Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Αχ κορίτσια εμείς έχουμε αφήσει απλήρωτα το νερό 140 ευρώ (μας το έπαιρναν άλλοι ένοικοι το λογαριασμό μας και τώρα τον βρήκαμε :angry::angry: ) και 70 ευρώ τα κονόχρηστα.... :unsure::unsure::unsure:

Μωρέ αν είχαμε δικό μας σπίτι.... :(:(:(:(

Κορίτσια δύσκολα τα πράγματα...Ευτυχώς που έχω και την πεθερά και δεν πληρώνω γυναίκα να μου κρατάει τη μικρή.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλά βενζίνες δε βάζω...Θέλω για το δικό μου 100 ευρώ το λιγότερο το μήνα και κανένα 200άρι του άντρα μου...

Χρύσα κι εγώ θέλω παπούτσια για τη μικρή...Συνέχεια της παίρνω και τους αλλάζει τα φώτα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ας μην πω για έξοδα....

Δυο μισθοι,κανονικοι.

Ενοίκιο 480 δοση δανείου 550( ευτυχως τελειωνει σε 23 χρόνια!!!!)

καρτα αναλογως και οχι κατω απο 200

οτε 100

ασφαλειες αυτοκινητου και μηχανης Χρήστου 260

Υπόλοιπο στο φωτογραφο απο το γαμο 400 ( δεν μου τα τελειωσε ολα)

σερβις αυτοκινητου μου 120

Και ολο και κατι βγαινει.....Δεν φτανουν φυσικα,στο τελος του μηνα τα τραβαμεεεεεεεεε μπας και πλυθηνουν!!!!

καλημερα..

καλε με αρρωστησατε με αυτα που λετε...

ρε μαρια κ ο αντρας σου ειναι αγανακτησμενος απο τους γονεις του? :(

οσο για τα εξοδα..καλα τα λετε αλλα δε μας λετε για μισθους..

γιατι αν παιρνετε 1500 μια χαρα ειναι..εμας ο μισθος που παινει στο σπιτι ειναι ουτε 2000 ε κ οι δυο..

αλλα κατι ακουω να αγορασετε ρουχα κ αλλα παππουτσια..

μα ποτε δε μας πιανει αυτη η κριση?βαζω κ το εαυτο μου μεσα.

αλλα προσπαθω να κοψω γιατι ερχονται δυσκολα χρονια..

σε λιγο οι 2 μισθοι θα γινουν 1 στο σπιτι μας..

εκει να δεις γελια..

ηρθαμε απο το μπανακι μας και εγω ψιλοτσουζω.....τωρα θα ταισω τον μικρο και κατευθειαν για υπνο

νυστααααααααααααααααααζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ονειρευομαστε Μαρθα ρουχα και παπουτσια για να ξεχαστουμε,δεν αγοραζουμε,σημασια δεν εχει μονο ποσα μπαινουν αλλα κ ποσα βγαινουν γτ εγω αμα παιρνω 1900 κ δινω 1400 μπαμ μπαμ σε παγια εξοδα σε τι διαφερω απο καποιον που παιρνει 1000 αλλα δεν εχει αλλα έξοδα?

μπεμπυλης τιωραια που πηγατε για μπανακι...

εμεις το απογευμα θα παμε..

ξεχασα να σας πω..

οτι το μικρο τον εχουν φαει τα κουνουπια..

μονο στο ενα ποδι τον τσιμπησαν 15 φορες..

τον τρωνε μωρε...

εχουμε κ σιτες..που να μη ειχαμε..

να τον βαζω λετε αουταν?

να ρωτησω κατι..τηγανιτα ξερω οτι δε κανει..αλλα αυγοφετα κτλ απο ποτε κανει?

γενικως κ γω δε ειμαι του τηγανιου αλλα αυγοφετα τις τσακιζω..μιαμμμ

ναι εχεις δικαιο αλλα νομιζω ρε γιωτα αν παιρνεις 2000 κανεις τα εξοδα σου για να ζησεις εμ τοσα...

ειναι δυνατον να παιρνεισ 2000 κ να πας να αγορασεις σπιτι πανοραμα με δανειο 800 ε?

