Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια θα προσπαθησω να το παρω απο την αρχη.Πρωτη περιοδος μετα τη γεννα της δευτερης κορης μου ηταν 5/6.Μετα απο 28 μερες περιμενα τη δευτερη.Αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη δεν εβλαπα σημαδια περιοδου πονακια,πρηξιματα στηθους κα.Περναω μια ιωση με πυρετο για 2 μερουλες και λεω ε ενταξη ισως γι αυτο να καθυστερησε.Στο μυαλο μας με τον αντρα μου θελαμε και ενα τρτο αλλα λιγο αργοτερα η μικρη μου ειναι 11 μηνων.Και ξαφνικα αρχιζω να συνειδητοποιω οτι ειμαι εγκυος,δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλα το ενιωσα το ηξερα....Ετσι χωρις πολλα πολλα παω για χοριακη (ο μονος τροπος που εμπιστευομαι)βγαινουν τα αποτελεσματα και ειναι χαμηλουτσικες οι τιμες στο 14 οποτε μου λλει ξαναελα μεθαυριο .Παω σημερα και το μεσημερι με παιρνει ο γιατρος και μου λεει συγχαρητηρια πηγαμε στο 32.Ειμαι πανευτυχης.Δεν περιμενα οτι θα εμενα εγκυος γι αυτο και δεν υπηρχε προφυλαξη γιατι για τις δυο προηγουμενες εγκυμοσυνες προσπαθουσαμε 8 και 6 μηνες αντιστοιχα....και λεω κοιτα τωρα να δεις απο κει που δεν το περιμεναμε.Ειστε οι πρωτες πο το μαθαινετε δε το εχω πει πουθενα ακομα ουτε εγω η ιδια ξερω πως κρατιεμαι απλα περιμενω την καταλληλη στιγμη.Και κοιταξτε ειρωνια τις προαλλεςδημιουργησα ενα θεμα για τριτεκνες και τα επιδοματα τους για μια φιλη μου και πλεον με ενδιαφερει και μενα :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αααααααα τι ευχάριστα νέα!!!!!

Κοριτσάκι συγχαρητήρια!!!! Με το καλό ...και με ένα γιο να πω??? :laugh:

Όπως και να 'χει, να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να κάνεις ένα υγιέστατο μωράκι!!!!

Φαντάζομαι την έκλπηξή σου όταν επιβεβαιώθηκες για την εγκυμοσύνη, είδες τελικά που το αγχος τα καθυστερεί όλα?

Όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!! Φιλάκια...

Δημοσίευση

Αντε και σε 9 μηνες θα γινεις τριτεκνη .... βεβαια δνε ξερω με τα νεα μετρα ποσο θα μεινουν τα επιδοματα που εχουν για τους τριτεκνους....συγχαρητηρια και με εναν πονο αντε να σου πομε τωρα με ενα γιο ;

Δημοσίευση

Aλεξανδρα με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!!

σου ευχομαι να πανε ολα καλα........

και πες τον αντρα σου.....γρηγορα τα χαρτια για τη δαπανη.. :laugh: :laugh: :laugh: φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αντε και ενα τεταρτο μωρακι να εχετε αμεταθετο

