Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια

μπαινω στη ζουλα γιατι δεν εχω καθολου χρονο...

βλεπω λετε για λεφτα.. ας μη σας πω τα δικα μας εξοδα τοσους μηνες που ηταν ανεργος ο αντρας μου.. που μας ειχε μπει το αγγουρι στον κωλο.. και τρελαινομουν οταν ακουγα αλλους να λενε οτι δεν τους φτανουν τα λεφτα οτι ειναι τσιμα τσιμα, να μην εχουν ουτε νοικι και να τους βλεπω να αγοραζουν ρουχα και οτιδηποτε αλλο ειτε για αυτους ειτε για τα παιδια τους. και να μου λενε οτι ειναι τα ακρως απαραιτητα. και να προσπαθουν να μου πουν οτι ηταν στην ιδια κατασταση με εμας.. αν και γενικα δεν γκρινιαζα για αυτο το πραγμα ουτε ζητησα ποτε τιποτα απο κανεναν.αν και ειχαμε φτασει σε σημειο να σκεφτομαι αν θα κανω κρεας η οχι για να κανω οικονομια... τεσπα ευτυχως τωρα βρηκε δουλεια και οταν βγαλουμε τα εξοδα της μετακομισης ελπιζω να ερθουμε στα ισια μας

σημερα ξημερωματα πεθανε ο παππους μου και το απογευμα εχουμε την κηδεια.. ξεκουραστηκε ο ερμος γιατι υπεφερε πολυ τον τελευταιο καιρο..

βγηκαν και οι αποσπασεις και πηρα τα τρια μου!! αν δεν εχεις μεσο τελικα δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ

γιωτα αντε με το καλο να πατε να βρειτε τον αντρουλη σου και καλη διαμονη σας ευχομαι

κοριτσια δε θυμαμαι αλλα να σχολιασω σας φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...Pebi μου...Δυστυχώς αυτά τα λεφτά είναι πλέον περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις......Τώρα παίρνουμε 3.000 και οι δυο μαζί... :(:( Ο άντρας μου έχασε τη μια δουλειά, εγώ έχω πέσει κατά 200-300 ευρώ το μήνα.... :(:(:(

Δεν παραπονιέμαι βέβαια..Λέω δόξα το Θεό...Υγεία να υπάρχει μόνο...Απλώς πλέον δεδομένων των εξόδων, είμαστε τσίμα τσίμα...

Συμπεθερούλα μου ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μενα... :laugh: :laugh:

Συλληπητήρια μάτια μου για τον παππού...Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του....Φιλάκια πολλά!!

Λενακι συλλυπητήρια, ζωη σε σας να ζησετε να τον θυμαστε

Λεω να μετονομασουμε το τρενακι σε καρβουνιαρικο....το εξπρεσσ κοστηζει...χαχαχαχα

χαχαχαχα οχι φυσικα συμπεθερουκλα μου!!! εσυ εισαι αλλης κλασης ετσι κ αλλιως και ποτε δε με κανεις να νιωθω ασχημα!! γιαυτο σαγαπω!!

ελπιζω η αγαπη αυτη να διαρκεσει και μετα τη γνωριμια μας face to face και να μην αγαπιομασε μονο εξ αποστασεως!!

Θα τη δειρω αυτην...3000...τσιμα τσιμα...α...να παρεις το δικο σου τζετ και να ερθεις για καφε!!!!!!

Βρε κοριτσια παλη καλα να λεμε..υπαρχει κοσμος που καλειται να επιβιωσει με 500 ευρω το μηνα..τι καθομαστε και συζηταμε εμεις..

την υγεια μας και την δουλεια μας να εχουμε!!!!

χρυσα μου νασαι καλα κοριτσι μου

ενταξει ηταν μεγαλος αλλα οσο ναναι ειναι μια ψυχη που φευγει που χανεται, ενα σωμα που λιωνει και δε θα ξαναδεις ποτε..

χαχαχαχα χρυσα εδω που το λες.. το καρβουνο ειναι πολυ καλη και οικονομικη λυση!!

θουλαρα ευχαριστω πολυ..

ναι μωρε την υγεια μας να εχουμε και ολα τα αλλα γινονται. ετσι ειναι, υπαρχουν παντα και πολυ χειροτερα απο εμας

Λενάκι μετά τη συνάντηση από κοντά θα λατρευτούμε.....Να είσαι σίγουρη...Είμαι μεγάλο νούμερο... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Συμπεθερούλα εγώ σε νιώθω απόλυτα...Ο μπαμπάς μου ήταν 56 χρονών...Και εδώ και 2 μήνες που έφυγε, σχεδόν κάθε βράδυ τον βλέπω στον ύπνο μου..Μου λείπει πολύ...ήθελα να είναι εδώ να με πάρει μια αγκαλιά, να βλέπει την Ιωάννα που λάτρευε να μεγαλώνει...Το Σάββατο κατέβηκε ο πεθερός μου από το χωριό...Είναι τρελαμένος με τη μικρή...Πήγε της πήρε παιχνίδια κλπ...Και χθες καθόμουν μόνη μου και έκλαιγα και αναρωτιόμουν γιατί να μην είναι και ο μπαμπάς μου εδώ να κάνει τα ίδια πράγματα με την κόρη μου;;;; :(:(:(:( Πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν άρρωστος και η Ιωάννα βρέφος της έλεγε "Του χρόνου που θα είμαι καλά, θα σε παίρνω να πηγαίνουμε για πορτοκαλάδα, διακοπές, μπάνια στη θάλασσα..." :(:(:( Κι όμως δεν πρόλαβε... :(:(:(