δηλ βλεπεις ποσο μπορεις να απλωσεις τα ποδια σου..

εγω γιαυτο δε καταλαβαινω τη κριση..

πως γινετε ολοι να ψωνιζουμε να πηγαινουμε διακοκπες κ να κλαιγομαστε?

οπως ακουσα μια να λεει στις εισησεις να λεει..τι αν κανουμε κ φετος θα φορεσουμε το ιδιο μαγιο..

ελεος..πω πω τι θυσια κανει...

οχι δεν γελαω Θουλιτα μου! το θεωρω τραγικο που μας εχουν φτασει σε αυτη τη κατασταση γτ αμα ηξερα οτι θα μας εκοβαν δεν θα αγοραζα 2ο αμαξι το οποιο τωρα δεν μπορω να πουλησω πολυ απλα γτ πλεον κανεις δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει.... επισης θεωρω τραγικο το να πρεπει να σκεφτω το αν θα κανω 2ο παιδι γτ δεν θα μπορω αν του προσφερω ολα οσα θελω να του προσφερω! σκατα γινηκαμε!

έλα μου ντε μετά βίας ίσως και να φτάνουμε τα 2000

ναι Μαρθούλα από πάντα αγανακτισμένος ήταν ο άντρας μου

Περιπτωσάρες άνθρωποι παιδί μου τι να πεις.

Γι αυτό ξημεροβραδιάζεται στους γονείς μου. Από αρραβωνιασμένοι ρε παιδί μου όλο εκεί ήτανε, γυρνάει από τη δουλειά θα περάσει, θα ρίξει και κανέναν ύπνο θα αράξει και γενικά αισθάνεται ανετότατα

εμένα τρώει αυγοφέτα και της αρέσει πολύ

Θολυλι εχει μια φυτικη αλοιφη Μ κατι δεν θυμαμαι πως τη κλενε θα δω και θα σου πω πως τη λενε, βοηθαει. εμας ειναι συνεχεια εξω και τιον εχουν καταφαει, αλλιως γαζω φενιστιλ.

Ασε Θου και εγω ονειρευομαι....

και το παιζω και πλουσια..χαχαχα

Μου πηρε η μανα μου μια τσαντουλα Gui Laroche απο μαγαζι που εκλεινε με 65 ευρω..και ξεθαψα και ενα προιστορικο πορτοφολι Burberry..υφασματηνο ουτε καν δερματινο..και θυμαμαι κατι περασμενα μεγαλεια...αχ!! μεχρι και γοβες Manolo Blanik ειχα προ αμνημονευτων χρονων!!

Τωρα πανε αυτα@!!

Εμας στο σπητη μας ερχονται στανταρ 1100 ευρω...τα δικα μου..απο αυτα τα 500 φευγουν με το που μπαινουν..με τα υπολοιπα και αν ο συγυζος εχει κανενα εξτρακι τα κουτσοβολευουμε.

ΣΜ και λαικη γινονται πολυ μαζεμενα.

Μωρε αμα δεν ειχα τους λογαριασμους της πεθερας και το δανειο του αντρα μου..θα ζουσαμε πλουσιοπαροχα...τουλαχιστον αμα τα εδινα για ενα σπιτι δικο μου..πουεγω θα το ειχα φτιαξει χαλαλη το ζωρη..αλλα να τακουτσοβολευεις..για να καλοπαιρνανε αλλοι...ειναι λιγο πικρα

Θούλη έχεις δίκιο..

άντε να βγούμε.. κι εμείς σαν οικογένεια πολλές φορές έχουμε ξεφύγει και έχουμε κάνει πράγματα που πολλές φορές δεν τα έφτανε η τσεπη μας.

Παντως εγω καταλαβα πως παρα πολα λευτα ειναι τα λεγομενα απροβλεπτα εξοδα..τα σημειωνα για ενα 3 μηνο..και εκοψα παρα μα παρα πολλα..καναν καλο και στο σωμα μου...χιχιχιιχ

γενικα τις προαλες που εκανα λογαριασμους ειδα πως απο προπερσυ περασαν απο τα χερια μου παρα μα παρα πολλα λευτα..αλλα αφενος σπαταλισα αρκετουτσια, αφετερου ο αντρας μου εχει σηνηθησει ο μ@λ@κ@ς εγω δηλαδη, να μην τον αγχονω ποτε για λευτα και ουτε και αυτος αγχωνοταν..