για καμια δεκαρια χρονια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @melitiniღ μου, χαίρομαι που είσαι καλά και κυρίως νιώθεις και καλά! Ελπίζω να συνεχίσεις με αναρρωτική και να ξεκουραστείς! Σε ό,τι αφορά το σαλοσπίρ. Στην πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής που κάναμε, είχα μείνει έγκυος και απέβαλα στις 7 βδομάδες, δεν προλάβαμε δηλαδή να το ακούσουμε το μικρούλι μας. Τότε ο γιατρός μου είχε δώσει σαλοσπίρ ως αντιπηκτικό. Αφού έγινε ό,τι έγινε, έμαθα ότι το σαλοσπίρ προκαλεί τέτοιες αιμορραγίες γιατί αραιώνει το αίμα. Δεν προκάλεσε την αποβολή, αλλά ήταν τέτοια η απώλεια αίματος που δεν ελεγχόταν με κάποιον τρόπο. Γι'αυτό και στη 2η προσπάθειά μας ξεκίνησα με αντιπηκτικές ενέσεις και όλα πήγαν καλά. Προφανώς, ο γιατρός την έλαβε υπόψη του αυτή την αιμορραγία που είχα. Και τώρα πάλι στην τωρινή εγκυμοσύνη, μία από τα ίδια. Ιvor, τσιμπήματα, μελανιές, αλλά τουλάχιστον είμαι σίγουρη ότι δεν διατρέχω άλλο κίνδυνο. Νομίζω πως θα πρέπει να επιμείνεις στον γιατρό σου και να ζητήσεις να σου γράψει αντιπηκτικές. Αν δεν είναι αποτελεσματικές οι ενέσεις, τι είναι;; Ακόμα και για την προγεστερόνη που παίρνεις, μπορείς να ρωτήσεις αν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. Εγώ την παίρνω κολπικά. Βάζω τη vasclor (όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη). Πέρα από κάτι λίγα καφέ που είχα στην αρχή (2 φορές το ματζαφλάρι, είναι δυνατόν να μην ερεθιστεί μέσα η περιοχή;;) τώρα ειδικά που το παίρνω 1 φορά την ημέρα, δεν έχω καμία επίπτωση πουθενά.  Με το καλό να έρθει η Τρίτη και να τη δείτε και να την ακούσετε! Εγώ τώρα περιμένω τα τέλη Οκτώβρη για τη β' επιπέδου. Πέρα από μία φορά που κάτι σαν να ένιωσα, δεν έχω καταλάβει ακόμη κάτι. Η κοιλιά φουσκώνει σιγά σιγά (και το στομάχι επίσης!!). Ελπίζω σε κανά 2 βδομάδες να τη νιώσω για τα καλά!! Γιατί ειδικά αυτή η εγκυμοσύνη πηγαίνει πολύ αθόρυβα και ήσυχα. Την πρώτη φορά είχα και πιο πολύ άγχος και όλα περιστρέφονταν γύρω από αυτή. Τώρα, επειδή έχω και τον μικρούλη μας και κάνω και δουλειά, πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος!! Και γω αύριο θα πάω για τις καθιερωμένες εξετάσεις. 17+1 επίσης!!! ❤️
    • Χαίρετε τσούπρες! Χάθηκα αλλά ήμουν νοσοκομείο και τώρα σπίτι ανάρρωση. Έπαθα αποκόλληση 19 του μήνα, και ήμουν στη δουλειά! Πήγα νοσοκομείο με κράτησαν 5 μέρες, βγήκα Τετάρτη πρωί και τώρα είμαι στο πατρικό μου και αναρρώνω με τη φροντίδα της μαμάς μου.! Ο άντρας μου λίγο κουκουρούκου, τρέχει συνέχεια στα κυνήγια για λαγούς και ορτίκια.. δεν του δίνω σημασία γιατί δεν τον χρειάζομαι για την ώρα.. ευτυχώς επαναλαμβάνω έχω τη μαμά! τον ίδιο τον έχω κλασμένο γιατί βλέπω πως έχει μείνει στην ηλικία τον 5 ετών και δεν πρόκειται να αλλάξει.. οπότε δεν συγχίζομαι... γελάω απλά γιατί σκέφτομαι ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει την τον περιμένει μετά τη γέννηση του παιδιού και που θα πάνε τα κυνήγια και η λαγοί του.. 🤣🤣🤣 Κορίτσια... θέμα σαλοσπίρ... στο νοσοκομείο όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα την αιμορραγία από το σαλοσπίρ.. είναι ο νούμερο ένα παράγοντας στην αποκόλληση και στην αιμορραγία. Ότι περίπτωση τέτοια έχουν, έχει να κάνει με σαλοσπίρ.. η γυναικολόγος του νοσοκομείο φαγώθηκε να παίρνω τη μικρότερη δόση και αν μπορώ και καθόλου. Η γυναικολόγος μου πάλι υποστηρίζει το αντίθετο, ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε το σαλοσπίρ στη μεγάλη δόση.. και επικρατεί το χάος! Μόνο ο γιατρός που μου είχε κάνει την απόξεση το Φεβρουάριο όταν είχα πάει στο νοσοκομείο μου είπε ότι και οι δύο γιατροί έχουν δίκιο ο καθένας από τη μεριά του.. και το μόνο που μπορώ να κάνω αν θέλω για να μην πάθω ξανά αιμορραγία είναι να πω στη γιατρό μου να αρχίσω αντιπικτικές.  Αυτό που με τσατίζει εμένα περισσότερο είναι ότι ούτε ο εξωσωματικός, ούτε η γυναικολόγος μου μου είπαν ποτέ ότι το σαλοσπίρ φέρνει αιμορραγία και μπορώ να μην το πάρω, και να κάνω μόνο αντιπικτικές. Τώρα έχω Τρίτη υπέρηχο και θα δούμε πως θα το διευθετήσουμε αυτό το θέμα. Εγώ έχω και άλλο μέτωπο ανοιχτό. Από τα πολλά utrogestan, τρία την ημέρα, έχω ανεβάσει πολύ τα ηπατικά μου. Αύριο είναι να πάω το πρωί να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων. Περιμένω να καθαρίσω τελείως και από το αίμα να μπορώ τουλάχιστον να τα παίρνω κολπικά και να μπορέσει λίγο το συκώτι να έρθει στα ίσα του. Θέλω τόσο πολύ να έρθει η Τρίτη να δούμε τη μπέμπα μας που δεν κρατιέμαι.. αν και με οπίσθιο πλακούντα δεν την έχω καταλάβει ακόμη, 17+1 σήμερα.. & όχι τπτ άλλο, όταν δεν την καταλαβαίνω δεν ξέρω και αν είναι καλά.! Αλλά γιατί να μην είναι μωρέ... αφού φεύγοντας από το νοσοκομείο ο τελευταίος υπέρηχος ήταν οκ!!!
    • @Eirinistz εμενα σε τόσο μικρή ηλικία μόνο αυτή μπουκωσε μια δυο φορες. Πλυσεις με sinomarin, physiomer, η οτι παραπλήσιο βρεις και μια σταγόνα παιδικο οτριβιν σε κάθε ρουθούνι κ σώθηκες. Τα δεκατα ειναι κ απο τις μυξες.  Εγω στα κορίτσια θυμαμαι όταν ξεκινησαμε τ φρούτο περιμενα μεχρι να γκρινιαξουν για να δώσω γαλα. Στις αρχές π δ τ ετρωγαν αμαν εδινα στο μισαωρο, όσο πιο καλα ετρωγαν τοσο πιο αργά εδινα γαλα. Όταν ξεκίνησαν να τρώνε μια αξιολόγη μερίδα πηγαιναμε απ ευθείας στο μεσημεριανό χωρίς γαλα ενδιαμεσα.  
    • Έχω να σας πω όσους υπερήχους πάλι έχεις αυτό το άγχος και εγώ αύριο έχω υπέροχο και παρόλο που έχω μηχάνημα ακούω την καρδιά του το νιώθω κιόλας πάλι ένα έτσι άγχος το χω
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...