ και να μην βρέξει πάλι

Γιώτα πως είναι η Κωνσαντίνα?

Χτύπησε πολύ?

καλημέρα κοριτσάκια!

χτες το απόγευμα λοιπόν επισκεφτήκαμε μια εταιρία που κατασκευάζει συγκροτήματα (διαμερίσματα και μεζονέτες).

Πολύ ωραία ήταν όλα. Είδαμε ένα διαμέρισμα 120 τετρ. 4ο όροφος, διαμπερές με πολύ μεγάλες βεράντες, 3 υπνοδωμάτια, και μοιάζει πολύ στη διαρρύθμιση του σπιτιού μας που μένουμε τώρα οπότε απλως πέρνουμε τα επιπλάκια μας (που είναι και ωραία και καινουργια και δεν έχουμε σκοπό ακόμη να τα αλλάξουμε) και τσουπ τα πάμε εκεί. Το φανταστήκαμε κιόλας. Ο Γιώργος ενθουσιαστηκε πολύ. Του είπα όμως ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και εχουμε να δούμε σπιτια πολλά.

Η θέα δε τέλεια με πλατεία μπροστά

:woohoo:. Κήποι κάτω, πεζόδρομοι για τα παιδιά είναι πολύ ωραία

Η Κωνσταντίνα είναι εντάξει Γιώτα??

Καλημέρα,

εμείς χθες είχαμε πάρα πολύ ζέστη και το βραδάκι έριξε μια βροχή σε συνδιασμό με ανεμοστρόβιλο!!!!

σήμερα έχει δροσιά!!!

σκανταλιάρα και η Κων/να είναι Γιώτα? δεν "κάθεται στα αυγά" της!!!!

τι κάνει σήμερα?

ΜαρίαΙωάννα σε ποιά περιοχή είναι το διαμέρισμα?

Μπράβο ΜαρίαΙωάννα πολύ καλά κάνατε και ξεκινήσατε να βλέπετε σπίτια

Στη βράση κολλάει το σίδερο που λένε........

Εύχομαι να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε

Άλλωστε υπάρχουν πολλά απούλητα σπίτια αυτή την περίοδο

και έχουν πέσει και οι τιμές ;)

Καλημέρα Αργυρώ

Καλημερα!!!

Γιωτα πως ειναι η Κωνσταντινα;;;;

εκανετ μεγαλο καρουμπαλο;;;

πως κοιμηθηκε;;;;

εμεις καλα...ξυπνησε 2-3 φορες γκρινιαζοντας αλλα ΟΚ ξανακοιμοταν σχετικα γρηγορα!!!!

Μαρια Ιωαννα καλο ψαξιμο..ελπιζω να βρειτε ακριβως αυτο που θελετε!!!

Τα φιλια μου σε ολες σας

παω να κανω καφε....

κακουργα Νατασα..εφαγα 2 κουλουρακια για πρωινο

Argi έγραψε:

Στην Μυρτίνη 2 γνωστοί μου είχαν πάρει διαμέρισμα, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν ικανοποιημένοι!!!

Απ' ότι μας έχουν πει πληρώνουν όλοι τρελά κοινόχρηστα (κηπουρούς, πισίνες, φώτα κλπ. Πολυτέλειες εμείς δεν θέλουμε.

Αυτό που λέμε με το Γ είναι πως είναι καλύτερα να βρούμε σπίτι που να φτάνουμε άνετα τη μαμά μου με τα πόδια γιατί μας βοηθάνε πολύ και τώρα έχουμε βαρεθεί να πηγαινοερχόμαστε με τα αυτοκίνητα, να τραβάμε τα μωρά μέσα στα γρια χαράματα, πολλές φορές να κοιμούνται εκεί γιατί αργουμε στη δουλειά. Ενώ έτσι θα μπορεί να μου τισ φέρνει και η μαμά μου με τα πόδια. Φορολογικά θα ψάξουμε λίγο το θέμα να δούμε τι γίνεται μη το πληρώνουμε χρυσό στην εφορία. Έχουμε σπίτι 78 τετραγ. Αν το πουλήσουμε και πλέον με 2 παιδιά πάρουμε ένα λίγο μεγαλύτερο μπορούμε να έχουμε την φοροαπαλλαγη της α' κατοικιας έτσι δεν είναι?? Εσείς τι λέτε??

Μαρια Ιωαννα απο οσο ξερω απο τη στιγμη που το παλιο σας σπιτι δεν καλυπτει τις βιοτικες σας αναγκες..και αμα παρετε μεγαλυτερο...δεν πληρωνετε φορο μεταβιβασης, για το νεο σπιτι και ναι δικαιουστε και απαλλαγη λογω πρωτης κατοικιας αφου αγοραζετε ενα που να καλυπτει τις βιοτικες σας αναγκες..αρκει φυσικα να μην παρεις κανενα με 500 τετραγωνικα...χαχαχα

Μαρία Η χρύσα θα σε ενημερώσει καταλλήλως :P

χθες πήγα για ψώνια για μένα και τελικά πήρα μόνο ένα φόρεμα και μερικά εσώρουχα (που δεν χρειάζόμουν) αλλά τα είδα σέξι και μου άρεσαν!!! ;)

κατέληξα όμως να αγοράσω περισσότερο παιδικά πάλι!!!! και εγώ έχω 2 παιδιά και πάω στα ροζ αλλά και στα μπλε!!!...έξοδα εις διπλούν !!!!!