παλη καλα που ημουν προνοητικη και αφησα μερικα..αλλιως τωρα θα ζωριζομασταν πααααρρρρααααα πολυ.

Cesilia έγραψε:

Μωρε αμα δεν ειχα τους λογαριασμους της πεθερας και το δανειο του αντρα μου..θα ζουσαμε πλουσιοπαροχα...τουλαχιστον αμα τα εδινα για ενα σπιτι δικο μου..πουεγω θα το ειχα φτιαξει χαλαλη το ζωρη..αλλα να τακουτσοβολευεις..για να καλοπαιρνανε αλλοι...ειναι λιγο πικρα

έλα ρε συ έλεος. Δεν υπήρχε καμία μα καμία περίπτωση να το έκανα αυτό. Πως το δέχεσαι ρε Χρύσα.

Συγνώμη κιόλας αλλά με κάτι τέτοια τρελένομαι

Από έξοδα βλέπω καλά πάμε όλες :ohmy:

Εμένα με τσακίζει που έχω γυναίκα για την μικρή

Αν την πάρουν στον παιδικό από Σεπτέμβρη θα είμαστε πιο χαλαρά

μπραβο νρε Γιωτα, αντε να ηρεμησει και εσυ!

ποτε πακεταρεις?

ααααα και δεν εισαι η μονη που φορα 41νο παπουτσι ειμαι και εγω!

ετοιμαζομαστε γι αμπανιο στη θαλασσα!

Γιωτα τελεια νεα!!!!!!

Μαρια Ιωαννα ειμαι9 εξω φρενων..αλλα ειληκρινα βαρεθηκα να τσακονομαι με τον αντρα μου γι'αυτο το ζυτημα..ειχαμε φτασει σε φαση οου εγω 4,5 μηνων εγγυος ειχα φυγει αο το σπιτι και πηγα στην μαμα μου.

Στον τελευταιο μας καυγα του ειπα οτι δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα θα αντεχω να με κοροιδευουν οικογεννιακος και να μου λενε ψεμματα.

Καλος ειναι...χρυσος ειναι..αλλα αστο

Θουλάκι όντως δεν πρέπει να κάνεις μεγάλα ανοίγματα αν δεν μπορείς και εμείς έχουμε κάνει μαλακίες αρκετές φορές αλλά μικρές...Η τελευταία ήταν το αυτοκίνητο.... :(:(:( Εμφάνισε ένα πρόβλημα του άντρα μου το αμάξι και ζητούσαν 5.000 για να φτιαχτεί και ακόμα δεν το είχε ξεχρεώσει..Το πούλησε, έδωσε τα λεφτά για το υπόλοιπο, έδωσε και προκαταβολή για το καινούριο...Το αμάξι το καινούριο έκανε 45.000 ευρώ... :blink::blink::S:S:S:S Τότε είχε 2 δουλειές αυτός κι εγώ τη δικιά μου, βγάζαμε γύρω στα 4.000-4.500 ευρώ το μήνα...Λέμε του πούστη...550 ευρώ μπορούμε να τα δίνουμε...Μετά από 1,5 χρόνο όμως έχασε τη δεύτερη δουλειά και μας έμειναν τα 550 ευρώ κάθε μήνα.. :angry::angry::angry::angry::angry: Πολλές φορές λέω να το πουλήσουμε, αλλά δε θέλω να τον πιέζω.. :dry::dry::dry:

Θα δούμε....Την υγειά μας να έχουμε πρώτα από όλα....

Γιωτάκι μπράβο αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!Έτσι έπρεπε να γίνει...Οι Χιώτες πάνε δυο δυο..Ο αντρούλης σου μόνος του θα πήγαινε;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μπεμπουλα16 4000-4500 ευρω το μηνα??????????????

να κατεβεις απο το τρενακι τωρα.......τι κανιε εσυ με τον απλο λαο και με μισθο γυρω στο 1000ρικο?

εσυ θα πρεπει να κυκλοφορεις μονο με λιαρ τζετ!

πλακα κανω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...