Χρύσα είδες που έχουμε να φτάσει;;; :(:( Να παίρνουμε 3000 και να λέμε τσίμα τσίμα...Και το εννοώ!!Φαντάσου.... :(:(

Λενάκι μου καλό παράδεισο να έχει ο παππούς

να ζήσετε να τον θυμάστε

Για τις αποσπάσεις μην σκάς, τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά ;)

Δυστυχώς παντού το μέσον :angry::angry:

Σε βλέπω σύντομα εγκυούλα :P

Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να καταφέρουμε να συναντηθούμε :kiss:

Λένα , λυπάμαι πολύ για τον παππου σου,να τον θυμάστε,να μην τον ξεχνατε.θα ηρεμήσει τώρα ο ανθρωπος

Γωγω με συγκίνησες πολύ με το μπαμπα σου,όπως τα αισθάνεσαι είναι,γιατί να μην χαίρεται και αυτος...αν και είμαι σίγουρη οτι χαίρεται και βλέπει την μικρή και δεν θέλει να κάνεις τέτοιες σκέψεις!

Γιώτα,συγχαρητήρια για την μετάθεση!!!!!Γιούπι!!!Με το καλό ρε κούκλα!!!!

Νατασούλα?Ολα καλα?Φιλάκια !!!

Παω να δουλεψω!Να βγαλουμε κανενα φραγκο....!

Νατασούλα μου 30 Αυγούστου ερχόμαστε...Θα μπορέσεις να βρεθούμε;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Χρύσα πήρα τον πιλότο μου τηλ να ετοιμάσει το αεροσκάφος να έρθω κι εγώ στον καφέ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Δεν περιάζει αν καθυστερήσω λίγο.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εύη μου αυτό σκεφτόμουν...Δεν ζηλεύω..Προς Θεού..Τον αγαπάω τον πεθερό μου και χαίρομαι που ασχολείται τόσο πολύ με τη μικρή...Αλλά λέω ο μπαμπάκας μου γιατί να μην είναι δω να τη δει;;;;;Ευτυχώς που η μικρή τον φώναζε από πολύ νωρίς "παππού", του έκανε νάζια και χάδια, την είδε να παερπατάει και να σβήνει και το πρώτο της κεράκι γενεθλίων....Φυσικά η Ιωάννα πήρε το όνομά του και η βάφτιση έγινε όταν η κορούλα μου ήταν 6,5 μηνών...

Έφυγε την ημέρα που η μικρή έγινε 13 μηνών... :(:(:(

Εύη μου μια χαρά είμαι

Η κοιλίτσα μεγαλώνει?

Γωγώ εδώ θα είμαι 30 Αυγούστου οπότε λογικά θα σε δώ :)

Χρύσα θα σε παρω τηλ πριν ξεκινήσω

καλησπέρα κορίτσια,

αυτό το τρενάκι μας βγήκε λίγο καταθληπτικο!!!! :(

Λένα συλλυπητήρια για τον παππού σου, να τον θυμάστε στις ευχάριστες στιγμές του.....

Γωγώ, ουδέν σχόλιον.... :( τα ίδια σκέφτομαι και εγώ για την μαμά μου!

καλό καφεδάκι οι Σαλονικιές..... :kiss:

MariaIoanna έγραψε:

Θέλω ένα καινούργιο διαμερισματάκι να μένουμε μόνοι μας κάπου πιο κοντά στην πόλη όχι τέρμα Θεού όπως τώρα.

Πού μένετε? και πού θέλεις να πας? Από Λάρισα είμαι!!!

Νατασσούλα μήπως ο Μηχάλης έπαθε ηλίαση για αυτό έκανε πυρετό?

το ρωτώ γιατί η ανηψιά μου έπαθε και ανέβασε πυρετό 37,5 και είχε και ζάλη!!!, την επόμενη μέρα ήταν καλά!

Δεν νομίζω Αργυρώ

Έκανε και την Παρασκευή πυρετό ενώ ήδη έπαιρνε αντιβίωση από την Τετάρτη

Τον πήγανε η μαμά μου στο νοσοκομείο και του κάνανε εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία και ήταν όλα καθαρά. Σάββατο Κυριακή Δευτέρα ήταν μια χαρά και χθες ξαναανέβασε 1 φορά. Τώρα είναι πάλι καλά και διάθεση στο φουλ. Όλο τον χειμώνα δεν αρρώστησε καθόλου και τώρα καλοκαιριάτικα.... γιαυτό αγχώθηκα λίγο

Ελπίζω να μην κανακάνει και να το ξεχάσουμε

Εσείς πότε θα κατεβείτε Ελλάδα?

Λένα συλληπητήρια για τον παππού σου!

προσωπικα ειμαι σπάταλη,ακομη και αν μεινω με 100 ευρω για να περασω το μηνα αμα δω κατι γ την μικρη θα το παρω χωρις δευτερη σκέψη!!!επίσης ακομη και αν ειμαι τσίμα τσίμα αμα δω κατι που μαρεσει θα το παρω για καποιον φίλο,ειμαι σπάταλη τι να κάνω?

και επειδη εχω ορεξη για ψωνια αυριο θα παω να κανω σοπινγκ θεραπι ετσι για να στανιαρω!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...