πάω να αγοράσω μοσχαράκι....

ωραία το λύνουμε κι αυτό

καμιά 200.000 ευρά τώρα που θα βρούμε??

Ελάτε ρε κορίτσια να κάνουμε μαμυλαντομαραθώνιο για μένα..

Η κατάσταση με τα πεθερικά έχει τον απάλευτο..

Ολοκληρο;;;;;

χαχα

πλακα κανω!!!

Θα πρεπει ομως να φυγει τελειως απο το ονομα σας το εμπραγματο δικαιωμα του πρωτου ακινητου και μετα να κανετε συμβολαια για το δευτερο

Δηλαδη πουλατε το πρωτο κανετε σημβολαια κλπ, φευγει φορολογικα απο πανω σας, και μετα κανετε συμβολαια αγορας για το δευτερο...οπου θα πειτε στην συμβολαιογραφο να δηλωσει την πωληση του παλαιου για την αγορα του καινουριου. ξερουν αυτοι πως να το κανουν για να μην εχετε προβλημα συνεννοησης με τις εφοριες

Μόλις μίλησα με εφορία

Κάνουμε αίτηση και λέμε ότι αγοράζουμε νέο σπίτι για τις ανάγκες της νέας οικογένειας (το επισκευαστικό δάνειο το πήρε ο Γ. ελέυθερος) και ζητούμε φοροαπαλλαγή αυτής της α κατοικίας (φυσικά πουλάμε το πρώτο που είναι και μικρό)

Πληρώνουμε τη φοροαπαλλαγή που είχαμε για το πρώτο και θα έχουμε απαλλαγή πλέον στο 2ο

Ουφ

καλημερα κοριτσια μου

πω πω τι ζεστη ειναι αυτη... εχει τρομερη απνοια.. χτες το βραδυ δε μπορουσαμε να κοιμηθουμε. ο μικρος ειχε μεινει ξυπνιος απο τις 3 μεχρι τις 5.30 απο τη ζεστη

μαριαιωαννα αντε με το καλο το νεο σπιτι και ολα καλα να ειναι. αυτο με τις εφοριες ετσι ειναι, ειχαμε ρωτησει κ εμεις επειδη εχει πρωτη κατοικια ο αντρας μου στο ονομα του.

κοριτσια συγνωμη που εφυγα τοσο βιαστικα χτες.. θα επανορθωσω!!! χρυσα ο τολης θελει να βρεθουμε ξερεις για ποιο λογο. (εγω το ειχα ξεχασει εν τω μεταξυ χαχαχα)

κοριτσια χτες βραδυ πηγα απο το σπιτι για να ελεγξω για τυχον πτωματα. δεν υπηρχε τιποτα! αυτο εινα καλο δηλαδη? δε θα επρεπε να βρω κατι ψοφιο? εψαξα ολο το σπιτι παντου δε βρηκα τε ιχνος κατσαριδας

xaxaxa...οχι θα πατουσες επι πτωματων δηλαδη!!!!

χαχαχα

Λενα ελατε την Κυριακη αμα θελετε γιατι Σαββατο ειναι πολυ φορτωμενη μερα, σημερα μαλλον θα παμε για μπανιο και αυριο εχω ψωνια.

Αν και οπως σου ειπα και απο το τηλεφωνο πρεπει να γινουν ολα απο την αρχη σωστα, για ολες τις χρονιες και για ολα τα εμπλεκομενα προσωπα

ναι χρυσα θα μιλησουμε τοτε αν ειναι!!! αχ καντε μια βουτια και για μας!!! σημερα ο τολης θα ειναι στη δουλεια απο τις 8 μεχρι τις 11.. και εγω σε λιγο θα παω στο σπιτι να αρχισω τις δουλειες σιγα σιγα.. να καθαρισω ψυγειο ντουλαπια κλπ. αντε να τελειωνουμε να παμε σπιτι μας!!

χαχαχαχα η αληθεια ειναι πως περιμενα να εχει γινει ενα μινι κατσαριδονεκροταφειο! δεν ξερω αν ειναι καλο που δε βρηκα ουτε μια ψοφια.. ειδομεν!

καλημερουδια@!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

χαχαχα ρε λενα,,ακου κει καρσαριδονεκροταφειο...

αντε με το καλο να πατε σπιτακι σας..

καλε πως περασατε χθες?δε μας ειπατε?

εμεισ πηγαμε για μπανακι..τελεια..μια ωρα κατσαμε αλλα ηταν υπεροχα..

μαρια αντε γρηγορα να βρειτε σπιτι ρε κοριτσακι..να ηρεμησετε...

αργι δε με ειπες?κουρεψε κανεις το γκαζον?

νατασουλα καλα ειναι ο μιχαλης τωρα?

εγω εχω μια αναγουλες μια καουρες..αστο καλο.

ρε κοριτσια τι ανακαλυψα χθες?

ανοιγει ο μικρος τη ασφαλεια απο το καθισματακι στο αμαξι του αντρα μου..

το εμαθε κ το ανοιγει΄!!!!!!!!!!111 :(:angry::angry:

χθες κ αν δε το μαλωσα..γιατι αντε χθες ημουν εγω διπλα το εκλεινα..

ως συνηθως ο αντρας μου ειναι μονος οταν παει αν τον παρει απο το σταθ,μο..σε ενα αποτομο φρεναρισμα θα φυγει στο μπαρμπριζ..

καλε τι να κανω?????/

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...